Overraske din kvinde med BDSM sexlege

Overraske din kvinde med BDSM sexlege

SPAR MANGE PENGE

Udvid dit sexliv med dominans og underkastelse

BDSM er et begreb, som både dækker over et bredt spektrum af lyster og praksisser, ofte med et erotisk fokus. I den klassiske forståelse drejer sig om Bondage & disciplin, Dominans & submission samt Sadisme og Masochisme. I dag bruges det dog ofte som et paraplybegreb, som dækker over mange forskellige aktiviteter, kinks og fetisher. Generelt er de fleste med ikke-normative tendenser, som selv identificerer sig med BDSM-fællesskabet velkomne. Det inkluderer, men er ikke begrænset til cross-dressers, pet players og latex fetishister.

BDSM er et paraplybegreb, der dækker over mange forskellige aktiviteter og inkluderer flere distinkte subkulturer med hver deres særlige traditioner og terminologi. Top og Dominant bliver i vid udstrækning brugt til at beskrive den aktive og/eller kontrollerende part, mens Bund og Submissiv typisk beskriver den, der afgiver kontrollen og lader sig styre. Interaktionen mellem Top og Bund er en magtudveksling og det engelske begreb Power Exchange bruges ofte i den sammenhæng. Det kan være for et enkelt møde eller i et længerevarende forhold. Nogle personer foretrækker konsekvent enten rollen som Top eller Bund, mens andre skifter imellem de to. En person der skifter mellem rollerne kaldes en Switch.

SEX I DAG?

Det kan være en livsstil eller noget man dyrker engang imellem. Den almene forståelse er at BDSM er et seksuelt begreb, men mange praktiserer de forskellige kernelementer i BDSM uden at involvere deres seksualitet i legen. Det kan handle om sensualitet, intimitet, kunst, meditation, sjov og meget mere. Det er grundlæggende i BDSM at legen foregår mellem voksne, samtykkende mennesker. Nogle har specifikke seancer, også kaldet scener, hvor de gennemfører en specifik leg eller rollespil, og når det er slut er de “tilbage til deres normale selv”. Hos andre er grænsen mere flydende.

Mange af aktiviteterne i BDSM regnes oftest som uønskede eller ubehageligt, når de udføres i andre sammenhænge. Smerte, tvang, ydmygelse, indespærring og slaveri er ting, som traditionelt bliver påtvunget folk mod deres vilje, enten for at skade dem eller opnå et andet mål. I BDSM derimod foregår tingene med samtykke fra alle involverede, og som regel til fælles nydelse.

Den store guide til BDSM

Tidens kvinder vil have rigtig mænd der dominere.

BDSM er ikke et nyt fænomen, men i kølvandet på udgivelsen af romantrilogien ”Fifty Shades of Grey”, kom der nyt fokus på de frække lege. BDSM handler om dominans, underkastelse og om at blive bundet/fikseret. Ofte krydret med en form for seksuel aktivitet. Og det er selvfølgelig vigtigt, at legene foregår under informeret samtykke – altså at begge parter er helt med på, hvordan det skal foregå.

Smerte, underkastelse, tortur og nedværdigelse i en eller anden grad, er en del af spillet. Men det er der mange, der tænder på. Nogle synes, det er frækt at være den, der bliver domineret. Andre kan godt lide at være den dominerende. Endnu andre er ”switch”, der kan lide begge dele. Uanset om du/I er nybegyndere eller øvede på området, finder du her masser af inspiration til at kaste dig over inden for ”det mørke univers”. Bliv klogere på BDSMTidens Kvinder Den store guide til BDSM

porno med danske piger