Weekendtur

Min hånd glide ind under din bh og kærtegner din brystvorte som straks blive stiv af ophidselse. Så ankommer bussen til det indre København og vi forlader bussen…

Endelig, endelig kom weekenden og med den også dig – for det var nemlig ikke en hvilken som helst weekend, men lige præcis den weekend, hvor du endelig stolede nok på mig til at vide, at jeg ikke ville dig noget ondt og kun ville dig det bedste.

Toget ankom i spor 1 på hovedbanegården og jeg hentede dig helt som planlagt ved opgangen til stationen. Du lignede det billede, som jeg havde set af dig på nettet (håber du lader mig se nogle flere… ?), bare meget smukkere i virkeligheden. Jeg gav dig et dejligt langt knus og et lille kys på halsen. Jeg lod min ene hånd glide forsigtigt ned fra ryggen og ned på dine smukke røv, gav dig et lille klem og du smilte til mig på en måde jeg ikke kunne misforstå. Jeg kyssede dig igen og denne gang på munden, først stille så lidt mere. Du åbnede munden lidt og vores tunger mødtes for første gang. Jeg ved ikke helt hvor længe vi stod på perronen og kyssede, men da jeg igen åbnede mine øjne var den næsten tømt for mennesker og vi stod alene tilbage. Jeg tog din taske i den ene hånd og din hånd i dan anden og sammen bevægede vi os op for at finde en taxa. På vej hjem i taxaen snakkede vi om løst og fast og om togturen herover hvor 3 fyre havde flirtet med dig, men du blankt havde afvist deres tilbud om en fest i aften for i stedet at kunne være sammen med mig. Hjemme låste jeg os ind i lejligheden og spurgte efter toilettet, mens jeg nussede lidt rundt for at tænde et par lys i lejligheden og gøre det lidt behageligt for dig. Jeg hørte toiletdøren åbne og vendte mig om for at sige noget til dig, men da jeg vendte mig om blev jeg fuldstændig mundlam; for der stod du kun i en hvid bh og en smuk og enkel g-strengs trusse. Jeg havde ikke lige ventet at du sådan ville gå lige til sagen med dine øjne sagde alt. Stille viskede jeg, “kom her hen” og du gjorde det. Først nu kunne jeg rigtigt se dig, du var utrolig smuk og synet af dig let påklædt havde sin virkning på mig med det sammen.

Min pik pressede mod mine bukser for at komme ud. Jeg kyssede dig igen på din hals da du kom tæt nok, uh, synes af dig og duften af din parfume gik lige i pikken på mig og min lyst voksede for hvert sekund som gik. Jeg lod stille en finger glide ind under stroppen til din bh så skubbede den ned af din arm, samtidigt lod jeg mine kys forsvinde fra din hals og fortsætte ned mod dit næsten blottede bryst. Jeg lod min hånd glide om på ryggen af dig hvor jeg åbnede din bh, alt i mens mine læber kom nærmere din nu stive brystvorte. Din bh forsvandt fra dine bryster og røg ned på gulvet, du nogle bryster som man ikke kunne gøre andet end at ville røre, smage med det samme man ser dem. Jeg lod min tunge glide ned og berøre din ene brystvorte og så lod jeg mine læber lukke sammen om den, slikkede den, og så fjernede jeg mig nogle centimeter og blæste lidt kold luft på den så din brystvorte blev helt stiv og krævede min mund igen. Du lagde armen om mit hoved og pressede mit ansigt tilbage mod brystvorten som jeg begærligt tog i munde igen og suttede på den. Jeg lod min tunge smage på dit andet bryst også, – du havde virkeligt dejlige bryster og jeg vidste der ikke var nogen vej tilbage nu – jeg måtte have dig nu.

