Weekendturen del.1

kunne fornemme du begyndte at stønne. Jeg prøvede at komme og at stå, men Poul holdt mig fast og hviskede til mig. “Lad nu vær’. Din kone vil komme i den syvende himmel”…

Vi havde længe talt om denne forlængede weekend, hvor vi skulle dyrke vores forhold. Arbejde, børn og andre forhold havde gjort, at vi i længere tid ikke havde været særlig tæt og vores sexliv næsten var gået i stå. Jeg havde haft mine problemer med hensyn til manglende rejsning i gennem længere tid, hvilket havde gjort, at jeg ikke havde den største tro på mig selv. Omvendt havde du, trods forsikring om at mine problemer på det erotiske plan ikke havde nogen betydning, nu i gennem længere tid ikke vist nogen lyst til sex med mig. Hvor du tidligere tit havde taget initiativet, så var det nu mange måneder siden at du sidst havde vist, at du havde lyst til sex. Sidst vi havde en weekend i sommerhus, havde jeg følt, at du havde syntes, at din bog var mere spændende end mig.

Nu håbede jeg, at denne forlængede weekend ville gøre at vi igen kunne blive intime sammen. For mig var din seksuelle tilfredsstillelse utrolig vigtig, da jeg ellers var bange for, at vores forhold ville kuldsejle, hvilket jeg absolut ikke ønskede. Jeg var parat til hvad som helst bare jeg vidste, at du var tilfreds både i dagligdagen og i forhold til det seksuelle.

Nu var dagen så kommet. Vi havde fået mine forældre til at passe børnene, så vi kunne komme på denne forlængede weekend fra torsdag til søndag på en romantisk herregårdsweekend, hvor der ville blive kræset for os med god mad, massage og dans om aftenen.

Aftenen før havde jeg sørget for at være nybarberet på de mere intime steder. Jeg elsker at slikke din fisse, når den er helt nybarberet, så jeg håbede virkeligt at du havde gjort det samme.

Jeg kunne af dit tøjvalg se, at du også var opsat på noget denne weekend. Det frækkeste undertøj og din korte sorte kjole lå i kufferten. Også dildoen og det fjernbetjente æg var pakket ned. Selvom at du havde givet udtryk for at det virkede falsk på dig, så havde jeg medbragt mine Viagrapiller, i håbet om at jeg derved kunne gennemføre et ordentligt samleje uden at skulle tænke på faldende rejsning.

Turen til Herregården tog ca. 2 timer. Vi fik nøglen til vores værelse, og var spændte på om det levede op til forventningerne. Vi havde bestilt det de kaldte brudesuiten, så vi regnede med at det var et stort og romantisk værelse vi skulle have. Vi blev ikke skuffede. Brudesuiten var udstyret med 2 værelser. En opholdsstue der var antikt indrettet samt et soveværelse med en stor himmelseng. Derudover var der et stort badeværelse med spa. Jeg tog et bad. Da jeg kom nøgen ind efter badet, lå du på sengen og smilede frækt til mig, mens du gav tegn til mig om at komme over til dig. Jeg lagde mig på sengen og vi begyndte at kysse hinanden. Jeg lod mine hænder kærtegne dine bryster uden på tøjet og var på vej videre ned, da telefonen ringede. Lort, tænkte jeg. Jeg Greb ud efter telefonen, men du havde allerede taget den.

“Hallo” sagde du. Og lidt efter “Okay det lyder dejligt. Skal vi medbringe noget?. Godt så ses vi om ½ time”. Du lagde røret på og kikkede på mig.

“Det var nede fra massagen. Vi har begge en tid til massage om ½ time – bliver det ikke fedt?”

“jooo” svarede jeg, men tænkte at jeg hellere ville blive her sammen med dig..

