Sexlegetøj med på ferien – Undgå pinligheder!

Sexlegetøj med på ferien – Undgå pinligheder!

SPAR MANGE PENGE

Tag sexlegetøj med på jeres rejse og ferie.

Men hvad kan du tage med?

Når man tager på ferie, er det som regel afslappelse, nye oplevelser og kvalitetstid, som vi glæder os til. Ferien har det med at gøre os ekstra lystne og her har vi tiden og overskuddet til at nyde vores partner endnu mere. Derfor er mange af os tilbøjelige til at pakke lidt fra “den lumre skuffe” med i bagagen.

Skal du på ferie med sexlegetøj?

De fleste vælger at flyve til sydens sol og det er især i lufthavnen, at man skal være påpasselig. Sikkerhedskontrollen er i bund og grund ligeglade med dit sexliv – de skal udelukkende sørge for flysikkerheden og passagersikkerheden. De SKAL reagere, hvis de finder noget mistænkeligt og en brummende kuffert er altså mistænkeligt.

Der er forskel på hvor du rejser hen, men det er medarbejderen i sikkerhedskontrollen der afgør, om du kan få lov at rejse med dit sexlegetøj. Dog er det yderst sjældent, at et stykke sexlegetøj udgør en sikkerhedsrisiko – og sikkerhedskontrollen har set sexlegetøj flere gange end du tror.

Vær opmærksom på batterier

Almindelige gammeldags batterier indeholder lithium, som er forbudt at have med i kabinen. Derfor er det nødvendigt, hvis du kun har en vibrator til almindelige batterier, at den er i bagagen og ikke i håndbagagen. Mange har deres bærbare computer med på ferien, og derfor er det nemmere at have genopladeligt sexlegetøj med, da de oplades via USB stik og du behøver derfor ikke tænke på adapter. (Husk dog at stikket kan være anderledes, der hvor du rejser hen – så husk et rejsestik til computeren).

Hvilket sexlegetøj må du tage med på ferie?

sexlegetøj på rejsenBruger du fornuften, så er der faktisk gode muligheder for at tage sexlegetøj med på ferien:

SEX I DAG?
 • Undgå bulletvibratorer, plugs eller andet, der kan ligne et våben (eksempelvis bullets der ligner patroner, eller plugs der kan ligne en granat)
 • Undgå sexlegetøj af metal!
 • Lad den helt store dildo blive hjemme (den kan opfattes som et våben)
 • Tag batterierne ud, eller aflad dit legetøj helt inden du rejser (du kan jo oplade den når du ankommer) HUSK adapter og ledning. Sikkerhedskontrollen vil med sikkerhed reagere på en brummende kuffert.
 • For at undgå unødige pinligheder, så vælg et legetøj med et diskret udseende
 • Pak dit sexlegetøj sammen i en kasse eller gennemsigtig plastikpose (inklusiv opladere + diverse + brugsanvisning hvis muligt)
 • Vælg helst sexlegetøj af silikone
 • Penispumpen skal nok blive hjemme. Cylinderformede genstande over 30 cm, kan opfattes som et våben.

Undgå pinligheder, hvis din taske skal kontrolleres

Som før nævnt, så lad den store dildo blive hjemme. Hvis den er alt for stor, kan den opfattes som et våben, men måske vil du også få farve i kinderne, hvis sikkerhedskontrollen trækker en stiv autentisk dildo op af din taske. Så er der silikone-testikler, penishoved og udprægede årer til skue for alle. Tag i stedet en klitorisstimulator eller lignende med, som har en passende størrelse og som ved første øjekast ikke ligner en orgasme-raket.

DET PERFEKTE SEXLEGETØJ TIL FERIEN

Masturbatorer og pocket pussies man kan tage med på ferie

De store og luksuriøse Fleshlights og masturbatorer, kan måske virke for overvældende i en kuffert, men der findes faktisk nogle mindre alternativer, som sagtens kan være i kufferten OG som er mere diskrete. Tenga har lavet flere diskrete masturbatorer – blandt andet lavet denne, som er ret diskret og ikke fylder ret meget.

Glidecreme og massageolie

Du må gerne tage glidecreme og massageolie med i bagagen. Der er dog et par regler, der skal overholdes. Både glidecreme og massageolie, går ind under “væsker” og derfor må de ikke kunne indeholde mere end 100 ml. pr beholder.

Københavns lufthavn siger blandt andet om væsker:

Du må gerne medbringe mere end én beholder med væske, men ikke flere end der kan være i én genlukkelig plastpose på max. 1 liter. Du må kun medbringe én af disse poser per person.

Der findes plasticposer på pakkeborde i lufthavnen ved indgangen til sikkerhedskontrollen.

Kan man rejse med BDSM sexlegetøj og udstyr?

Selvom man siger, at man “aldrig skal gå ned på udstyr” – så kan det godt være at du liiiige skal tænke dig om en ekstra gang, når du pakker BDSM udstyr – specielt til flyrejsen.

 • Undgå ALT i metal – hvilket kan være en udfordring, men så må man tænke kreativt
 • Undgå håndjern, manchetter og lignende. Pak 4 slips i stedet for, eller brug eventuelt dette bløde bondagesæt  – de kan nemt pakkes sammen med strømperne.
 • Undgå knipler, stave, piske, paddles eller lignende. De kan opfattes som våben. Brug istedet for en livrem, eller tag et flosset håndklæde med og gør det fugtigt – det kan også virke ganske godt.
 • Husk at hænderne, er et fantastisk redskab i sig selv
 • Pak blødt og let

Sexlegetøj er forbudt i nogle lande

Går rejsen for eksempel til Indien, Thailand eller de Forenede Arabiske Emirater (såsom Dubai), skal du nok lade sexlegetøjet blive hjemme. De meget muslimske lande/troende lande, kan godt se skævt til sexlegetøj. Dit legetøj kan blive konfiskeret og det kan ende ud i bøder. Der er også forskellige regler for sexlegetøj i USA, men i staten Alabama er det også forbudt.

Respekter landenes grænser og regler

Det er ikke alle lande, der er lige så frie som Danmark og i nogle lande, kan offentlig kysseri, for let påklædning og så videre, resultere i bøder eller endda et ophold på politistationen. Er du i tvivl, så kontakt dit flyselskab eller rejseselskab.

KØB SIKKERT SEXLEGETØJ TIL DIN REJSE

God rejse 

porno med danske piger