Jeg kyssede dig ned over din mave, stoppede op ved din navle og lod drillende min tunge lege lidt rundt der så det stod klart for dig hvad jeg ville med dig nu. Jeg fortsatte nedad, men i stedet for at stoppe der hvor du ventede det, fortsatte jeg ned af og kyssede i stedet først dit venstre lår, så dit højre, lod min tunge langsomt arbejde sig opad og længere ind af. Det kildede dejligt jo længere op jeg kom og jo mere inderlår jeg kyssede. Jeg tog forsigtigt fat med en hånd i den ene side af dine trusser og trak dem til den ene side så jeg kunne se din glatbarberede fisse lige ud for mig. Du så, så dejlig ud som du stod der med blottet køn og lukkede øjne, jeg kunne se dine skamlæber glinsede af dine safter. Jeg lænede mig frem mod dig og lod min tunge smage dig. Det gøs i dig, da min tunge forsigtigt berørte dine klitoris, men samtidigt var det også befriende dejligt. Jeg lod min ene hånd skille dine skamlæber mens jeg slikkede dig; stille pressede jeg en finger op i dig. Du var meget våd så den gled op i dig uden problemer, og du stønnede nu af vellyst af min behandling.

SEX I DAG?

Min pik var ved at sprænge mine bukser og jeg måtte bare mere end smage dig nu, så jeg rejste mig op og tog dig i mine arme og bar dig ind i mit soveværelse. Jeg satte dig på min seng, og inden jeg fik set mig om var du allerede i gang med at knappe mine bukser op – hvilket jeg jo intet havde imod siden at min pik så længe nu havde ønsket at komme ud og lade dig se og smage mig. Da du nåede 2. knap i mine bukser sprang min pik ud af mine boxershorts og stod ret ud i luften foran dig – uden videre tøven tog du den i munden mens du trak bukserne af mig. Jeg selv begyndte at tage min skjorte af, mens du masserede mine nossere og suttet grådigt på min pik. Du måtte have prøvet det før for jeg har aldrig oplevet en som var bedre til at slikke og sutte min pik før denne dag. Og der gik ikke længe inde jeg kunne mærke at det var tæt på at jeg ville komme… så jeg sagde til dig at vi hellere måtte stoppe nu.. men nej, du tog bare min pik længere ind i din mund og gav mine nossere et klem som tegn på at jeg skulle fortsætte. Der gik ikke længe inden at jeg kom og sprøjtede min varme sperm i munden på dig, du suttede grådigt på min pik som om du ville være sikker på du fik det hele med.

Så rejste du dig op og kyssede mig, og da du åbnede din mund for at tunge kysse forstod jeg hvorfor, du havde nemlig ikke slugt det og lod mig i stedet smage min egen sæd mens vi tungekyssede. Jeg pressede dig bagover og ned på sengen igen, min pik var stadig stiv for jeg var opsat på meget mere sjov og det skulle du nu komme til at mærke. Du lagde dig ned på ryggen og jeg tog dine ben på i vejret, mens jeg trak dine gennemblødte trusser af dig. Jeg kunne ikke lade være, jeg måtte lige smage på dig igen, så jeg lod igen min tunge gå på opdagelse i dit skød. Du smagte vidunderlig, friskt og lidt syrligt.. smagen tændte mig og jeg måtte elske med dig nu. Jeg kyssede dig hele vejen fra din fisse og op til dine bryster og videre op til dine smukke læber. Da jeg nåede dine læber, nåede min pik også din fisse og i et langsomt stød gled min pik op i din meget våde fisse. Jeg trængte helt op i din, mens dine negle borede dig ind i ryggen på mig. Jeg lå helt stille oppe i dig, trak mig ud igen og lave små hurtige stød med pikken lige i indgangen til din fisse og det var virkelig nået som tændte dig. Og så igen i et stød pressede jeg pikke i bund på dig og igen mærkede jeg dine negle på min ryg. Jeg begyndte at kneppe dig med regelmæssige kraftige stød og samtidigt rejste jeg mig let op så jeg kunne se dine bryster ryste hver gang jeg stødte min pik op i dig. Jeg lod min ene hånd berøre din klit, først let, så lidt mere mens jeg kneppede dig sådan. Og der gik ikke længe inde jeg kunne mærke du begyndte at klemme sammen om min pik i din fisse. Du stønnede højlydt nu og der var ingen tvivl om at du var tæt på nu… med et krummede du i ryggen, borede dine negle ind i min ryg mens du nærmest skreg din orgasme ud i værelset. Jeg fortsatte med at presse min pik ind og ud af dig mens du svævede i en lang orgasme. Du rystede let og jeg bukkede mig ned og kyssede dig inderligt. Du smilte til mig og sagde kun et ord “mere”…

