Min X kollega del.3

SPAR MANGE PENGE

De spurgte hvad tid jeg kunne komme og kneppe dem begge, de var begge allerede godt liderlige af at se mit billede og de ville gerne se den sprøjte ud over deres patter…

Denne historie foregår adskillige år efter de 2 foregående afsnit.

Jeg havde efterhånden glemt vores ture sammen og havde nu kun sporadisk Kontakt. Jeg havde dog ikke glemt hendes fantastiske store bryster og hendes appetit for Pik, men vi skrev sammen så sjældent at det ikke var noget der betød det store. Vi var jo begge gift og havde børn.

Jeg sidder en dag på mit arbejde og har relativt travlt da der tikker en SMS ind. Jeg får dog ikke lige kigget på den med det samme, så ca. 10 min efter kommer der en ny SMS. Den første SMS er et spørgsmål: “Hvor tit spiller du Pik? “. Den næste er en påmindelse om at svare, med endnu et spørgsmål:” Hvor lang er det den er? “.

Jeg er lettere lamslået, sådan plejer hun ikke at skrive, og da slet ikke til mig. Men svare hende at jeg spiller den ofte af en gang om dagen, og størrelsen burde hun da kunne huske.

Få øjeblikke efter svare hun om jeg så har spillet den af i dag? Og størrelsen kunne hun sagtens huske fornemmelsen af i sin fisse, og imellem brysterne, men det var svært at forklare en veninde. Jeg skrev med det samme retur, hvad hun mente med det, og ventede forundret på svaret. Hun svarede hun havde fortalt en veninde om sidst jeg kneppede hende og at jeg altid var Liderlig, veninden tænder på store pikke, men havde aldrig prøvet en. Jeg svarede hende at min var lidt over 21 cm lang og 15 cm i omkreds.

Der gik et stykke tid,før svaret kom,denne gang fra et nummer jeg ikke kendte, hun bad om et billede. Det var ikke et problem,den stod allerede hamrende stiv, godt jeg sad ned. Jeg skyndte mig på toilettet, slap dyret ud af mine bukser, og tog et billede som jeg sendte med det samme.

SEX I DAG?

Der gik et stykke tid, så tikkede der en SMS ind fra dem begge 2. Min veninde skrev, at den så større ud end hun huskede den, men om jeg ikke godt ville gennemkneppe hende snart med den. Hendes veninde skrev at det var en stor lækker Pik, og at den ville hun gerne mærke.

Men nu ville jeg have Noget fra dem, så jeg bad om et billede af deres patter.. De svarede ikke, så jeg regnede med at det gad de ikke. Efter ca 10min tikkede der dog 2 mms ‘ er ind, min veninde har store E skåle, og de er hamrende lækre, men hendes veninde, hun har nok været 2 skåle større, og bedre endnu, så stod hun og pressede dem op af min venindes patter. Mums, hvis jeg ikke havde stiv Pik, så fik jeg det nu.

De spurgte hvad tid jeg kunne komme og kneppe dem begge, de var allerede liderlige af mit billede og de ville gerne se den sprøjte på deres patter!

Jeg aftalte med dem vi kunne mødes hos veninden, hun boede i nærheden af mit arbejde, og hun var alene, så det var perfekt. Jeg skyndte mig derhen, efter arbejde, og ringede på døren, min veninde, lad os kalde hende H, var endnu ikke dukket op, men hendes veninde (L) åbnede naturligvis. Og hvilket syn, hun var splitter nøgen, super lækker krop, slank, smukt ansigt med klare blå øjne, mørkt langt hår og et sæt store bryster der ville gøre linse Kessler misundelig fordi de var naturlige.

