Husveninden der piftede vores sexliv op

Det hele startede da Julie skulle på kursus inden for småbørnsadfærd, her mødte hun Sanne en anden kursusdeltager.

Jeg må hellere lige beskrive os selv, Julie og jeg (Rene) er først i 50erne og har været gift i 22 dejlige år og har altid haft et godt sexliv uden vi har savnet noget.

Sanne er 44 år dejlig frisk og lige frem, med en skøn latter og humor som min egen ( lidt sort).

Det var sidste kursus dag jeg mødte Sanne for første gang, Julie ringede og spurgte om det gjorde noget at hun tog en veninde med hjem,

og nej klart, bare hun ikke har noget imod at det roder lidt grinede jeg.

Du kan bare komme igang gamle, svarede Julie med smil i stemmen, jeg er førtidspensioneret så har jo tiden til at gøre lidt i vores lille træhus.

En times tid efter ankom de to dejlige kvinder i et herligt humør, de havde fået et par øl hver til afslutningen af kurset, men ville da gerne ha en mere på terrassen, det var jo strålende solskin.

Sanne fik hurtigt øje på vores weekendmadras som lå i modsatte ende af terrassen, nååh der er en der hygger sig med solbad i afskærmede omgivelser lo hun.

Ja, der kan man jo ligge og nyde det som man vil, svarede jeg uden nogen bagtanke iøvrigt.

Hvem kommer først råbte Julie og skubbede blidt til Sanne henimod madrassen, de to kvinder landede med et hop på madrassen og med deres tilsammen 115 kg troede jeg den ville eksplodere med et brag, men intet skete, bortset fra at de tumlede sammen på midten i en stor omfavnelse, højt fnisende og i kanon humør.

Jeg kunne ikke dy mig, Hvad dælen har i gang i, sådan kan man sgu da ikke behandle en halv gammel fyr som mig, jeg er dårligt blevet presenteret for dig Sanne, og så kaster du dig vildt rundt på vores terrasse på den måde, det kan man sgu da ikke som et voksent menneske, nærmest råbte jeg.

Sanne satte sig op med pænt samlede ben og sagde undskyld, Julie derimod sad med et måbende udtryk i ansigtet og skulle lige til at sige noget da jeg forsatte, ja du kunne da i det mindste ha taget trusser på, inden du lavede sådan nogle krumspring, jeg kunne jo ikke undgå at få øje på din barberede fisse da du landede på madrassen, grinede jeg.

Sanne sprang op dybrød i hovedet, Jeg har da trusser på spruttede hun arrigt og løftede op i nederdelen så vi lige kunne se trussekanten, en sød sort blondekant.

Beklager meget at jeg tog fejl, svarede jeg med et smil, men det virkede jo perfekt, og vil bare sige til dig Julie, at det hele står klar i køleskabet for du tabte jo lo jeg.

Julie grinede og gav Sanne et kram, jeg havde jo advaret dig, han er en trussetyv når han er i det humør, men denne gang var det vist mig der lagde op til det, vi aftalte nemlig da jeg ringede hjem at den der fik dig til at vise trusser først slap for serveringen og aftensmaden lo Julie.

Sanne sad lidt med et smil på læben, I er sgu lidt skøre, men indtil videre kan jeg godt være med til det, sagde hun med et stort grin og fiskede med begge hænder under nederdelen, trusserne ned om hælene og med et elegant spark sendte hun trusserne flyvende hen imod mig.

Vupti, der stod jeg med hendes små sorte trusser i hånden og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, hmm rømmede jeg mig, jeg må vist hellere hente lidt mere øl og puttede trusserne i lommen på mine shorts.

De to kvinder lå stadig på madrassen og sludrede, da jeg kom ud med øl.

SEX I DAG?

Vil I herop til bordet eller vil I blive på madrassen ?

Sanne svarede at de hellere måtte komme op til bordet, så vi kunne snakke lidt alle tre, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende, vi er jo lige kommet, selvom jeg føler at jeg har kendt jer begge længe, ja Julie har jeg jo været sammen med i to uger nu, men dig Rene ville jeg da gerne høre lidt mere om smilede hun.

Vi snakkede et par timer og fik fortalt lidt om os selv, at vi var meget frie og småfrække mennesker med et godt humør og ikke kendte til jalousi.

Det kunne Sanne så fortælle en del om, hun havde været gift med en utrolig jaloux mand, og det skulle hun aldrig udsættes for mere, og heller ikke være skyld i at nogen blev det.

Så jeg lever livet alene nu og det går fint uden sex sådan da, smilede hun.