“mere” sagde du smilende til mig og et smilt bredte sig på mine læber, for jeg viste nu at du ville være min elskerinde en hel weekend og at vi næppe ville lave andet end elske hele tiden, lege og eksperimentere. Jeg kyssede dig som svar og lod igen min stadigt stive pik glide op i dig. Du var utroligt stram og din våde fisse holdt dejligt fat i min pik hver gang jeg trak mig ud igen for at støde den tilbage op i dig. Jeg kunne se på dine smukke øjne, at du var langt væk fra den virkelige verden og i stedet var i fantasiernes verden, min verden. Bedst som du lå der og nød min behandling af dig trak jeg mig langsomt ud af dig, helt ud. Du kiggede spørgende på mig, men i stedet for at svare dig eller antyde hvad jeg ville dig, trak jeg stoffet af hovedpuden og nænsomt bandt det for dine øjne. Du lå nu der nøgen, åben, liderlig og med bind for dine øjne. Du så fantastisk ud og min lyst til dig, til at lege med dig, kunne ikke blive højere. Jeg lod dig ligge på sengen, nøgen og med spredte ben.. synet tændte mig, men jeg vidste hvad jeg ville med dig nu… Du kunne fornemme at jeg forlod rummet, men inden længe hørte du atter mine fodtrin og kunne fornemme at jeg var tilbage på sengen hos dig. Jeg drejede dig let sådan at jeg kunne komme til at slikke dig igen. Jeg lagde mig midt mellem dine ben, så jeg rigtigt kunne nyde synet af din dejlige fisse. Jeg kom tættere på og kunne dufte dit varme skød og jeg måtte bare smage på dig igen. Du gispede let da jeg lod min tunge berøre din følsomme klitoris igen – du var jo lige kommet i en lang orgasme. Jeg lod min tunge gå på opdagelse i din fisse, lod den glide ned af den ene skamlæbe og ind over fissen og så op af den anden skamlæbe, ned igen og så med tungen i midten lod jeg den begrave i dig og langsomt køre op mod din følsomme klit. Jeg lod tungen glide rundt om den, slikkede dig, og suttede på den. Varmen bredte sig igen fra dit skød. Jeg fjernede mit hoved lidt i et træk dom du troede var for at slikke dig dybt igen, men du tog fejl i stede løbe en isnende fornemmelse igennem din kusse da du sekunder efter min tunge havde slikket din klit mærkede noget meget koldt berøre dig. Kulden flyttede sig fra din klit og du kunne fornemme at det var en isterning som jeg havde hentet ude i køkkenet før da jeg efterlod dig på sengen. Jeg lod den forsigtigt glide ned over dine ene skamlæbe og op af den anden, tilbage på din klit og så følge din åbning og lade den forsigtigt berøre din indgang til din varme hule. Så forsvandt kulden igen og du mærkede igen min tunge som slikkede din våde og nu også lidt kolde fisse. Du smagte vidunderligt og varmen fra min tunge fik hurtigt blodet til igen at pumpe i fissen på dig. Og mens jeg slikkede dig, lod jeg langsomt isterningen tegne mystiske tegn på din mave mens den fandt vej til dit ene bryst. Din brystvorte reagerede med det samme på den kolde berøring med isterningen og blev helt stiv, lod den glide over til det andet bryst hvor jeg igen lod den kærtegne din brystvorte. Mine varme tunge forlod din våde fisse og gled i sporet på isterningen op, helt op til dine bryster. Jeg lod skiftevis isterningen og mine varme tunge lege med dine bryster og det havde en dejlig effekt på dig. Jeg kunne ikke lade være med at sutte på dit bare bryst, bide meget forsigtigt i brystvorten, slikke og smage dem. Jeg tog så isterningen i min mund og lod blandingen af min varme mund og tunge sammen med isterningen, kærtegne dine bryster. Så gled jeg længere op til dig og kyssede dig inderligt, lod min tunge lege med din mens isterningen som havde været i din