Ven kneppede min kæreste mens jeg så på!

Anne og jeg var alene hjemme i rækkehuset. Fredags aften skulle nydes. Roastbeef og kold kartoffelsalat med god rødvin. Jeg pønsede på, at hælde lidt vin på Anne, for hun bliver altid lidt sjovere, når hun er lidt beruset.

Lige som vi skulle sætte os til bords, ringede det på døren. Anne går ud for at lukke op.

Jeg hører hun snakker og ler, og lidt efter kommer hun ind sammen med vores gode ven Busser. Han har lige afleveret sin kone ved toget og er nu alene til søndag. Han ville lige hilse på, nu når han alligevel var i byen. Vi kunne ikke andet end invitere ham på middag, og han takkede da også ja tak.

Vi havde også en hyggelig aften, og da vi åbnede den trejde flaske vin, besluttede vi det var bedre han overnattede, end at køre hjem. Nok havde vi intet gæsteværelse, men det ordnede sig nok blev vi enige om. Kaffe og lidt cognac satte os i god stemning, og vi skiftedes til at danse med Anne. Det var lystigt, og Anne fik lidt røde kinder. Til slut blev vi enige om at det var sengetid, og for lethed skyld, blev vi enige om, at lagde Busser sig i Annes seng, og hun til gengæld krøb ind til mig. Efter et hurtigt dusch, lå vi alle 3 i sengen. Vi pjankede lidt, men vinen og cognacen gjorde sin virkning, og snart ville jeg sove. Vi sagde godnat, og slukkede…

SEX I DAG?

Jeg ved ikke hvor længe jeg havde sovet, men noget havde vækket mig. Jeg lå med lukkede øjne og lyttede. Jeg kunne høre Anne hviskede med nogen. Pludselig var jeg lysvågen: Hun var ophidset – hendes åndedræt var tungt og hurtigt. Hun havde flyttet sig mere ind i midten af sengen, og lå ikke længere helt under min dyne. Jeg åbnede øjnene lidt, og kunne i tusmørket se Busser ligge på siden, med hovedet hvilende i sin hånd, vendt mod Anne. Hans anden hånd havde knappet hendes pyjamasjakke op, som var gledet ned til siderne, og hun lå næsten nøgen, kun med sine hvide trusser på. Han masserede stille hendes ene bryst, og hendes ophidselse blev kraftigere. Alligevel bad hun næppe hørligt: La vær Busser, la vær. Han lod hånden glide ned over hendes flade mave, og stak fingrene langsomt ind under kanten på trusserne. Jeg kunne følge dem under det hvide stof, og Anne gispede da fingrene gled gennem håret ned mellem hendes lår. Han lagde munden ned til hendes øre og hviskede: Du vil da gerne ha det, ikk Anne – jeg kan mærke at din fisse er våd? Hun undertrykte et lille hvin, da han lod nogle fingre glide op i hende.

Hun sukkede dybt medens hun villigt spredte benene. Jeg kunne høre hun nu var på randen af en orgasme, og min pik stod allerede ved den tanke strunk op af min mave, medens det bankede vildt i den. Mine øjne havde vænnet sig til halvmørket i værelset, og jeg kunne se Busser, som havde slået dynen væk, ikke havde andet end små trusser på. Man kunne se hans pik aftegne sig tyk og svulmende under stoffet. Han forsøgte at tage trusserne af Anne. Hun løftede sig lidt, og hjalp dem ned til knæene, og sparkede dem så stille af.

Busser smøg også sine af, og Anne hånd søgte efter hans pik. Hun gispede højlydt da hun tog den i sin hånd – både fordi den var ganske tyk, og fordi det var en fremmed pik. Han krøb helt ind til hende og lod pikke ligge hen ad maven på hende, medens han bearbejdede hendes klit. Nu kunne jeg se hvorfor Anne gispede da hun holdt om den. Den var stor, og især nede omkring roden var den enorm tyk. Resultatet udeblev ikke – hun havde længe været undervejs, men nu kunne hun ikke kontrollere det mere – orgasmen kom rullende, helt oppe fra issen og spændte hendes krop i en bue, medens musklerne i underlivet trak sig sammen omkring Bussers fingre i fissen. Hun undertrykte et langt skrig, der i stedet blev til en dyb rallen langt nede i hendes hals. Hun næsten besvimede, medens orgasmen gennemrystede hendes krop. Bussers pik holdt hun stadig med et fast tag omkring den tykke rod. Min egen dunkede så det gjorde ondt. Jeg turde ikke røre ved den, så kørende var jeg. Anne drejede hovedet og kikkede undersøgende på mig, men kunne ikke afgøre om jeg sov, eller var vågen. Hun vendte sig atter, og henledte sin opmærksomhed på Busser. Jeg vidste hun kunne forsætte hele natten, selvom hun havde haft en ordentlig orgasme. – Jeg tror Svend stadig sover, kunne jeg høre hun hviskede –