Vi gjorde os klar og stod 30 minutter senere nede i et rum nede ved siden af svømmebassinet, hvor der var to massagebrikse, samt et lille badekar. En ældre muskuløs mand kom ind og præsenterede sig som Poul. Han fortalte om hvilke muligheder vi havde. Der var traditionel kropsmassage, fodmassage, hovedmassage samt mulighed for at komme i varmvandsbassin med forskellige urter og olier. Vi valgte begge kropsmassagen, men du kom lige med en lille bemærkning “nåååå, jeg havde håbet på en mere sensuel massage, men det må jeg så undvære”

“ahhhh, nu plejer vi at gøre alt for kunderne, så nu må vi se. Det er Douglas der skal massere dig, og han har altid kun tilfredse kunder” sagde Poul med et frækt smil.

“åhhh, åhh, det var bare for sjov” sagde du.

Vi gik ud og klædte om, om kom begge tilbage til massagerummet med håndklæde svøbt om os. Poul bad os lægge os på maven og slappe af. Kort tid efter kom der en stor og meget muskuløs sort mand ind i rummet. Da han så dig smilede han. Han kom hen og præsenterede sig på engelsk. “My name is Douglas. I hope you will enjoy your massage. Poul hviskede Douglas noget i øret. Douglas så hen på dig og sagde “I know she will be satisefied after I have used my hands on her” . Han hviskede noget tilbage til Poul, som begyndte at grine. Douglas gik over og præsenterede sig for dig. Jeg kunne se på dig, at du blev overrasket over at se hvem det var. Jeg så at Douglas lagde en finger over sin mund og sagde “schhhhhh” Du hilste pænt på ham, men sagde ikke noget. Jeg kunne se at der var et eller andet galt, men vidste ikke hvad. Poul trak en skydedør for, så vi ikke kunne se hinanden, mens vi fik massage. Poul var god til at give massage, og på et tidspunkt var jeg ved at falde i søvn af bar nydelse. Men pludselig kunne jeg høre dig sige “Stop, det der Douglas”. Douglas svarede “Schhh. Tag det roligt. Læg dig nu bare tilbage og nyd det. Det gjorde du jo tidligere ik’?”. Jeg kunne fornemme, at du begyndte at komme med små støn. Jeg prøvede at komme og at stå, men Poul holdt mig fast og hviskede til mig. “Lad nu vær’. Din kone vil komme i den syvende himmel, og det under du hende vel, ik?”

“Jamen hvad gør han ved hende” sagde jeg lavt

“Douglas vil bringe hende i en ekstase, som hun nok ikke har oplevet siden hun var kæreste med Douglas. Hun vil få en orgasme, som kun få kvinder oplever i deres liv. Douglas kan noget med sine hænder og hvad han ellers har af udstyr som meget få mænd kan. Prøv at slap af og nyd hendes stønnen”. Selvfølgelig, jeg havde helt glemt at du havde haft en kæreste, der hed Douglas.

Han gav slip på mig, og jeg valgte at slappe af. Jeg huskede tilbage på dine ord om at du sammen med pigerne var blevet enige om at det at være sammen med en neger ikke var utroskab, men enhver kvindes ret. Jeg kunne høre hvordan du blev mere og mere liderlig. Du var virkelig i en ekstase, da Poul forsigtigt åbnede lidt op for skydedøren, så jeg kunne følge lidt med i hvad der skete. Douglas masserede dine inderlår, som var helt spredt. Du opdagede ikke at der var åbnet op for gardinet, og at jeg havde frit udsyn til at en fremmed mand forførte dig. Det var vildt frækt at se, da han lod ansigtet gå ned i dit skød, og lod tungen lege på din klitoris. Han hænder fortsatte med at massere dine inderlår. Jeg kunne se at du ikke havde langt igen. Jeg burde have stoppet det, men jeg kunne se, at du virkelig nød Douglas behandling af dig. Douglas stoppede op og hviskede noget til dig, og du svarede med det sammen “Jeg gør hvad som helst, bare du ikke stopper”. Poul fortsatte og du kom snart efter i en kæmpe orgasme. Du glemte alt om hvor du var henne, og skreg af vellyst. Poul trak skydedøren for igen, så du ikke opdagede, at vi havde kigget med, mens du havde fået en orgasme som du nok sjældent havde oplevet.

