Vil dele min kone med en fremmede mand

Min kone, Mette og jeg har altid haft et godt sexliv. Derfor blev hun overrasket da jeg en dag sagde at jeg tændte på om vi ikke skulle prøve en ”rigtig” trekant, altså med to mænd. Hun har flere gange prøvet hvor vi har brugt en dildo, men nu fik jeg lyst til at prøve rigtigt.

Jeg vidste at det var en fantasi vi måske begge havde og spurgte derfor om hun ville leve den ud i livet sammen med mig. Det med en ekstra mand med i sengen. havde jeg overvejet længe, og var derfor fast besluttet på at spørge hende. Hun svarede at hun gerne ville tænke lidt over det. Der gik et par dage så kom svaret endeligt, at hvis jeg havde lyst ville hun gerne udleve denne fantasi sammen med mig.

Der gik et par uger, på den ene side var jeg bange for hvordan jeg ville reagere ved at se min elskede kone blive bollet af en anden mand, på den anden side ophidsede tanken mig enormt. En dag efter en god gang sex, sagde jeg til Mette at jeg syntes at det var på tide at vi prøver trekanten men at det selvfølelig blev på hendes regler. Hun smilte, gav mig et kys og sagde ”jeg glæder mig allerede”. Reglerne er enkle, det skal være en mand vi ikke kender, derfor lejer vi et hotelværelse i Århus, vi kommer selv fra Sønderjylland. Vi skal sammen score fyren, hun må ikke på noget tidspunkt kysse ham. Og sidst, vi skal aldrig se ham igen!

Weekenden kom og vi tog til Århus. Vi fandt hotellet og bestilte noget mad på værelset. Mens vi spiste talte vi om alt muligt mellem himmel og jord, jeg havde kriller i maven og var spændt på hvad der skulle ske. Da vi havde spist sagde jeg til Mette at hun hellere måtte gøre sig klar til at komme ud og score. Hun rejste sig, gik ud på toilettet og jeg kunne høre hun tog et bad. Jeg sad og blev rigtig godt ophidset, jeg havde mest lyst til at springe ud i badet og kneppe hende sønder og sammen. Efter ca. ½ time kom hun ud igen, kors hvor var hun lækker. Vi er begge midt i 30 års alderen, Mette har en rigtig god figur, stram røv, smal talje. Her stod hun så i sorte netstrømper bundløse naturligvis, en stram kort nederdel og en lille stram top så man kunne se hendes maveskind. Jeg måtte virkelig styre mig for ikke at flå det hele af hende igen. Hun spurgte om hun så ordentlig ud, jeg sank en ekstra gang og sagde ”lad os komme af sted”!

SEX I DAG?

Vi gik ind i byen og fandt et godt sted med mange mennesker. Jeg fandt mig en plads i baren mens Mette gik på ”jagt”. Vi kom hurtig i snak med flere fyre, men der gik alligevel en times tid inden hun fandt en hun var interesseret i. Han gav os flere drinks og de talte tilsyneladende godt sammen, så han var da ikke helt uinteresseret. På et tidspunkt gik de ud for at danse, Mette gned sig rigtig op ad ham og der gik heller ikke længe inden hans hænder var plantet på hendes baller. Han prøvede at kysse hende men hun undveg og fulgte reglerne. Efter dansen Kom de tilbage til bordet, Mette skulle lige på toilettet. Jeg hviskede ham hvad vores plan var i ørene, han smilte og nikkede. Derefter kom Mette tilbage igen. Jeg gav hende et kæmpe kys og sagde ” det her er Torben, han er kender reglerne og vil gerne være med”. Jeg gav ham hånden og sagde ”lad os komme af sted”. Vi fandt en taxa og kom hurtigt ind på hotellet.

Så snart vi var inde på værelset satte Torben og mig sig i sofaen, Mette satte sig lige midt imellem os, Mette var vist en lille smugle nevøs, vi må hellere gøre lidt for at få Mette klar” sagde jeg. kiggede på hende og tog langsomt hendes top af, lige efter fulgte BH´en. Vi begyndte at masserede hendes dejlige bryster, ” de var bare dejlige, Mette sad og nød de nærgående hænder der nu efterhånden var overalt på hendes krop. Mette nød vores kærtegn, nød at give efter. Vi fandt begge Mettes dejlige bryster med tungen tog straks hver en vorte i munden og suttede og slikkede kælent de Dejlige stive brystvorte, Mette var nu blevet nærmest sanseløs af lidenskab. Hendes bryster var spændte og ømme. Torben begynde at kæle får hendes dejlige glatbarberet mis, imens jeg kælede og nussede hendes bryster og krop, Torben opdaget at Mette ikke havde noget undertøj på kun sorte netstrømper bundløse, så Mette spredte med vilje sine ben lidt så han havde frit udsyn til hendes dejlige næsten glatbarberede fisse. Torben lod sin hånd glide ned af hendes lår og så til hendes dejlige fisse, Torben kørte hånde omkring den og Mette blev vildt liderlig af det og hendes fisse var dejlig våde og fugtig. Torben knælede ned til hende, Torbens bløde tunge kom tættere på Mettes fisse, og til sidst kunne Mette mærke den kilde hendes klit. han slikkede den dejlige våde fisse, slikkede i dybe drøje lange hug, vi kunne høre liderlige suk fra Mette.

