Hævn over sladderhanken!!! (stikkeren)

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde været til den årlige sommerfest på et stort hotel med mit arbejde og jeg fik lækre Lissie fra Københavner kontoret til bords. Vi pjattede og hyggede os gevaldigt, senere da drinksene fik paraplyer og blev væsentlig stærkere blev stemningen imellem os mere intim, og vi endte med at sidde og kysse. Jeg førte en hånd hen over de fantastiske bryster hun er udstyret med, og opdagede at hun ikke havde bh på, under den lette røde sommer kjole. Lissie lænede sig kælent ind til mig og viskede:

-jeg har da heller ikke trusser på.

Det var jeg selvfølgelig lige nød til at tjekke, så min hånd røg hurtigt op under kjolen kant og ganske rigtigt, her mødte min hånd en helt glatbarberet fisse. Jeg blev selvfølgelig tændt og sad og gav hende lidt finger under bordet, mens vi kyssede videre. Hun lagde en hånd på min pik og viskede igen til mig:

-skal vi kneppe? Jeg har været liderlig hele dagen.

Det skulle hun da ikke sige to gange, så jeg rejste mig og trak hende ud på dame toilettet og skubbede hende ind i en af båsene og lukkede døren bag os. Lissie var hurtig til at løsne mine bukser og trække dem ned, hun gav pikken et par hurtige klem, inden hun bukkede sig ind over kummen og bød sin lækre røv til, mens hun smilede. Jeg greb fat om hendes hofter, løftede op i kjolen og gned min stive pik mod hende fisse. Hun greb fat om pikken og styrede den ind i hendes smask våde fisse. Jeg begyndte at kneppede hende i et roligt tempo og Lissie stønnede højlydt, så jeg var ikke i tvivl om at hun kunne li’ min behandling.

Døren gik og en dame kom ind og satte sig på wc’et ved siden af. Jeg stoppede automatisk, men Lissie var ligeglad og begyndte at bevæge sig frem og tilbage over min pik. Så gik damen ud, vaskede fingre og forsvandt. Lissie vendte sig om mod mig og kyssede mig, og signalerede at jeg skulle sætte mig ned, så skrævede hun over mig og sænkede sin varme fisse ned over min pik og begyndte at ride mig i et heftigt tempo. Hendes dejlige bryster hoppede op og ned lige foran mig, så jeg var jo nærmest nød til at gribe fat i dem og give dem en ordentlig krammer.

Lissie stønnede højt og red mig endnu mere intenst, da døren igen gik til rummet. Denne gang kunne jeg ikke stoppe Lissie, som forsatte med at ride min pik og stønne helt vildt. Døren ved siden af blev lukket og jeg kunne høre en dame sætte sig derinde.

-knep mig.

Sagde Lissie højt, mens hun red min pik helt vildt. Hun var totalt ligeglad med om der var andre der hørte hende, nu handlede det bare om for hende at få en orgasme. Hun stønnede heftigt og skar ansigt, da orgasmen rullede igennem hendes krop. Døren ved siden af blev åbnet og damen derinde forsvandt hurtigt efter at havde vasket fingre. Lissie hoppede af pikken og lagde sig på knæ for at sutte min pik, men da der ikke var plads nok på gulvet, åbnede hun døren, inden hun gav sig til at sutte min stive pik.

Jeg nærmede mig en orgasme, fordi det bare var så sindssygt frækt at se Lissies mund glide op og ned over min pik, mens hendes lange sort lakerede negle kradsede mine nosser. Så mærkede jeg de kendte ryk i de nedre regioner og jeg slap tøjlerne og overgav mig til orgasmen. Lissie slikkede på undersiden af pikhovedet da jeg kom, så jeg sprøjtede hende direkte i ansigtet. Hendes fingre og negle fortsatte med at nulre og kilde mine nosser, mens hendes tunge fløj omkring på mit pikhoved, mens jeg tømte mine nossers indhold ud over hendes ansigt og hals. Hun stoppede først med at slikke min pik, da jeg nærmest måtte skubbe hende væk, så kikkede hun op på mig, med min sperm i hele hovedet.