Nu troede jeg at det var færdigt, men Poul sagde at det kun først var begyndt. Han bad mig følge med. Vi gik ud i et lille lokale, hvor der var et lille vindue. Poul bad mig kigge ind. Her lå du stadig på briksen og pustede ud, mens Douglas masserede dine bryster. Poul fortalte, at man kun kunne se ud ad dette vindue. Douglas sagde noget til dig, og du rejste dig op fra briksen og gik hen mod Douglas. Du kiggede flovt ned i gulvet. Poul tændte for en højtaler, så jeg kunne følge med i jeres samtale.

“Hør du lovede at gøre hvad som helst, gjorde du ikke?” spurgte Douglas

“Jamen jeg er gift nu, og min mand ligger lige inde ved siden af. Et er forkert det her” svarede du

“JEG VED AT DU ER HELT VILD EFTER AT MÆRKE MIN STORE PIK I DIN FISSE IGEN, GØR DU IKKE, LOTTE” spurgte Douglas lidt hårdt

“Ohhh jo, men det er jo forkert” svarede du

Douglas tog en hånd på dit hoved og sagde Tag min pik ud og sut den”

Langsomt faldt du på knæ og sad snart ud for Douglas gylp. Douglas stod med ryggen til vinduet, så jeg kunne ikke se hans pik, da du tog hånden indenfor gylpen og tog den ud. Til gengæld kunne jeg se på dine øjne og mund, at det var den størrelse du havde håbet på. Douglas løsnede knuden, der holdt hans bukser oppe og snart efter stod han helt nøgen med dig, min kone, på knæ foran ham. Douglas vendte sig, så jeg nu så hans pik. Jeg kunne godt forstå dit smil om munden. Den var ca. 22cm. lang og tæt på det samme i omkreds. I forhold til min pik var jeg slået med mange baner. Den var den tæt på 3 gange så tyk som min pik, så det var sikkert at du i dag ville blive fyldt ud.

“Sut og slik mine nosser, Lotte” sagde Douglas kommanderende

SEX I DAG?

Du gik under hans store pik og begyndte at slikke og sutte hans spermfyldte nosser. I mens du slikkede hans nosser lod du en hånd bearbejde hans kæmpe pik, som virkede enorm i din hånd.

“Okay. Godt sut så min pik” sagde han

Du svarede helt naturligt “Yes sir” og tog pikken ud for din mund. At sutte pik havde altid været force, men jeg var ærligt i tvivl om du kunne yde det samme for ham, som du gør med mig, når hans pik var så stor.

Han pikhoved glinsede i lyset og du lod tungen lege rundt om hovedet. Du lod tungen bearbejde skaftet for til sidst at tage hans kæmpe pik ind i munden. Du havde i starten svært ved at gabe over den, men efterhånden vænnede din mund sig til størrelsen. Det var ekstremt liderligt, at se min kone sutte en kæmpe negerpik. Jeg kunne se på Douglas, at din evne til at sutte ikke blev anderledes bare fordi pikken blev større. Han nød virkelig din behandling af hans pik. Du suttede længe, men pludselig sagde Douglas “Okay Lotte, Nu vil jeg have at du bønfalder mig om at kneppe dig med min store pik og at du trænger til min pik i forhold til din mands lille pik”

Jeg var sikker på, at de ord ikke kunne komme over din mund, men du kiggede ham i øjnene og sagde. “Ohh Douglas, Jeg trænger til at mærke din store pik inde i mig. Det er år siden at jeg har mærket en pik som din, og jeg er ikke siden du kneppede mig blevet fyldt helt ud, så vil du ikke nok tage mig godt og grundigt”

Jeg var helt forundret over at høre dig sige disse ord. Jeg burde være sur, men vidste at ordene var sande. Poul stod ved siden af mig og nød synet af dig, da du lagde dig ind over briksen, så Douglas kunne tage dig bagfra. Poul havde taget sin pik frem, som faktisk også var af en pæn størrelse. Han legede med den, men sagde pludselig. “Okay jeg skal have suttet pik. Du kan vælge selv at gå på knæ, eller bede mig om at gå ind til din kone og få hende til at sutte mig”

Jeg vidste at jeg ikke have noget valg, så jeg sagde “Jeg vil gerne have at du får Lotte til at sutte dig”.

