Weekendturen del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg åbnede Max lynlås og hev hans dejlige pik ud. Jeg lod min tunge lege med rundt om hans pikhoved. Jeg kiggede op på Max og kunne se at han nød min behandling…

Du rejste dig op og gav Max en kæmpe omfavnelse og et kys på kinden.

“Hold op hvor er det længe siden, Max – jeg har savnet dig” sagde du til ham

“I lige måde” svarede han. Max kiggede over på mig og gav mig hånden.

“Hej Lars. Ja det er endnu længere siden vi to har set hinanden. Kan du styre min yndlings veninde, eller er hun stadig for vild” sagde Max med et grin.

Du gav ham et skub på skulderen og sagde “Åhhh, hvem skulle snakke – sæt dig ned”

Max satte sig ned ved siden af dig og spurgte “nå er I på en lille elskovsferie uden børn”.

“Ja faktisk” sagde du med et frækt grin og fortsatte “Er du også på en tur med konen uden børn”.

“Desværre ikke. Min 90 år gamle faster holder fødselsdag, og har inviteret den nærmeste familie på en forlænget weekend. Desværre blev vores yngste meget syg, og min kone var ikke meget for at overlade ham til andre, når han var så syg, så hun blev hjemme. Så jeg er helt alene på Herregårdsweekend med en flok ældre mennesker, så det er død sygt. Jeg havde jo regnet med at min kone og jeg skulle have elsket som kaniner på vores værelse det meste af weekenden, men sådan blev det ikke” sagde Max med et frækt smil og fortsatte “Så jeg tror nok jeg tager hjem i morgen, når selve fødselsdagsfrokosten er over, for det er ikke det sjoveste selskab at være sammen med”

“ahhhh, hold da op. Nu er vi her og vi skal nok underholde dig, ik’ Lars” sagde du og kiggede på mig.

Det var første gang siden Max var kommet over, at jeg fik mulighed for at sige noget. Jeg burde sige “Nej for pokker”, men vidste at det ville gøre dig pissesur og så var weekenden alligevel ødelagt, så jeg svarede “Ja selvfølgelig, mee….”. Mere fik jeg ikke sagt før du sagde “der kan du se Max, vi skal nok underholde dig”.

I sad og snakkede om gamle dage på seminariet. Jeg deltog også i samtalen, men jeres samtale var drejede sig meget om ting jeg ikke havde været med til (Fester, Idrætsture, morgenbolleklubben etc.), så det var jer der var i centrum.

“Skal vi ikke gå ned og spille pool” spurgte Max

Du kiggede på uret og svarede “Nej jeg må hellere komme op og gøre mig lækker til middagen for min kære mand, men du kan da sagtens Lars ik?”

“jooo, det kan jeg vel” svarede jeg.

Du rejste dig og kom over og kyssede mig længe på munden, hvorefter du hviskede i mit øre “Jeg elsker dig, skat”. Du gik bagefter over til Max og gav ham et kys på kinden og sagde “Hold op hvor er jeg glad for at se dig” hvorefter du forsvandt med et smil.

“Hva’ er du god til at spille” spurgte Max

“ahhh, ikke specielt” løj jeg, for jeg var faktisk en rimelig habil poolspiller. “Hvad med dig?”

“Jeg er ikke god, men jeg synes at det er sjovt at spille”

Vi gik ned i kælderen, hvor lokalet med poolbordet var. I spillede om øl, som vi kunne trække i en automat i lokalet. Jeg vandt 4 gange i træk, hvor Max slet ikke kom til kort.

“Jeg vil have en revanche” sagde Max og gik hen og trak den 8. øl i automaten”

“Jeg tror altså ikke at jeg kan tåle mere, når jeg skal op og have en fin romantisk middag med Lotte” svarede jeg.

Du kom tilbage med to øl og sagde “Jamen så spiller vi bare om noget andet”

“Okay, hvad tænker du på” spurgte jeg

“Jaaaaa, vi kunne jo spille om Lotte” sagde Max med et grin.

“ja, det ku’ du li’. Hvad dælen vinder jeg på det – jeg kan jo ikke vinde noget jeg allerede har” svarede jeg.

