Voldtaget på min første forretningsrejse (Rape-fantasi)

Sex misbrugt til firma konference!

Jeg var en rimelig ung piger på 24 år der lige havde fået mit drømmejob i en stor, international virksomhed efter, at have være færdiguddannet i nogle måneder. Jeg levede et ret normalt liv, synes jeg selv, boede med min kæreste og havde lige smidt min spiral da vi havde aftalt at prøve, at få vores første barn sammen.

Mit normale liv tog dog snart en voldsom drejning!
Som noget af det første var jeg på en konference med flere hundrede kolleger fra hele verden. Jeg glædede mig meget, men var også spændt. Om aftenen efter konferencens første dag var der en fest med fri bar, og jeg fik måske lidt for mange drinks i den frie bar – men det hjalp på nerverne, og jeg fik minglet godt med de andre, synes jeg selv.

Jeg fik da smilet sødt til nogle af de flotteste fyre – og jeg synes selv, jeg så godt ud i min kjole – lige tilpas kort til at man kunne se mine slanke lår, og lige stram nok til at fremhæve mine slanke kurver. Selvom man har en kæreste der venter hjemme i Danmark, må man jo gerne se godt ud og flirte lidt.

Inden klokken blev alt for mange gik jeg tilbage til mit værelse – som heldigvis var i samme bygning som festen. Jeg kastede mig på sengen uden at tage tøjet af, og tændte for TV’et. Jeg var begyndt at falde lidt i søvn, da det bankede på døren.
”Roomservice!” lød det på den anden side. Stadig halvt sovende, var jeg lidt forvirret men gik hen for at åbne døren.

Jeg nåede knap nok at få drejet dørhåndtaget, før døren blev skubbet voldsomt op – med det samme blev jeg overmandet og vendt rundt – jeg nåede kun at se silhouetten af en mand – en stor mand. Manden gav mit noget for hovedet – det føltes som et pudebetræk. ”One single word, and I’ll kill you!” sagde han, helt ind til mit øre. Han sparkede døren i, og kastede mig ned på sengen, så jeg lå på maven.

Han tog hårdt fat om begge mine arme, og fandeme om han ikke bandt dem sammen på ryggen! Jeg var nu vågnet helt op, mit hjerte hamrede og tusind tanker fór igennem mit hoved. Hvem er han?? Hvad vil han? Hvorfor mig??

Jeg lå nu bagbundet og blindet i sengen, og kunne høre at han trak gardinerne for, og skruede op for lyden på TV’et.

Han fumlede med pudebetrækket, og jeg blev lettet da han tog det af – det blev dog med det samme erstattet af en sovemaske, så jeg igen mistede synet. Imens han fumlede, drejede jeg hovedet til venstre og så hans arm – en stor, muskuløs arm, med et stort sølvur – og jeg var sikker på at huden så mørk ud!

Dét, der fik mine tanker til at gå helt amok, var at han på armen havde et orange armbånd – akkurat som det jeg, og alle virksomhedens gæster til konferencen havde. Var jeg ved at blive voldtaget af en kommende kollega??

Imens jeg lå og mit hjerte hamrede afsted, løftede han mig op og rykkede en pude ind under min mave. Jeg lå nu helt blottet, og kunne mærke at min korte kjole var røget op, så det nu bare var min G-streng der stod imellem mig og ham.

Han gav mig to hårde klask i røven, en på hver balle.
Så rejste han sig. Fodtrin. Var han færdig?
Jeg kunne høre ham rode rundt på mit badeværelse.

Det gav et sæt i mig, da jeg pludseligt mærkede noget koldt ramme min røv – han gav mig endnu et klask, så jeg kom til at skrige i et lille hvin.
”Shut up. Your ass is mine.” svarede han prompte.
Jeg kunne mærke hans hænder – kæmpe store hænder – begyndte at gnide den kolde creme ud på mine baller. Han fedtede min G-streng ind i creme, og smurte hele vejen ned af mine lår.

SEX I DAG?

Chokeret over den frækhed, den selvsikkerhed, min kollega havde ved at overfalde mig på denne måde, blev jeg pludseligt afbrudt i min tankestrøm da jeg kunne mærke det dunke i mit underliv.
Satans. Min krop svigtede mig – mine skamlæber kunne ikke undgå at blive pirrede af hans store hænder, der kørte op og ned af mine lår – og af og til strejfede en skamlæbe.