I det samme gik døren op og ind kom en dame, hun kom hen til vores bås, da hun jo kun kunne se Lissies ben, og garanteret lige skulle tjekke at hun havde det godt. Hun fik et chok, da hun så Lissies ansigt med min sperm drivende ned over det hele, så kikkede hun på mig og her fik jeg et chok, for jeg kendte hende godt, det var nemlig konens badminton veninde Karla.

-hold kæft, du er på skideren nu, bare vent til Britta (min kone) hører om dette her!

Sagde Karla og vendte om på hælen og forsvandt ud af døren i en helvedes fart. Fuck! Jeg var blevet taget med bukserne nede, sådan helt bogstaveligt, og det næste der ville ske, var helt sikkert at Karla ville ringe eller skrive til konen om hendes opdagelse.

Jeg tog hurtigt afsked med Lissie og tog en taxa hjem, og allerede i døren blev jeg mødt af min kone med ordene:

-dit lede svin!

Så vendte hun om på hælen og gik ind i soveværelset og buldrede døren i. Jeg måtte sove på sofaen den nat, og den næste morgen hørte jeg konen rumstere i køkkenet og gik derud. Hun kikkede hånligt på mig, inden hun uden ord forsvandt. De næste dage fik jeg den kolde skulder, hver gang jeg bare kikkede på hende, og hvis jeg prøvede at tale til hende, så rystede hun bare på hovedet og gik. Jeg vidste at hun var både sur og sikkert også skuffet over at jeg kunne finde på at være hende utro.

En lille uge gik, inden hun så småt begyndte at tale til mig igen, men det blev kun til sætninger som:

-luk røven stodder, du fortjener ikke en skid opmærksomhed.

-du skulle straffes for din liderlighed.

-du tænker med pikken, i stedet for hovedet.

-jeg hævner mig, når du mindst venter det.

Der gik yderligere en uge, og om fredagen da jeg kom hjem fra arbejde kunne jeg høre at Britta var i bad. Jeg havde købt ind til middag, og gik i gang med at skrælle kartofler, lave salat og gøre bøfferne klar, så kunne jeg høre vandet blive slukket og hårtørreren køre, mens jeg dækkede bord. Så kom hun ud i køkkenet og stillede sig i døren. Jeg fik et helt chok, for hun havde været til frisøren, så det lange blonde hår var nu helt kort og farvet kastanje rødt. Hun havde et håndklæde omkring kroppen, men hendes makeup var virkelig flot med mørkeblå øjenskygge, mascara, røde læber og ligeså var hendes negle på hænder og tær.

-du skal ikke lave mad til mig, jeg spiser ude.

-øøh nå, hvorhenne?

-det ved jeg ikke, men du skal ikke med. Jeg vil i byen og finde en tilfældig mand, så kan du lære det!

-øøøh hvad vil du?

-jeg vil finde en stor stiv pik, som vil gennemkneppe mig hele natten, og sådan er det bare!

Hun vendte om på hælen og gik ind i soveværelset og smækkede døren med et brag. Efter lidt tid råbte hun inde fra soveværelset:

-kom lige herind.

Jeg gik ind i soveværelset, og et sug gik gennem min mave da jeg så hende. Hun havde afsindigt sorte støvler med sylespidse hæle, af den type der gik op over knæene på hendes flotte ben, sorte netstrømper, en sort kort stram satin nederdel der fremhævede hendes timeglasfigur, en stram hvid korsage top, der løftede hendes bryster op og dannede en vildt flot kavalergang, ud over korsagen havde hun en helt tynd gennemsigtig sort skjorte som absolut ikke gemte noget.

-hvordan ser jeg ud, tror du jeg kan finde noget pik?

SEX I DAG?

-du ser fantastisk ud, men…

Hun drejede sig rundt, så jeg kunne se hendes fantastiske røv, hun bukkede sig forover med strakte ben, mens hun lod en hånd køre op af inderlåret og afbrød mig.

-jeg skal finde en stor pik, der kan kneppe mig totalt hudløs.

Så gik hun ud i entreen og åbnede døren.

-du skal ikke vente oppe, jeg kommer først hjem, når jeg er blevet kneppet helt færdig.

Så knaldede hun døren i bag sig med et brag, og jeg sad med en flad fornemmelse i maven.