Hun fik langsomt taget bukserne af mig. Imens Torben kælede for hindes dejlige mis, Mette begyndte at bearbejde min pik. Torben smed også bukserne så han kunne være klar, Mette begyndte at også at bearbejde Torbens pik og tog den i munden. Hun har en fantastisk sutteteknik det var bare så dejligt. Hun kiggede mig i øjnene vi begge syntes at det var kanon dejligt, Synet af min kone der suttede to på en gang var bare så Fedt! Torben havde selvfølelig taget kondom på. Der var nok gået omkring et pr minutter så kikkede Torben med et rigtigt frækt glimt i øjnene op på os.. Så, ganske langsomt førte han sin pik ned til Mettes dejlige mis som stadig var dejlig våd, førte forsigtigt Hans penishoved ind mellem de udspilede mørkerøde flotte skamlæber.. med et langt suk lod han den dejlige pik glide op i hendes brændende grådige grotte.. Hold op! Det var ophidsende at se på.. Torbens pik gled ind og ud af hendes hungrende kusse, i et stille og roligt tempo At se Synet af min kone der bollede en anden mands pik var bare så Fedt! Torben havde selvfølig taget kondom på. Mette bearbejde stadig min pik, hendes dejlige våde tunge roter om mit pikhovde i et stille og roligt tempo, Hun har en fantastisk sutteteknik der næsten for mig til at komme. Da vi har ligget i denne stilling et stykke tid, lægger jeg mig på ryggen og Mette satte sig oven på mig. min pik gled langsomt ind i hendes fisse, helt i bund. Nu begyndte Mette at ride hurtigt og hårdt. ”Årh ja, din pik er så dejlig” stønnede hun, hvorefter Torben stillede sig så Mette kunne bearbejde hans pik, hendes læber klemte fast om hans stav, mens den gled ind og ud af munden. Samtid med at hendes tunge gled kælent rundt om hans pikhoved. ” Hold op! det var ophidsende at se på.

Da Mette havde redet min pik et stykke tid, samtid med at hun havde bearbejdet Torbens pik med hendes læber, satte hun sig på alle fire, på hænder og knæ, Torben havde rejst sig, stillede sig bag hende. Hans hænder tog fat om hendes dejlige hofter som et håndtag, hans stive pik gned sig op af hendes fisse bagfra, Mette tog om Torbens pik for at hjælpe den på plads i åbningen, førte forsigtigt Hans penishoved ind mellem de udspilede mørkerøde flotte skamlæber.. med et langt suk lod han den dejlige pik glide op i hendes brændende grådige grotte.. Hold op! Det var ophidsende at se på.. Torbens pik gled ind og ud af hendes hungrende kusse, i et stille og roligt tempo. Jeg havde sat mig foran Mette så hun kunne tage min pik i hendes dejlige mund, Hun lod tungen spille rundt om hovedet, legede med strengen under hovedet og lod så pikken glide langsomt ind i munden. Hun slikkede og sugede, så jeg så sol og stjerner. Torben knepper stadig Mette bagfra, det var bare kanon ophidsende at se på. Efter et stykke tid i denne stilling lage Mette sig om på ryggen hvor efter Torben kravlede ind mellem Mettes ben hvor efter Mette blev fyldt ud af hans stive pik. Jeg satte mig ved Mettes hoved og lage min stive pik mod Mettes læber og førte mit spændte pikhovde ind mellem hendes læber. Torben dejlige pik bevægede sig frem og tilbage mellem Mettes dejlige skamlæber, det blev bare for meget, hun begyndte at stønne, det var tydeligt at hun nærmede sig en orgasme, Mette kunne føle sin kusse trække sig sammen, mærkede en varm sitren i kroppen, orgasmen strømmede ud i hele kroppen på hende, Mettes fantastiske sutteteknik gjorte mig blod i knæene så der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede hele min ladning ud over hende. Torben var også begyndt at stønne han kom også højlydt Dette her var uden tvivl det mest ophidsende sex jeg nogensinde havde haft.

Vi faldt alle tre om på gulvet og lå der et stykke tid uden at sige nået. Jeg rejste mig op og kiggede på Torben ”du må hellere gå nu” sagde jeg. ”Ja” sagde han og rejste sig op og tog sit tøj på. Jeg fulgte ham hen til døren og åbnede for ham, han vendte sig og spurgte ”kunne man få lov til at være med en anden gang”. Jeg kiggede på Mette ”nej” sagde hun ”du må tage det som en engangsoplevelse”. Jeg gav ham hånden og sagde ”tak for indsatsen”. lukkede døren og gik tilbage til Mette, løftede hende op og bar hende ud i badet.

Vi tog et dejlig langt brusebad, smilede til hinanden uden at sige noget til hinanden. Da vi lå i sengen kiggede hun på mig og sagde ”tak skat, det var helt fantastisk”, ”ja” svarede jeg ” det var det”. Vi blev hurtige enige om at det skulle prøves igen. Jeg kyssede hende, slukkede lyset og vi faldt hurtigt i søvn.

porno med danske piger