“næææææ, men hvis du vinder, så lover jeg at holde mig væk i aften/nat og tage hjem i morgen. Så kan I fortsætte jeres elskovstur uden forstyrrelser. For jeg tror ærlig talt ikke at du vil få meget sex, mens jeg er omkring” sagde Max

Jeg troede først at Max bare mente det for sjov, men kunne se på ham at han mente det.

“Helt ærligt, hvorfor tror du Lotte ville have dig hvis du vandt – Jeg kan jo ikke tvinge hende til at kneppe med dig hvis jeg taber” sagde jeg

“Jeg VED at hun gerne ville kneppe mig, hvis hun fik lov. Hun har prøvet min pik, så hun vil ikke sige nej” svarede han.

“Du er godt nok selvsikker hva'” sagde jeg

“Hver gang jeg har mødt Lotte i byen har hun flirtet helt vildt med mig, og jeg er sikker på at vil ville endt i sengen hvis vi havde haft muligheden”, sagde Max

“Lotte siger at hun aldrig har været mig utro, og det tror jeg på” sagde jeg fast, men havde selvfølgelig formiddagens hændelser i frisk reminder.

“Det tror jeg faktisk heller ikke hun har, men Lotte og jeg har et eller andet specielt forhold, som gør at vi bare tiltrækker hinanden. Det er svært at forklare. Jeg elsker min kone, men Lotte tænder mig på en underlig måde, og jeg tror at det er det sammen for Lotte” sagde Max

“Jeg kan da ikke bare spille om min kone, hun må da tænke at jeg er gal” svarede jeg.

“Vi behøver ikke at fortælle, at vi har spillet om hende. Hvis du vinder, siger jeg bare at jeg er syg og må rejse hjem. Hvis jeg vinder giver du mig en chance for at forføre hende. Hun skal vide at du ved det og at det tænder dig at se hende med mig, hvilket jeg faktisk også tror det gør. gør det ikke?” spurgte han.

“Jeg tænkte lidt og svarede “Måske lidt, men jeg er bange for at hun vil få stærkere følelser for dig bagefter” svarede jeg

“Det er selvfølgelig altid en risiko, men jeg har ingen intentioner om at forlade min kone, og Lotte har altid givet udtryk for at hun elsker dig, så jeg tror ikke du skal være nervøs for det” sagde han med en sikker stemme. Men fortsatte “hun har og også fortalt, at det ikke helt fungere seksuelt, så måske vil det her kunne live jeres sexliv op, hvem ved”

“Hvad med mig hvis jeg taber, og hun accepterer din forførelse. Weekenden er jo så næsten slut for mig, eller hvad?” spurgte jeg

“Det vil selvfølgelig være op til Lotte, men for mit vedkommende vil det være frækt hvis du så på og deltog, når vi gav dig lov” sagde Max frækt

“hvordan for eksempel?” spurgte jeg nysgerrigt

“Det kunne være frækt hvis du sad bundet, mens jeg elskede med Lotte. Eller at du slikkede hende før, under og efter at jeg kneppede hende. Men der er mange muligheder. Men du skal jo også selv ville det. Men jeg har allerede en fornemmelse af, at vi slet ikke behøver spille om det, for det tænder dig” sagde han og pegede på min bule i bukserne

“Jo det gør det nok, men jeg er meget i tvivl”

“Lad os spille. Hvis du vinder, kan du altid sige fra. Hvis jeg vinder og Lotte acceptere mit/vores tilbud, så er Lotte min for resten af weekenden. Men jeg tror faktisk ikke at du vil fortryde det” sagde Max med en sikker stemme

Jeg tænkte på hvor frækt det havde været at se dig sammen med Douglas samme formiddag, og hvor tændt jeg var blevet af det, så jeg sagde ja til at spille om dig. Jeg tænkte også at jeg havde vundet 4 gange overlegent, så jeg havde ikke de store risici for at tabe, så jeg ville stadig have muligheden for at sige nej, og sende Max væk

Vi startede et nyt spil, som var meget lige. Jeg havde en kæmpe chance for at vinde, men jeg tror at underbevidstheden ville have at jeg skulle tabe, for jeg brændte en sikker chance for at vinde. Max vandt. Han jublede og skreg “HOLD KÆFT HVOR SKAL LOTTE KNEPPES I NAT”

“Ja ja, men du skal jo også lige have Lotte med på idéen” sagde jeg lavt.

