Vores fælles voldtægts oplevelse del.1

SPAR MANGE PENGE

Min mand og jeg er midt i trediverne, vi har altid haft et udmærket sexliv, synes jeg, men måske ikke særligt avanceret. Jeg har kategorisk nægtet at have analsex, og det med at oralsex har heller aldrig været min livret, hverken den ene eller anden vej. Men det ændrede sig efter den oplevelse, jeg nu vil fortælle om. Vi havde planlagt en ferie sammen i et sommerhus, som lå ret ensomt. Vi ville gerne gå nøgne rundt og bolle, når det lige faldt os ind, det kunne vi jo ikke gøre hjemme i rækkehuset.

Da vi kom derop, kørte Martin ned for at købe lidt ind, mens jeg pakkede ud og tog et bad. Da han kom tilbage, spiste vi frokost, og imens fortalte han, at han nede i byen havde hørt rygter om en bande, som sneg sig ind i folks huse om natten og voldtog kvinder. Vi blev enige om, at det måtte være en vildt overdrevet historie, men at det nok var bedst, hvis vi låste dørene omhyggeligt, når vi gik i seng. Vi var trætte efter den lange køretur til sommerhuset, men fik os lige et hurtigt put, inden vi lagde os til at sove.

Midt om natten vågnede jeg, måske fordi der var en underlig lyd, men da jeg lyttede, kunne jeg ikke høre noget. Jeg smuttede ud for at tisse, jeg tændte ikke lyset, der var måneskin, og sommernatten var lys og varm. Jeg havde ikke noget tøj på, jeg elsker at sove nøgen. På vej tilbage til soveværelset blev jeg pludselig grebet bagfra, en hånd lagde sig over min mund, og en arm klemte mine arme ind mod min krop. Jeg blev pressede op imod en stor mandekrop, og en stemme hviskede i mit øre: “Nu skal vi have lidt sjov, lille ven.”

Jeg stivnede af skræk, så forsøgte jeg at vride mig fri, men forgæves. Jeg blev skubbet hen ad gangen og ind i soveværelset, og der mødte et uventet syn mig: To andre mænd stod ved siden af sengen, de havde masker på, som dækkede hele hovedet undtagen øjne og mund, sådan lidt bankrøver-agtigt, men lavet af noget meget tyndt, sort stof, silke tror jeg. På sengen lå Martin bundet og hjælpeløs, hans håndled var tøjret til hovedgærdet og hans ben bundet sammen ved anklerne. Han var også nøgen, og da han så mig, udbrød han: “Nina, jeg..” Straks gav en af mændene ham besked på at holde kæft.

Den samme mand kiggede på mig, de havde tændt lyset, men skruet lysdæmperen ned til svag belysning, som dog var nok til at se, hvad der foregik. “Hun har en flot krop, din kone. Lækre bryster, en god røv, jeg er sikker på, mine mænd vil nyde at bruge hende.” Mens han talte, havde manden bag mig skubbet mig omkuld på sengen, jeg landede på maven foran Martin. Før jeg kunne nå at reagere, havde ham, som åbenbart var lederen, grebet fat om min nakke. Han beskrev helt roligt, hvad der ville ske med os, hvis vi gjorde modstand, men lovede også, at de ikke ville gøre os fortræd, hvis vi adlød.

Imens han talte, klædte de to andre mænd sig af, men de beholdt maskerne på. De havde begge erektion, jeg gøs ved synet af dem. Den ene havde et meget stort lem, både tykt og langt, mens den anden havde en tynd, men til gengæld ret lang penis. De var begge to helt glatbarberede forneden, det havde jeg aldrig set før. Min opmærksomhed vendte pludselig tilbage til lederen, da han sagde: “Nu skal du bolles i alle tre huller, så du aldrig glemmer det. Men først skal du gøres klar.” Han beordrede mig til at sætte mig overskrævs hen over Martins hoved, og min mand fik besked på at gøre mig våd mellem benene.

Jeg var fuldstændig paralyseret af skræk over truslen om at blive brugt alle vegne, jeg forestillede mig, at den ene ville fylde min mund med sæd, den næste min skede og den sidste – åh gys – mit numsehul. Jeg var overbevist om, at det alt sammen ville gøre ondt, og at det ingen forskel ville gøre, at Martin slikkede mig først. Men der tog jeg grundigt fejl! Normalt fik han ikke lov til at slikke mig ret meget, jeg havde bildt mig selv ind, at det ikke var noget en pæn pige lod en mand gøre. Men nu var det jo ikke noget, jeg selv var herre over, så jeg behøvede ikke at have dårlig samvittighed over at mærke hans tunge alle vegne – eller nyde det!

Det gik nemlig op for mig, at han faktisk var super god til oral stimulering, og han nøjedes ikke med at kilde min følsomme knop med tungen. Nej, den borede sig ind i min skedeåbning, nulrede hver en fold, og til sidst slikkede han endda mit bagerste hul, det var perverst men også dejligt. Endelig vendte han tilbage til den forreste del af min revnen og bearbejdede min nu opsvulmede tap hårdt. Meget mod min vilje var jeg efterhånden vildt ophidset, meget våd mellem benene, og jeg begyndte at føle trang til at få noget hårdt op i mig.

De to mænd havde sat sig på hver side af mig, de gramsede på mine bryster og balder, og da den ene af dem gav sig til at sutte og bide i mine brystvorter, kunne jeg ikke lade være med at stønne af lyst. Jeg havde holdt mine øjne lukket, men åbnede dem, da stemmen sagde: “Nå, det nyder I vist begge to.” Jeg sad med ansigtet vendt mod fodenden af sengen, og da jeg åbnede øjnene, kunne jeg se, at Martin havde fået rejsning. Han var altså blevet ophidset af at slikke mig, selvom han vidste, hvad det var forberedelse til. Så måtte jeg jo tro på hans mange forsikringer om, at han elskede have sit ansigt begravet i mit skød.

Nu stillede manden med det tynde lem sig foran mig, jeg turde ikke gøre andet end at åbne munden, da han pressede sin glans mod mine læber. Heldigvis smagte han ikke grimt, men han tvang mig til at slikke sig over det hele, på pungen, skaftet og hovedet, og at sutte ham mens jeg kælede med hænderne for det, jeg ikke kunne have inden i munden. Imens drillede lederen min mand: “Hun ser ud til at være rigtig dygtig med sine læber og sin tunge, er det dig, som har lært hende op? Nyder du at få din stive pik ind i det varme, våde hul? Får du tit lov til at komme i munden på hende?”

Mens han talte, tog han fat om Martins lem og kørte hånden frem og tilbage, og min mand stønnede halvkvalt under mig. Jeg var glad for, at han ikke kunne sige noget, for faktisk suttede jeg ham meget sjældent, og jeg havde kun prøvet at få sæd i munden en enkelt gang. Derefter havde jeg nægtet at give ham udløsning med munden, selvom han af og til tiggede mig om det. Hvis bare dette ville vise sig at være en ond drøm, så ville jeg aldrig nægte ham noget mere! Tænk hvis jeg blev tvunget til at sluge en fremmed mands sæd, mens min elskede måtte se på. Jeg sukkede lettet, da manden foran mig pludselig trak sig væk, men det var en stakket frist.

For nu blev jeg trukket væk fra Martin og tvunget til at stå på alle fire, og jeg blev straks præsenteret for det tykke lem. Jeg måtte starte forfra med at slikke, sutte og kæle, og imens pinte lederen fortsat min mand: “Åh, se hvordan hun arbejder hårdt, det ser frækt ud, når hendes læber kører op og ned ad hans skaft.” Ud af øjenkrogen kunne jeg se, at Martin stirrede på os, han bed sig i læben, og jeg fik tårer i øjnene af skam og ydmygelse. Men det skulle blive værre, for nu mærkede jeg et par fingre presse sig lidt op i min skede. De kørte rundt i den våde åbning, og den tredje mand talte for første gang: “Ah ja, hun er dejlig saftig og kneppeklar!”

