Da svigermor blev min elskerinde

Det hele startede i 90’er. Da jeg var gift med min første hustru Hanne på som dengang var 23 og Jeg selv var 25. Mine svigerforældre Hans 56 som arbejdede på Grønland og derfor var væk i lange perioder og Birthe 51 en dejlig lidt buttede kvinde med storebryster, skulderlangt hår og briller. Hun var altid klædt i t-shirt og plisse’ nederdel , og en dejlig bred røv.

På et tidspunkt var min hustru og jeg husvilde, da pengene var små og vi fik lov at flytte ned til mine svigerforældre indtil vi lige fik styr på økonomien. Jeg har set Svigermors store bryster når vi var på ferie sammen syd på og hun og min hustru lå topløse på stranden. Nå men vi fik et værelse, vi boede på. Svigermor var i køkkenet på det lokale plejehjem og mødte derfor meget tidligt om morgenen. Jeg selv var håndværker og skulle derfor også tidligt op. Min kone var arbejdsløs og var hverken A,B menneske nærmere så hun sov altid meget længe.

Svigermor skulle altid forbi vores dør til værelset når hun skulle i bad, så da jeg altid har tændt på hende ville jeg finde ud af om hun var interesseret, så jeg begyndte og lade døren stå halv åben når jeg var på toilettet om natten. Og når hun skulle i bad lod jeg dynen falde til siden så jeg lå helt blottet, og lå selvfølgelig også og legede lidt med mig selv og når hun gik forbi døren lod jeg som om jeg sov. Første gang ville hun trække døren til men stoppede hun op da hun så mig ,hun stod lidt og kiggede på mig, kunne jeg se ud gennem mine halv lukkede øjne. Mit hjerte stod helt stille.

Det blev et helt ritual vi havde hver morgen, men ingen af os sagde noget. Det var vores lille hemmelighed.
Min kone blev sendt på et kursus af arbejdsformidlingen, det var på Sjælland så hun skulle overnatte derovre. Så i 2 uger boede jeg alene med svigermor i huset.

SEX I DAG?

Vores lille ritual forsatte, Jeg viste og hun kiggede, dog var hun begyndt og lade BH blive i soveværelse når hun stoppede op og kiggede. Det var vildt pirrende og min pik lå stiv op ad maven. En aften klagede hun over hun havde ondt i ryggen, jeg spurgte om hun havde noget olie så kunne jeg da masserer hendes ryg. Hun svarede åh gider du. Jada, jeg skal bare lige i bad, jeg lugter lidt af gnu efter en varm arbejdsdag. Jeg sagde find olien tag nederdel og T-shirt af så er jeg hos dig om lidt. Tror det er bedst du ligger dig inde på stuegulvet. Jeg tog et hurtig bad tog T-shirt og et par løse bokser underbukser på..

Der lå hun på maven på stue gulvet, kun iført trusser og BH. Jeg satte mig ned ved siden af hende og begyndte og masserer hende, hun kom med små støn og hviskede det var skønt. Jeg spurgte om det var ok jeg lige knappede hendes BH op, for den var lidt i vejen, Jeg satte mig overskrævs på hende lår, så jeg sad mere lige for. Hver gang jeg lænede mig frem for at nå hendes skuldre gned min pik sig op ad lårene og stoppede mod hendes trusser. Jeg var blevet godt liderlig af hendes små støn og lyde, og Min pik var blevet vildt stiv og hård og det havde hun selvfølgelig mærket. Pludselig spurgte hun om det ik var bedre hun vendte sig om på ryggen og vi tog de trælse trusser af. Som sagt så gjort. Nu lå hun der på ryggen med spredte ben og blottede totalt hendes behårede fisse, som tydeligvis var lige så liderlig som jeg.

Hun hviskede knep mig, lad mig mærke dig. Jeg førte langsom min pik mod hendes skamlæber og trykkede lidt og den gled mm for mm langsomt helt op, jeg trak den langsomt helt ud igen og gentog det flere gange efter lidt tid tog hun fat om mit ansigt, mens min pik var dybt oppe i hende. Hun trak det ned til sit, kyssede mig og hviskede, hvis jeg bare vidste hvor længe hun havde fantaseret om dette. Jeg svarede samme her, og at jeg nød hun kiggede på mig om morgenen. Hun sagde hun havde på fornemmelse jeg gjorde det med vilje, men hun nød det virkeligt. Knep mig nu dit dejlige mandfolk jeg trænger sådan til pik. Vi kneppede og elskede den aften og vi kom begge, det var så intens. Vi gik sammen i bad og hun spurgte om jeg ikke ville sove inde hos hende. Jeg svarede jo meget gerne, men jeg sov jo nøgen, hun smilede. Det ved jeg og det håber jeg ikke du laver om på.

Vi gik i seng og faldt i søvn. Jeg vågnede ved hun lå og suttede min pik og vi fik lige et hurtigt morgenknald inden vi skulle på job……………. Da vi tog afsted kyssede vi og hun sagde det her er vores lille hemmelighed ikke….. vi siger det ikke til nogen. Jeg svarede jo selvfølgelig er det vores lille hemmelighed.

Forfatter: midtjyden

porno med danske piger