Vi kneppede alle fire i pool sommerhuset

SPAR MANGE PENGE

Pool PartyDet hele startede en varm sommerdag. En kammerat og jeg var inviteret hjem til nogen piger som vi havde mødt i byen et par uger før. Den ene pige louise skulle passe hendes forældres kæmpehus med pool, imens de var på ferie. Thomas og og jeg var jo liret ret meget op til den aften, for vi kunne godt mærke det nok ikke kun blev til lidt salat og postevand.Da vi ankom blev vi vist ud i haven, hvor Maria sad i en yndig lille kjole. hun sad med foden nede i poolen, mens det andet ben oppe, Så man kunne lige skimte hendes små hvide trusser. Jeg gik over til hende og gav hende et lille knus. Hun var stadig lige så lækker som jeg kan huske det. dejlig brun langt mørkt krøllet hår og brune øjne. Thomas var allerede inde hos louise og hjælp med maden på bordet. de var sammen i byen de 2 ugen forinden.

Under maden kunne man godt mærke de 2 piger også var klar for de fyldte sig mere og mere med vin og kom med lumske blikke til os, men vi kunne jo kun smile af det.

SEX I DAG?

Vi drak mere og liderligheden blev større og større. for Thomas og jeg havde lagt mærke til at pigerne ikke havde trusser på mere. Jeg kunne mærke min pik begyndte at dunke og tror Maria lagde mærke til det, for hun kom over til mig og satte sig på mit skød, og louise satte sig på Thomas. Maria viskede mig i ørene om jeg ville med i poolen og tror faktisk Louise sagde det samme til Thomas, for der gik ikke 5 min så var vi alle i poolen nøgne. Vi plaskede lidt rundt, Maria svømmede hen i den lave ende og satte sig på kanten med fødderne i vandet, så man rigtig kunne se Hendes glatte mis. louise satte sig oppe ved bordet med håndklæde omkring sig.

Jeg svømmede over til Maria og trak hende ned i vandet igen. vi begyndte at kysse og gud hvor hun kyssede. ud af øjen krogen så jeg Thomas havde lagt sig på drømmesengen, hvor louise var i fuld gang med at sutte hans pik. Jeg satte Maria oppe på kanten igen, hvor hun helt automatisk spredte sin ben og lagde sig tilbage på det bløde græs. jeg begyndte og slikke hende og kunne mærke hun var ekstrem liderlig, hendes hænder havde et godt tag i mit hoved imens hendes underliv gik på hende, og hendes stønnen blev højere og højere. hos Thomas var han ved at gennemkneppe Louises hen over bordet, så det var bare lige på og hårdt.

Jeg lå nu også oppe på græsset hos Maria, hvor hun nu med sine fyldige læber lod den glide ned over min meget stive og dunkene pik,
hun slikkede med sin tunge op og ned af den. Hun satte sig hen over mig imens hendes brune dådyr øjne kiggede på mig, hun lod sin stramme mis glide ned over min pik og jeg kunne bare mærke hendes varme skamlæber imod min stive pik.

Thomas var færdig og havde kørt sin sæd ud over ryggen på louise. Maria stønnede helt vildt imens hun red på min pik. jeg vendte hende om og begyndte at tage hende bagfra, hvor jeg til min forbavselse at Maria kaldte over til louise og spurgte om hun ikke kom over til os. Louise kom over og lagde sig ned med spredte ben foran Maria. Maria begyndte at slikke hende imens jeg stadig kneppede hende bagfra. Thomas kom også over og lagde sig ned ved siden af Louise, hvor Maria tog hans pik i munden, jeg kneppede videre imens jeg kunne se Thomas pik blev stivere og stivere. Louise ville havde mere pik så hende og Maria byttede plads. jeg lagde mig ned hvor louise nu gled ned over min pik og Maria satte sig hen over mit ansigt, så jeg kunne slikke hendes stramme mis, imens Thomas stod op så pigerne kunne skiftevis sutte hans lem. Min pik var ved at sprænge, så Maria og Louise slikkede min pik samtidig. jeg rejste mig op og de åbnede munden og lod mine varme sæd fylde deres mund og ansigter. Vi alle sammen hoppede ned i poolen får at køle os af og vi fik tørt os og fik lidt mere at drikke og tog i byen.

porno med danske piger