Lederen kærtegnede stadig Martin med den ene hånd, men han stak den anden i lommen, og så rakte han en lille pakke til fyren bag mig – et kondom! Jeg vidste ikke, om jeg var mest overrasket eller taknemmelig, men han sagde bare helt kynisk: “Hvorfor tror I, at vi aldrig er blevet fanget? Ingen DNA spor!” Pludselig forstod jeg også, hvorfor de to voldtægtsmænd var glatbarberede – så kunne de ikke efterlade hår. Nu var der ikke tid til at tænke mere, en hård gummibeklædt tingest gled op i min forsvarsløse grotte, og jeg var nu fyldt ud i to huller. Til min overraskelse var det en vildt ophidsende fornemmelse, jeg klynkede lystent, mens de to mænd brugte mig i begge ender. Den bagerste tog mig hårdt, så jeg blev skubbet ind over den tykke søjle, der truede med at kvæle mig.

Jeg havde lyst til at gnide min knop og give mig selv orgasme, men det ville være en alt for stor triumf for voldtægtsbanden, jeg måtte forsøge at skjule min nydelse. Det var svært ikke at give en skuffet lyd fra mig, da de begge to trak sig væk, men så havde jeg pludselig den anden mand bag mig. Han fik også et kondom, og så trængte han op i mig, åh Gud han var enorm, aldrig har jeg været fyldt sådan ud. Jeg kunne ikke lade være, jeg stønnede og jamrede af fryd, da han stødte sit kæmpelem op i mig igen og igen. Min hånd fandt ned i min revne, og jeg behøvede kun at nulre min knop i ganske kort tid, så kom jeg.

Mens orgasmen skyllede igennem min krop, måtte min stakkels mand igen lægge øre til den ydmygende hån: “Nej, hvor hun nyder hans store pik, hun er rigtig liderlig nu, din lille kone.” Han havde desværre fuldstændig ret, jeg kunne ikke sanse andet, end at jeg var vild med at blive blokket totalt ud. Manden bag ved mig skubbede mig hen over sengen, så jeg fik hovedet ind over min mands underliv, og lederen førte Martins stive lem ind i min halvt åbne mund. Min mand stønnede højt, da jeg villigt begyndte at sutte ham, det var så skønt og frækt at være fyldt ud i begge ender, at jeg bare måtte have mere.

Den store stang i mit våde, lystfyldte hul satte farten op, jeg blev ved med at gnubbe min knop, og da mine glatte vægge trak sig sammen om det enorme jern endnu engang, brølede han højt og lod sin udløsning gå i takt med min orgasme. Så snart han var færdig, trak han sig ud, smed det brugte kondom i en pose, tog sit tøj og forsvandt ud af værelset. Jeg faldt sammen på sengen, hele min krop dirrede af ekstase, jeg lå med hovedet på min mands mave og gispede. Hans lem pegede næsten anklagende på mig, våd af spyt og med en blottet, blårød glans, jeg kunne se lidt væske pible fra mundingen.

Men jeg fik ikke lov til at komme mig, mine balder blev trukket fra hinanden, og jeg mærkede noget koldt mod min bagerste åbning. En finger masserede min anus og tvang sig langsomt ind, der kom mere creme på, og to fingre udvidede mig, mens jeg klynkede skrækslagent og tiggede dem om at lade mig slippe. “Har du kneppet hende i røven?”, min mand mumlede benægtende som svar på lederens spørgsmål, og jeg hulkede ulykkeligt. Det havde jeg altid afvist at lade min mand gøre, for jeg var overbevist om, at analsex var noget griseri, som ingen normale mennesker lavede, kun bøsser og perverse svin. Nu ville jeg blive tvunget til at udholde min første anale penetrering med en fremmed, mens Martin så på.

Der var ingen nåde, min bagdel blev trukket op i position, med et fast greb om mine balder åbnede den første voldtægtsmand mig og pressede sin glans gennem min lukkemuskel. Så snart den gav efter, gled det tynde lem til bunds i mit numsehul, mod forventning gjorde det ikke spor ondt. Fornemmelsen af at være udspilet af noget hårdt i det yderste stramme stykke var ganske rigtigt perverst, men også forbløffende dejligt. Da han begyndte at bolle mig bagi, måtte jeg beskæmmet erkende, at det føltes skønt at blive taget i det bagerste hul. Igen fandt min hånd vej til den følsomme knop, og mens han red mig, fik jeg først en orgasme, og så en mere.

Da jeg for anden gang skreg: “Åh, ja, ja, jeg kommer, åhhhhh….”, gav Martin en høj lyd fra sig, nærmest et langstrakt brøl. Samtidig ramte noget vådt og klæbrigt mit ansigt, hvad det var, fandt jeg ud af, da jeg åbnede øjnene. Han var kommet ud over os begge, og mens jeg mærkede og hørte, at fyren bag mig fik udløsning oppe i min numse, kunne jeg se lederen malke de sidste dråber ud. Han havde givet Martin udløsning, mens de så på, at jeg blev voldtaget! Min mands fedtede sæd gled i klatter ned ad min kind, min pande og min hals, det lå som en lille sø ved hans navle, og jeg havde også fået noget i munden, det smagte faktisk ikke så slemt, som jeg huskede.

Så snart manden bag mig havde trukket sig ud, blev jeg beordret til at tage min mands sædindsmurte lem i munden. Det var stadig halvstift, og da jeg lydigt suttede, blev han meget hurtigt helt hård igen. Imens løsnede lederen hans ankler og håndled, han formanede os om at stadig at adlyde, for hans mænd ventede lige uden for døren. Da han begyndte at tage sit tøj af, troede jeg, jeg ville besvime, åh nej ikke mere, jeg var allerede øm alle vegne. Men til min store overraskelse fik jeg besked på at lægge mig på ryggen, sprede benene og lade Martin trænge ind i mig. Han gjorde det forsigtigt, og jeg nød at få hans velkendte stang på besøg. Jeg var blevet stram af mine orgasmer, og han stønnede af fryd, da han langsomt banede sig vej op i mit forreste hul.

Han kyssede mig blidt og slikkede mit ansigt rent for sin sæd, han mumlede ’undskyld’ og ’jeg elsker dig’. Jeg krammede ham hårdt, jeg fik tårer i øjnene af lettelse over, at han kunne sige sådan, når han lige havde set mig blive bollet af to andre mænd og nyde det. Så gav det et lille gib i ham, jeg åbnede øjnene, hen over Martins skulder kunne jeg se den tredje mand stå med en hånd mellem min mands balder. Han sendte mig et lille smil, som fik det til at gyse i mig: “Måske undrer du dig over, at det er din mand, som ligger i din favn, og ikke mig, men jeg tror godt, HAN ved hvorfor.”

Han kom om til vores hoveder, vi lå på tværs i sengen, så de var helt ude ved kanten. Han greb fat i nakken på min mand, som måtte hæve sig op på strakte arme. “Årsagen er simpelthen, at jeg tænder på mænd, så nu vil jeg nyde hans dejlige huller.” Mens han talte, lænede han sig frem og pressede sit lem ind i min mands mund. Ligesom mig tog Martin lydigt imod, han slikkede op og ned ad skaftet, overalt på den glatbarberede pung, han sugede de store kugler ind i munden og suttede på dem. Så vendte han tilbage til det opsvulmede hoved, hans læber omsluttede det forsigtigt, og jeg kunne se på hans kinder, at han sugede hårdt.

Det var noget, lederen satte pris på: “Du er vist endnu bedre til dette end din kone, se nøje efter, min pige, så kan du lære et og andet om at sutte pik.” Han greb igen om min mands nakke, og så pressede han sit lem dybt ind i munden på stakkels Martin, som gav en ynkelig lyd fra sig. Jeg kunne ikke lade være med at stirre fascineret på det utrolige syn af en hård kæp, som gled ud og ind mellem min mands læber.

Desværre for Martin var den ret tyk, nærmest som en mellemting mellem de to andre mænd, men ikke helt så lang, faktisk mindede den meget om hans eget lem i erigeret tilstand. Nu trak den tredje mand sig ud og satte sig op i sengen mellem vores ben, igen fandt hans hånd ind mellem min mands balder, han havde en tube creme i den anden hånd.

