Min første bi-oplevelse del.1

SPAR MANGE PENGE

Da vi nåede ind i soveværelset gav han slip for min pik og gik hen til en kommode efter kondomer. Han vidste efter vores chatten at jeg ville have kondom på. jeg lagde mig på ryggen…

22 år, studerende, hamrende liderlig. Sådan vil jeg beskrive mig selv i den periode af mit liv. Jeg havde min egen lille studielejlighed og en god klasse så dagene gik hurtigt. For at få tilfredstillet mine lyster var jeg jævnligt på et sex-forum. det lykkedes mig at finde flere kvinder at mødes med til et par sex møder, men det blev som regel aldrig til mere end et par gange. Det passede mig fint ikke at have et fast forhold da jeg nyder at være alene og have ro omkring mig.

SEX I DAG?

På dette sex-forum er der også en chat hvor der også kan bruges cam. Dette benyttede jeg mig meget af. selvom det næsten kun var fyre der kiggede med når jeg spillede pik var det frækt at tænke på folk så med og det gjorde mig liderlig. jeg havde på det tidspunkt ikke haft en rigtig bi-oplevelse og havde som sådan heller ikke planer om at føre nogle af mine frække bi tanker ud i virkeligheden. Tanken tændte mig indtil at folk begyndte at snakke om at mødes så blev tanken straks frastødende. Iblandt disse lurer der holdte øje med mig var der især en der blev ved med at komme tilbage. lad os kalde ham Lars. Lars skrev altid et par kommentare til min pik og hjalp mig med at komme ved at skrive frækt til mig. han var heller ikke bleg for at tænde sit eget cam og spille med mig. Som tiden gik udviklede vores kendskab til hinanden mere og mere og vi begyndte at skrive mails til hinandne omkring vores fantasier og om hvordan vi forestillede os et møde med andre mænd. Lars skrev at han havde mødtes med to fyre allerede og vidste derfor lidt om hvordan det foregik sådan mand til mand.

Tiden gik og det blev sommer. Mine eksaminer lå tidligt så jeg havde nogle uger hvor jeg ventede på at de andre skulle blive færdige så vi kunne komme ud og fejre at vi havde ferie. Disse dage brugte jeg flittigt på sex-forumet hvor jeg spillede op til flere gange dagligt. Lars gik også hjemme i denne periode så vi skrev meget sammen. Da den første uge var gået fik jeg en mail fra Lars. Han tog i sommerhus tæt på min studieby og hvis jeg fik lyst til at besøge ham skulle jeg bare dukke op på følgende adresse. som før havde et møde ingen interesse for mig på selve dagen han skrev, men dagen efter kunne jeg alligevel ikke få tanken om at mødes med ham ud af hovedet. Jeg tænkte ved mig selv at det var nu eller aldrig. jeg gik i bad og fik barberet mine intime dele og stillede mig ud til bussen. Inden jeg vidste af det stod jeg på en grusvej der førte ned til sommerhus området. jeg gik stille igennem området og listede i første omgang forbi hans sommerhus. Der var ikke tegn på liv derinde så jeg bestemte mig for at gå ned til vandet og samle tankerne.

som jeg trådte ned på stranden kom et par op fra vandet. De havde ikke en trævl på kroppen og gik forbi mig med et venligt smil som om det var det mest naturlige i verdenen. Jeg satte mig i sandet og kiggede ud på bølgerne der slog mod stranden. “nåå, så besluttede du dig for at komme var komikeren” sagde en stemme bag mig. Jeg rejste mig og vendte mig om, og ganske rigtigt, der stod lars ganske nøgen med et håndklæde på skulderen. “du kan bare kalde mig Jens” sagde jeg med lidt rusten stemme. “skal du med ud?” spurgte Lars og smed håndklædet og gik ud i bølgerne. som han gik ud nærstuderede jeg hans krop. Han var omkring de 50 med en ølmave uden at det var for meget. Han var en pæn mand med en pænd krop og en pik på omkring de 15 cm. Jeg selv var buttet med en pik på 13-14 cm. så det passe mig fint at han ikke var voldsomt større end mig dernede. det tog mig ikke lang tid at smide tøjet og følge ham ud i vandet. der lå vi så. nøgne med pikke op mod himlen og snakkede om sex-forumet og nogle af de ting vi havde skrevet. “nå, vil du med op og se huset” spurgte lars imens han langsomt bevægede sig mod land. vi gik ind på stranden og samlede vores ting op og gik nøgne af en lille sti direkte op i hans have. “bare smid dine ting herude på terassen” sagde han og gik ind i det lille sommerhus. og sagt som gjort og jeg fulgte efter ham ind. “jeg tager lige opvasken” sagde han og puttede et forklæde på og vendte sig til vasken. Der stod ikke mere end et par tallerkner og jeg regnede hurtigt ud hvorfor han gjorde det. En af vores fantasier handlede om at han skulle rende nøgen rundt og jeg bestemte hvad der skulle ske. jeg trak en stol hen bagved ham og satte mig og nød hans røv stå og vugge frem og tilbage. Hans røv var helt glat som resten af hans krop. der gik ikke lang tid inden min pik stod lige ud i luften. jeg rejste mig op og stilte mig hen bag ved ham. jeg tog fat i min pik og kørte den op og ned omkring hans hul. Han stødte røven bagud imod mig. jeg var ved at sprænges af liderlighed. “må jeg se dit soveværelse?” spurgte jeg og han tog fat i min pik og ledede mig derind.

Da vi nåede ind i soveværelset gav han slip for min pik og gik hen til en kommode efter kondomer. Han vidste efter vores chatten at jeg ville have kondom på. jeg lagde mig på ryggen og lukkede mine øjne. jeg kunne høre ham nærme sig sengen og kravle op. først fandt hans hånd vej til min pik og dernæst hans mund. Det var så frækt at han lå der og suttede min pik. Han var også tilfreds med situationen da hans pik stod flot ud fra hans krop. “er du klar til at få pik?” spurgte jeg. han fandt en flaske frem og sprøjtede noget olie ud på hans fingre og masserede sit hul. Han tog kondomet ud og rullede det langsom på min pik og jeg var næsten ved at komme. Han satte sig dernæst over mig og guidede min pik ind i hans hul. Det var så frækt at jeg nu havde min pik inde i en anden mand imens han pik hoppede op og ned foran min brystkasse. “oh ja, det har jeg ventet på” stønnede lars imens han satte tempoet op. med alt hvad der var sket indtil nu varede det ikke længe før jeg kom. han lod min pik blive slap og kravlede dernæst ned, tog kondomet af og slikkede den ren for sperm.

Der skete meget i løbet af de næste par dage i hans sommerhus. Send mig en mail hvis i vil høre mere.

porno med danske piger