“Ja det ved jeg. Og du skal jo også bekræfte at du gerne ser hende elske med mig, og det holder du vel?” Spurgte han skarpt

“Jo hvis du kan forføre hende, og hun selv vil, så skal jeg nok fortælle at det vil tænde mig at se hende med dig. Men hvad har du tænkt dig?” spurgte jeg

SEX I DAG?

Max så på uret og sagde “Nu går du op på værelset og gør dig klar til middagen. Ved syv halvotte tiden skal I gå ned og få en drink i baren inden middagen. Når du forlader værelset, skal du lade nøglen sidde i døren. Kl. 20 præcis skal du fortælle, at du har en overraskelse på værelset. I skal gå op på værelset, hvor jeg vil vente indenfor. Jeg vil lægge et tørklæde ved elevatoren, som Lotte skal have for øjnene, når I kommer ind. Du må ikke sige noget, men føre Lotte hen til der hvor jeg peger. Derefter skal du forlade værelset” sagde Max

“Vi har to værelser. Skal jeg bare gå ind i det I ikke er i, eller helt forlade vores værelse” spurgte jeg

“Du skal stille forlade jeres værelse helt. Du kan eventuelt gå ned i baren. Du skal tage din mobil med. Vi ringer når vi har brug for dig” svarede Max

“Jeg er godt nok ikke meget for det her. Det kan virkelig gå galt” sagde jeg

“Jeg er sikker på, at det nok skal gå. Og specielt er jeg sikker på, at det vil give et kick til jeres sexliv bagefter” sagde Max.

Max og jeg forlod hinanden, og jeg gik op til vores værelse. Et fantastisk syn mødte mig. Der stod du I det mest sexede outfit og så smukkere ud end nogensinde. Håret var sat op og du havde lagt en smuk make-up. Jeg blev helt nyforelsket. “hold op hvor ser du godt ud” sagde jeg og gik hen og kyssede dig.

“adrrr. Du lugter af øl. Hvor meget har du drukket? Spurgte du og trak dig væk

“Det blev vist 4 øl, men det var Max der gav” svarede jeg

“tabte han alle spil til dig?” spurgte du

“Nej han vandt det sidste og afgørende spil, så jeg skylder ham” svarede jeg og tænkte på at hvilken præmie det var jeg skyldte ham – Nemlig den smukkeste pige på Herregården.

Du gik hen og omfavnede mig og sagde “Skynd dig i bad og klæde om til middagen. Jeg regner med at du gør ligeså meget ud af dig selv, som jeg har gjort” sagde du frækt.

Jeg lod en hånd kravle ind under din korte kjole, og lod en finder køre hen over din fisse. Jeg gik ned på knæ tog forsigtigt dine trusser lidt ned. “Dem behøver du ikke i aften, skat” sagde jeg og trak dem helt ned.

“Nej, det går ikke. Jeg er alt for lårkort til ikke at have trusser på” sagde du nervøst.

“Jeg synes at det ville være vildt frækt, så jeg vil blive vildt glad hvis du gør det for min skyld”

Du kiggede ned på mig og sagde “Jeg håber dæleme ikke at der er nogle der ser det”, hvorefter du trådte ud af trusserne. Du satte dig i en stol, så jeg havde frit udsyn til herlighederne.

Jeg kravlede hen og kyssede dit skridt og sagde “Tak skat. Jeg skal nok gøre noget tilsvarende en anden gang for dig. Jeg skynder mig i bad og gør mig klar. Hvorfor går du ikke ned i baren og venter på mig. Jeg er klar om 30 minutter.” Jeg gav dig et stort kys.

“Okay, men du skynder dig” svarede du.

Du forsvandt ud af døren. Jeg gik ud på badeværelset og barberede mig alle steder. Jeg havde aldrig barberet alle hår i skridtet væk, men det gjorde jeg i dag. Jeg tog et hurtigt bad og havde hele tiden stiv pik ved tanken om dig og Max.

Jeg tog mit flotteste sæt tøj på, og selvom at jeg måske ikke kunne matche dig, så syntes jeg selv at jeg så ret godt ud.

Jeg forlod værelset, og lod nøglen sidde i døren. Ved elevatoren så jeg det sølvfarvede tørklæde, som Max havde lagt parat. Jeg tog det i lommen og kørte ned i kælderen, hvor baren var.