Jeg vidste nøjagtigt, hvad der foregik, Martin så på mig med opspilede øjne, han var ved at blive forberedt til analsex. Jeg havde både ondt af ham og kunne ikke lade være med at fryde mig lidt over, at han nu selv måtte lægge krop til det, han så tit havde plaget mig om. Han tiggede lige som mig om at blive fri: “Nej, nej, ikke det, du er for stor … lad mig slippe, så skal jeg nok gøre det med munden … åh, nnng, ah..” Hans bønner blev til en svag stønnen ved mit øre, iblandet en klynken hver gang en ny finger blev taget i brug – gættede jeg i hvert fald på, at det skyldtes. Til sidst var han åbenbart udvidet nok, for voldtægtsmanden tog hånden til sig og trak et kondom på.

“Spred benene mere, og du trækker hans balder ud til siden, så jeg kan komme til!” Det sidste var henvendt til mig, og jeg turde ikke gøre andet end at adlyde. Martin stønnede højt, da han blev penetreret, nok mest af smerte, men jeg tror, det også var lidt af nydelse. Han protesterede i hvert fald ikke mere, og hans lem blev pludselig større og hårdere inden i mig. Jeg kunne mærke, hvordan han blev bollet med hårde stød, de forplantede sig til mig, det var faktisk ret frækt. Med ét trak voldtægtsmanden sig ud, og så forlangte han, at jeg skulle vende mig om og krybe sammen foran Martin.

Før jeg helt havde forstået meningen, havde min mand anbragt sin glans på min anus, som stadig var fedtet af creme. Han var noget større end ham, som havde taget min mødom bagi, så det gjorde ondt, da han trængte ind i mig, men da han var inde, var det dejligt. Så snart han var i bund, blev han selv besteget bagfra, og denne gang fik voldtægtsmanden os begge til at stønne med sine brutale hug mod min mands bagdel. Atter måtte jeg erkende, at jeg faktisk godt kunne lide analsex, dumt at jeg havde sagt nej til den fornøjelse i så lang tid. Det var pragtfuldt at være fyldt ud bagi, og smerten var ubetydelig i forhold til nydelsen.

Om Martin mente det samme, ved jeg ikke, men at han nød det, er der ingen tvivl om, for han kom oppe i min numse, mens han blev redet bagfra. Ganske kort efter stønnede lederen højt, og lidt efter trak han sig ud. Han klappede min mand et par gange på balderne og sagde, at han havde nydt hans frække hul meget. Så fjernede han kondomet, som blev lagt omhyggeligt i posen, da han havde bundet knude på det. Han tørrede sig af og smed også servietten derned. Da han havde taget sit tøj på, sagde han roligt farvel og tak for denne gang, og så slukkede han lyset og forsvandt.

Martin var gledet ud af mig, vi lå ved siden af hinanden i sengen, chokerede og forkomne, men vist alligevel med en underlig tilfreds følelse i kroppen. Jeg havde aldrig fået så mange orgasmer på så kort tid, og det var længe siden, min mand var kommet to gange i træk – ja faktisk tre gange på mindre end seks timer.

Vi brugte resten af ferien til at trøste hinanden og tale om vores fælles voldtægt, det var svært i starten. Men da vi havde snakket det igennem og begge erkendt, at vi havde nydt en stor del af oplevelsen, blev vores sexliv langt mere spændende og inkluderede hyppigt analsex. Desuden tog jeg mig af og til sammen til at give min mand tilfredsstillelse med munden, og jeg må sige, at han til gengæld gjorde alt for at give mig nydelse. Jeg lod ham uden skam begrave ansigtet i mit skød så ofte som muligt. Han var faktisk langt mere opmærksom på mine behov, end han havde været før, og ikke kun i sengen. Så selvom det var en barsk omgang, endte det alligevel med, at vi fik noget godt ud af det i fællesskab.

Min kone Nina er en meget flot og sexet pige, men hun var desværre ret hæmmet rent erotisk, da vi blev gift. Ikke at hun havde noget imod at dyrke sex, faktisk gjorde vi det ganske tit, og hun nød det også, men det var yderst traditionelt, altid i kussen fra forskellige retninger og meget lidt forspil med munden.

Jeg elsker at slikke og blive slikket, men det var sjældent, at hun gik med til det. Hvad angår analsex, som var min hemmelige drøm, var hun fuldstændig afvisende, jeg måtte ikke engang stikke en finger op i hendes fristende røvhul. Jeg elsker min kone, og jeg er vild med hendes flotte bryster, de brede hofter og den velformede bagdel, og jeg var overbevist om, at hun ville nyde alle former for sex, hvis hun blot turde kaste sine hæmninger.

Jeg gjorde alt for at overtale hende, men forgæves og til sidst var jeg meget frustreret, faktisk i en grad, så jeg en dag kom til at drikke mig lidt beruset på et værtshus og betro mig til en vildt fremmed mand. Jeg ved ikke, hvordan vi kom ind på det, men pludselig sad jeg og udøste alle mine frustrationer. Han lyttede med forbløffende tålmodighed, og da jeg tav, sagde han: “Der findes måske en løsning på problemet, hvis du er parat til at løbe en risiko og er villig til at betale.” Jeg stirrede på ham, og han forklarede, at han kendte tre mænd, som tilbød en speciel form for seksuel ydelse, nemlig en fingeret voldtægt. “Normalt hyres de af et par i fællesskab, men i dit tilfælde må du nok tage beslutningen selv. Men jeg kan garantere, at de giver nydelse i alle erogene zoner. Min kone og jeg har selv prøvet dem.”

Jeg rystede chokeret på hovedet, men tog alligevel imod et telefonnummer og lyttede til lidt nærmere beskrivelser, før jeg tog hjem. De følgende uger tænkte jeg meget over det utrolige forslag, og da Nina endnu engang afviste mine bønner om at udvide vores repertoire, ringede jeg i desperation til nummeret, det kunne der jo ikke ske noget ved. Det var en mand, som tog telefonen, og jeg forklarede tøvende mit ærinde. Han var ganske forretningsmæssigt, spurgte mig grundigt ud om mine ønsker og forklarede, hvad de kunne tilbyde. Han bedyrede, at de altid brugte kondom, selvom de var fri for seksuelt overførte sygdomme, og at de tilbød tilfredsstillende sex for alle parter.

“Jeg kan garantere, at din kone vil blive kneppet i alle tre huller, uden at det vil gøre ondt på hende rent fysisk, om hun kan klare det mentalt, er op til dig at afgøre.” Da vi havde lavet en aftale om hvad og hvornår og hvilken pris, og jeg så småt var ved at afslutte samtalen, spurgte han pludselig: “Og hvad med dig selv?” “Øh, eh, hvad mener du?” sagde jeg forvirret.

“Vil du også selv voldtages?” han lød ganske afslappet, jeg troede ikke mine egne ører. “Mange mænd har en hemmelig drøm om at være sammen med en anden mand, men de tør ikke leve den ud, specielt ikke når de er gift. Så vores besøg kan være deres chance for at blive kneppet i røven og bagefter sige at de ikke vidste, det ville ske.”

Han gjorde en lille pause, og jeg sank et par gange, ude af stand til at sige noget. “– i dit tilfælde vil jeg faktisk anbefale det af hensyn til din kone. Det vil stille jer lige, hvis I begge bliver voldtaget, specielt hvis du heller ikke har prøvet analsex før. Det koster ikke ekstra, jeg tager mig selv af den opgave med stor fornøjelse.” Jeg tog en dyb indånding og sagde, at jeg aldrig havde prøvet noget med en mand. “Men jeg vil lade det være op til dig, jeg vil ikke vide noget på forhånd, jeg fortjener at gå i uvidenhed og frygt…” Han lo fornøjet og sagde, at han nok skulle afgøre, hvad jeg skulle have af straf eller nydelse, når de havde betjent min kone.

I de følgende uger, til vi skulle på den længe planlagte ferie i det lejede sommerhus, var jeg flere gange ved at fortryde og ringe afbud. Men jeg havde jo betalt halvdelen af det aftalte beløb på 10.000 kr, og jeg kunne heller ikke lade være med at føle mig erotisk opstemt ved tanken om det fingerede sexoverfald.