fisse og på dine bryster nu legede rundt mellem vores tunger. Du kunne mærke at min pik var lige ud for din kusse nu og ville bare have at jeg skulle trænge op i dig igen og elske med dig, men i stedet for at gøre som du ventede jeg ville, tog jeg dig i stedet i armen og tvang dig om på alle fire. Fra min position kunne jeg se din glinsende våde kusse og din dejligt lokkende røv. Igen kom jeg tæt på dig og lod min tunge smage din dejlige fisse, lod den kærtegne dig fra din klit og helt op tæt på dit bagerste hul. Det gøs let i dig hver gang min tunge enten kom tæt på din klitoris eller dit bagerste hul og jeg kunne ikke andet end pirrer dig begge steder med min varme tunge. Nu kunne jeg ikke vente længere, jeg måtte trænge op i dig igen. Så min tunge måtte efterlade dig våd og klar til min stive pik. Igen viste jeg ingen nåde og pressede min pik op i din våre fisse i et lang og dybt stød. Jeg hold fat i dine hofter og pressede dig bagud mod mig så jeg rigtigt kunne trænge op i dig igen. Jeg lod langsomt min pik glide ind og ud af dig, og du stønnede af nydelse. Det var så dejligt at være oppe i dig igen, mærke hvor våd du var, mærke din kusse stramme om min pik, nærmest som om du malkede mig. Jeg lod min ene hånd glide ned fra hoften og ned under maven og op til din følsomme klit. Det var næsten for meget for dig at blive stimuleret dels direkte på din klitoris og dels af min pik som var begravet i dit varme indre, men jeg fortsatte trods dine støn som mere og mere fik karakter af små skrig. Jeg kunne fornemme at du atter var ved at nærme dig et højdepunkt, så jeg lod mine fingre igen glide op fra dit skød og tilbage på din hofte. “søde, leg med din klit for mig” sagde jeg og det tog ikke mange sekunder inden jeg kunne mærke dine fingre hårdt gnide din svulmende klitoris. Men du med den ene hånd lege med dig selv, lod du den anden glide længere bagud mod min pik og nossere som klaskede mod dig hver gang jeg på ny lod min pik glide op i dig. Du begyndte at kæle for mine nossere, forsigtigt holde dem, mens jeg satte tempoet op på mine stød. Nu var jeg pludselig også tæt på kunne jeg mærke. Dine støn blev vildere nu…. nu var der ingen vej tilbage. Jeg fjernede igen min ene hånd fra din hofte, men lod den denne gang ikke glide ned men op, op mod dit bagerste hul. Da du mærkede jeg begyndte at kærtegne dit bagerste hul var du næsten ved at komme med det samme. Du stønnede ikke mere, det var blevet til små skrig for hver gang jeg stødte min pik i bund på dig. Jeg kunne mærke du begyndte at klemme om min pik i din kusse, jeg vidste du nu var sekunder fra at komme, så jeg lod min finger forsigtigt glide op i din stramme røv. Det blev for meget for dig, hånden på klitten, pikken oppe i din fisse og fingeren oppe i din røv… du skreg et lang skrig og du krampede næsten i fissen mens du kom i en vidunderlig orgasme. Jeg lod min pik forsigtigt glide frem og tilbage i dig, mens du svævede på orgasmen som skyllede ind over dig. Jeg kunne heller ikke vente mere nu.. jeg kunne ikke holde mig tilbage længere og sprøjtede min varme sæd oppe i din kusse. Du kunne mærke hvordan du langsom fik mere og mere af min varme sæd op i dig og jeg er sikker på jeg kunne fornemme du nærmest malkede min pik med din fisse. Jeg løsnede forsigtigt dit bind så du atter genvandt synes og sammen faldt vi om på sengen i hinandens arme. Jeg kyssede dig let på din pande og du lukkede dine øjne for at hvile dig lidt oven på din velkomst her hos mig. Heldigvis er sådan en weekend jo lang så der var masser af andre oplevelser også, men de må vente nu…