Da jeg trådte i lokalet ind blev jeg igen helt forelsket. Du sad oppe på en barstol, og så kanonlækker ud. Du talte med bartenderen, som nok havde sammen opfattelse. Han så i hvert fald skuffet ud, da jeg kom hen og kyssede dig. Du kiggede på mig og sagde “Jeg elsker dig helt vildt, når du er klædt sådan”, og gengældte mit kys. Jeg satte mig i barstolen ved siden af dig og bestilte en flaske champagne. Du havde drukket et glas hvidvin, men jeg vidste at du ikke ville stoppe hvis der kom champagne på bordet. Vi skålede og hyggede os. Du fortalte at Max lige var kommet forbi. Du havde inviteret ham på en drink, men han havde sagt at han havde travl fordi han skulle på en date.

Du fik lidt mere at drikke og blev mere løssluppen. Så jeg spurgte til dit og Maxs tidligere forhold. Du fortalte, at det var foregået mens han var gift, men før du mødte mig. Første gang var det bare noget der skete, men efter der havde I svært ved at holde fingrene fra hinanden, når I var sammen. I havde begge vidst, at det var forkert, men det var som om det bare var noget der ikke kunne undgås. Du havde vidst, at Max ikke var forelsket i dig, men at det udelukkende drejede sig om den bedste sex. Da vi to så havde mødt hinanden var I blevet enige om at det var slut med at ses.

“Hvad så nu hvor I igen er sammen her?” ville jeg vide

“åhhh, lad nu være. Nu er det os to der skal have det hyggeligt i aften. Jeg gider ikke at vi bliver uvenner over det her” sagde du og prøvede at lukke samtalen.

“Jeg lover at jeg ikke bliver sur: Men jeg vil gerne vide om han stadig tænder dig. Ville der have været sket noget, hvis jeg ikke havde været her? Og jeg bliver ikke sur, bare svar ærligt” fortsatte jeg

“Vil du vide om vi ville være sammen seksuelt sammen hvis vi havde været alene her hele weekenden?” spurgte du lidt irriteret

“ja” svarede jeg

“Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg det nok. Og det er ikke fordi, at jeg elsker ham eller sådan noget, men jeg kan mærke at han stadig tænder mig. Da han var her nede i baren tidligere blev jeg helt våd. Men nu er jeg ikke alene. Jeg er sammen med den mand jeg elsker” svarede du og gav mig et kys.

“Det er helt okay. Jeg er bare glad for at jeg er gift med verdens dejligste og frækkeste kone” sagde jeg og tog hænderne ned til dine lår og skilte dine ben ad, så man kunne se din barberede fisse. Du blev siddende lidt sådan, så alle ville have mulighed for at se at du ikke havde trusser på, men lukkede til sidst lårene sammen. Jeg kunne se at Barstolen var blevet våd. Vi drak det sidste champagne og talte videre om alt muligt andet. Jeg så tit på uret, og da klokken var ved at være otte, sagde jeg “Jeg har en overraskelse til dig oppe på værelset”

“Jamen vi skal jo spise nu” svarede du

“Jeg ved det godt, men det tager måske ikke så lang tid” sagde jeg uden at vide hvor længe det ville vare.

“Du er skør” sagde du og tog mig på låret.

Vi fulgtes op på værelset. Vi kyssede inderligt i elevatoren. Da vi stod uden for døren sagde jeg “Du skal lige have bind for øjnene” Jeg tog bindet op af lommen og gav dig det for øjnene og sagde “Du lover ikke at kigge”

“Jeg lover” svarede du spændt

“Og ligegyldigt hvad, så skal du vide at jeg elsker mere end jeg nogensinde har elsket nogen før” sagde jeg usikkert

“Jeg elsker også dig, men kom nu” svarede du

Jeg åbnede døren. Inde i opholdsrummet havde Max spredt roser rundt.