Jeg vidste ikke, hvilken nat de ville dukke op, og det var noget af et chok, at de slog til allerede den første dag, vi var i sommerhuset. Jeg havde heldigvis allerede fortalt Nina den lille løgnehistorie om overfaldsrygterne. Jeg vågnede ved, at en hånd lagde sig over min mund, og stemmen fra telefonen hviskede i mit øre: “Lig stille, så sker der ikke noget med dig!”

Lyset blev tændt, jeg blinkede af ubehag, selvom det var på svagt blus. Før jeg var helt klar i hovedet, var mine arme bundet til hovedgærdet og mine ankler snøret sammen af de to maskerede mænd ved siden af sengen. Dynerne var smidt på gulvet, jeg lå nøgen og alene på madrassen, hvor var Nina? I det samme blev hun skubbet ind ad døren, en tredje mand holdt hende i et jerngreb, hun stirrede bange og chokeret på mig. “Nina, jeg..” før jeg nåede at sige mere, fik jeg ordre på at holde kæft, de tre mænds leder studerede min kone nøje, mens hun blev ført hen og smidt på sengen foran mig: “Hun har en flot krop, din kone. Lækre bryster, en god røv, jeg er sikker på, mine mænd vil nyde at bruge hende.”

Ved hans ord gik en gysen gennem mig, for jeg vidste, han mindede mig om, hvem han gerne ville nyde. Nu greb han fat i Nina og truede os med forskellige ubehagelige ting, hvis vi gjorde modstand, jeg vidste jo, det var på skrømt, men min stakkels kone rystede af skræk. Det blev ikke bedre af, at de to andre mænd imens klædte sig af bortset fra maskerne. De havde et par lange pikke, den enes var tynd, mens ham, som havde fanget min kone, havde en ordentlig kølle. De var begge to helt glatbarberede forneden, det så frækt ud. Lederen sagde til Nina: “Nu skal du bolles i alle tre huller, så du aldrig glemmer det. Men først skal du gøres klar.” Hun blev beordret til at sætte sig hen over mit hoved, og jeg fik besked på at gøre hende våd.

Endelig kunne jeg få lov til at slikke hende alle vegne, som jeg altid havde drømt om, jeg startede med at bearbejde hendes klit grundigt. Så borede jeg tungen længst muligt op i hendes dejlige kusse, jeg nappede i skamlæberne og nød smagen af de safter, som begyndte at flyde fra hende. Til sidst lod jeg tungen glide om til bagerste hul, det var første gang, jeg fik mulighed for at slikke hende der. Da jeg vendte tilbage til klitten via hendes saftige fisse, var knoppen helt opsvulmet, noget som kun sker, når hun er ophidset og godt på vej til at få orgasme. De to mænd nød imens min kones bryster og balder, og jeg frydede mig, da hun begyndte at stønne lystent. Stemmen fra telefonen sagde: “Nå, det nyder I vist begge to,” og en finger løb op langs min dunkende pik.

Nu måtte min kone tage en pik i munden, jeg kunne høre, hvordan hun smaskede. Det var frækt, men blev endnu mere ophidsende, da en hånd begyndte at massere mit desperate og misundelige lem. “Hun ser ud til at være rigtig dygtig med sine læber og sin tunge, er det dig, som har lært hende op? Nyder du at få din stive pik ind i det varme, våde hul? Får du tit lov til at komme i munden på hende?” Hans ord fik mig til at stønne af frustration, og det blev kun værre, da Nina blev trukket væk fra mig, så jeg nu kunne se hende stå på alle fire, mens hun slikkede, suttede og kælede for den tykke pik. Jeg var helt enig i lederens ord: “Åh, se hvordan hun arbejder hårdt, det ser frækt ud, når hendes læber kører op og ned ad hans skaft.”

Jeg bed mig i læben for ikke at stønne ophidset ved det skønne syn, bag hende stod fyren med den tynde pik. Han checkede åbenbart mit arbejde med et par fingre og udbrød: “Ah ja, hun er dejlig saftig og kneppeklar!” Lederen stak en hånd i lommen og fandt et kondom frem, han rakte det frem, mens han sagde: “Hvorfor tror I, at vi aldrig er blevet fanget? Ingen DNA spor!” Smart måde at forklare brugen af kondom. Han gnubbede stadig min pik, det var han dygtig til, jeg ville være kommet for længst, hvis jeg ikke havde bollet Nina nogle timer forinden. Hun klynkede lystent, da den bagerste mand trængte op i hende, han red hende hårdt, så hun blev skubbet forover og fik den tykke pik langt ind i munden. Efter lidt tid trak de sig væk begge to, nu skulle min kone have den store kølle op i sig.

Denne gang måtte hun overgive sig, jeg så hendes hånd bevæge sig ned mod hendes skød, mens den gummiklædte stang langsomt trængte op i kussen. Hun stønnede og jamrede, mens han stødte sit kæmpelem rytmisk op i hende, og inden længe kom hun, det var pragtfuldt at se på. “Nej, hvor hun nyder hans store pik, hun er rigtig liderlig nu, din lille kone,” ja det havde han fuldstændig ret i! Nu blev Nina skubbet hen over sengen, så hendes hoved kom ind over min pik. Jeg troede, jeg ville komme med det samme, da mit stive lem blev ført ind i den smukke mund. Jeg kunne ikke lade være med at stønne højt, da hun begyndte at sutte.

SEX I DAG?

Hun blev stadig kneppet heftigt bagfra, og hun kælede fortsat for sin klit, det gav snart resultat. Fyren brølede, da han lod sin udløsning gå samtidig med min kones orgasme. Så snart han var færdig, trak han sig ud, smed det brugte kondom i en pose, tog sit tøj og forsvandt ud af værelset. Nina slap min pik, hun kollapsede gispende med hovedet på min mave. Straks sad den første fyr bag hende, nu kom det afgørende øjeblik. Han skilte hendes balder og begyndte at masserede creme ind i anus. Hun klynkede skrækslagent og tiggede dem om at slippe: “Nej, ikke i numsen, lad være, vil I ikke nok, nej, åh nej.” Igen brugte lederen sin viden til at pine os: “Har du kneppet hende i røven?”, jeg mumlede benægtende og hørte min kone hulke ulykkeligt.

Hendes bagdel blev trukket op i position, voldtægtsmand greb om de bløde balder og trak dem hårdt ud til hver sin side. I spejlet på væggen overfor havde jeg fuldt udsyn, da han gjorde det, som jeg altid havde drømt om. Hans kondomklædte pik pressede sig ind gennem den stramme lukkemuskel. Så snart den gav efter, gled han til bunds, nu havde min kone fået taget sin anale mødom, og det var min skyld. Til min lettelse så jeg hendes hånd finde vej til den følsomme knop, da fyren begyndte at bolle hende bagi. Hun skød røven op imod ham og skreg sin orgasme ud, mens han red hende med lange, dybe stød. Min pik var blevet spillet af lederens erfarne hænder under hele det vidunderlige show, og da Nina for anden gang skreg: “Åh, ja, ja, jeg kommer, åhhhhh….”, gik den på mig.

Jeg udstødte et langstrakt brøl, mens min sperm sprøjtede ud over min mave og ramte min kone i ansigtet. Jeg havde aldrig før fået udløsning på den måde, og så mens min kone blev røvpulet, det var ubeskriveligt godt. Mens lederen malkede de sidste dråber ud af min pik, kunne vi høre, at fyren fik udløsning oppe i Ninas numse. Så snart han havde trukket sig ud og var forsvundet ud af værelset, blev hun beordret til at tage min pik munden. Den var stadig halvstiv, og da hun suttede, blev pikken til min store forbavselse meget hurtigt helt hård. Normalt kunne jeg ikke igen med det samme.

