Weekend

SPAR MANGE PENGE

Hendes dejlige bryster som Anders straks vil sutte og slikke på. Nederdelen glider ned og afsløre en skøn bagdel i en lille g-streng. Jens knæler og kysser de bare baller…

Det er efterår og parret har besluttet at tage en weekend tur på kro og med dans om aftenen. Parret som er i starten af 50érne har et fornuftigt sexliv. Kvinden i parret Kirsten, havde tidligere på året fortalt sin mand Jens, at hun godt kunne tænke sig at være centrum for to mænd, som dog også skulle være lidt sammen, for tanken tændte hende, og i den forbindelse havde de købt en dvd med to mænd og 1 kvinde.

De havde set den en aften, og det havde udviklet sig til en rigtig varm elskovs nat. Jens blev, selvom han aldrig havde været tiltrukket at mænd, alligevel tændt når mændene slikkede hinanden, eller manden og kvinde slikkede den anden mand.

Kirsten havde lavet en profil på Scor, og søgt efter en mand, dette havde hun gjort uden Jens’ kendskab. Kirsten havde fundet en slank mand, Anders, på passende alder og aftalt at mødes med ham på kroen.

Bilen blev pakket, med det der nu engang var behov for på sådan en tur. Vel ankommet og installeret på værelset, tog Jens og Kirsten sig lidt rødvin mens de gik og hyggede lidt om hinanden med varme kys og kærtegn og dejligt bad, og var begge meget opstemte, da de omklædte gik ned til middagen.

Kirsten var klædt i lækkert frækt undertøj, selvsiddende strømper og en meget kort nederdel, en forholdsvis gennemsigtig bluse og havde stukket sine dejlige slanke ben ned i et par høje stiletter. Jens i et pænt og lyst jakkesæt.

SEX I DAG?

De fik en lækker middag med dejlig vin og stille baggrunds musik og sad virkelig og nød hinanden. Musikken begyndte at spille op til dans og straks var de begge på gulvet sammen med en del andre. De dansede tæt og Kirsten kunne mærke på Jens at han rigtig var tændt, og for at pirre ham lidt mere trykkede hun sit underliv mod hans, så hun kunne mærke han dejlige pik.

Efter et par danse satte de sig for at få lidt at drikke, men pausen blev afbrudt af Anders som spurgte om Kirsten havde lyst til end dans, og jo det havde hun og straks efter var de på dansegulvet. Jens kiggede efter sin skønne kone, og nød hendes bagdel og lækre ben, mens dansen gik. Han blev dog pludselig opmærksom på at Anders havde hænderne nede på enden af Kirsten og tænker at det går vist ikke, for det plejer Kirsten ikke at bryde sig om, men der skete ikke noget, og Kirsten og Anders sluttede dansen og kom hen til bordet arm i arm. Anders takker for dansen og gik tilbage til eget bord.

Kirsten fortalte at Anders var her alene og virkede som en sød mand, og spurgte om ikke de skulle invitere ham over til sig. Det var Jens med på og et øjeblik senere er Anders sammen med dem og sad og sludrede. Dog undrer han sig over at Anders kun har den ene hånd over bordet. Han får kigget lidt på Kirsten og kan se hun ligesom, har fået et frækt glimt i øjet. Jens taber servietten og bukker sig hurtig for at samle op og der under bordet ser han at Anders sidder med hånden meget højt oppe mellem Kirstens ben. Det nager ham lidt, men vil dog ikke sige noget endnu. Men som aftenen går og dansene bliver mere og mere stille og tætte både mellem ham selv og Kirsten og mellem Kirsten og Anders, bliver hans nag mindre og mindre, og i stedet bliver han mere og mere tændt på, hvad der kan ske.

Han spørger om ikke de skal slutte med en drink på værelset, Det bliver der hurtig enighed om og et øjeblik efter er de på Kirsten og hans værelse. Jens begynder at mikse et par drinks, og kan ud af øjenkrogen se Kirsten og Anders stå ved vinduet, Anders bag Kirsten og hænderne rundt om hende, hvilket øjensynligt ikke generer hende. Jens får øjenkontakt med Kirsten som spørgende ser på ham, han nikker og et øjeblik efter står hun og Anders og kysser lidenskabeligt. Anders med hænderne på Kirstens bagdel, klemmende og trykkende, så nederdelen glider op over kanten på strømperne, Jens står og bliver tændt og går hen bag Kirsten og tager om hende og krammer hendes bryster, han kan samtidig mærke Anders´ hænder mod sit underliv, og bliver mere tændt. Han og Anders begynder nu at klæde Kirsten af først blusen, som afslører hendes dejlige bryster som Anders straks lige vil sutte og slikke på. Nederdelen glider ned og afsløre en skøn bagdel i en lille g-streng. Jens knæler og kysser de bare baller, mens Kirsten nydende roterer med hofterne.