”I knew you wanted it from the moment i saw you first”.
Han rev hårdt I min g-streng og trak den til side, så han havde fuld adgang til min unge, ny-barberede fisse. Han gav mig klask på klask, og jeg blev mere og mere tændt.

Han rejste sig op, og tog et hårdt tag i mit hoved – og holdte mig ved håret omme i nakken. Jeg kunne lugte duften af pik – og ganske rigtigt, var det det jeg kunne mærke på mine læber. Den føltes enorm. Han pressede skaftet ind i min mund, og mine læber blev tvunget helt op – jeg kunne knapt gabe over hans pik!

Han kørte skaftet frem og tilbage på mine læber, for til sidst at presse pikhovedet i bund, dybt ind i min mund. Jeg kunne mærke min brækrefleks, og lavede en lille gag-lyd. Det tændte ham vidst bare endnu mere, for han begyndte nu at kneppe min mund.

Hans pik udfyldte hele min mund, og lyden af mit savl der klaskede mod hans pik blev højere og højere. Jeg kunne tydeligt mærke blodårene i hans pik – noget jeg ikke havde prøvet før. Jeg kunne høre ham stønne, og mærke hans pulserende pik. Den var stenhård. Hårdere end nogen pik jeg nogensinde havde mærket før.

Han trak sig ud af min mund, og lod hans nosser ramme mine læber. Selv de føltes enorme! Hvad var det for en tyr der havde overfaldet mig? Imens han kørte sin pik henover min mund, havde han en hånd der rørte mine baller – klaskede dem, spredte dem, pirrede mig.

Han rejste sig, og gik rundt om sengen. Uden varsel skete det hele så pludseligt. Han var bag mig, holdt mig nede med sine hænder på min ryg, så min røv og min fisse blottede sig helt for ham. Han drillede min fisse med sit pikhoved, kørte det op og ned langs revnen, og masserede min klit med hans hårde pik.

Jeg var så fortvivlet, så desperat, så splittet. Jeg vidste det var forkert. Jeg blev voldtaget! Jeg havde en kæreste! Men samtidig blev jeg så tændt af hans enorme manddom, hans seksualitet, hans lyst til mig og til at tage mig. ”Kom nu med den, fyld mig ud med din lange, hårde stang. Fyld mig med din varme sæd, du virile hingst. Lad mig mærke dit begær og din potens. Hvad venter du på, mand?”

Det sitrede i hele min krop – jeg kunne mærke det helt ud i fingrene. ALDRIG havde jeg mærket noget lignende, da hans pikhoved endelig gled indenfor og penetrerede min fisse, som den aldrig var blevet det før. Han pressede den i bund i første stød, hjulpet godt på vej af mine drivvåde safter.

Jeg stønnede højt – nærmere skreg – i lige dele panik og ekstase.
”Oh yeah, you want it, don’t you?”
Han tog flere hårde stød, og kørte pikken langsomt ind og ud af min stramme, unge fisse. Jeg blev sulten efter mere – ingen havde nogensinde kneppet mig så dybt, så fuldendt!
Det var som om min fisse havde fundet sin ejer. Jeg klemmer fissemusklerne sammen, så hingstepikken sidder i en skruestik.

”Fuck me, fuck me, fuck me now” kom det ud af mig – nok ligeså uventet for ham som for mig selv.
Han kneppede mig hurtigere og hurtigere – kun afbrudt af hårde klask på min blottede røv, der fik mig op i et endnu højere gear – jeg fik orgasme på orgasme, og kunne mærke min fisse krampe om hans pik som jeg aldrig havde prøvet det før.

Den går på mig, min krop ryster og skælver, jeg er komplet viljeløs under din stang, en vældig orgasme ruller ind over mig, jeg klynker og hyler og vræler al min kvindelige lyst og fryd ud i rummet.

Han stønnede højlydt – det var godt han havde skruet op for TV’et – og lyden af hans store, muskuløse krop der klaskede mod min blege røv var overvældende. For hvert dybe stød var det som om jeg kom nærmere himlen. Åh ja…giv mig din pik. Knep mig, brug mig, pul mig…lad aldrig den pik forlade min kusse!