Poul gik hen mod døren, men vendte sig og sagde “så snart vi er kommet inde ved siden af, skal du skynde dig op på jeres værelse og ligge klar på sengen helt døren, og du skal insistere på at ville have sex med din kone, okay”.

“Okay” svarede jeg.

Poul dukkede nu frem inde i det andet værelse. Du havde endnu ikke opdaget ham. Han gik hen og hviskede Douglas noget i øret. Douglas grinede og sagde “Okay Tøs, det er tid til at du sutter min ven. Poul stillede sig foran dig med hans stive pik ud foran dit ansigt.

“Jamen hvad med Lars, hvor er han” spurgte du da du så at det var Poul.

“tag det roligt. Han har fået en god massage og er gået tilbage til jeres værelse. Jeg har sørget for at massere nogle af hans sensuelle zoner, så han ligger helt sikkert klar til dig oppe på værelset. Douglas fortsatte med at støde sin store svabbert oppe i dig. Du åbnede frivilligt munden, og lod Poul trænge ind i den. Han lå min smukke kone hen over en massagebriks med en kæmpe negerpik i fissen og en middelaldrene mands store pik i munden. Der blev skiftet stilling, så du blev lagt på ryggen på briksen, således at kun dine ben stak ud over briksen. Douglas trængte igen ind i dig, mens Poul lagde sig over dig i en 69’er, så han kunne slikke dig, mens Douglas pik pumpede frem og tilbage. Jeg vidste, at du ikke havde langt igen, og da du kom i en stor og lang orgasme kom og Douglas med dybe stød inde i dig. Poul rejste sig på knæ, vendte sig om og skød snart en stor ladning over dit ansigt. Du slikkede noget af det der ramte dig ved munden i dig.

I lå lidt og sundede jer, og jeg vidste at det var på tide, at jeg forsvandt op på værelset. På vejen op tænkte jeg, at jeg burde have været vred og jaloux, men i stedet var jeg ekstrem liderlig. Jeg var spændt på om du ville sige noget til mig, som du havde lovet du ville hvis du nogensinde var mig utro. Men jeg håbede, at du ville vente med at fortælle det til efter weekenden.

Jeg tror at jeg havde ligget på sengen i 15 minutter, da du trådte ind ad døren. Selvom jeg ikke sagde det, så lignede du en der lige havde fået sex. Dine kinder var helt røde og dit hår strittede ud til alle sider.

“Nå, var det godt skat” spurgte jeg

“Ja, det var ok, men jeg trænger lige til et bad” svarede du

“Og lade mig ligge tilbage med stiv pik endnu længere. Nej jeg trænger til dig nu” sagde jeg

“Jamen jeg er svedig og klistret af al den massageolie” prøvede du igen

“Det er jeg da også, kom nu bare herhen” insisterede jeg

Jeg kunne se at du allerhelst ville komme ud og gøre dig ren efter 2 mands elskov med dig, men jeg ville have dig nu. Du opgav og kom forsigtig hen til mig. Du satte dig på knæ, så du kunne tage min pik i munden, men jeg trak dig ned til mig. Vi kyssede. Jeg kunne dufte Poul sperm i dit hår, hvilket gjorde mig endnu mere liderlig. Vi kyssede længe, og jeg lod en hånd gå ned i dit skød.

“Hold da op, skat. Du er sgu’ da liderlig. Du er helt våd” sagde jeg uskyldigt.

“Ja jeg er liderlig efter massagen, men jeg trænger altså til et bad” prøvede du igen .

Jeg lod min hånd gå op og ned af dit lår, og kunne tydeligt mærke Douglas’ sperm og massageoilen klistre til dine lår. “Det er godt nok noget fedtet stads du er blevet masseret i” sagde jeg.

“Ja skal jeg ikke lige tage et bad. Jeg er snart klar” sagde du igen.

“Nej, du har aldrig været så våd, så den fedtede olie er ok med mig. Jeg har virkeligt lyst til dig her og nu” sagde jeg uden at lyve.