Kirsten får drejet sig, og Anders har ryggen mod senge, og puffer til ham så han vælter ned på sengen. Kom siger hun til Jens lad os klæde ham af. Først ryger skjorten, og mens Jens åbner hans bukser, er Kirsten over ham med kys og slikken på hele overkroppen, bukserne ryger af og han ligger nu kun i boksershorts. Anders er nu også rigtig tændt kan Jens se. Han bliver nu selv overfaldet og bliver frataget sit tøj, undtagen boksershorts. Jens er virkelig tændt nu, og hans pik har rejst sig i al sin pragt. Mens Kisten tungekysser ham, mærker han at boksershortsene bliver trukket ned og en varm mund glider ned over hans pik, han kan næsten ikke ligge stille. Kirsten mærker hans store ophidselse og glider nedad, og sammen med Anders slikker og kysser de hans pik og nosser. Stop siger han nu må det være Anders´ tur, og sammen med Kisten trækker de nu shortsene af Anders med tænderne.

De Begynder at slikke ham nedefra på hvert sit ben og mødes i et stort liderligt kys, hvor tunger leger med hinden med en dejlig stiv pik mellem sig. De kigger hinanden i øjnene og kan se hvordan de begge er tændte på en måde som sjældent er set.

Anders får drejet sig så han langsomt kan hive trusserne af Kirsten, han får drejet sig selv og Kirsten så han kan kysse og slikke hende op ad benene, da han når hendes nybarberede fisse lader han tungen glide blødt og roligt hen over hendes klit, og det er lige før det er for meget for Kirsten som er så overliderlig at der nu ikke skal meget til før hun får orgasme.

Jens slipper nu Anders´ pik og vil hjælpe ham med at slikke Kirsten, og sammen slikker de nu Kirstens fisse som driver af væde, til hendes første orgasme. Kirsten ligger og nyder det hele med en dejlig stiv pik i munden. Den lader hun nu være og siger til mændene at de lige må fikse et par drinks mens hun ordner et par småting.

De sidder og sludrer lidt, og mændenes ellers så standhaftige pikke er nu faldet til mindre størrelse. Kirsten synes nu at det er deres tur, og beder dem lægge sig på knæ foran hende, for så vil hun da lige give den en rigtig lækker slikke tur. Kirsten slikker og leger med pikke og nosser så det er en fryd for dem begge og det varer da heller ikke længe inden de er ved at komme, men her overtager Jens lige sags gangen. Han beder Anders lægge sig på ryggen, og får Kirsten til at sætte sig på hans pik. Det tænder ham at se Anders´ pik glide langsomt op i Kirstens våde fisse, og samtidig kan han se at Anders leger med hendes bryster, trykker hende fremad og ned mod Anders mens han begynder at lege med hendes stjerne. Lader tungen slikke hendes mellemkød, hendes fisse og pikken som glider ud og ind i hende, begynder at presse en finger mod stjernen, som efter få øjeblikke åbner sig og griber om hans finger, han følger bevægelserne af pikken som mærkes gennem væggen. Han trækker fingeren ud og sætter sig nu bag Kirsten og begynder langsom at presse sin stive pik i hendes bagindgang, der er lidt modstand, men pludselig er han inde og begynder at kneppe hende i rolige og stille dybe stød, mens han mærker Anders´ pik som bevæger sig i fissen. De er nu alle tre utrolig liderlige og tændte. Kirsten er ved at komme og råber nu at de skal give hende pik og atter pik, de knepper hende vildt og sprøjter deres varme sperm op i fisse og røv samtidig med at Kirsten skrige sin orgasme ud i rummet.

De slapper nu af med en drink og en cigaret og Anders smutter på sig værelse med tak for en dejlig og fræk aften, med håbet om at det måske kan gentages en anden gang. Jens og Kirsten falder sammen i kærlig omfavnelse og sover dejligt til næste morgen.

Kirsten bliver om morgenen vækket af Jens med et stort morgen kys og et tusind tak for en skøn aften og spørgsmålet om hun have fået telefonummer på Anders, hvortil hun svarer med et frækt smil ”måske”

porno med danske piger