Min tlf. ringede i det samme og jeg tog den helt automatisk selvom vi havde gæster.

Det var en pige der ville ha lavet nogle privatfotos til en dating profil og spurgte som de fleste om det kunne være rigtigt at jeg lavede dem gratis.

Ja det gør jeg, hvis du kan nøjes med at få billederne på en pc-stick, hvis de skal laves på papir koster det udgifterne til materialerne, svarede jeg.

Vi aftalte en tid i løbet af ugen og så var det klaret.

Sanne lød meget nysgerrig da jeg havde sluppet telefonen, hvad laver du også billeder?, spurgte hun.

Ja amatør billeder, så smid du bare tøjet så finder jeg kameraet grinede jeg.

Aldrig i livet, jeg skal ikke ha billeder af mig ud i cyberspace, ikke med mit job, svarede hun, så det ligger helt fast. Jeg sidder jo også i menighedsrådet, hvad tror du ikke de ville tænke hvis de så sådan nogle billeder af mig.

Uha, de hellige er tit de værste grinede jeg tilbage, og hun gav mig faktisk ret LOL.

Julie blandede sig i samtalen med et smil, ja jeg vil nu gerne nyde det sidste solskin på madrassen, vil du med Sanne, spurgte hun og smed toppen.

Hun rejste sig og lynede nederdelen op og med vuggende hofter landede den på gulvbrædderne, der stod hun så i en lilla bh med tilhørende trusser og så rigtig fræk og dejlig ud, kom nu sagde hun til Sanne, der rejste sig langsomt op og med et frækt smil sagde, tror du Rene kan tåle to næsten nøgne kvinder på madrassen? og startede med at knappe skjorteblusen op.

Ja sagtens svarede Julie, om så vi var helt nøgne lol hun, han får bare problemer med de små shorts, der er ikke plads til begejstring i dem grinte hun frækt.

Ja det bliver da hans problem for jeg er vant til at tage solbad nøgen, svarede Sanne rapt og smed resten af tøjet, uden så meget som at rødme.

Julie smed hurtigt bh og trusser og stod og smilede til mig, nå hvad siger du så, kan sådan et par halvgamle kvinder godt bruges her på terrassen?

Helt ærligt, så ser I ikke halvgamle ud, men dejlige og frække og gode former over det hele, hverken for lidt eller for meget nogen steder, I er da bare så smukke begge to, svarede jeg, men jeg tror du har holdt noget skjult for mig min skat, jeg tror I har aftalt lidt på forhånd I to.

Kun en lille smule lo Sanne og kom langsomt frem imod mig, jeg skulle jo lige se dig først og danne mig et indtryk af dig, Julie har jo skamrost dig i fjorten dage nu, hun gav mig et stort kram og lagde hånden på min voksende pik uden på shortsene, skal vi ikke snart se hvad du gemmer her, og med et snuptag røg shortsene af mig.

Sanne sank ned i knæ og kiggede grundigt på min pik, uhhm velduftende og indbydende, hun kiggede på Julie, er det ok med en smagsprøve, spurgte hun.

Ja klart, han er til deling og jeg har ham jo til hverdag, så gå du bare igang, smilede Julie frækt, bare jeg får lov til at være med lidt over det hele og tog fat i Sanne’s dejlige svulmende bryster, hendes vorter stod allerede stive og store, klar til at blive forkælet.

Sanne’s mund gled ned over min pik og hendes hånd omkring mine nosser som hun blidt masserede, hendes tunge legede med skaftet både op og ned, pludselig lod hun tungespidsen gå ind imellem forhuden og pikken og kørte tungen hele vejen rundt flere gange, det var som at tænde en kontakt inden i mig, min orgasme startede helt oppe i nakken og kom rullende ned igennem rygraden.

Sanne kunne ikke være i tvivl om hvad der var på vej sådan som jeg stønnede og gav mig lystigt, jøsses det var godt, hun klemte blidt lige på mellemkødet da orgasmen ramte det inderste af min pik, det føltes som om pikken voksede enormt og så kom jeg i munden på hende.

Sanne ikke så meget som trak sig en mm men slugte det hele og slikkede pikken ren, med et ,,uhhm det er længe siden jeg har smagt sperm sidst,, hun rejste sig og gav mig et stort knus, du er sgu da lige så dejlig som hun siger og du smager skønt, lol hun frækt.

Hun gav Julie en kæmpe krammer med et,, tak fordi jeg må låne ham,,

Er det så nu vi skal ha sol, spurgte Julie, eller er det min tur nu?

porno med danske piger