Ekstase i en vidunderlig symfoni af orgasme

SPAR MANGE PENGE

Det er nok de færreste, der kender det. Det helt perfekte. Når mørket, hende og dig smelter sammen. Det guddommelige og dyriske sammen. Jeg vil ikke plage jer med en lang forhistorie, som egentlig ikke er væsentlig. Det eneste vigtige er at vi hørte sammen, på en måde anderledes end både menneskelig kærlighed og instinktiv lyst.

Det store rum lå henlagt i dansende skygger fra de levende lys, der bevægede sig som i en vild ekstase. Den svage hvisken af vinden, spillede en vidunderlig melodi. Og hun lå på den store seng blandt de blodrøde velour stoffer. Hun lignede både en engel og en dæmon. Med hendes flotte lyse hud, der gav kontrast til hendes sorte hår. Og hendes øjne, der reflekterede mørket. Vores berøring åbnede døre til et sted, hvor kun lyst og kødets underkastelse eksisterede. Velourens blidhed mod huden vakte et erotisk begær i hele min krop, og jeg kunne se hendes fryd over min ophidselse i hendes djævelske smil.

Hun førte mit ansigt til hendes hals, og jeg kyssede hende blidt. Så hårdere, og mens min ekstase steg, blev kys til lette bid i hendes blege hals. Jeg kunne mærke hendes ophidselse stige, og hendes små kvalte skrig bidrog kun til min egen ophidselse. Mine læber kærtegnede hende blidt ned over hendes bryst og mave, og ned til hendes skød. Jeg kunne mærke hende ryste af fryd, da jeg nød smagen af hende. Og de levende lys dansede vildere i en næsten orgasmisk leg.

SEX I DAG?

Mit først blide kærtegn af hendes skød, blev dybere og vildere, og hendes negle føltes som klør, da hun førte dem over min ryg. Den stikkende smerte vakte et dyrisk begær i mig, og i stedet for at trække mig væk af smerte, trængte jeg op i hende. Vi skreg begge af begær og kødets nydelse, og mine læber kærtegnede hende igen med lette bid på halsen.

Det var der at mørket og vinden smeltede sammen med os på de blodrøde velour lagner. Det var som himlen og helvede på én gang. Der var kun os to i mørket. Vi kyssede og kærtegnede hinanden i takt med at jeg langsomt trængte op i hende igen og igen. Hendes negle borede sig ind i min ryg, og smerten blandede sig med ekstasen i en vidunderlig symfoni af orgasmiske skrig. Det var fuldendt perfekt. Som to nattens engle i en dyrisk ekstase. Og hun skreg svagt af hendes første orgasme. Hun førte mit hoved ned til hendes skød, hvor jeg atter kærtegnede hende, og nød smagen af hendes fryd. Hun vendte sin smidige krop, og begyndte også at kærtegne mig med læberne.

Hun var vidunderlig. Det varede ikke længe før nydelsen steg til det uudholdelige, og jeg greb hende fast, og trængte op i hende igen. Vores kroppe bevægede sig sammen til vi begge nåede en fuldendt orgasme, og vi skreg ud i natten. Der gik lang tid inden vi vågnede af rusen, og kiggede på hinanden. Jeg blev væk i hendes øjne og smil.

Nu ved jeg hvad det betyder at elske. Det er ikke misforstået næste kærlighed, men totalt og uhæmmet kødeligt begær.

porno med danske piger