En fræk trekant med 2 piger (ffm)

SPAR MANGE PENGE

Jeg tror at det er de færreste mænd, der ikke har drømt om at være seksuelt sammen med to damer på én gang. Jeg er en mand i min bedste seksuelle alder og har, op til flere gange, deltaget i seksuelle lege, hvor der har været mere end to deltager, men denne lille historie handler om den frækkeste trekant jeg nogen sinde i mit liv har haft.

Jeg havde været i byen med mine gode venner og jeg var egentlig på vej hjem, men ville lige stoppe og få noget pizza på vejen. Mens jeg stod udenfor og spiste, min noget kedelige pizza kom der to piger forbi, to piger som mine venner og jeg havde flirtet ret så heftigt med et par timer tidligere. De to piger, Anja og Lene, var blevet lettere beruset i løbet af de sidste par timer, men genkendte mig med det samme og før jeg så mig om sad jeg i Anjas lejlighed, med to nu letpåklædte piger.

Mens Anja gik i køkkenet for at mikse os et par drinks begyndte Lene, at kravle op ad mig med et liderligt blik i øjnene og da Anja igen kom tilbage i stuen, havde Lene sin tunge langt nede i halsen på mig og et fast greb om min halvstive pik. Anja udbrød: ”I er vel ikke startet uden mig!!?” Anja vendte sig og svarede med et stort smil på læberne: ”Nej da, vi varmer kun lidt op, kommer du ikke over og leger med?”. Anja satte bakken med drinks på bordet og trak den lille kjole af, så hun stod helt nøgen midt på stuegulvet. Lene hev min T-shirt over mit hoved og Anja knappede mine bukser op og trak så hårdt i dem, at jeg faldt ned af sofaen og sad nu på gulvet helt nøgen, med to smukke liderlige piger. Anja begyndte at føre sin tunge op og ned af min stive pik og også Lenes tunge legede med. Det var ufattelig frækt at se de to lidelige pigers tunger kærtegne min pik og hinandens tunger og liderligheden brusede frem i hele min krop. Lene tog nu fat om mine boller og tog hele min pik i munden og pressede hovedet helt ned, så hendes læber nåede roden af min pik. Jeg havde aldrig været så langt nede i halsen på nogen før og fik sådan lyst til at presse min pik længere ned i halsen på hende. Anja var begyndt at fingerkneppe Lene, men fik åbenbart den samme tanke som mig, for hun greb nu fat i Lenes hår og pressede hendes hoved, om muligt længere ned over min stive pik. Det var super lækkert og mere frækt end min vildeste fantasi og de smaskende lyde hendes hals lavede med min pik så langt nede, gjorde mig bare endnu mere tændt.

SEX I DAG?

Lenes mund slap taget i min pik og den var blevet helt våd af hendes spyt, hun kiggede på mig med et slørede blik og spurgte om jeg ikke havde lyst til at smage, hvor våd hun var blevet af at blive kneppet i munden af mig. Før jeg nåede at svare var hun kravlede op og havde sat sig på mit ansigt. Hendes våde fisse smagte dejlig sødt og varmt og som jeg begyndte at sutte på hendes klit, greb jeg fat om hendes stramme velformede balder. Anja havde overtaget min pik og jeg mærkede hvordan hendes læber sugede sig fast om mit stive pikhoved. Hele oplevelsen var så fræk, at jeg på ingen måde kunne holde orgasmen tilbage og begyndte nu at sprøjte min sperm i munden på Anja. Lene opdagede det og sprang ivrigt ned og slikkede sultent al den sperm der sprøjtede ud af min pulserende stive pik i sig.

Jeg undskyldte at jeg var kommet så hurtigt og forklarede, at det simpelthen var fordi de to piger var så pisse frække, at jeg ikke kunne styrer min liderlighed, men at jeg selvfølgelig hurtigt ville være klar igen. De to piger kiggede indforstået på hinanden og Lene svarede, at de helt sikkert kendte til nogle tricks, der kunne få min dejlige store pik op at stå igen. De satte sig på gulvet lige foran mig og begyndte at kysse hinanden og slikke hinandens stive brystvorter, mens deres fingre legede med de våde stramme fisser. Lene lagde sig på gulvet og Anja begyndte at slubre hendes våde safter i sig. Som de to piger lå der midt på stuegulvet og vred sig og stønnede af velbehag, varede det ikke længe før jeg igen sad med en halvfed på.

Anjas røv strittede lige i vejret mens hun havde hovedet begravet dybt i Lenes skød og jeg fik sådan en lyst til at sutte på den og stikke min, nu fuldkommen stive pik op i hendes stramme hul. Jeg kravlede over til dem og lod min tunge glide mellem hendes to stramme huller, hun var dejlig våd og smagte fantastisk. Jeg lod en klat spyt falde på hendes strammeste hul og trængte langsom op i hende. Hun udstødte et lille skrig, da jeg kom helt op i hende og hun føltes så ufattelig stram omkring min pik at jeg lige måtte samle mig et øjeblik inden jeg begyndte at køre min pik frem og tilbage i det stramme hul.

Det var så frækt med de to piger som uden tvivl nød hinandens kroppe lige så meget som de nød min pik, de var så liderlige og der var ingen grænser for hvad de var med på. Vi kneppede som kaniner den lange nat og jeg fik lov til at tage de to piger i alle deres huller, så da jeg den næste morgen forlod lejligheden kunne jeg næsten ikke gå. De to piger havde virkelig ordnet mig, som jeg aldrig var blevet ordnet før og jeg kunne næsten ikke vente med, at fortælle vennerne om den vildeste trekant jeg nogen sinde havde haft…

porno med danske piger