Imens blev mine ankler og håndled løsnet, vi blev formanet om at stadig at adlyde, for hans mænd ventede lige uden for døren. Da den tredje mand begyndte at tage sit tøj af, fik jeg en knugende fornemmelse i maven, men jeg havde jo fortjent det, som snart skulle ske. Min kone fik besked på at lægge sig på ryggen, sprede benene og lade mig komme til. Jeg gjorde det forsigtigt, hun var stram efter sine orgasmer, en ophidset stønnen undslap mine læber, da jeg langsomt pressede mig op i den dejlige, voldtagne kusse. Nina så hengivent op på mig, jeg havde sort samvittighed, selvom hun tilsyneladende havde nydt det. Jeg kyssede hende blidt og slikkede det søde ansigt rent for min sæd. Da jeg mumlede ’undskyld’ og ’jeg elsker dig’, krammede hun mig hårdt og lukkede de tårevædede øjne.

En fedtet fingerspids borede sig ind i min anus, det gav et ryk i mig, min kone åbnede øjnene og så hen over min skulder. Bag os fik den snart velkendte stemme mig til at gyse: “Måske undrer du dig over, at det er din mand, som ligger i din favn, og ikke mig, men jeg tror godt, HAN ved hvorfor.” Ja, det gjorde jeg kun alt for godt, hans finger trængte lidt længere ind, så kom han om til vores hoveder. Med et brutalt greb i nakken på mig fik han mig op på strakte arme, så han kunne læne sig frem og pressede sit lem ind i min mund. “Årsagen er simpelthen, at jeg tænder på mænd, så nu vil jeg nyde hans dejlige huller.”

Jeg havde aldrig givet en anden mand oralsex, men jeg nød faktisk at mærke en pik i min mund, at slikke op og ned ad skaftet. Jeg brugte min tunge og læber overalt på den glatbarberede pung, sugede de store kugler ind i munden og suttede på dem. Så lod jeg igen mine læber omsluttede det opsvulmede hoved, jeg sugede hårdt, hvilket gav en tilfreds reaktion: “Du er vist endnu bedre til dette end din kone, se nøje efter, min pige, så kan du lære et og andet om at sutte pik.” Han greb igen om min nakke, pressede sit lem dybt ind i munden på mig, jeg gav en forskrækket lyd fra mig. Han var ca. af min størrelse, og jeg vidste nu, at det var ubehageligt at blive tvunget til at tage en stor pik så langt ind.

Da han havde vist sin pointe, trak han sig ud og satte sig tilbage mellem vores ben, igen fandt hans hånd ind mellem mine balder, og jeg mærkede en stor klat creme blive trykket ud ved anus. Nu blev jeg for alvor præpareret til at blive røvpulet, en finger kørte creme dybt op i mig. Jeg tiggede på skrømt om at blive fri: “Nej, nej, ikke det, du er for stor … lad mig slippe, så skal jeg nok gøre det med munden … åh, nnng, ah..” Men det var så godt at mærke først en, så to og til sidste tre fingre udvide mig, at jeg bare kunne ligge oven på Ninas dejlige krop og stønne svagt. Hver gang en ny finger blev taget i brug, klynkede jeg lidt af smerte, men det var hurtigt overstået. Til sidst tog han hånden til sig og trak et kondom på.

“Spred benene mere, og du trækker hans balder ud til siden, så jeg kan komme til!” Det sidste var henvendt til min kone, som straks adlød. For første gang i mit liv mærkede jeg en hård pik mod mit røvhul, den tvang sig ind gennem min lukkemuskel, åh Gud var det sådan, det ville føles for min kone, hvis jeg kneppede hende i røven. Jeg var lige ved at have sympati for hendes afvisning, men så gled hans glans forbi det stramme stykke. Jeg stønnede højt, da den hårde stang penetrerede mig til bunds, trods smerten var det en helt fantastisk fornemmelse. Nydelsen forplantede sig til mit lem, som pludselig blev større og hårdere oppe i min kones våde kusse.

Han lagde sig ind over mig, og så begyndte han at bolle min røv med hårde stød, min kone gav små lyde fra sig, når jeg blev skubbet op i hende, hun nød vist, at jeg fik samme tur, som hun have været udsat for. Jeg tror ikke, at hun registrerede, at voldtægtsmanden hviskede i mit øre, at jeg skulle røvpule hende. Han trak sig ud og sagde, at hun skulle vende sig om og krybe sammen foran os. Åh, synet af hendes fedtede, lysebrune stjerne var nok til at gøre mig totalt liderlig, jeg satte straks min glans midt på anus og trængte op i det eftertragtede hul. Så snart jeg var i bund, blev jeg besteget bagfra, og voldtægtsmanden fik os begge til at stønne med sine brutale hug i min bagdel.

Hans pik gnubbede et sted oppe i mit røvhul, som gik direkte i mine nosser. Jeg behøvede ikke at gøre noget selv, min udløsning kom helt automatisk, mens jeg blev redet bagfra. For første gang fik jeg lov til at sprøjte min kones røv fuld af sperm, det var et magisk øjeblik, som bestemt ikke blev dårligere af, at jeg samtidig var fyldt ud bagi. Jeg tror, at pikkens ejermand satte pris på at mærke mig kramme den, for ganske kort efter stønnede han højt, mens han sprøjtede kondomet fuldt af sæd. Lidt efter trak han sig ud, han klappede mig et par gange på balderne og sagde, at han havde nydt mit frække hul meget. Da han havde gjort sig ren og taget sit tøj på, sagde han roligt farvel og tak for denne gang, og så slukkede han lyset og forsvandt.

Jeg var gledet ud af Ninas røv, og vi lå ved siden af hinanden i sengen uden at sige noget. Da vi var kommet lidt til hægterne, tog vi et bad sammen. Selvom hun helt tydeligt havde nydt det meste af oplevelsen, var jeg alligevel bekymret for hendes reaktion, herunder om hun havde mistanke til noget. Men det havde hun ikke, og da jeg gjorde meget ud af at trøste hende og selv gik forrest med de pinlige indrømmelser, fik vi styr på det meste i løbet af ferien. Når jeg ydmygt bekendte, at jeg havde nydt at blive røvpulet, og at det havde været ophidsende at se hende blive bollet af en anden mand, så kunne hun også sige tingene lige ud. Til min store fryd indrømmede hun, at hun var blevet klar over, at hun godt kunne lide analsex.

Bare for det omslag alene ville jeg have givet hvad som helst, men vores sexliv blev også forbedret på mange andre punkter. Hun lod mig tilfredsstille hende med munden og gjorde endda det samme ved mig af og til. Jeg var bare så lykkelig, og jeg tror godt, hun kunne mærke, at jeg elskede hende mere end nogen sinde. Jeg købte endda blomster og forsøgte at hjælpe mere til i huset og droppede en del af de aftener, som jeg plejede at bruge på at drikke øl med dem fra arbejde. Hvem gider da osse hænge på et værtshus, når ens lækre kone ligger hjemme i sengen og venter på at blive bollet på alle leder og kanter?!

Så de 10.000 kr var sandelig givet godt ud, men jeg tror ikke, jeg nogensinde tør gå til bekendelse som ophav til vores fælles voldtægt. Selvom jeg nu godt kunne tænke mig at prøve nogle af tingene igen, men det kan måske ordnes på anden vis. Min kone er nemlig slet ikke så afvisende mere, når jeg foreslår nye sexlege.

*De mange følger*

En af følgerne af den voldtægtsoplevelse, vi havde haft, var, at Nina gjorde ting, hun aldrig før havde fundet på. F.eks. et par uger senere hvor vi lå i sengen en lørdag morgen. Jeg nussede hende og lagde efterhånden op til et lille morgenput. Men så sagde hun, at hun havde ’det røde’, pis – det betød altid, at hun ikke ville bolle, selvom jeg da var ligeglad med lidt blod. Nå, jeg stod op og gik ind for at tage et brusebad, mest fordi jeg så kunne få taget trykket. Kort efter smuttede Nina ind forbi forhænget: ”jeg skal lige skylles…”

Synet af hendes nøgne krop med de store, lækre patter og den dejlige røv fik min pik til at dunke og forhuden til at glide tilbage fra det opsvulmede hoved. Jeg forsøgte at være morsom: ”nå, men så er det jo også nemmere at vaske sig…” Nina sendte mig et frækt blik og greb sæbedunken. Før jeg nåede at sige eller gøre noget, omsluttede hendes hænder mit lem og begyndte at vaske det blidt. Jeg kunne ikke lade være med at stønne, mens hun sæbede mine nosser ind, gnubbede skaftet og kørte et par fingerspidser rundt langs kanten af glans.