jeg vil sutte på din dejlige pik – Hun krøb lidt ned i sengen, og Busser lagde sig om på ryggen. Anne lå nu på siden med ryggen til mig, ind over Busser, så jeg kunne ikke se hende sutte hans pik. Busser brummede dybt da hun lukkede læberne om jernet. Jeg ved hvordan hun kan sutte, når hun laver et undertryk inde i munden. Tungen lægger hun så som en skål omkring pikhovedet medens hun suger. Hovedet bevæger hun op og ned, medens hun masserer kuglerne. Man skal have en stærk karakter for ikke at komme. Jeg tog forsigtig om min pik, som var enorm hård. Stille trak jeg skindet frem og tilbage, medens jeg kikkede på Annes hoved som kørte op og ned medens hun suttede løs. Busser stoppede hende pludselig – ikke mere, ikke mere, ellers kommer jeg i munden på dig, stønnede han, medens han med begge hænder holdt hendes hoved stille. Hun lagde sig atter på ryggen, og han flyttede sig stille ned mellem benene på hende. Han lagde sine hænder under hendes balder, og satte munden mod fissen. Anne skød underlivet op, og kørte det frem og tilbage mod hans mund. Hun hvinede henrykt da han stak tungen ind i den varme og våde skede. Han suttede og slikkede hende til den anden store orgasme, medens hun næsten åd sin hovedpude, for ikke at skrige sin vellyst ud i det halvmørke rum. Aldrig i mit liv har jeg været så liderlig. Det var fantastik at ligge og se sin kone blive ordnet af en anden. Min pik bankede og var helt indsmurt i det klare væske, som kommer når man er rigtig ophidset. Busser rejste sig op på hænderne, og kravlede ind over Anne.

Hans store pik strittede lige ud i vejret. Han tog hendes ben med i armene, og Anne som vidste hvad der skulle ske, begyndte at stønne af ophidselse. Hendes ben hvilede nu på Bussers skulder, hans pikhoved rørte ved fissen, og langsomt – ganske langsomt lod han sig glide ind i hende. Jeg var ved at eksplodere af ophidselse, da jeg så den store pik forsvinde stille ind min kones våde fisse. Han gled helt i bund på hende, og øjnene rullede i hendes hoved, da han trak sig tilbage, og denne gang stødte hårdt i bund. Et langt brøl undslap hende, og hun skreg ubehersket, medens hun bankede sin underkrop i heftige ryk imod ham. Nu slog jeg min dyne til side, og lod dem se jeg spillede pik. Forsæt – forsæt, opildnede jeg, da Busser og Anne stoppede og blev helt stille, – det er så skønt at se jer kneppe, forsæt !! Anne tog fat om min stivert, og hun skreg atter da han stødte pikken i bund på hende. Nu kunne jeg simpelthen ikke holde mig længere, pikken pumpede spermen ud, og Anne som også mærkede udladningen, kom selv i en lang orgasme, medens hun malkede Bussers pik med sine sammentrækningerne i fissen. Han bankede jernet helt i bund, medens han brølede som en tyr, og bankede endnu engang inden han eksploderede i hendes kusse. Han havde pikken dybt begravet i Anne, da han fyrede al spermen af i hendes heksekedel. Hun næsten besvimede, og han sank udmattet sammen over hende. Sådan lå vi stille alle tre en rum tid. Jeg hentede håndklæder så vi alle kunne tørre os. Busser og jeg tørrede Anne, og hun tørrede os bagefter. Vi var enige om, det var en dejlig oplevelse vi havde haft, og da vi senere lagde os til at sove, holdt Anne en pik i hver sin hånd.

porno med danske piger