Max gav tegn til hvor jeg skulle føre dig hen. Jeg førte dig ind i soveværelset, hvor der også var spredt rosenblade over sengen. Rummet var oplyst af masser af stearinlys og der stod en flaske champagne og en stor skål jordbær på bordet. Der var også chokolade og andre gode sager. Max stod med en rose i hånden. Max gav tegn til at jeg skulle gå. Jeg gav dig et kys og forlod vores værelser. Jeg gik ned i restauranten for at spise. Jeg ventede utålmodigt på en opringning fra dig eller Max. Jeg ved jo ikke præcis hvad der skete på værelset, men det var det her du fortalte mig senere:

Jeg syntes, at jeg hørte en dør gå, men da jeg stadig kunne høre dig gå rundt i værelset tænkte jeg bare at jeg havde hørt galt. Jeg syntes at jeg kunne dufte blomster. Du stillede dig bag mig og kyssede mig blidt på halsen. Jeg undrede mig lidt over duften af dig, da det var en anden parfumeduft end normalt. Du lod hænderne kærtegne min krop fra top til tå. Jo mere du rørte mig, des vådere blev jeg. Jeg vendte hovedet for at kysse dig, og du gengældte kysset. Først her blev jeg urolig. Det var bestemt ikke min mands kys. Ikke fordi at den pågældende kyssede dårligt, men det var bare ikke som jeg var vant til. Jeg skulle til at protestere, men der kom ikke stille “shhhhh” og tørklædet for øjnene blev forsigtigt og langsomt fjernet. Jeg skulle lige vænne mig til lyset. Jeg drejede hovedet og stod ansigt til ansigt med Max, som gav mig et blidt kys på kinden.

“Max!!! Jamen hvor er Lars henne” spurgte jeg forvirret.

Max hviskede mig stille i øret “Det er okay. Lars har sagt, at det kun tænder ham at se dig med mig. Og jeg har læn…..

“Hvad siger du. Har Lars givet dig lov til det her” afbrød jeg Max

Han gav mig igen et kys på kinden, mens han kælede for mine hofter og lår og svarede “Ja, hvis du har lyst til at genoptage vores sidste fantastiske elskovseventyr, så har du Larss fulde velsignelse. Du er heldig. At du har en mand der elsker dig så meget”

“Jamen hvor er han henne, og hvad er det du har tænkt dig” fortsatte jeg og lod min hånd kærtegne han lår.

“Lars er nede i baren eller restauranten, og venter på en telefonringning fra dig. Du skal selvfølgelig vide, at det er okay med ham. Hvad jeg har tænkt mig, så er det at dig og Lars en fantastisk weekend, hvor specielt du vil komme i den 7. himmel. Lars får også lov til at deltage, men kun i begrænset omfang, hvilket han også er indstillet på” sagde Max og prøvede at kysse min mund. Jeg overvejede hvad jeg skulle gøre, men valgte at besvare han kys. Her stod jeg med ryggen til Max og kyssede ham inderligt, mens jeg vidste at min mand var vidende om det og faktisk havde givet sin velsignelse til det. Jeg lod min hånd køre op af Maxs lår og mærkede hans pik dunke inde under bukserne. “Er du klar til at ringe til Lars” spurgte Max

“Jeg ved ikke hvad jeg skal sige” svarede jeg

“Jeg sætter den på medhør, så skal jeg nok guide dig” sagde Max og ringede dit nummer op og gav mig telefonen. Den ringede nogle gange, men til sidst fik du svaret “Det er Lars”

“Hej skat, det er mig.” svarede jeg og havde en lang pause før jeg igen sagde “Mener du virkelig det her, Lars. Max siger, at det vil tænde dig, hvis jeg er seksuelt sammen med ham, passer det?”

Der var igen lidt stille, men til sidst svarede du “Skat, jeg elsker dig enormt. Og ja det vil faktisk tænde mig, at se dig med Max, ligesom jeg så dig med Douglas i formiddags”

“øhhhhh, så du virkelig det. Hvorfor har du ikke sagt noget” spurgte jeg

“Jeg så hvordan du nød hans store pik, og det gav mig også en stor tilfresstillelse. At se dig lykkelig og tilfreds, gør også mig tilfreds” sagde du

Max stod og så desorienteret på mig, men hviskede så til mig “sig til ham at han skal bede mig om, at elske med dig”.

Jeg kiggede på Max, men sagde så til dig “Jeg vil have, at du beder Max om at elske med mig. Fortæl ham hvor meget det tænder dig”.

“Max det vil tænde mig meget, hvis du vil elske med Lotte. Kan jeg be’ dig om at elske med hende” Svarede du hurtigt og velovervejet.

Max tog telefonen og sagde “Jeg vil gerne gøre dig den tjeneste. Jeg vil bringe Lotte i den 7. himmel. Vi vil måske få brug for dig senere, så du skal blive ved telefonen. Sig nu farvel til Lotte”.

