Den unge mulats store flotte pik

Den nougatfarvede brune krops rytmiske fremadstødende bevægelser tager til og hans bevægelser fremad bliver dybere. Det store mørke lem gynger nu tungt op og ned…

Denne fortælling tager udgangspunkt i en virkelig hændelse jeg havde for mange år siden, hvor jeg, som ung og hormonfyldt knægt på 17 år en aften efter en tur i den lokale svømmehal blev vidne til en 2-3 år ældre fyr, der ganske uanfægtet af min tilstedeværelse stiller sig op under en bruser og giver sig til at onanere åbenlyst. Det blev årsag til en del fantasifulde og saftige natlige drømme, så jeg adskillige gange i den efterfølgende periode vågnede op om morgenen med store våde sædpletter på maven. Betragterens rolle er i fortællingen dog ændret, så det her er en gift 45-årig mand der får fornøjelsen denne gang.

Jeg har lige taget 10 baner og ligger nu i vandet og mens jeg får pulsen ned. Jeg holder fast i bassinkanten med den ene hånd, og hører vandets sagte klukken bagved når det skvulper ind over min hånd og ned i den runde afløbsrende der løber hele vejen rundt langs vandkanten. Mens jeg slapper af får jeg øje på den unge fyr der kommer glidende i vandet midt i det store bassin. Han er mørk i huden med kort krøllet affarvet hår der nærmest er lyst beigefarvet. Han skyder en ganske god fart gennem vandet, mens han med sine store stærke arme og mørke hænder skovler vandet til side i lange tag. Jeg står lidt i vandet og betragter ham. Da han har taget et par baner mere svømmer han hen til trappen og begynder at stige op. Det er først da han er oppe og kommer gående med vandet dryppende ned over den flotte muskuløse nougatfarvede våde hud jeg rigtig ser, hvor stor han egentlig er. Han må vel være omkring 1.90 og i starten af tyverne. De små sorte badebukser er våde og sidder helt tæt ind til kroppen. Når man ser ham forfra kan man ikke undgå at bemærke, at han fylder dem temmelig godt ud med noget stort. Mulatten går forbi mig og fortsætter gennem udgangen til herreafdelingens omklædning.

Jeg er ved at blive kold og beslutter mig derfor for at gå en tur i sauna, stiger op af vandet og forlader den store hal. Da jeg kommer ud kigger jeg ind i bruserummet der er helt tomt. I omklædningsrummet er der heller ikke nogen. Jeg lægger mine badebukser og tager i håndklædet omkring mig for at gå ind og skylle mig under bruseren inden jeg går i sauna. Mens jeg står under bruserens dampende varme stråler ser jeg ham komme ud fra en af omklædningskabinerne med et håndklæde i hånden. Han lægger håndklædet og står et øjeblik under en af de andre brusere inden han begynder at smyge de stramme sorte badebukser af. Næste gang jeg kigger hen mod ham ser jeg ham stå helt nøgen med ryggen vendt mod mig. Han er i gang med at sæbe sig ind og står med lukkede øjne og stryger sine store mørke hænder ned over kroppen med hvidt sæbeskum flydende ned over den lysebrune hud. Nu vender han sig om med front mod mig og jeg kigger hen mod ham. Jeg er naturligvis lidt nysgerrig for at se, hvad det var hans sorte badebukser skjulte.

Og den er ikke bare stor, nej den er overordentlig stor. Hans store mørkebrune omskårne lem må vel være langt over 25 cm. og på tykkelse med et stort rundt boldtræ. Mens jeg beundrer hans imponerende pik der hænger helt slapt ned mellem hans lår, står jeg i tankerne og funderer over hvordan den kæmpepik mon ser når han har rejsning. Det skal vise sig at jeg ganske uventet får svar på det spørgsmål førend jeg aner det.

Den sidste bruser i rækken er speciel. Ud over den normale bruser foroven er den nemlig også forsynet med en længere nede som peger opad, som er beregnet til at man kan skylle sig forneden. Jeg har aldrig tidligere set nogen bruge den, men nu stiller den unge fyr sig hen med ryggen mod den og tænder for vandet som straks strømmer op mellem hans baller som et springvand. Jeg mærker et sug i maven, og mens jeg kigger på hans store slappe lem der dingler tungt ned mellem hans lår, sætter det helt ubevidst min fantasi i gang så blodet begynder at strømme ud i min pik der straks reagerer ved at gå i gang med at svulme op og blive tyk. Han kigger hen på mig og kan ikke undgå at se min allerede halvstive pik der er godt på vej til at rejse sig i små korte ryk. Jeg vender mig lidt væk og forsøger samtidig at koncentrere tankerne om noget andet, for jeg synes trods alt det virker lidt for provokerende stå helt uhæmmet og få erektion lige for øjnene af ham.

SEX I DAG?

