Villavejen

Jørgen var lige så høj som mig, almindelig af bygning med kraftigt gråligt hår. Han var rigtig sød og hjælpsom og en af min fars gode venner…

Mine forældre var flyttet i et nyt hus efter min søster og jeg var flyttet hjemmefra. Det var mindre end vores gamle hus, men det var hyggeligt og lå på en stille villavej hvor alle naboerne var på deres egen alder – i 50erne. Jeg var den eneste der ikke havde planer i sommerferien. Min søster og hendes mand skulle på charterferie og mine forældre skulle på en tre-ugers ferie til Østen. Jeg fik derfor det betroede hverv som hussitter. Dét og så var det rart at komme hjem – ud fra byen, den trange lejlighed og ud til lys, luft og have. Mine venner og veninder havde på mirakuløs vis alle formået at finde kærester og rejser så var alene en stor del af sommeren.

Jeg gik op ad havegangen og kunne lugte hvordan grillene blev tændt i haverne rundt omkring. Jeg var kommet så mine forældre og jeg kunne få en hyggeaften inden de skulle rejse og køres i lufthavnen tidligt om morgenen. Jeg gik ind i entréen, smed min taske og gik ud på terrassen hvor min mor, far og to af hans venner fra vejen sad. Jeg hilste på og satte mig ned. Min far og vennerne talte om rejsen og fodbold og jeg kedede mig bravt indtil jeg opdagede at den ene, Karsten, sad og lurede på mig i det skjulte. Han var høj, slank men muskuløs og solbrændt – ret lækker hans 52 år taget i betragtning. Jeg smilede til ham og rettede lidt på min kjole.

Mændene på vejen havde en tradition hver fredag aften. De mødtes i en af deres kældre og holdt mandeaften med cigarer, whisky og mandehørm mens damerne mødtes et andet sted. Da jeg først hørte om den syntes jeg den var lidt fjollet men også ret hyggelig. I mine allermest private fantasier plejede jeg at forestille mig at min fars venner på skift gennemkneppede mig på et poolbord. Kunne ligefrem mærke hvordan mine kinder blussede og min ungpige kusse blev drivende våd bare ved tanken.

Da jeg gik i seng sent om aftenen efter en hyggelig middag med mine forældre og et par glas kold hvidvin fik mine fantasier ny kraft. Måske var det synet af Karsten, måske var det den varme sommeraften, men jeg kunne ikke lade være med at lade mine fingre søge ned, finde min klit og give mig selv flere orgasmer. Hver gang jeg kom blev jeg mere og mere våd og mere og mere liderlig. Jeg faldt endelig i søvn udmattet og tilfreds.

SEX I DAG?

Efter jeg havde sendt mine forældre med flyveren kørte jeg hjem til huset. Solen stod højt på himlen og jeg besluttede at lægge mig i haven for at få lidt farve. Jeg kunne høre græsslåmaskinerne summe i det fjerne og naboen der gik ved hækken. Jeg smed mig på solsengen og tog min bikinitop af og begyndte at smøre mine bryster ind. Mine brystvorter blev hurtigt stive – var stadig liderlig fra natten i forvejen. Begyndte at nulre dem mens jeg kiggede over mod hækken. Synes at kunne ane Jørgen gennem hækken, men var ikke sikker. Jeg lænede mig tilbage og lod mine hænder vandre ned til mine bikinitrusser. Jeg sukkede liderligt da et par fingre gled indenfor og begyndte at lege med min klit. Jeg stønnede mens jeg holdt øje med hækken. Det så altså virkelig ud som om han stod derovre. Jeg rejste mig, smed mine trusser, satte mig på alle fire så min røv vendte over mod Jørgen og lod to fingre glide op i min våde, stramme kusse. Jeg stønnede højt og liderligt. Det var så frækt at han stod og lurede på mig. Det varede ikke længe før min krop begyndte at ryste og min fisse krampede hårdt sammen om mine fingre. Stønnede forpustet og lagde mig om på ryggen igen. Sundede mig lidt inden jeg gik indenfor. Da jeg stod ved terrassedøren syntes jeg jeg hørte et dybt suk fra den anden side af hækken.