Jeg slæbte mig slukøret ind foran tv’et, fik efterhånden spist lidt salat, og sad og så på ingenting i tv, da telefonen ringede:

-hej det er mig, vil bare lige fortælle dig at jeg har fået vildt dejlig mad, og tager nu ud og danse med en skøn fyr jeg har mødt.

Så knaldede hun røret på, og en knugende fornemmelse af uro bredte sig i mellemgulvet. Var hun virkelig taget i byen med en fyr, med det formål at være mig utro?

Der gik et par timer, så ringede telefonen igen:

-du kan tro at Jack er tændt, han kan slet ikke holde fingrene fra mine bryster og røv, når vi danser.

Igen blev røret lagt på, og jeg sad tilbage med et mentalt billede af min kone danse med en fyr, der overgramsede hende, og hun tillod det gladelig. Ja, hun måske ligefrem opfordrede ham til at tage på hende. Min hjerne arbejde som en gal, var hun virkelig så sur på mig, at hun ville udsætte sin krop for en fremmed mands lyster, bare for at straffe mig? Ville hun lade en fremmed mand gennemkneppe hende, bare for at hun kunne hovere overfor mig? Tankerne fløj rundt i mit hoved, og hele tiden kunne jeg se min frække kone for mig, og hendes sexede påklædning der jo nærmest opfordrede til sex.

En time senere ringede telefonen igen:

-vi er på vej til Jacks lejlighed nu… åååh, han sidder med 2 fingre oppe i min fisse nu!

Jeg kunne høre på hendes stemme at hun var liderlig og noget der måske var en svag smasken i baggrunden, inden røret igen blev lagt på. Og igen vendte de indre billeder tilbage, en fyr der sad med hele hånden oppe under nederdelen, og kørte sine fingre ud og ind af min kones villige fisse. Min mave snørede sig sammen og jeg fik gåsehud over hele kroppen ved tanken om at min elskede Britta sad i en taxa og villigt lod sig fingerkneppe af en totalt fremmed mand. Mine bange anelser fik frit løb, hvad nu hvis han gjorde hende fortræd, eller hvad hvis hun forlod mig til fordel for ham, fordi han kneppede hende bedre end hun nogensinde var blevet kneppet i de snart 10 år vi havde kendt hinanden.

Telefonen ringede igen lidt senere:

-mmmm hold kæft en dejlig stor pik han har, den skal jeg sutte på nu.

Jeg kunne høre de velkendte suttelyde som Britta laver når hun sutter pik, så var der lidt skramlen med telefonen inden hun sagde:

-han kneppede mig sku helt ned i halsen, nu skal jeg bare ha’ mere af hans vidunderlige pik.

Imens hun sagde det, kunne jeg høre en klasken og gættede på at han stod og klaskede sin pik mod hendes kind og mund mens hun talte til mig. Så blev røret igen stille, og de indre billeder vente tilbage for fuld styrke. Min liderlige kone der suttede pik på en fremmed mand, og nød det! Hun ville kneppes af ham, og ville lade han forgribe sig på hende, og tillade ham at gøre ting ved hende, som hun aldrig ville lade mig gøre. Jeg var ved at blive vandvittig og fortrød så inderligt at jeg var faldet for Lissies liderlige tilbud om at kneppe hende. Mine tanker kredsede hele tiden om min dejlige kone der blev kneppet af en fremmed mand på alle tænkelige måder og i de mest vandvittige stillinger.

Telefonens ringe lyd var næsten en trøst for de vilde tanker, selvom jeg på forhånd vidste at det ville være hårdt at tage den.

-åååhhh han knepper mig bagfra, med hans dejlige pik lige nu.

Jeg kunne høre klaskelyde af hud der rammer hud, og var ikke i tvivl om at hun fik pik.

-åååhh det er vildt godt, hans pik er større end din, og han kan virkelig finde ud af at bruge den. Hans pik rammer mit g punkt hele tiden…

Hun stønnede højt, mens klaskelydene blev hurtigere.

-uuuuhh jeg koooommmmer…

Britta trak vejret heftigt stødende, og stønnede højt da hun fik orgasme, så blev telefonen stille og igen vendte den knugende fornemmelse i maven tilbage for fuld kraft. Det føltes som at nogen der sparkede mig for fuld kraft i maven, så jeg dårligt kunne tække vejret, jeg prøvede med en dyb indånding, men det blev kun til en svag klynken. Tårerne trængte sig på og jeg slet ikke kunne klare mere.

