Flotte mænd på stranden

SPAR MANGE PENGE

Elsker smagen at din varme sperm. Jeg rejser mig op på knæ, og ser at der bare et par meter bagved dig, står en gammel dame. Mager og rynket, i en pæn ærbar badedragt…

SEX I DAG?

Jeg elsker at være på stranden. Der er altid nogle flotte mænd at se på. Og jeg kan nu godt lide at de ser på mig, når jeg ligger nøgen og tager sol eller bader.
Min elskede ven Martin er sammen med mig. Vi har det så godt sammen, for han er ikke genert for at elske med mig på offentlige steder.
Vi har fundet et lille fredeligt sted i en klit, hvor vi nøgne ligger og sol bader.
Det varer nu ikke ret lang tid, før Martin er liderlig. Jeg har ikke rigtig lyst til sex, men han ved godt, at jeg aldrig vil sige nej til at sutte ham.
Jeg lægger mig mellem hans ben, og tager pikken i munden. Sutter den, mens jeg blidt masserer nosserne. Lukker mine læber tæt om pik hovedet da du kommer. Suger spermen til mig, lader tungen føre den rundt i min mund, inden jeg synker. Jeg elsker smagen at din varme sperm. Jeg rejser mig op på knæ, og ser at der bare et par meter bagved dig, står en gammel dame. Mager og rynket, i en pæn ærbar badedragt står hun med et håndklæde over armen og kikker hun på os. Jeg er lidt overrasket, men du rejser dig bare op, vender dig om, og står med halvstiv pik og siger: Hej.
Du siger at hun gerne må ligge her og få sol sammen med os, hvis hun har lyst. Men selfølgelig skal hun så også være nøgen. Det vil hun gerne, kikker direkte på mig og spørger om jeg vil hjælpe hende at med badedragten. Hun krænger badedragten ned over sine flade bryster og stiller sig lige foran mig. Jeg tager fat i den, og trækker den ned over hendes hofter. For ikke at falde, lægger hun sine hænder på mit hoved, og blidt trykker mit ansigt mod sin mave. Jeg trækker hendes badedragt helt ned, og hun træder ud af den, spreder sine ben og trykker mit ansigt nedad. Jeg forstår nok hentydningen, og lader min tunge finde vejen op mellem hendes skamlæber. Dejlig syrligt smager hun.
Glad og tilfreds med udviklingen går du en tur i vandet, vidende at jeg snart vil være rigtig liderlig efter din pik. Jeg kan lide pige sex, men elsker pik.
Mona beder mig stoppe lidt. Hun vil ligge ned, så jeg bedre kan komme til.
Vi breder hendes håndklæde ud, omfavner hinanden og lader vore hænder kæle for hinandens kroppe. Vi lægger os ned, kysser hinanden. Hun kæler for mine bryster og bøjer sig ned og kysser vorterne. De står hårde og stive, hendes læber føles så dejlige. Hendes hånd gliver over min mave, over venusbjerget og gnider blidt min fisse. Jeg læner mig tilbage og bare nyder det.

porno med danske piger