Han sænkede farten, og kørte pikken langsomt ind og ud – så lidt hurtigere – så lidt langsommere.
Jeg kunne mærke at han greb hårdt fat i mine baller med begge sine hænder, og sneg en finger op i min røv. Det pressede mig så hårdt udover kanten, så jeg lå og stønnede og skreg til lyden af hans store pik der borede sig op i mit underlig, og hans svedige krop der klaskede imod min.

Så skete det – jeg kunne mærke hans pik udvide sig dybt oppe i mig – og en varm strøm af glohed sæd fyldte mit underliv. Han skreg i en enorm orgasme, og pressede sin pik helt dybt ind i mig.
Han rejste sig, og der gik ikke mange sekunder før jeg kunne høre fodtrin på gulvet, og lyden af at han forlod mit værelse.

Imens jeg lå der – forvirret, fortvivlet, lykkelig, var min første tanke at jeg ville i bad. Vaske det af mig.
Lige efter jeg rejse mig op, kunne jeg mærke den velkendte fornemmelse – af varm sæd, der driver fra min fisse og ned af mine lår. Der slog det mig – SHIT!. Jeg kunne blive gravid.

Efter et varmt bad, faldt jeg hurtigt i søvn.
Jeg gik ned til morgenmaden dagen efter, og ledte efter en mørk mand, med et sølvur. Jeg fandt ham ikke.
Og jeg har ikke set ham siden.

Det er nu nogle måneder siden, og jeg er glad for jobbet. Og både bange for, og håbefuld efter at møde ham den mørke igen til næste konference der snart skal afholdes – når jeg først er liderlig er der ingen grænser og jeg er liderlig NU!

Lily bliver kommanderet rundt  I Lily bliver kommanderet rundt får du en livlig og sprudlende svensker ved navn Lily, der er klar til at blive domineret og kontrolleret af den rigtige mand. Hun er sulten efter at blive fortalt, hvad der skal ske, og hun finder præcis det i denne frække film.Lily viser, at hun har en passion for at sluge pik, og at hun elsker at blive gennemkneppet i sin stramme og våde fisse. Men det stopper ikke der! Hun er også klar til at udforske de mere eksperimenterende sider af sin seksualitet. Tag med Lily på en rejse ind i dominansens verden, hvor spanks og SM bliver brugt til at tænde både hende og hendes partner. Oplev hendes ukontrollable lyst for cumshots og blowjobs, der efterlader hende med en blanding af tilfredsstillelse og begær. Hun er helt glatbarberet og klar til at blive nydt.Dette er ikke bare endnu en typisk pornofilm. I Lily bliver kommanderet rundt vil du blive sendt ud på en sexet, dansk oplevelse, der vil få dine sanser til at sitre og dine fantasier til at eksplodere. Så tag med Lily og find ud af, hvor langt hun er villig til at gå for at tilfredsstille hendes behov. The Girl Next Door 2 Tag med på en uforglemmelig erotisk rejse i The Girl Next Door 2. Dette pornoeventyr bringer dig alle dine vildeste fantasier og lyster lige til din skærm. De skønne og forførende kvinder i denne film har kun ét mål for øje - at tilfredsstille enhver mands dybeste og mest intense begær.Opfylde dine mest uhæmmede drømme med disse sexede tøser, der er klar til at tage din store pik som aldrig før. Der er ingen grænser, som ikke kan overskrides i denne saftige film. De smukke piger sluger hensynsløst enorme mængder sperm, mens de med glæde modtager pikke i alle verden. Deres hæmningsløshed og seksuelle appetit er simpelthen ikke til at modstå.Bliv forført af de eksotiske oplevelser, når pigerne udforsker hardcore anal nydelse og glæde, deres røve bliver fyldt med ophidsende fornøjelser. Og hvis du er til sorte pikke, vil du uden tvivl finde det du søger. Disse kåde kvinder er klar til at lege og tilbyde dig en hed og vild oplevelse som ingen andre.The Girl Next Door 2 vil sætte nye standarder for dine seksuelle drømme. Fra start til slut vil du være fanget af intense scener, der er fyldt med lyst, lidenskab og frækhed. Dette er porno, når det er bedst, og du vil uden tvivl efterlades hungrende efter mere. Kom og oplev den amerikanske sexede stemning, hvor intet er for tabu, og alt er tilladt. Lad dig forføre af The Girl Next Door 2, og lad dine inderste ønsker blive opfyldt.

porno med danske piger