Igen kimede telefonen. Denne gang talte hun ikke til mig, men jeg kunne høre hendes stønnen og små skrig, samt klaskelydene. Så efter et stykke tid, var der pludselig en mandestemme der sagde:

-jeg sku fyldt din kone med sperm to gange nu, men hun vil fandme ha’ mere, hun er totalt horny! Så jeg ringer sku efter forstærkning.

Så blev røret lagt på, og var jeg ikke ved at blive sindssyg, så blev jeg det for alvor nu. Min skønne Britta ville nu blive kneppet af flere mænd på en gang, og jeg kunne ikke gøre en skid ved det. Alt sammen fordi jeg havde været en idiot og fuldt min pik i stedet for mit hoved.

20 minutter senere ringede telefonen igen:

-hold kæft hvor Charlie knepper din liderlige kone, hun har vist aldrig fået så meget pik før.

-øøh nææ øøhh…

-han har en kæmpe møbelbanker, og han har lige taget hendes røvmødom med den, hun er totalt kneppet i smadder.

-øøøh nååe…

-nu skifter han sku hul igen nu og knepper hendes fisse, så hun ikke kan samle benene igen.

I baggrunden kunne jeg høre Brittas skrig og stønnen, og klaskene af hud der rammer hud. Ingen tvivl om at hun fik pik, rigtigt meget pik!

Igen blev telefonen stille, og jeg var overladt til de indre billeder af min elskede Britta, ligge med benene i vejret og få en stor pik presset op i røven, mens hun bare skriger på mere.

Jeg tog et glas whisky og prøvede at berolige mig selv, men billederne i mit hoved blev ved med at dukke op. Min kone på alle fire og få sin røv kneppet af en stor brutal fyr, der bare knepper hende skånselsløst mens hun skriger på mere pik, som hun så får i munden af fyr nummer to. En halv time senere ringer telefonen igen:

-det er helt vildt så meget pik hun har fået, jeg tror sku ikke hun kan stå op mere.

-øøøh jaaee…

Igen kunne jeg høre Britta stønne i baggrunden:

-kom nu drenge, knep mig, giv mig mere pik!

-hun er helt vild med Charlies møbelbanker, hun har kneppet og suttet hans store pik som om det var den sidste pik i verden, men bare rolig, jeg har skaffet hende en pik mere.

Røret blev igen lagt på. Jeg sad tilbage med en følelse i kroppen som om jeg havde været igennem 10 omgange med en sværvægts bokser og havde fået tæsk i dem alle, og var nu sendt til tælling! Det indre billede af min kone der blev kneppet i alle huller samtidigt af 3 virile fyre, mens hun bare ønskede sig endnu mere pik og var i orgasme himlen, fik snart min verden til at styrte sammen. Fuck, hvor jeg dog fortrød at jeg havde været et fjols og kneppet liderlige Lissie. Mine øjne kunne ikke holde tårerne tilbage og jeg græd som pisket, mens mit hoved var fyldt med de vildeste billeder af min dejlige Britta der blev kneppet i alle tænkelige stillinger af 3 brunstige fyre, der bare ville have sex med en villig kvinde, der ikke kunne få nok, og hun fik så rigeligt med pik i hoved og røv!

Efter endnu en time på den mentale pinebænk, faldt jeg omsider i søvn, og vågnede ved at hoved døren smækkede. Jeg fløj op og nærmest løb derud. Britta stod og var ved at smide de lange støvler, hendes hår virkede uglet og hendes makeup var tværet en hel del ud. Hun smilede til mig, bukkede sig frem og gav mig et kys på kinden, inden hun uden ord gik ind i soveværelset. Jeg stod tilbage med duften af hendes parfume, røg og øl, samt en underlig fornemmelse i kroppen.

Havde det hele været et skuespil, havde det hele været aftalt med nogle venner og havde hun slet ikke haft sex med en bunke virile mænd, eller havde hun virkelig kastet sin krop ud i det vildeste sex orgie, man overhovedet ville kunne fantasere om?

porno med danske piger