Champagnenydelse

SPAR MANGE PENGE

Nu lå du lidt mere uroligt, og det gav et sæt i din krop, da jeg nu hældte et glas champagne ned ad din krop fra kavalergangen ned ad maven og helt ned til dit skød…

SEX I DAG?

Efter gennem nogen tid at have forsøgt at finde et tidspunkt, hvor vi kunne nyde hinandens selskab lykkedes det: en mandag aften i oktober, jeg skulle blot sende en sms først på aftenen som bekræftelse.
Første sms: ?Kan jeg sætte champagnen på køl?? blev besvaret med en glad og positiv sms ? og efter flere små hyggelige sms?er var alt klar.
Du kom ud fra badet i en hvid housecoat ? frisk og velduftende af frodig kvinde. Og var det et strejf af ?Nothing? parfume? Jeg rejste mig fra sengen, hvor jeg lå i housecoat efter et bad tidligere på aftenen og gik dig i møde til en tæt omfavnelse. Løsnede stille din housecoat og førte den ud overskuldrene, så den faldt til jorden ? du sørgede for, at min røg samme vej.
Hånd i hånd gik vi hen til sengen, hvor du lagde dig på maven ? jeg så, at du registrerede champagnen i køleren og de to fyldte glas på natbordet, men du sagde ingenting.
Stille og blidt startede jeg en kropsmassage med massage af dine fødder op via dine lægge til lårene.
Dit åndedræt afslørede, at du slappede mere og mere af og nød, da jeg fortsatte op over dine runde baller til ryggen for at ende med en grundig nakkemassage. Det gav et lille gisp i dig, da jeg hældte det ene glas champagne ned på din ryg og videre ned over dine balder. Du spredte instinktivt benene, så champagnen også fandt vej ned mod dit skød ? og du sukkede stille.
Champagnen lejrede sig i en lille sø på din lænd ? og jeg sugede den op og slikkede champagne hele vejen op ad din ryg ? og ned mellem dine balder. Nu kunne du ikke ligge roligt længere ? du satte dig op, og vi skålede i tør, kølig champagne.
Efter et hedt og champagnevådt tungekys skubbede jeg dig blidt ned på ryggen og bad dig lukke øjnene og slappe af.
Stille og blidt startede en ny omgang kropsmassage med massage af dine fødder op via dine ben til lårene. På dit åndedræt hørtes det tydeligt, at du igen slappede mere og mere af og nød, da jeg fortsatte op over din mave og videre op ad kavalergangen. Her smuttede fingrene lige på små sidespring til din dejlige barm, hvor brystvorterne fik et lille klem, som de reagerede ret hurtigt på: de blev større og stive. Nu lå du lidt mere uroligt, og det gav et sæt i din krop, da jeg nu hældte et glas champagne ned ad din krop fra kavalergangen ned ad maven til dit skød.
Med tungen slikkede jeg champagne mellem dine bryster, ned ad maven og ned til den champagnesø, der var i din navle ? jeg sugede den op og vi mødtes mund til mund, hvor du også fik del i den boblende vin.
Efter et heftigt tungekys fortsatte slikketuren fra navlen og nedad mod din blomst ? men den var lukket inde af dine spændte lårmuskler. Et nyt glas champagne, som langsomt blev hældt lige i ?trekantsområdet? fik dig til at åbne for herligheden, du spredte benene og champagnen løb lige ned over din kilder og langs dine skønne skamlæber ? og du nød det, kunne man høre på dine suk.
Du lå nu på tværs af dobbeltsengen, og jeg lagde mig på knæ på gulvet, så jeg kunne begrave mit ansigt i dit skød og nyde synet af din skønne, fugtige fisse ? det var vist ikke kun champagnen, der havde fugtet den.
Min tunge nærmede sig nu din kilder og ved første nærkontakt gav det et ryk i hele din krop ? og kilderen reagerede straks ved at blive større og helt hård.
Det er verdens skønneste udsigt at ligge lige der med udsigt til en lille topmave, der går over i barmen, hvor de to dejlige bryster vælter til hver sin side, videre op til hage og næse og sluttende med hårkrøllerne øverst oppe. Og udsigten bliver ikke ringere af, at hvert eneste lille ryk med tungen skaber uro i hele vejen op: hurtigere åndedræt, hovedet der svinger fra side til side og får overkrop og brysterne til at svinge med.
Ind imellem får et spidst stik af tungen ind mellem skamlæberne dig til at støde modsat med dit underliv ? ?Giv mig mere? siger fissen.
Da klitten bliver suget ind mellem mine læber og klemt lidt, går du helt amok ? du stønner og roterer vildt med underlivet ? måske tæt på en udløsning?
?Stop ? stop?? siger du pludselig. ?jeg vil ride dig?. Du rejser dig op og trækker mig op ved din side og skubber mig om på ryggen, hvorefter du sætter dig på min brystkasse.
Udsigten her er også meget skøn: lige for en dejlig, saftig fisse og når jeg kigger op, ser jeg din dejlige krop spændt som en flitsbue med din fyldige barm let gyngende.
Stille og rolig glider du længere ned .. og så er der kontakt mellem din liderlige fisse og min stive pik, som nu langsomt glider ind i varmen. Dit åndedræt afslører, at du er meget ophidset, og du starter straks med at råkneppe min pik ? imens nyder jeg synet af din gyngende barm og den ophidsende behandling, du giver min pik. Pludselig mærker jeg en varm hånd, der blidt klemmer mine nosser ? og jeg ser din anden hånd med en finger på din klit.
?Kom så smukke, rid dig til en vild orgasme inden du klemmer safterne ud af mig? hvisker jeg, og du øger takten til vilde højder, mens du svinger hovedet og dine skønne krøller fra side til side i ekstase. Nu holder du vejret ??og rider vildt.
?Oh fuck? råber du, og jeg mærker at det hele kører på dig?. længe, lige til du slapt lægger dig oven på mig. Jeg mærker lige et par sidste malkebevægelser på min pik, inden du vælter om ved siden af mig.
Men hurtigt er din hånd igen på mine nosser, og jeg mærker din mund lukke sig om mit pikhoved ?Kom, så er det din tur? siger du ?lad mig sluge klatten?
Men jeg har andre planer ? jeg ønsker at levere klatten der, hvor det fra naturen er meningen, at den kan skabe liv. Min største nydelse er at få udløsning i en kvinde, der ligger på ryggen og tager imod.
Jeg skubber dig blidt om på ryggen og bestiger dig med min stive pik stift rettet mod din blomst.
Skønt at mærke din dejlige stramme fisse varmt tage imod og at mærke nosserne danse mod din røv, når pikken er helt i bund. Det tirrer mig vildt og inden længe råknepper jeg dig til en helt forrygende orgasme med sol, måne og stjerner ? og aflevering af en stor klat dybt inde lige ved din livmoderhals. DET er klimaks for mig.

Slapt lægger jeg kroppen ned over din og vi mødes i et vådt kys. ?Tak for turen, smukke ? du er bare så skøn?

Lidt efter er champagne glassene fyldte igen ? til en godnat skål: ?Tak for nu, sov godt?

porno med danske piger