En god skoleopgave

Hun stod i en hvid lille top og små silke trusse. Hun havde lige været i bad det kunne se og lugte at hun havde været. Hendes bryster våder var helt stive og hendes hår lidt fugtig…

SEX I DAG?

Trine er en pige der går i min klasse, hun er blond med kort hår og er 165 ca. med pæne vel formet bryster og en åhh så dejlige røv som bare venter på at da kommer en stor hård pik og fylder den ude, men hun har også et dejligt smil der kan få en til at gå helt amok.
Normalt synes jeg at piger ska’ langt hår men ik i det her tilfælde for det meget flot til hende.
Jeg husker så tydeligt den dag som og det var i går jeg kom i skole som jeg “altid har gjort” og røv kede mig hele dag. Da vi så en-delig hjem, var det bare om at få alt mit lort ned i min taske og skulle bare havde min jakke som hæng bagest i klasse næsten lige ved siden af Trine. De andre var smutte og vi var de eneste i klas-sen, da jeg gik ned reolen hvor jeg hængt mit jakke se jeg Trine bukke sig ned for at samle noget op hun havde tabet, da ser jeg hendes meget meget flotte røv stå lige op i vejret. Jeg kunne ik dy mig så jeg tog hende på røven! Hun blev meget bange da jeg gjorde det, så jeg fik en par på hovedet så jeg nær var fladet bagover, det fik mig vågnet, så jeg skyndet mig at sige undskyld, hun var heldig vis ik så sur, så det gjorte noget så vi gik hver til sit.
Nogle uger efter “det lille uheld” fik vi en opgave for hvor vi skulle danne par to og to, så vores lære lave nogle hold, og jeg kom til at danne par men Trine så det var ikke så dårligt for hun var pæneste pige i klassen + jeg har altid været lidt varm på hende.
Vi aftalte at vi skulle lave opgaven i om lørdagen over hos hende og bagefter gå til en fest, som en fra klassen havde lavet. Opgaven tog ikke så lang tid som vi troede og klokken var ikke så mange, så vi vente med at tage af sted til kl. 21. 00 og der var to timer til så vi sad og snakke lidt, og lige pluslige kom vi til at snakke om sex og fantasier og alt det der nu hører til. Og Trine spurgte om jeg synes det var en god røv hun havde siden jeg havde taget på hende for ikke så tid siden. Da blev jeg lidt rød i hovedet så ringe det på døre og et par piger fra klassen kom vælten ind af døren. Det var vist meget for jeg viste ikke rigtigt hva jeg skulle sige. Vi sad alle og “varme lidt” altså til festen, der blev fandeme druk igemmen. Vi afholde en lille konkurrence. Den gik ud på hvem der kunne drikke flest shots på 5 minutter. Skal jeg ik bare sige at det gik meget galt, vi blev hjerne hammerne banke lamme stive. Jeg har aldrig været så fuld i hele mit liv. Men kl. blev 21. 00 så vi skulle til og af sted i vores store brændet, skal vi ik bare sige det var svært at gå lige men vi kom endelig der over.
Festen var allerede i fuld gang, alle de andre drenge spurgte om jeg ik skulle havde noget af drikke.. Af en eller anden sjov grund skulle jeg ik havde mere. Jeg kunne godt nok gå man, så jeg satte mig i sofaen, efter lidt tid synes jeg at jeg godt kunne danse nu så det var bare op på gulvet. Men jeg fandt hurtigt ud af at jeg ik var klar endnu. Så jeg gik over til baren for at få noget af drikke altså bare ik lige spurt. Da der var gå lidt tid så jeg Trine komme over mod, “jeg tog det stille og roligt” da hun endelig var komme over til mig. Spurgte hun mig og vi ikke skulle gå hjem til hende for at tjekke vores opgave igemmen for fjæl. Det synstest jeg var en god ide, nok på af jeg stædig var meget stiv. Vi hjalp hinanden med at gå lige på vejen hjem til hende. Vi gik op på hendes værelse hvor hos opgave lå, hun fik sat mig på sengen og sagde at hun ville gå ned efter kaffen. Det lød helt fint i mine hører, men inden hun var noget at komme med kaffen var jeg faldt i søvn på hendes seng.