“Skat, nyd det. Husk at jeg elsker dig” sagde du

“Tak skat. Jeg elsker også dig” svarede jeg.

Vi lagde røret på. Jeg vendte mig om, og så Max ind i øjnene. Jeg lod en hånd gå ned i hans skridt mens jeg kyssede ham. Hans pik bankede løs inde under bukserne, så jeg bukkede mig frem og åbnede hans bælte.

Jeg lod en hånd gå ned i bukserne på Max. Jeg havde helt glemt størrelsen og formen, men da jeg havde hans pik i hånden, huskede jeg hvorfor jeg havde nydt hans pik tidligere. Han pik var ikke speciel lang, men meget tyk. Den bukkede på en måde, som for mig gjorde at den ramte mit G-punkt, når han elskede med mig. Jeg kunne ikke vente med at hive pikken frem, men Max stoppede mig. Han hev op i min kjole, og bar mig hen til sofaen. Her stillede han mig ned og hev kjolen over mit hoved, så jeg stod nøgen foran ham. Jeg havde kun min højhælede på fødderne. Jeg følte mig på en måde blufærdig, men på en anden følte jeg det fantastisk frækt, at stå nøgen overfor en “fremmed” mand. Han lagde mig forsigtigt på ryggen henover siden på sofaen, så jeg lå med benene ud over kanten. Han kælede for mine bryster og kyssede mig. Han kyssede mig på halsen og videre ned til mine bryster. Han nappede forsigtigt i mine brystvorter og sugede dem forsigtigt. Han gik videre ned til min navle og videre ned til mine hofter. Han slikkede mine lår og endte nede ved mine fødder. Han tog skoene af mig og kyssede mine fødder, hvilket jeg også nød, når du gjorde det. Han gik længere op og endte ved mit skridt. Han tog et jordbær, og lod det forsigtig gå henover min våde fisse. Han tog det i munden, mens han tog et nyt, som han gjorde det sammen med. Men denne gang tog han det imellem tænderne og gik op til mit ansigt. Jeg prøvede først at undgå at få det i munden, men jeg gav mig til sidst, og tog jordbærret i munden.

Max tog champagnen og åbnede den. Han hældte op i to glas og gav mig det ene. Han hældte en sjat af sin over mit skridt, som han med det samme slikkede op. Det gav i gib i mig, da han ramte min klitoris. Han lagde sig på knæ, og lod sin tunge bearbejde men fisse og klitoris. Engang imellem hældte han champagne over min fisse. Han tog også et jordbær en gang imellem, som han stak op i min fisse, for efterfølgende at spise det direkte fra min fisse. Der gik ikke længe før jeg fik min første af mange orgasmer. Efter at have sundet mig lidt, rejste jeg mig op for derefter at synke i knæ. Jeg åbnede Max lynlås og hev hans dejlige pik ud. Jeg lod min tunge lege med rundt om hans pikhoved.

Jeg kiggede op på Max og kunne se at han nød min behandling af hans pik. Jeg lod tungen gå ned ad skaftet, og endte ved han nosser, som jeg tog i munden. De vat store og tunge, så jeg tænkte, at det så ud til, at jeg ville blive fyldt godt med hans sperm. Jeg gik tilbage til hans pikhoved, og tog nu hans pik i munden. Han kom med små lyde, da jeg begyndte at sutte ham. Mens jeg suttede ham, tog han sin skjorte af og stod nu i bar overkrop. Jeg kiggede på hans velbyggede krop, og lod en hånd kærtegne hans bryst mens jeg suttede ham. “Åhhhh, Der er ikke nogle der sutter pik som dig, Lotte” sagde Max og lagde hovedet tilbage. Jeg knappede hans bukser helt op, og lod hans bukser falde til jorden. Han havde ingen underbukser på, så han gjorde det nemt for mig. Jeg slap hans pik med min mund, og tog hans sko og strømper af. Han steg selv ud af bukserne, og stod nu også helt nøgen foran mig. Jeg kyssede hans fødder og rejste mig. Vi kyssede lidenskabeligt længe. Han bar mig over på sengen. Vi lå længe og kyssede. Jeg satte mig oven på ham, og tog fat i hans pik, som jeg langsomt førte ind i min våde hule. Det var fantastisk at mærke hans pik inde i mig igen. Jeg red ham længe og grundigt.