Om aftenen sad jeg igen på terrassen og spiste aftensmad. Jeg nød at høre lydene fra haverne rundt omkring og sad og kiggede over mod Jørgens hus. Jørgen var lige så høj som mig, almindelig af bygning med kraftigt gråligt hår. Han var rigtig sød og hjælpsom og en af min fars gode venner. Kunne se han gik ud af hoveddøren og ikke længe efter ringede det på hos mig. Jeg gik ud og åbnede, smilte til ham og bød ham indenfor. Han tænkte han lige ville sige ordentligt hej nu da han og jeg skulle være naboer i tre uger. Vi snakkede om mit studie, hans arbejde og lidt om løst og fast. Hans øjne blev ved med at fokusere på mine bryster. Jeg afslørede ham ikke, men nød at han åbenlyst tjekkede mig ud. Blev våd igen.

Det var pludselig blevet sent og Jørgen rejste sig for at gå. Jeg kunne se at hans shorts bulede lidt ud og smilede til ham. Jeg rejste mig og gik med ham igennem stuen og ud i entréen. Da vi stod i entréen gav jeg ham et knus og kunne mærke hans rejsning mod min mave. Min liderlighed fik overtaget og jeg lod en hånd glide ned og begyndte at kærtegne hans stive pik. Jeg så på ham og sagde at det var okay – jeg vidste hvad jeg gjorde. Han sukkede liderligt og tog fat om mine arme og styrede mig ind i soveværelset.

Jeg smed min lette sommerkjole og mine trusser mens Jørgen smed sine shorts, t-shirt og boxershorts. Hans pik var større end jeg havde regnet med. 18 store, stive centimeter stod lige op i luften og hans pik var bred og tyk. Den så fantastisk ud. Han puffede mig ned på sengen så min røv lå lige ud til kanten, spredte mine ben og stønnede. "Jeg har tænkt på det her hele dagen", sagde han så "Jeg så dig gennem hækken tidligere… det var frækt". Jeg smilede til ham "Jeg tænkte nok jeg hørte dig derovre, men jeg var ikke sikker". Jeg mærkede hans fingre sprede mine skamlæber og hans tungespids forsigtigt slikke på min klit. Jeg stønnede højt og liderligt. Hans erfarne tunge fortsatte med at slikke min drivvåde kusse mens jeg vred mig i liderlighed. Pludselig kom jeg i en voldsom orgasme.

Da jeg var kommet lidt til mig selv bad Jørgen mig rykke lidt op på sengen. Han satte sig mellem mine spredte ben. Han så på mig mens han tog hårdt fat om dem og spredte dem helt så min kusse stod åben foran ham. Han styrede sin store, tykke pik direkte hen mod min våde kusse mens han sagde "nu skal du fandeme have pik, unge tøs". Jeg så liderligt op på ham – elskede at blive taget hårdt. Mærkede pikhovedet glide indenfor og fylde min stramme ungpige-kusse. Han drillede mig lidt – fik mig til at tigge om den inden han hamrede den hårdt op i mig. Helt op i mig. Jeg stønnede højt… skreg næsten. Han holdt mine ben helt spredte mens han kneppede mig hårdt og brutalt. Han stønnede og prustede mens hans pik kørte ind og ud af min velsmurte kusse. Jeg kunne mærke at jeg begyndte at krampe sammen om hans pik. Jeg stønnede højt "Ååh Jørgen, jeg kommer nu… jeg kommer" mens orgasmen endnu engang rullede indover mig i bølger. Hele min krop sitrede og rystede.

Min kusse krampede hårdt sammen om Jørgens lækre pik – næsten for hårdt. Han brølede højt mens han sendte sprøjt efter sprøjt af varm, tyk, lækker sperm dybt op i mit indre. Kunne mærke hvordan pikhovedet ramte min livmoderhals og fyldte min våde kusse med sperm. Han trak sig ud og spredte mine skamlæber hårdt så min klit var blottet og sendte de sidste ladninger udover min klit. Jeg stønnede og lod en finger lege med min spermdækkede klit mens han så på. Jeg kom hurtigt mens jeg kiggede på ham.

Da vi havde sundet os lidt gik Jørgen hjem til sig selv. Jeg lagde mig til at sove med hans sperm stadig oppe i mig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

 

porno med danske piger