Jeg forsøgte at sige til mig selv, at det jo var OK som forberedelse til, at jeg selv spillede den af bagefter. Men at have Ninas skønne, nøgne krop foran mig, når jeg ikke kunne få den, var næsten ulideligt – hvilket jeg delvist kom til at sige: ”Åh, det er nærmest tortur…”. Hun lænede sig lidt tilbage, så vandet skyllede ned over mig, så gik hun ned på knæ, jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Ville hun – ja hun bøjede sig frem, og den dejlige mund omsluttede mit pikhoved. Hvis jeg ikke havde været liderlig før, så skal jeg lige love for, at jeg blev det nu – helt desperat ophidset og liderlig.

Hun suttede og kælede, hendes hånd gled ind mellem mine ben, og en finger fandt min anus. Den cirkulerede på min bagerste åbning, det lette pres var ved at gøre mig vanvittig. Jeg ønskede på en gang, at hun ville jage en finger op i røven på mig, og på den anden side frygtede jeg, at det ville få min stang til at eksplodere. Og jeg ville helst nyde den uventede oplevelse af Ninas læber og tunge på min stive pik længst muligt. Jeg havde lyst til at gribe fat om hendes hoved og kneppe den varme mund, til jeg kom, men jeg vidste godt, at det var en dum ide.

Jeg havde jo selv prøvet, hvor ubehageligt det var at få presset en pik længere ind, end man selv havde lyst til. Nu hvor Nina endelig havde fået mod på at slikke mig, gjaldt det om ikke at ødelægge den gode stemning. Så jeg stod bare og gispede og rystede, mens hun gav min pik en ordentlig omgang. Pludselig slap hun mig og rejste sig op, jeg var lige ved at udstøde en skuffet jamren, da hun vendte sig om og bukkede sig forover. Hun støttede sig mod væggen, gik lidt ned i knæ og vrikkede opfordrende med røven.

Det var alt, hvad jeg behøvede, jeg trådte et par skridt frem, min ene hånd skilte hendes skamlæber, og den anden styrede pikken i mål. Kussen var sjaskvåd, jeg vidste ikke, om det var af den ene eller anden slags safter, men jeg var også ligeglad. Det eneste, der stod i hovedet på mig og min pik, var at kneppe Ninas dejlige fisse hårdt og intenst. Jeg jog pikken i bund, hun stønnede og pressede røven op mod mig, det var tydeligt, at hun ville det samme som mig. Mit underliv klaskede mod hendes numse, hver gang jeg hamrede pikken op i hende.

Der er altid en fare for at ryge ud, når man står i den stilling og knepper, og det skete da også efter kort tid. Men jeg fandt straks tilbage i den lune grotte, og Nina rakte en hånd ind mellem sine ben. Hun klemte sine skamlæber sammen om min pik, som nu kunne bevæge sig frem og tilbage i hastig takt uden risiko for ’smuttere’. Men ikke nok med det, hun pressede også sine fingerspidser opad og lavede små cirkelbevægelser. Hele undersiden af min pik blev således masseret, mens jeg kørte den ud og ind.

Kære piger, hvis I vidste, hvor vidunderlig en fornemmelse det er, specielt når det følsomme pikhoved bliver stimuleret med et blidt tryk og små nulrende fingerrotationer. Jeg var i den syvende himmel – tænk at have opgivet alt håb om fisse og så blive trakteret med både det ene og det andet, ja nærmest blive opfordret til at ride min dejlige kone, til jeg simpelthen bare måtte fyre kanonen af. Jeg kom og kom, mens jeg holdt om de brede hofter, bagefter stod jeg lidt og krammede Ninas bløde patter, indtil jeg blev slap og gled ud. Vi skyllede os, og jeg kyssede hende og fortalte hende, hvor meget jeg havde nydt det.

Hun smilede tilfreds, når jeg sagde ’tusind tak’ og ’det var skønt’ og ’jeg elsker din krop’ og hvad man nu ellers kan finde på. Da hun sagde, at hun også havde nydt det meget, og hun gerne ville inviteres med i bad af og til i fremtiden, begyndte mine tanker straks at kredse om, hvilke andre muligheder der var. Specielt for at få opfyldt et par andre af mine drømme, hvoraf kun den ene var blevet til virkelighed under vores fælles voldtægt.

Så week-enden efter havde jeg lagt mine planer, og da Nina gik på toilettet og blev der længe nok til, at jeg kunne regne ud, at hun lavede andet og mere end bare at tisse, gik jeg i aktion. Jeg ordnede lidt forskelligt, slukkede alt lyset i resten af huset og stillede mig på lur uden for toiletdøren. Da hun åbnede den og trådte ud, slukkede jeg straks lyset på toilettet, hun gav et lille gisp fra sig: ”hov … hvad… ”, jeg greb fat i hende og pressede min krop mod hendes ryg. ” Nu skal du bolles i alle tre huller, så du aldrig glemmer det.” Hun gispede igen: ”Martin, nej … jeg..”

Jeg klemte hårdt om hendes venstre bryst og tvang hendes ben fra hinanden med mit ene knæ, min mund lagde sig over hendes, min tunge maste sig ind og smagte på den våde grotte, som snart skulle modtage min pik. Nina var holdt op med at gøre modstand, hun åndede tungt, og jeg kunne mærke hendes brystvorte blive hård mod min håndflade. Ha, hun tændte på at blive udsat for lidt tvang. Jeg slæbte hende med ind i badeværelset ved siden af, hvor jeg havde tændt et par fyrfadslys. ”Tag tøjet af,” kommanderede jeg, hun adlød, og imens veg hendes øjne ikke fra min stive pik. Jeg var nemlig allerede nøgen og klar til hende.

Det var dejligt ophidsende at se hende strippe, hun kælede endda lidt for sine egne bryster, før hun smed de små trusser. Jeg havde lagt et sammenfoldet tæppe klar, og da hun var helt nøgen, fik jeg hende til at knæle ned på det foran mig. Hun var ikke i tvivl om, hvad jeg forventede, det var jo ret åbenlyst, eftersom jeg pressede min glans mod hendes læber. Jeg havde ikke fået noget siden lørdagen før, og jeg havde heller ikke tilfredsstillet mig selv, så jeg var ret meget oppe at køre. Nu ville jeg betjenes, som hun havde gjort med de to voldtægtsmænd.

Nina åbnede munden og sugede min pik ind, jeg stønnede højt. Hun lod tungen cirkulere på hovedet, jeg havde vasket mig grundigt, for hun havde sagt, at ildelugtende og dårligt smagende pik virkelig vakte hendes afsky. Åbenbart var det godkendt, for hun begyndte at slikke og sutte, mens hendes hænder gnubbede skaftet og nulrede mine nosser. Jeg så ned på hende, det var et pragtfuldt syn, hendes store patter dannede en smuk baggrund for de røde læber, som kørte frem og tilbage på min pik. Jeg rakte ned og krammede de bløde kloder hårdt, det fik hende til at stønne liderligt.

Min anden hånd lagde sig om hendes baghovede, jeg kunne ikke lade være med at kneppe hende i munden. Til min forbavselse protesterede hun ikke, hendes hånd fandt ned mellem hendes ben. Åbenbart havde hun fugtet den i kussen, for det næste der skete var, at hun rakte op mellem mime balder.

To våde fingre cirkulerede på min anus, så pressede den ene sig ind. Jeg var i paradis, min kone var i gang med at fingerkneppe mit røvhul, mens hun suttede min pik! Jeg greb om mit stive skaft og begyndte at spille pikken af, Nina holdt om mine nosser med den ene hånd, fingerspidserne masserede mit mellemkød.

Begge fingre på den anden hånd tvang sig op i min røv, hun kørte dem frem og tilbage i det stramme stykke, hendes mund lå stadig våd og varm om spidsen af min pik. Jeg kunne ikke holde til mere, mine nosser trak sig sammen og fyrede hele den opsparede beholdning af sperm af i hovedet på min kone.

