Kvinder tænder mest på denne kropsdel

Kvinder tænder mest på denne kropsdel

SPAR MANGE PENGE

Se hvad de prioriterer højest ved en mand

Dating.dk har lavet en brugerundersøgelse blandt deres kvindelige bruger, om hvad det er for en kropsdel de ser efter når de kigger efter mænd der skal scores som fast partner.

Kvinder, piger, damer. Hvad kan de egentligt bedst lide ved mænd? Er det pikken, røven eller skaldethed, kvinderne er mest vilde med ved en mand? Eller tænder de mest på øjne, næse eller mund? Dating.dk har spurgt 2000 kvinder, hvilken kropsdel de finder mest attraktiv ved en mand. Se hele listen her.

Her kan du se hvad kvinderne leder efter når de skal på date og i søgen efter kærligheden.

13. – Ben
Til alle mænd med tynde eller tykke ben. Bare rolig, benene er nemlig den kropsdel, kvinderne går mindst op i hos en fyr.

12. – Skægget
På trods af, at tre gange så mange kvinder har sat kryds ved skæg i forhold til benene, ligger skægget alligevel helt nede på en 12. plads over det, kvinderne er vilde med hos en mand.

11. – Penis
På 11 pladsen over hvad kvinder tænder mest på kommer mandens bedste ven, penisen. En del kvinder vil gerne vide hvad der gemmer sig i bukserne mændene inden de går skridtet videre og mødes.

10. – Maven
Sixpacken ligger heldigvis kun på 10. over den kropsdel, der tænder kvinderne mest. Faktisk er det ved at blive moderne med en topmave til mænd (den såkaldte Dad Bod eller far krop). Ser vi på Hollywood-ikoner som Leonardo DiCaprio og Jon Hamm, så er det vist en trend, der breder sig. Så singlemand…start din (øl og burger) træning.

SEX I DAG?

9. – Ryggen
Den kommer alligevel lidt bag på os. Ryggen scorer nemlig en overraskende flot 9. plads over de kropsdele, kvinderne kan li’ ved os mænd. Og de fleste kvinder svarede enstemmigt at “en muskuløs ryg er super sexet”.

8. – Håret
Det betyder åbenbart noget at have en dårlig hår-dag. For en stor del af kvinderne krydsede ‘hår’ af, da vi spurgte dem, hvilken kropsdel de bedst kan li’ ved os mænd. Lidt ærgerligt, hvis du er begyndt at tabe håret, men så må du jo bare kompensere med de kommende syv punkter på listen.

7. – Kæbepartiet
Et godt kæbeparti forbinder de fleste kvinder med maskulinitet. Så er du fra naturens side udstyret med et bredt kæbeparti, er der stor chance for, at damerne synes, du er et hit.

6. – Røven
De kigger efter den. Langt de fleste kvinder gør i hvert fald. En god røv i et par cowboybukser er altid et hit blandt kvinderne. Så stort et hit, at vi kan pladsere din bagdel på en 6. plads.

5. – Læberne
Rigtig mange kvinder kigger på dine læber, når de skal bedømme, hvor flot du er.

4. – Biceps
Dine biceps behøver ikke være på størrelse med Arnold Schwarzeneggers, men blot store og muskuløse nok til, at “han kan tage fat i mig, holde om mig”.

DATING MED SUCCES3. – Hænderne
Hænderne er åbenbart noget af det, kvinder kigger mest efter ved en mand. Så sørg altid for at have pæne og rene negle,

2. – Brystkassen
Og her gik vi og troede, at brystkassen blot blev brugt til at tæmme bolden med i fodbold. Men vi tog fejl. Vores undersøgelse viser nemlig, at brystkassen i høj grad også kan bruges til at tæmme kvinderne med. Hvem havde troet det?

1. – Øjnene
Man siger, øjnene sjælens spejl. Der må være noget om snakken. For øjne er den kropsdel, kvinderne tænder mest på ved en mand. Så som single mand på dating.dk skal du altså huske at bruge dine øjne i dit profilbillede.

porno med danske piger