Bagerst i bussen

SPAR MANGE PENGE

Midt i bussen sidder et par som sidder og kysser frækt. Kan se han glider hånden ind på hendes inderlår, og aer hende stille og roligt frem og tilbage. Jeg begynder at mærke stemningen gribe mig…

SEX I DAG?

Jeg er en pige på 19 år, som gerne vil fortælle min oplevelse fra forleden dag. Kan starte med at fortælle at jeg er omkring 187, 80 kg, og kort mørkt hår. Nå men …

Jeg skal på “arbejde” i en nabo-by, men jeg er ved at komme for sent til bussen. Jeg er derfor tvunget til at løbe, hvilket min kondi ikke rigtig er vant til .. Jeg kommer frem samtidigt med bussen og stiger på. Normalt sætter jeg mig altid ned bagved, og denne dag var ingen undtagelse.
Jeg sidder og er stadig meget forpustet og lidt svedig, da en ung og forholdsvis pæn fyr sætter sig ned bag ved i den modsatte side af mig.Han må være omkring 190 høj, og lyst hår. Dejlig solbrun. Han ser at jeg kigger på ham og smiler lidt. Jeg smiler tilbage.
Midt i bussen sidder et par som sidder og kysser frækt. Kan se han glider hånden ind på hendes inderlår, og aer hende stille og roligt frem og tilbage. Jeg begynder at kunne mærke stemningen gribe mig. Det kilder lidt i maven, og kan mærke at jeg er ved at blive godt våd. Det bliver kun værre, og jeg beslutter mig så for at der må gøres noget ved det. Jeg glider en hånd ind under min nederdel, og nusser mig selv stille og roligt uden på trusserne. Jeg fortsætter sådan i et lidt tid, og glider så et par fingre ind under trussen og nusser min kilder.
Pludselig kan jeg høre noget rumstere ved siden af mig, og kigger forskrækket til siden. Det er ham fyren, som jeg FULDSTÆNDIGT havde glemt sad der. Han sidder og kigger på mig, og jeg kan se at han ikke er helt upåvirket. Først går der panik i mig, og jeg skynder mig at fjerne min hånd fra mit underliv. Efter at have siddet i ½ minut, kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor frækt det kunne være at fortsætte. Se hvad han havde tænkt sig at gøre hvis jeg bare lod som ingenting. Jeg kigger derfor til siden, og ser at han sidder forventningsfuldt og kigger tilbage. Kigger ned, og kan se at han stadig ikke er helt upåvirket. Hvor kunne det være skønt at se ham onanere. Han skal nok lokkes, tænkte jeg, og glider derfor forsigtigt hånden ned af maven igen. Det giver et sæt i ham da han ser jeg fortsætter. Jeg fortsætter ned af maven og glider hånden ind under trussen. Begynder langsomt at nusse min kilder igen. Under hele det her, har jeg ikke sluppet øjenkontakten med ham. Men han bryder den for at tænde blæseren op over ham. Han må ha’ fået varmen, og jeg nyder tanken om at det er min skyld.
Den lille falske vind som blæser hen og mit ansigt, og får mit hår til at kilde mig på kinden, gør mig kun endnu mere tændt. Og ham ligeså. Han åbner diskret sine bukser, og hiver sin pik frem. Den må være omkring de 20 cm. Han kigger over på mig, og jeg giver ham et lille frækt smil… Slikker mig lidt om munden. Han begynder langsomt og hive lidt i pikken, og prøver virkelig ikke at stønne, så resten af bussen hører os.
Jeg stikker en finger op i hullet, og begynder at fingerkneppe mig selv. Supplere lidt efter med en finger mere, og en til… Hele situationen med ham og jeg, i en bus, gør mig så tændt og jeg må virkelig anstrenge mig for ikke at skrige ud i hele bussen. Jeg kan til sidst ikke holde det tilbage, og kan mærke hele mit underliv trække sig sammen. Alle safterne løber ud af mig og ned på sædet. Jeg sidder og sunder mig lidt, og betragter min nye ven ved siden af mig. Han er i fuld gang, og jeg nyder at se hans dejlige pik. Jeg tænker ikke meget over det, men rykker mig diskret hen ved siden af ham. Han ser lidt overrasket ud. Han slipper sin pik, og jeg bevæger min hånd ned og tager fat om den. Der går ikke lang tid før han begynder at stønne lidt, og han læner sit hoved tilbage og nyder det. Den kærlige behandling holder han ikke længe, og han kommer ud over sædet foran, og ud over min hånd. Jeg slikker mine fingre rene én for én. Han smiler tilfreds til mig.
Jeg kigger ud af vinduet og ser at det snart er min tur til at stige af. Jeg tager mine ting og stiller mig hen til døren. Kigger på ham og han kigger tilbage. Dørene åbner og jeg stiger af.

Forlader bussen med fornemmelsen om at det ikke var sidste gang jeg stødte ind i ham. 😉

porno med danske piger