Spermslugeren i bussen

SPAR MANGE PENGE

Hun listede min nu stive pik ud af bukserne og bukkede sig ned og tog den i munden, begyndte at køre den ud og ind, hun tog den helt ned til roden og nu var der kun to unge piger i bussen…

Det var en fredag aften omkring kl. 22, jeg sad i bussen på vej ind til byen for at finde noget fisse, men jeg behøvede ikke lede længe for ligepludselig stod der en ung pige på bussen hun var omkring de 20 år og havede nogle bryster der var på størrelse meden stor honning melon.

SEX I DAG?

Hun havede en godt nedringet trøje på så patterne var ved at falde ud, hun satte sig over for mig i bussen og der sad hun så og kiggede rundt men jeg kiggede kun på hendes patter. Det opdagede hun og spurgte om jeg kunne lide det jeg så og det måtte jeg indrømme at jeg havede aldrig set sådan nogle flotte patter og spurgte om jeg måtte røre hvilket jeg godt måtte så vi satte os sådan at der ikke var nogen der kunne se ret meget og så begyndte jeg at stikke mine hænder ind under hendes trøje og jeg skal love for at de var gode at røre ved.

hun begyndte at stønne lidt og jeg opdagede at hun havede en hånd nede i hendes bukser, hun sad og pillede sig i fissen så det var noget hun kunne lide så jeg afløste hendes hånd og masserede hendes fisse i et stykke tid og ligepludselig klemte hun benene samen så jeg regnede ud at hun var kommet.

Hun sundede sig lidt og sagde at nu var det vist min tur hvorefter hun listede min nu stive pik ud af bukserne og hun bukkede sig ned og tog den i munden og begyndte at køre den ud og ind, hun tog den helt ned til roden og nu var der kun to unge piger i bussen og jeg tror de havede regnet ud hvad vi lavede for de rykkede nogle sæder nærmere så de bedre kunne se hvad der skete men det tog vi os ikke af, nå men efter et stykke tid satte hun tempoet op og jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe før spermen kom så jeg sagde det til hende men hun forsatte bare og lige da jeg begyndte at sprøjte spermen ud tog hun pikken ud og holdt den lige foran sin mund så de to piger kunne se spermen der nu sprøjtede ind i hendes mund hvor hun så slugte det hele bagefter suttede hun min pik ren og puttede den tilbage i bukserne.

Det var noget af en oplevelse at få suttet pik af i bussen og de to piger sad bare og kiggede på helt målløse tror ikke de havede oplevet det før.

Det var min fortælling håber at den fanger jeres interesse for sex i det offentlige.

porno med danske piger