Hun kan ikke have været i tvivl om, at det kom, for mit røvhul krammede hendes fingerspidser, og hendes fingre på mit mellemkød strammede grebet, da der første ryk forplantede sig gennem mit underliv. Men hun flyttede ikke hovedet, og jeg sprøjtede direkte ind i munden på den skønne kvinde.

Efter de første sprøjt trak jeg mig ud og gav hende resten i ansigtet og på patterne. Jeg blev ved med at gnide min pik, indtil de sidste dråber var kommet med. Det så bare så sexet ud, som hun lå der på knæ foran mig med min sæd i fede klatter på hagen, kinderne og brysterne.

Jeg hev hende op at stå og slikkede og kyssede min sæd af hendes ansigt, mens jeg kørte resten rundt på Ninas patter. Jeg nulrede hendes brystvorter hårdt, så bøjede jeg mig ned og suttede på dem, det var noget, hun kunne lide. Min hånd fandt hendes saftige revne, åh hun var våd, det drev nærmest fra hende.

Nina klynkede ophidset, da jeg gned den opsvulmede knop og jog to fingre op i kussen på hende. Jeg trak hende ind til mig og hviskede i hendes øre: ”Det var ét hul, så mangler vi bare de to andre. Men først skal du gøres klar.” Jeg ruskede lidt i hendes måtte: ”Den her skal væk, så jeg kan komme til at slikke dig ordentligt.” Jeg kørte kussesaft om til hendes røvhul og jog en finger op i hende: ”Og dit stramme hul skal gøres parat til min pik.” Min kone gav små lyde fra sig, en blanding af nej, åh og mmm, jeg bed hende let i øreflippen: ”Du må gerne gøre modstand, min skat, men det nytter ikke.”

Jeg slap hende, bredte tæppet ud på gulvet, lagde et stort håndklæde oven på og tændte lyset. Vi havde heldigvis gulvvarme, så det ikke var ubehageligt for Nina, da jeg tvang hende til at ligge med spredte ben, mens jeg klippede og barberede hendes mis. Hun fandt sig i det uden protester, selv da jeg fik hende om på alle fire, så jeg kunne gøre hende glat hele vejen om mellem balderne.

Så tog jeg hende med ind i brusenichen og skyllede hende grundigt. Det var meget fascinerende at vaske den glatte mis, jeg kunne næsten ikke vente med at slikke hende. Men først skulle hun lige ordnes bagi.

Nu forsøgte Nina at protestere, men jeg kunne sagtens fornemme, at hun i virkeligheden nød det, da jeg kørte sæbe op i hendes røvhul med to fingre. Jeg tvang hende til at bøje sig forover, så fingerkneppede jeg hende grundigt, mens jeg gramsede på hendes bryster. Til sidst holdt jeg hende åben med tre fingre, mens jeg spulede hende bagi med bruseren.

Hun klynkede og tiggede om at slippe, men jeg sagde bare, at nu hvor hun var indviet, så ville jeg have lov til at nyde det hul, som hun havde nægtet mig adgang til i alt for lang tid. Da vi havde tørret os, trak jeg hende med ind på soveværelset.

Her var dæmpet lys, dynerne var smidt på gulvet, så der var god plads til vores lille leg. Jeg skubbede Nina ned på ryggen i sengen, spredte hendes ben og satte mig mellem dem. Åh, hvor så det bare frækt ud, som hun lå der med en glat og fugtig fisse. Jeg kyssede hendes mund, så hendes bryster, og så begravede jeg ansigtet i hendes skød.

Min tunge slikkede hende alle vegne, skamlæber, klit og kusse fik en ordentlig tur, hun stønnede ophidset. Så skubbede jeg hendes ben opad og udad, og min mund arbejdede sig fra klitten ned over kussen for at ende ved anus.

Det gav et gib i Ninas krop, da jeg borede tungen ind i hendes numsehul, hun trak vejret i små gisp. Jeg slikkede kusse og røv på skift, hendes fingre havde nu fået travlt oppe på klitten. Min pik var blevet stiv igen, jeg var snart klar til at kneppe hende, men først ville jeg mærke hende komme.

En finger i røvhullet og to fingre i kussen, jeg behøvede kun at bevæge dem lidt frem og tilbage, så gik hun i bro. Nina var altid ret højlydt, når hun kom, godt vi havde et enderækkehus og ingen naboer op mod soveværelset. Da hun holdt op med at udstøde små skrig og kramme mine fingre med sine dejlige huller, trak jeg hænderne til mig og kyssede hende.

I skuffen på mit sengebord fandt jeg tuben med glidecreme og en af vores dildoer. Jeg pressede den op i Ninas kusse og gik i gang med at smøre hendes røvhul ind. Til min store fryd begyndte hun straks at nulre sin knop igen, og kort efter var der atter gevinst. Jeg nød hendes orgasme med to fingre dybt oppe i røven på hende og min mund på hendes ene bryst, hun fik altid totalt hårde brystvorter, når hun kom, vildt sexet efter min mening. Ud med dildoen, som nu var snasket godt ind, og så op i røvhullet med den. Nina forsøgte at gøre modstand, men da jeg spurgte, om hun hellere ville have min pik derop, var hun pludselig føjelig.

Dildoen var nemlig ikke nær så tyk som min pik, hvilket hun godt kunne mærke, da jeg tog hendes hånd og lagde den på mit blodfyldte skaft. Den var helt oppe og køre igen, tanken om at kneppe en våd og villig kusse og bagefter et stramt og knap så villigt røvhul var særdeles befordrende. Jeg fik altså dildoen tvunget ind gennem lukkemusklen og helt i bund, Nina gav sig lidt, da jeg kørte den frem og tilbage et par gange. Så gik jeg i gang med at slikke hende igen, hun var nu så liderlig og tændt, at jeg kun behøvede at nulre klitten med tunge og læber i ganske kort tid, så kom hun for tredje gang.

Jeg gled op over hende og forsøgte at trænge op i kussen, men der var simpelthen ikke plads nok, når hun havde en dildo i røven. Væk med den og så fik hun besked på at sætte sig oven på mig. Det ville hun gerne, og jeg elsker at se de tunge patter gynge, mens hun rider mig. Hun var mere ivrig end normalt, roterede med måsen og kneppede mig hårdt og rytmisk. Det var vildt godt, men hun fik ikke lov til at opnå det, hun ønskede. Da jeg kunne mærke, at jeg snart ville få udløsning, fik hun besked på at stoppe. ”Så, min skat, stil dig på alle fire, så skal du få det, du trænger til.” Jeg stillede mig på knæ bag hende og spredte de sexede balder, hendes lysebrune stjerne åbenbarede sig for min pik.

Jeg satte glans lige midt i den glinsende roset og roterede pikken let mod den ventende åbning. Til min store fryd tiggede Nina om nåde med de samme ord som under voldtægten: ”Nej, ikke i numsen, lad være, vil du ikke nok, nej, åh nej.” Og ligesom fyren med den tynde pik pressede jeg mig ubønhørligt ind i det forbudte hul. Den trange tunnel blev langsomt udvidet af mit stenhårde lem, mens Nina klynkede: ”Åh, du er så stor … ja fyld mig ud … jeg elsker din hårde stang i mit numsehul … gi’ mig den … jaaaaah.” Hun gav et langt suk fra sig, idet jeg stødte til bunds, jeg kunne næsten ikke tro, at jeg igen stod med pikken begravet i min kones sexede røv.

Jeg bøjede mig ind over hende og krammede hendes patter, som hang tungt ned i mine hænder. Så rettede jeg mig op og greb om de brede hofter. Nu skulle hun få! Jeg røvpulede hende brutalt, mens hun gnubbede sin klit og stønnede højt. Jeg nød at se min pik køre ud og ind af hendes udspilede numsehul, det havde jeg jo ikke oplevet første gang. Idet hun kom for sidste gang, gik den også på mig i en kanonudløsning.

Jeg brølede lige så højt som Nina, da hendes glatte, stramme vægge malkede min pik tom for sperm, mens vores samtidige orgasmer fik os begge til at ryste over hele kroppen. For helvede, en god omgang sex, jeg havde prøvet at komme oppe i Ninas kusse, mens hun fik orgasme, men at opleve det i hendes røvhul var endnu bedre, selvom det næsten gjorde ondt til sidst.

