Bliver en fisse slap af at blive brugt?

Bliver en fisse slap af at blive brugt?

SPAR MANGE PENGE

Få hjælp til en slap fisse og gør den stram igen!

I denne guide kan du se hvad du kan gøre for at stramme din fisse op og gøre den attraktiv for mænd.

Der er helt naturlige forklaringer på, hvorfor du kan opleve slaphed i og omkring din skede. Modsat hvad nogle kvinder tror, er det hverken en for stor penis, dildo eller andet sexlegetøj, som er skyld i slap skede. Underlivet er elastisk nok til at klare dette og i stand til at udvide sig nok, ligesom det også er i stand til at trække sig sammen igen bagefter.

Forklaringen skal i stedet findes i bækkenbunden. Dette er en muskelgruppe, som sidder rundt om bækkenet og løber fra halebenet og ind mellem benene. Det er disse muskler, der sørger for, at vi kan lukke os sammen – selv efter penetration eller fødsel. Når disse muskler bliver svage, kan du opleve forskellige uønskede frustrationer som slaphed, manglende følsomhed og vandladningsproblemer. Dette kan skyldes årsager som:

 • Graviditet og fødsel
 • Skade
 • Operation
 • Mangel på træning
 • Almindelig aldring

Hvad kan jeg gøre?

Du får måske alverdens heftige forestillinger om operationer eller andre indgreb for at blive mere stram, men så drastiske metoder behøver du slet ikke gribe ud efter. Det kan gøres helt naturligt, og det er altså bækkenbundsmusklerne, du skal have fat i. Stram din skede op ved selv at træne din bækkenbund. Der findes masser af råd og øvelser for slap skede og underliv.

Du har sikkert hørt eller læst om knibeøvelser. Du ved måske, at du burde lave dem, men er aldrig helt kommet i gang. Måske er du i tvivl, om du gør det rigtigt. Men i virkeligheden er disse øvelser slet ikke så komplicerede, som de kan lyde. Det kræver prioritering, vedholdenhed og en vis føling med dit eget underliv. Men det kan lade sig gøre for alle og er aldrig for sent lige meget, hvor slap din skede føles.

Gode cremer/gels til at stramme skeden op og gøre den attraktiv

ViaTight Opstrammende Gel

En kvindes intime regioner kan være noget af en skjult skat, der kun skal deles mellem hende og hendes partner – så når det bliver et bekymrings område, føler mange sig lammet mod at tage fat på det. Så, for at du aldrig føler dig fanget af utilfredshed igen, arbejder ViaTight hårdt med en blanding af utrolige botaniske ingredienser i en stimulerende gel.

 • Til bekymringer om kvindelig stramhed
 • Ekspert blanding af botaniske elementer
 • Aloe vera, troldnød & menthol
 • Beroligende kamille & allantoin
 • Let påført gel formular
 • Fri for kunstig duft

Hvordan vi føler ‘dernede’ er ofte en kilde til forlegenhed og ubehag hos kvinder rundt om i verden. Men heldigvis har verden ændret sig dramatisk i de sidste hundrede år, og forskere overalt ser på at tage hensyn til os og vores behov. For at du kan arbejde målrettet med dine følelser af stramhed, kombinerer ViaTight et udvalg af faktorer i en nem-at-bruge gel.

SEX I DAG?

SE PRISEN OG LÆS MERE!

Få en attraktiv pæn fisse til glæde og til gavn.slap skede anbefalinger tests og guide til flot stram fisse

Knibeøvelser

Knibeøvelser er rytmiske knib i underlivet, som du kan stramme skeden op ved at udføre regelmæssigt. Ja, faktisk er det ofte det eneste, der i grunden virker. Du kan lave dem hvor som helst, uden at nogen behøver lægge mærke til det. Der findes forskellige fremgangsmåder, men du kan for eksempel benytte dig af denne:

 • Start med at finde dig til rette i en behagelig stilling. Det kan være liggende, siddende eller stående.
 • Tag nogle dybe indåndinger. Spænd af i kroppen.
 • Du kan starte med at lave en række små hurtige knib for at komme i gang og mærke dig selv og dit underliv.
 • Hold så en lille pause
 • Knib herefter i 5-6 sekunder. Hold så pause i 5-6 sekunder. Fortsæt dette skiftevis minimum 5 gange eller efter behov.
 • Afslut med et større knib, som du holder, så længe det er muligt.
 • Til slut skal du afspænde i underlivet og sørge for, det er afslappet igen.