Jeg vågerne ved at nogen tog tøjet af mig. Men jeg tænkt ikke over hvem det var? For jeg har tit kommet hjem pisse fuld, hvor min far så har hjulpet mig med at komme i seng, så jeg åbne bare det ene øje lidt, OG DER FIK JEG ET KÆMPE CHOCK OVER AT SE TIRNE. Hun stod i næsten ingen ting og tog mit tøj af!! Jeg fik rejst mig op og fik kigget på hende, hun var blev også meget for-skrækket. Efter lidt tid og en pinlige stilhed, fik vi kigget på hinanden igen, hvor jeg fik kigge rigtigt godt og grundet på hende, hun stod i en hvid lille top og små silke trusse. Hun havde lige været i bad det kunne se og lugte at hun havde været. Hendes brystvorter var helt stive og hendes hår lidt fugtig endnu
Hun stod der som en gudinde, hun rødmede lidt også kom jeg i tænke om at jeg lå og over gloede hendes meget lærker krop.
Det skulle jeg ikke havde tænkt på mit lem blev hurtigt stort og hårdt så mine bokse shorts var ved at sprænge, så jeg tog dyne over mig og Trine sagde at hvis jeg ikke havde noget imod det så kunne vi sove sammen. Det havde jeg selvfølge ikke noget i mod, bare tanken om at lige ved siden af hende var nok til at jeg kunne komme ud over det hele.
Vi lå og snakke lidt. Inden vi falde i søvn, jeg vågende engang ud på natten, omkring kl. lort. Jeg så på Trine som sov sødt, kun ikke lavede være med at løfte dyne lidt op jeg så hendes århh så dejlige numse, den var lille men dem god bedede, så jeg måtte bare røre ved den, hold da kæft!! Hvor var det en god røv, jeg tog mit lem ud af mine bokse shorts som var klar til kæmp, jeg tog lige så stil-le Trines trusse af, og lige så stille og roligt op i hende. Hun var dejlig varm inde i, jeg kunne ikke lade være med at støde lidt til så jeg kom ind længer ind i hende, da hun så lige pluslige gisper, jeg for hurtigt min pik ud af hende, men hun vender sig om og se sødt, hun dykker ned under dyne, tager fat om min pik, og slikker så det er ubeskriveligt jeg tror jeg drømmer hun er så god så det gør helt ond!! Jeg når at gispe at hun skal stoppe før jeg kommer. Hun stopper og tvinger mig til at ligge ned, hun ride, og det er noget hun er god til. “måske er det fordi hun har gået til ridning i 4 år ved det ik”?? Vi finder en god rytme og sætter tempoet op, Trine skriger helt vildt og vi kommer begge på sammen tid, vi ligger lidt og smiler til hinanden. Vi kysser lidt og vi kærtegenre hinanden, jeg er klar igen, så nu skal der bare slikkes fisse. Jeg finder vej ned til hendes fisse og guffer al den gode saft i mig, jeg la ikke en drå-be gå til spildele. Trine stønner som besat, hun gisper og hulker samtidige, nu vare det ikke længe så kommer hun, jeg sætter far-ten op og slikker som en gal, Trine kommer i en kæmpe orgasme, hele hendes krop ryster mens hun skriger orgasme ud af kroppen for til sidst at falde om af udmattelse, jeg kigger på mens hun lig-ger der og samler kræfter. Hun smiler sødt og frækt, hun er fuld-kommen udmatte, jeg lægger her til hende, hvorefter jeg kærteg-ner hendes krop. Vi ligger lidt så, kigger Trine på mig men et lumsk smil, hun rejser sig op og begynder at danse viser sin flottet røv, hun vifter med sin røv frem og tilbage til sidst kan jeg ikke klar mere, jeg for hende ned på alle fire også røv puller jeg hende så hårdt jeg, man kan hører at hun nyder det, hun stønner hurtigere og hårdere, jeg sætter tempoet op, Trine klynker nu, jeg gi alt hvad der er i mig, til sidst kommer jeg op i hende og hun skriger sin or-gasme ud i værelse. Vi ligger lidt og kysser men falder så i søvn. Efter en god nats arbejdetJ.

porno med danske piger