Du er kommet på besøg hos mig, ganske som aftalt, og det har været en fræk lørdag morgen. Vi er begge ret udmattede efter en lang fredag nat hvor vi stort set ikke har været ude af sengen og nu ligger vi så i sengen og kæler stille for hinanden mens vi snakker om alt og intet. Du ligger helt nøgen ved min side og jeg kan ikke lade være med at beundre din smukke krop, dine bløde, men faste former, dit smil, dine øjne som fortæller mig alt – uhmm nyder hvert et sekund. Jeg kæler for dine smukke bryster mens jeg kysser dig i panden. Vi beslutter os for at finde noget “morgenmad” og komme ud i byen lidt inden alt lukker.

Vi kommer i tøjet, selvom jeg har det lidt kedeligt med at du nu skal pakkes ind igen, men heldigvis så ved jeg nu hvordan man kan pakke dig ud… Vi tager bussen indtil byen, den er helt fyldt så vi bliver nød til at stå op og stå tæt, men det giver mig en dejligt chance for at komme til at røre dig mere igen. Jeg står lige bag ved dig og du læner dig op af mig mens bussen hopper af sted fra Østerbro og ind mod centrum. Jeg kan ikke holde mine fingre for mig selv og jeg lader ubemærket mine hænde glide fra din ryg og om på din mave. Jeg holder om dig og du læner dig tilbage mod mig for at vise at det er ok. Jeg kysser dig i nakken, dufter dig og nyder du er min for en stund. Jeg lader min ene hånd slippe taget om dig og i stede forsigtigt glide ned i din ene lomme i dine bukser. Jeg kan igennem det tynde stof i lommen, mærke dine g-strengs trusser, og jeg lader forsigtigt mine fingre lege med dem igennem stoffet. Den anden hånd, som tidligere holdt om dig kan nu ikke vente mere den må søge opad og finde dine bryster uden på din trøje. Jeg gør selvfølgelig det hele så diskret at ingen andre i bussen opdager at jeg stå og kæler for dig her mit i bussen. Jeg lader min hånd glide op under din bluse, kredser om din navle inden den fortsætter opad mod dine bryster. Jeg lader fingrene glide langs kanten af din hvide bh, uden at jeg direkte rør dine bryster. Jeg må indrømme at jeg kan mærke at jeg stille og roligt bliver tændt igen og får lyst til at være sammen med dig igen, men vi står jo her midt i en bus. I en hurtig bevægelse lader jeg min hånd glide ind under din bh og kærtegner din brystvorte som straks blive stiv af ophidselse.

Så ankommer bussen til det indre København og vi forlader bussen, begge tydeligt ophidset efter busturen. Vi sætter os ned på en cafe, hvor vi finder en plads i solen og lader bare tiden gå sagte mens vi indtager den lækre brunch i solens varme. Jeg kan ikke glemme de frække billeder af dig som jeg har inde i hovedet efter i nat og jeg må snart have dig igen, men du virker mere opsat på at se lidt i byen så det gør vi så. Efter en del power-shopping beslutter vi os for at tage ud på min arbejdsplads for at nyde lidt vin på øverste etage med udsigt ind over byen. Så vi snupper en taxa ud til arbejdet, taster adgangskoden og bevæger os ind i bygningen som formentligt næsten er tømt for mennesker i dag. Vi hilser kort på vagten inden vi kan tage elevatoren op til øverste etage og jeg kan vise dig hvor jeg sidder når jeg normalt får og sender post med dig.