“kom ind” sagde L, da jeg bare stod og gloede på hende – “reglerne er at man er nøgen hele tiden, og din Pik er til fri afbenyttelse uanset hvad”. Jeg nikkede, imens jeg tog tøjet af. Samme øjeblik jeg var nøgen, kom H ind af døren og kiggede sultent på min pik. Hun smed tøjet I en fart og afslørede sine store bryster, hendes glatte fisse og sin alt i alt fantastiske krop. Hun vender sig imod L og spørger om hun har forklaret mig reglerne, vi nikker begge 2.

Jeg stirre fortsat på L’s store bryster, hun smiler og spørger om det er første gang jeg ser så store bryster, og det må jeg jo sige, imens hun siger det, står hun selv og stirre på min halvstive Pik, og hun siger selv hun aldrig har været tæt på så stor en pik før, hun har kun set dem på film. H siger hun skal sætte sig ned på knæ og kigge nærmere på den, det gør hun med det samme, hun tager den i hænderne, og blotter mit pik hovedet, som hun hurtigt tager i munden, imens har H sat sig på hug bag hende og er begyndt at ælte L’s store bryster, hvilket hun åbenbart nyder. Det eneste jeg kan gøre er at nyde hun sætter min nu helt stive pik..

Sådan går det et stykke tid, men nu vil H også smage så de sætter sig ved siden af hinanden imens de skiftes til at sutte mig, deres store bryster gynger hver gang de sutter mig, og de presser dem op imod hinanden, jeg nyder synet. L tager en pause og lægger sig under H og begynder at slikke hendes fisse, H vrider sig af nydelse, men fortsætter med at sutte min pik hun kan næsten tage den til roden, men hun mener den er vokset siden hun sidst suttede den.

H er tæt på at komme, hun får slikket fisse af L, hun ælter sine store bryster og nuldrer sine brystvorter og hun Sutter min pik, jeg har 2 fingre oppe i L’s våde fisse, så hun også får noget ud af det, hun har en hånd på sit ene bryst som hun ælter voldsomt, imens hendes tunge kører løs i H’s fisse. Pludselig kommer H, hun ælter sine store bryster hårdt og roterer med underlivet på L’s tunge imens orgasmen ruller igennem hende, men hun slipper ikke min Pik. Nu vil L dog mærke min stive pik, så H rejser sig og jeg sætter mig ned til L og stikker min Pik helt op i hende i et hug. Hun har store øjne, og jeg holder en pause så hun kan vænne sig til størrelsen. “Hold da kæft, den er stor, du flækker min fisse” stønner L, men H fortæller hende at det ser lækkert ud med min Pik oppe i hende, og om det ikke er det hun altid har fantaseret om?

Hun vrider sig på min Pik nu, jeg er begyndt at kneppe hende langsomt, men kører den helt i bund for hvert stød, og hun kommer på stribe. H stiller sig foran mig og ælter sine store bryster og skyder sin fisse frem imod mig så jeg kan slikke hende imens jeg gennemknepper.L.

Jeg kan høre både L og nu også H er på grænsen til at komme, men inden jeg sprøjter vil jeg gerne kneppe H i hendes super stramme fisse, så jeg trækker mig ud, H lægger sig på ryggen ved siden af L, så jeg kan kneppe dem begge på skift. Jeg hamrer min stive Pik op i H og hun begynder igen at ælte og nulre sine patter, jeg Knepper hende hårdt og dyrisk, imens sætter L sig over hendes ansigt så hun kan slikke hende til endnu en orgasme..

Jeg tager min Pik ud af H, stiller mig lidt ud, kan mærke min varme sæd er på vej og jeg vil se de 2 piger drikke det hele. H tager den hurtigt i munden da jeg skyder min varme sæd afsted med et brøl, mine ben ekser men sæden bliver ved med at sprøjte, H tager så meget i munden hun kan men L ligger under hende og griber det overskydende med munden. Da jeg er færdig med at sprøjte deler de min sæd med hinanden, I et kys, og sluger så det hele.. Jeg falder sammen på sofaen, men pigerne har andre planer….

Fortsættes…

porno med danske piger