Du vendte mig om, så jeg lå på ryggen. Du kyssede mig på munden og gik langsomt videre ned til halsen. Du bed i mine brystvorter, og jeg gav klynk fra mig. Din hånd havde fundet min pik, som du legede med, mens du langsomt arbejdede dig længere ned. Jeg lukkede øjnene og tænkte tilbage på da du havde taget Douglas’ pik i munden. Du lavede den samme øvelse som med Douglas, hvor du først slikkede mit pikhoved forsigtigt, for derefter at slikke mine nosser. Du vidste at en masserende finger omkring mit endehul, gav mig en større rejsning, så mens du slikkede mine nosser lod du en finger kredse om mit bagerste hul. Du slikkede nu op ad skaftet, for til sidst at tage min pik i munden. Jeg stønnede sagligt, mens du suttede mig. Det var tydeligt, at du ønskede at få det overstået hurtigst muligt, da du gjorde alt det du vidste gjorde udslaget hvis jeg skulle komme hurtigt. Jeg prøvede at tage dit hoved væk, men du sagde “Nej, jeg vil have at du kommer i min mund” hvilket du ikke havde gjort de sidste 4-5 år. Jeg overvejede situationen, men vidste at jeg ikke kunne holde meget mere.

“Kom skat, kom i min mund” sagde du

“Sluger du det” spurgte jeg

Der gik lidt tid hvorefter du sagde “Okay, jeg skal nok sluge det hele”

Jeg kunne ikke klare mere, og kom i nogle lange stød i din mund. Du slikkede langsomt videre, men lod langsomt min sperm sive ud af mundvigen.

“du lovede at sluge” sagde jeg skuffet

“Jeg kan altså ikke. Du skulle prøve det selv” sagde du

Du kravlede forsigtigt op til mig for at kysse mig. Jeg lod dig give mig et tantekys, men du pressede min mund åben med tungen. Jeg gengældte dit kys, velvidende at jeg lige selv var kommet i din mund. Efter vi havde kysset noget tid, sagde du “Nååå, kan du selv li’ smagen af sperm”. Jeg syntes faktisk ikke at det var så slemt, men valgte at lyve og svarede derfor “Nej du har nok ret”.

Du smilede og sagde “men jeg syntes faktisk at det var ret frækt”. Jeg nikkede bare, men valgte ikke at kommentere.

Jeg lod som om at jeg ville kravle ned for at slikke dig, med den forventning at blive stoppet, hvilket du også gjorde. “Åhhh skat, skal vi ikke vente til i aften, så lover jeg at du får lov til at slikke mig alt det du vil. Men jeg føler mig altså lidt ulækker med al den klistrede olie”.

Jeg lod min hånd gå ned til dit skridt og sagde “Jamen du er jo så våd”.

“Jeg ved det, men det vil jeg også være i aften efter en fræk middag og tæt dans – det lover jeg” sagde du hvorefter du kyssede mig igen. Du kravlede op på mig og satte dig på mit skridt, og lod din våde klistrede fisse tørre sig af i mit skridt, som nu var blandet af Douglas’ og min egen sperm.

Du rejste dig og gik ud på badeværelset. Du sang i badet og viste tydeligt, at du havde haft en god dag indtil nu.

Efter jeg også havde været i bad, gik vi en tur i området og sluttede af med en kop kaffe i en hyggelig café nede i Herregårdens kælder. Vi hyggede os og snakkede om alt andet end børn og hverdagens andre problemer. Vi havde det utroligt hyggeligt lige indtil, der var en mand der stillede sig bag dig, og dækkede dine øjne. Jeg kiggede på ham og syntes at jeg havde set ham før, men kunne ikke lige placere ham. Han bøjede sig ned og gav dig et kys på kinden. Han lod sit hoved blive lige over dit og slap hænderne for dine øjne, som lyste op da du så hvem personen var “Gud Max, hvad laver du her?” sagde du. Først nu kunne jeg kende ham. Det var Max fra seminariet, som du havde haft et forhold til før du mødte mig, og som jeg vidste du stadig havde nogle underlige følelser for.

porno med danske piger