Jeg kan ikke vente mere nu.. jeg må simpelthen bare have dig. Vi går ind på mit kontor og jeg kysser dig igen i nakken, mens mine hænder hurtigt glider op under blusen og finder dine smukke bryster. Du kigger lidt nervøst ud igennem glasfacaden på kontoret for at se om vi er alene, men jeg er efterhånden ligeglad med om der er andre for min liderlighed har overtaget fornuften og vil bare have dig. Jeg lader igen min ene hånd kærtegne dine bryster, mens den anden finder dine bukser, men denne gang nøjes jeg ikke med at kæle for dig igennem stoffet. Jeg lader i stedet min hånd forsigtigt, men bestemt, åbne knapperne på dine bukser. Dine bukser glider lidt ned og afslører dine frække g-strengs trusser – uhhh du tænder mig for vildt. Jeg begynder at kærtegne din fisse igennem det tynde hvide stof, jeg kan mærke du er blevet våd igennem stoffet og jeg kan ikke lade være med at begynde at kæle for dig her midt i den tomme kontor bygning. Jeg kan ikke holde mig uden på stoffet mere, men må ind under, jeg vil mærke dig helt tæt på nu, så jeg lader mine fingre glide ind under trussekanten og ind til din glatte fisse som bare venter på min berøring og hvad der end måtte komme. Jeg lader mine fingre kærtegne dine brystvorter, men den min anden hånd forsigtigt begynder at kæle for din våde fisse. Jeg lader mine fingre lege med dine skamlæber, trækker let i dem, skiller dem og samler dem, lader mine fingre kredse om din klit. Nu vil jeg have dig helt bar, så jeg trækker dine trusser ned sammen med dine bukser, du står nu med blottet køn og mærker den kolde kontorluft i dit brændende skød. Jeg løfter dig op og bær dig over til kontorbordet hvor jeg sætter dig på kanten af det. Jeg sætter mig på knæ foran dig og spreder dine ben så meget det er muligt for dine bukser som nu hænger nede om dine ankler. Jeg nyder synet af dit blottede køn og jeg må bare smage dig. Du læner dig op ad computerskærmen bag dig så jeg rigtigt kan komme til din fisse. Du begynder at kæle for dine bryster, mens min tunge og læber begynder at kærtegne dine ben, først ved knæet, så længere opad låret, så inder låret og så endelig kommer jeg tæt på din dampende fisse. Jeg lader min tunge ramme dine opsvulmede skamlæber, slikker først den ene, så den anden og til sidst giver jeg efter for dine krævende suk og slikker dig lige midt i fissen, lader tungen glide fra anus og direkte op på din klit. Du stønner vildt ved min behandling af din klit og jeg vil bare have mere nu, så jeg begynder at slikke hårdt på din klit, sutter på den, suger den ind i munden og kærtegner den med min tunge. Du smager vidunderligt og jeg er vildt ophidset nu… jeg vil have dig. Jeg slipper mit tag med læberne og rejser mig op, trækker mine bukser ned så min pik stiv springer frem fra sit skjul.

Jeg er helt stiv og der er kun én ting som kan få mit til at slappe af igen, så jeg kysser dig mens min pik nærmer sig målet. Jeg lader den lege ved indgangen til din fisse, lader den blive våd af dine safter, inden jeg i et stød presser den op i din våde stramme fisse. Du gisper da jeg trænger op i dig og af bar ophidselse bider du mig i læben. Jeg trækker mig lidt ud igen, for blot igen at presse pikken op i dig igen og denne gang bliver jeg oppe i dig så du kan vende dig til at du har min pik oppe i dig. Så begynder du at bevæge dig på bordet med underlivet som tegn på at du gerne vil mærke min pik lege med dig. Jeg begynder igen at kneppe dig mens du sidder på bordkanten. Åhh jeg bliver så liderlig af, at se din frække krop, se hvordan min pik glide ind og ud af din våde fisse. Det er så dejligt at trænge op i dig og tage dig her på kontoret helt bevidst om, at der hvert sekund kan dukke en kollega op.

Jeg trækker mig ud af dig og hjælper dig ned af bordet, da du er nede så vender jeg dig om så du står ryggen til mig, jeg ligger dig ned over bordet så du står med din frække røv mod mig, mens du halvt ligger på bordet. Jeg placere mig igen mellem dine ben og lader mit pikhoved glider indenfor og op i din fisse igen. Åhhh du er så dejligt fræk sådan som du ligger der foran mig med røven i vejret og bare lader mig støde min pik op i dig. Du stønner voldsomt for hver gang jeg på ny presser pikken i bund på dine våde fisse og jeg kan mærke du kommer tættere og tættere på din orgasme. Jeg lader min tommelfinger glide ned mellem dine baller og begynder at lege med dit bagerste hul; jeg massere det forsigtigt og du stønner kun endnu højere af det. Pludselig kan du ikke holde det tilbage mere, du skriger din orgasme ud i kontoret, mens jeg udnytter situationen op presser min finger op i dit bagerste hul på dig. Efter 2-3 stød kan jeg heller ikke holde mig tilbage mere,,, og jeg kommer oppe i din stramme fisse… Efter et stykke tid på bordet hvor vi har kælet for hinanden beslutter vi os for at tage tilbage til byen. Så vi forlader kontoret og tager elevatoren ned. Da vi kommer ned hilse vi igen på vagten, men denne gang smiler han underligt til os og siger “tak for showet” mens han peger på en lille sort/hvid monitor på hans bord, som viser mit kontor…

porno med danske piger