Min pik blev heldigvis slap og gled ud med det samme, den var fuldstændig færdig efter det hårde ridt. Vi væltede begge omkuld på sengen og lå bare og gispede, mens vi langsomt kom til hægterne. Nina var heldigvis lige så tilfreds med vores heftige sex som mig, og det var bestemt ikke sidste gang, jeg fik lov til at barbere hende eller bolle hende i røven.

Men den allermest uventede gevinst ved vores fælles voldtægt kom ca. halvanden år efter, det var sket. Min kone var til julefrokost på sit arbejde, det gjorde mig altid lidt bekymret, selvom jeg da stolede på hende. Men hun arbejdede et sted hvor der ikke var ret mange kvinder i forhold til antallet af flotte fyre, hvoraf en god del af dem desværre også var unge og single. Så de kunne jo uden dårlig samvittighed jagte pigerne i løbet af aftenen.

Min kone kom ofte hjem og fortalte, hvordan så den ene og så den anden af hendes kvindelige kolleger havde ladet sig forføre. Hun var altid selv ret vild efter at blive kneppet, når hun kom hjem, hvilket jeg tog som et tegn på, at hun ikke var faldet i.

Dette år havde hun imidlertid en helt ny historie at fortælle. En af de fyre, som flere gange havde jagtet hende ret ihærdigt, havde i år nedlagt en ny kollega, som var en fyr! Nina havde opdaget dem på chefsekretærens kontor. De to fyre havde ikke bemærket hende, de havde alt for travlt.

Nina fnisede, da hun sagde, at hun ville have det lidt underligt, når hun næste gang kom ind på kontoret og så den stramtandende sekretær sidde ved sit fine hæve-sænkebord. Så ville hun hele tiden tænke på, at hun havde set den nye kollega ligge hen over bordet, med bukserne nede om hælene, mens den anden fyr bollede ham i røven. ”Meget praktisk med et bord, der kan indstilles i den rigtige højde til den slags.”

Hun så på mig med et underligt smil: ”Det var faktisk ret frækt at se på.” Jeg sank en ekstra gang, hvad fanden svarer man på det?! Hun fortsatte: ”Det så ud som om de nød det begge to, også selvom det må have gjort ondt på ham, der lagde numse til.” Jeg rømmede mig: ”Hvorfor det?” Hun så helt henført ud: ”Claus har en virkelig stor pik, både lang og tyk kunne jeg se.” Jeg kunne mærke jalousien røre på sig, men så var det, min kone lod sin bombe springe: ”Hvis jeg nu inviterede ham med hjem, tør du så lade ham røvpule dig?” Jeg stirrede på hende, mente hun virkelig, at hun ville have sin kollega til at kneppe os begge to?!

Nina havde taget sit tøj af, mens hun fortalte, nu stod hun bare i frækt sort undertøj, med en BH som virkelig løftede og frenhævede hendes flotte patter, og et par små trusser, som slet ikke kunne dække hendes frodige måtte og skønne røv. Min pik var totalt stiv, både af synet og hendes frække snak, jeg slog dynen til side, så hun havde frit udsyn til herlighederne: ”Kom her, din frække tøs. Lad mig høre, hvad du har af fantasier, mens jeg giver dig som fortjent.”

Hun kom straks hen til mig, jeg væltede hende ned på ryggen og begyndte at gramse og slikke på hendes bryster. Min ene hånd gled ned i hendes trusser, mine fingre fandt hendes saftige revne, hold kæft hun var våd og liderlig.

Jeg borede to fingre op i kussen, Nina stønnede højt og vred sig. Men jeg tog hendes BH og trusser af og kyssede mig fra hendes mund, via de hårde brystvorter og hele vejen ned til hendes lækre fisse, begyndte hun at indvi mig i sine drømme. ”Jeg vil have, at vi skal slikke hans pik sammen, vi skal få den til at blive rigtig stor og hård.”

Jeg nulrede hendes klit med tunge og læber, den var vildt opsvulmet. ”Så skal du slikke mig, mens han forbereder dig til at blive bollet. Jeg tror, han bliver nødt til at give dig vores store dildo op bagi, for at skabe nok plads.” Mine fingre kørte rundt i hendes våde hul og tog en tur ned til anus, som blev fedtet godt ind.

”Så vil jeg tages bagfra, have hans store pik op i min kusse, mens jeg sutter dig.” Jeg fingerkneppede hendes liderlige fisse, mens jeg kørte tungen hårdt henover klitten. Nina var tæt på orgasmen, hun stønnede og pressede sit underliv op mod mit ansigt. Jeg slap hende og vendte hende om på maven. Hendes fingre fik straks travlt nede ved Venusbjerget, mens jeg kørte en finger op i hendes kusse og bagefter op i røven på hende.

”Så vil jeg se ham trænge op i dit røvhul, jeg vil se på, at han røvpuler dig.” Tanken og vores fingres frække leg blev åbenbart for meget. Nina skreg højt, da hun kom i en langvarig orgasme, åh hvor var det frækt at mærke hendes røvhul kramme min finger.

Jeg trak fingeren til mig, hev hende op på knæ og jog mit trængende lem op i hendes stramme kusse, da hun lå gispende og skælvende foran mig med røven i vejret. Hun jamrede sig af fryd: ”Ja, åh ja, gi’ mig den, ja … hårdt … mere.” Jeg bankede pikken op i hende, dybt og rytmisk, og hun skreg igen, da endnu en orgasme ramte hendes sexede krop. Da hun var færdig med at give udtryk for sin nydelse, holdt jeg en lille pause, mens jeg masserede hendes røvhul med min tommelfinger. ”Jeg vil ligge under dig og have din pik op i mig, mens han rider dig.” Jeg førte min pik op til den lysebrune stjerne, min kone klynkede højt, da jeg pressede på.

Langsomt åbnede hendes røv sig for mig, og min glans gled ind i det forbudte hul. Selvom jeg efterhånden havde fået lov til at kneppe hende i numsen en del gange, var det stadig en helt særlig oplevelse. Hendes mangeårige modstand var nu forvandlet til accept og overgivelse til mit behov for at sprøjte min sæd op i det varme, mørke dyb, men det føltes stadig liderligt og perverst for os begge – hvilket vi havde indrømmet for hinanden blot var et ekstra krydderi på vores skønne sexliv. Men denne gang var jeg bare så meget mere liderlig, og mit ophold i det stramme hul blev stærkt forkortet af min kones frække ord.

”Til sidst skal du have din pik oppe i min røv, ligesom nu, og han skal få dig til at sprøjte, fylde min røv med din sperm, mens han knepper dig sønder og sammen.” Jeg kunne ikke holde til mere, tanken om atter at blive voldtaget i røven, mens jeg havde min pik dybt begravet i min kones skønne mås, fik mig til at eksplodere.

Jeg kom og kom, mens jeg brølede højt, og Ninas hyl blandede sig med mine lyde. Hun havde åbenbart haft gang i fingrene på klitten, for en afsluttende orgasme fik krampetrækninger til at malke den sidste sæd ud af min pik. Bagefter kollapsede vi ned på sengen, men ret hurtigt måtte jeg trække mig ud, vi var begge ømme ad helvede til. Efter et grundigt bad lå vi i sengen og snakkede, jeg måtte jo indrømme, at hendes frække fantasi havde tændt mig.

Hun mindede mig om, at jeg flere gange havde sagt, at jeg faktisk havde nydt at mærke noget stort og hårdt bagi, dengang vi blev voldtaget. Jeg forsøgte at slå det lidt hen med en bemærkning om, at jeg fint kunne klare mig med at få et par fingre eller en af vores dildoer op i bagdelen.

Det vigtigste havde jo været, at jeg fik lov til at trænge op i min kones dejlige røv. Nina sagde ikke mere, men kyssede mig bare kærligt, før vi lagde os til at sove. Men selvfølgelig slap jeg ikke så let.

 

Forfatter: Anders Tex

porno med danske piger