Regelmæssig træning af slap skede

Det er kun almindeligt at tabe styrke i sine underlivsmuskler med alderen, men du kan som sagt træne dig til at forblive stram. Mange kvinder træner regelmæssigt deres krop, men hvad de ikke er klar over, eller har glemt at tænke på, er, at bækkenbundsmusklerne også bør trænes og holdes ved lige. Men du kan heldigvis træne de nedre regioner uden, at du overhovedet behøver at forlade hjemmet eller rejse dig fra sofaen for den sags skyld.

Bækkenbundskuglerne kan hjælpe dig på vej, men det er ingen mirakelkur. I virkeligheden går det meste af arbejdet ud på at være vedholdende og regelmæssig i sin træning. Det er selvfølgelig op til dig, hvor tit du træner. Al træning er god træning, og lidt er bedre end ingenting. Men ønsker du resultater og gerne hurtigt, er det mest optimalt, at du får trænet i hvert fald 3-5 gange i ugen. Selvfølgelig skal du ikke overtræne din bækkenbund, men generelt er det vigtigere at træne hyppigt end at træne lang tid ad gangen.

Hvis motivationen halter, kan det hjælpe at gøre træningen til en daglig vane. Måske vil det hjælpe dig at udføre øvelserne på et bestemt tidspunkt hver dag. Start med nogle realistiske krav til dig selv og træningen af din skede. Hvis kravene bliver for store, kan du hurtigt miste motivationen. Det handler om prioritering og om at kunne se det gode i både træningen og målet.

Gør det til noget dejligt

En slap skede bliver ikke strammet op uden motivation og træning. Derfor er det vigtigt at se øvelserne som noget rart. Som med så meget andet fysisk træning kan det komme til at virke som en sur pligt. Men sådan bør det ikke være. Det er vigtigt, at træningen bliver noget, du har lyst til at udføre, og som du måske endda nyder.

Hvis det skal lykkes at holde din træning ved lige, bør du starte med at kigge på din indstilling. En god kontakt med din bækkenbund gør, at du bedre kan mærke resultater og nemmere kan mærke, hvad du kan lide og ikke kan lide. Vær positiv og åben når du begynder din træning og se den som en værdifuld investering i dig selv. Prøv at gøre øvelserne til noget rart i sig selv.

For at opnå mere tilfredsstillelse ved træningen kan du for eksempel gøre det i forbindelse med onani. Det kan faktisk føre til meget intens nydelse, hvis du kniber, mens du onanerer.

Det er dog ikke kun under onani, at knibeøvelser kan intensivere nydelsen. Det gælder også under sex. Stram skeden rundt om din partners penis, mens den er inde i dig – bare et klem eller to er nok. Det kan føles meget tilfredsstillende for både du og din partner. Du kan eksperimentere med hyppigheden og længden af dine knib under sex og variere det lidt, så det bliver sjovt og rart for jer begge.

Få en pæn og attraktiv vaginaHvis du ikke allerede ser grund nok til at komme i gang med træningen af slap skede, er der her oplistet en række gode grunde til at forsøge at stramme din skede mere op:

 • Bedre og mere nydelsesfyldt sexliv
 • Stærkere orgasmer
 • Bedre kropsholdning
 • Styrkelse af kroppens grundmuskler
 • Forebyggelse af inkontinens
 • Forebyggelse af nedfalden livmoder
 • Bedre kontakt og kontrol med dit underliv

Rigtig god fornøjelse!

porno med danske piger