Sexmesse i Århus endte i trekant

SPAR MANGE PENGE

Det var tid til årets sexmesse i Århus. Det var andet år i træk vi skulle af sted. Vi, er min kæreste Jon, vores fælles veninde Annemette og jeg hedder Tine. Vi havde aftalt med Annemette at vi mødes ved banegården i Århus, da hun kommer fra den anden ende af landet.

Vi tog imod hende da hun stod af toget. Dejligt at se hende igen. Vi tog en taxa ud til hallen, hvor messen blev holdt. Der var allerede ved at være mange mennesker selvom klokken ikke var meget mere end 18. Vores første stop var ved den store scene, hvor et stripshow var i fuld gang. En fræk brunette lod noget vand løbe ned af sin brune, smukke krop. Fuck hvor var hun fræk. Jeg har aldrig været sammen med en pige før, men har tit fantaseret om det. Jeg skævede over til Jon og Annemette. De stod også og kikkede på stripperen. Efter showet var det tid til at gå ud og kigge på de forskellige boder. Min plan var at købe en dildo. Sådan en havde jeg aldrig haft, men syntes at det var på tide. Der var Annemette en virkelig god hjælp. Hun har selv lidt forskellige af slagsen. Efter lidt søgende fandt vi frem til den perfekte. Dejlig blød og en behagelig vibrator funktion. Annemette havde også købt en ny dildo og Jon havde købt nogle penisringe.

Annemette skulle overnatte hos os, så vi tog hjem til os, hvor vi bestilte nogle pizzaer og åbnede et par flasker rødvin. Efter hånden som pizzaerne var bleven spist og endnu et par flasker rødvin åbnet, blev stemningen mere og mere løssluppen. Snakken faldt hurtig på sex og vi begyndte at udveksle erfaringer og fantasier. Jeg kunne mærke varmen brede sig mellem mine ben, efterhånden som snakken blev mere og mere fræk. Bl.a. kom det frem at Annemette også fantaserede om at prøve sex med en pige… Mon der kunne være en chance der. hvordan skulle jeg spørge?? Jon afbrød mine tanker, da han pludselig spurte om vi ikke skulle lege ”flaskehalsen peger på”? Det lød som en sjov ide. Det startede ganske uskyldigt med det sædvanlige med at hoppe på et ben og sådan noget. Men pludselig da det var Jons tur til at dreje flasken, sagde han, at den som flasken peger på skulle kysse Annemette… Han drejede flasken rundt.

SEX I DAG?

Det gav et sug i min maven da den stoppede ved mig, jeg kunne mærke at jeg blev rød i hovedet. jeg lænede mig ind over bordet og gav Annemette et hurtigt kys, men Jon protesterede og sagde at det var et hedet kys, jeg kikkede på Annemette, hun blinkede til mig og nikkede let. Okay tænkte jeg, jeg lænede mig igen ind over bordet og vores tunger og læber mødes i et vidunderligt og hedet kys, det var fantastisk. Det var min tur til at dreje flasken og den næste flasken ramte skulle smide et stk. tøj, det blev Jon og han smed skjorten, hurtigt sad vi to piger i kun g- streng og Jon var hel nøgen. Det var igen min tur og den næste flasken ramte skulle kysse Jon fra top til tå, det blev Annemette. Jon stillede sig ud på gulvet, Annemette knælede ned og begyndte at kysse ham op ad benet, hun nåede dog ikke hele vejen op, hun stoppede ved hans nu halvt stive pik, hun kiggede kort på mig.

Jeg forstod hurtigt og nikkede, straks tog hun pikken i munden. Den blev hurtig stiv, og jeg blev hurtig liderlig, det var virkelig frækt at se sin kæreste få suttet pik af en anden pige. Hun lod sin tunge spids køre rundt på min kærestes pikhoved mens hun masserede hans glat barberede kugler. Jeg smed min g- streng og spredte mine ben og begyndte at lege med min allerede våde fisse. Til sidst kunne jeg ikke klare mere, jeg rejste mig og bad dem komme med ind i soveværelset. Jeg skubbede Annemette ned på sengen og spredte hendes ben, så nu skulle det endelig ske, jeg skulle smage en kvinde for første gang, jeg lod langsomt min tunge slikke hende imellem hendes skamlæber, en virkelig skynd smag, der efter lukkede jeg mine øjne og gik på opdagelse. Jon sad på en stol og så på, mens han filede sin pik og tog en penisring på, pikken stod rat op, og ventede kun på at blive inviterede ind i en våd, stram fisse. Men først handlede det om Annemette.

Min tunge fandt hendes klit, hun begyndte at vride sig og begyndte at stønne højre og højre. Jon rejste sig og begyndte at slikke og kysse hendes stive brystvorter. Det var prikken over i’et. Annemette kom i en højlydt og rystende orgasme. Nu ville jeg have pik og jeg bad Jon om at lægge sig på ryggen og jeg begyndte at ride ham med ryggen til ham og gav ham det bedste jeg havde lært, det var dejligt, at mærke en stor pik, inde i sig. Annemette kom til sig selv igen. Hun begyndte at kærtegne mine bryster og skubbede mig ned mod Jon, så jeg lå på hans mave, så begyndte hun at slikke min klit, mens han stadig pumpede sin dejlige pik ind i mig, det gik ikke længe før jeg fik en orgasme, min krop begyndte at ryste, jeg begyndte at klynke højre og højre og til sidst kom jeg med et stort skrig.

Jeg rullede af Jon og lå lidt for mig selv for at komme til kræfterne igen, Annemette havde sit underliv over Jons hoved og han begyndte at slikke hendes dejlige fisse, da jeg kom til kræfterne var Jon i gang med at tage hende bagfra. Jeg havde stadig lysten så jeg lagde mig på rygge så min fisse var ved Annemettes ansigt, hun begyndte at slikke mig, samtidig med at hun blev gennem kneppet bagfra. Der gik ikke længe før endnu en orgasme kæmpede sig igennem min krop, og jeg skreg endnu en orgasme ud og der gik heller ikke længe før Jon kom og sprøjtede sin varme sperm ud på Annemettes ryg. Vi sank alle 3 sammen i sengen. Det næste jeg husker er at jeg får morgen solen i hovedet. Jeg gnider mig i øjnene og kigger rundt i sengen, nej det var ikke en drøm, Jon og Annemette lå nøgen i sengen og sov, jeg krøb ind til Jon og faldt i søvn med et smil på læben.

porno med danske piger