Vi elskede i mange forskellige stillinger. Jeg var ved at komme mange gange, men hver gang stoppede Max og lod mig lide.

“Jeg tror det er på tide, at vi ringer til Lars” sagde Max og greb telefonen.

“Lars. Vi vil gerne have at du kommer herop med det samme” sagde Max i telefonen.

Jeg sagde “Okay jeg kommer med det samme”. Jeg tog spændt elevatoren op, og gik med vaklende ben hen til vores værelse. Jeg gik ind i stuen og videre hen til soveværelset. Jeg blev overvældet af synet, der mødte mig. Du sad oven på Max og red ham. I var begge i en anden verden og så mig ikke med det samme, så jeg gav lyd fra mig. Da du så mig sagde du “Åhhhh skat, jeg elsker dig – det er bare skønt det her.

“Tag dit tøj af” sagde Max. Jeg lystrede og begyndte at klæde mig af, mens jeg nød hvordan du elskede med Max. Jeg stillede mig ved siden af sengen og ventede på hvad der videre skulle ske.

“Jeg vil have at du slikker Lotte mens jeg knepper hende” sagde Max. Jeg satte mig på hug mellem dine ben. Jeg lod min tunge ramme din våde fisse, og mens Max bankede sin pik frem og tilbage i dig, så slikkede jeg din klitoris.

Max bad mig lægge mig på ryggen og fik dig sat på alle fire lige over mit hoved. Jeg slikkede dig igen. Du tog også fat i min pik, og begyndte at slikke mit pikhoved. Du lagde min pik ned ad maven, og tog mine nosser i munden. Du gik igen op til pikken som du begyndte at sutte.

Pludselig stod Max bag dig, og satte sig på knæ. Du satte dig bedre til rette, da du mærkede hans pik mod din fisse. Langsomt pressede han sin pik ind din fisse. Jeg lå og nød synet, da hans pik forsvandt inde i dig. “Slik hendes klit, mens jeg knepper din kone” sagde Max. Jeg tog igen munden op til din klitoris og begyndte at slikke dig, mens Max kneppede dig hårdt og grundigt. Jeg kunne mærke at for hver stød, så kom du tættere en orgasme. Jeg satte mit slikketempo i vejret, og da du kom, kunne jeg høre at Max også kom i dybe stød inde i dig. Jeg slikkede videre til jeg vidste du ikke kunne klare mere. Max trak sig ud og stillede sig hen foran dig. Du tog hans pik i munden, mens jeg stadig lå under din fisse. Du slikkede og suttede Max til endnu en udløsning, som du slugte med velbehag.

Efter at I havde sundet jeg lidt kom du ned til mig og kyssede mig “Hold op, hvor var det dejlig, skat. Jeg elsker dig virkeligt” sagde du til mig, hvorefter du rejste dig op. Jeg kunne se Max sperm løbe ned af dit lår, men du lod som ingenting, hvilket jeg tydeligt kunne se tændte Max. Max sagde, at I skulle ned og have en drink, så du hev kjolen over hovedet, tog sko på og sammen forsvandt I ud af døren. Jeg ryddede op i værelset. Jeg drak det sidste champagne, hvorefter jeg gik i bad. Jeg klædte mig på og gik ned i baren – I var ikke at se nogen steder. Jeg spurgte bartenderen, som fortalte at I vist var gået hen til poolrummet. Jeg åbnede døren til rummet. I var ikke de eneste der inde, som man ellers skulle tro ud fra jeres opførelse. Max tog åbenlyst på dig, og I teede jer som nogle nyforelskede teenagere. Jeg satte mig hen på en stol. Du kom hen og kyssede mig. Jeg kunne se på de andre i lokalet, at de blev helt forvirret, så de forsvandt ud af døren, mens de hviskede til hinanden.

“Endelig” sagde Max “Jeg troede aldrig de forsvandt”. Han gik hen og låste døren.

Du havde lagt dig hen over et bord og taget min pik frem, som kom under kærlig behandling af din mund

Max sagde ” Ja, ja Det må vente. Nu skal vi spille strippool” og taberen skal……….

Ja, der skete meget den weekend, men resten må komme en anden gang, hvis du da vil høre mere…

porno med danske piger