Han virker nu selv til at være ret upåvirket af situationen, og jeg får det næste lange sødmefyldte kildrende sug i maven, da han vender front mod bruseren og lader de varme stråler skylle op omkring sit store slappe omskårne lem. Han tager fat med hånden og retter bruserhovedets vinkel lidt, så vandstrålerne rammer ind på undersiden af det mørkeblå pikhoved og får det til at danse en smule rundt i vandstrålerne. Det må være de varme vandstråler der helt naturligt kort efter sætter refleksen i gang, som det formodentlig også ville gøre det på mange andre, og da jeg kigger hen mod ham næste gang, står han nu med begge hænder omkring den tykke pik og holder den lidt frem, mens en tyk ravgul stråle urin fosser ud af det mørkeblå pikhoved og rammer fliserne over den nederste bruser for derefter at blive skyllet ud sammen med vandet ud i afløbet.

På det tidspunkt har jeg for længst måtte give fortabt for en voldsom liderlighed, hvilket har resulteret i at jeg har fået et stenhårdt jern der dunker hårdt opad mod min mave. Da han er ved at have tømt blæren aftager den varme stråle fra fyrens store mørkeblå pikhoved, og tilbage er nu kun de sidste varme dråber der drypper ud af spidsen. Han har stadig godt fat omkring roden og ryster den lidt til dråberne standser helt. Nu tager han fat med den ene hånd omkring det store blanke hoved og begynder at gnide det rent i vandstrålerne. Han lukker sine lange lysebrune fingre sammen omkring hovedet så det er helt omsluttet, og begynder så at gnide det rundt inde i håndfladen. Han kigger ned på sine hænder og jeg syns han giver sig usædvanlig god tid med at blive færdig med at gnide det rent med håndfladen.

Da han langt om længe slipper pikhovedet med hånden ser jeg hvorfor. Den tykke pik er nu ikke længere slap som før, men hård og erigeret så det peger fremad i en bue. Han slipper også med den anden hånd som før holdt fat omkring roden, så pikken må holde sig oppe ved egen kraft. Tyngden får ganske vist den enorme store sorte pik til at falde lidt ned, men den er nu blevet så hård at den vipper vandret fremad i en stor nedadbøjet bue mens han med begge hænder retter lidt på bruseren igen. Da han virker til at være tilfreds med bruserens vinkel sætter han begge håndflader om bag på sine muskuløse baller, strækker overkroppen en smule bagover, og begynder lige så stille at skyde underlivet fremad i langsomme bevægelser. Vandstrålerne rammer op under de to kæmpestore kulsorte kugler, der indtil nu har hængt tungt nedad mellem hans lår. Vandet får gradvist den sorte pung til at trække sig sammen omkring de store kugler, så de ganske langsomt begynder at løfte sig op under lemmets rod. Med hænderne godt fat omkring hofterne står han nu og vrider kroppen frem mod bruseren. Den store sorte pik svinger lidt fra side til side hen over vandstrålerne, som pisker op nedefra. Det er tydeligt hans pik er ret tung, men vandets hårde stråler får gradvist hans rejsning til at tage stadigt mere til, så den langsomt løfter sig mere og mere i små ryk.

Helt inde ved roden peger skaftet efterhånden skråt opad, men tyngden af det imponerende store brune lem får stadig kun den yderste del til at pege vandret frem, så det uvilkårligt leder tankerne hen på en kæmpestor sort afrikansk Mamba, der med alle kroppens muskler helt spændte lydløst trækker nakken tilbage lige før det med stor kraft at sender sit store sorte udspilede hoved frem i et lynhurtigt angreb. Den unge mulat står et stykke tid med vandet brusende ned over kroppen. Igen tager han hændernefat omkring bruseren ned for at rette lidt på bruserhovedets vinkel og skruer samtidig endnu mere op for vandtrykket indtil han er endelig ser ud til at være er helt tilfreds. Så står han roligt med lukkede øjne og begge hænder i hofterne og lader vandstrålerne fosse op omkring sit store tykke lem. Langsomt spænder han musklerne i hele kroppen og bøjer hovedet lidt bagover og begynder samtidig at vippe lidt op på tæerne hver gang han med hænderne i hofterne presser sig fremad.

Den nougatfarvede brune krops rytmiske fremadstødende bevægelser tager til og hans bevægelser fremad bliver dybere. Det store mørke lem gynger nu tungt op og ned foran ham i de varme vandstråler. Strålerne pirrer konstant den unge mands velfungerende potens mere og mere og gør hans mørke pik endnu mere hård, så den er ved at blive så stiv, at den begynder rette sin bue helt ud. De store runde kulsorte nosser, der i starten hang slapt ned i pungen og klaskede tungt frem og tilbage ved hver bevægelse, har trukket sig sammen og sidder helt stramt og spændte som to store runde æg tæt oppe under roden på den hårde pik. Det store sorte skaft har efterhånden rettet sig helt ud så kæmpepikken nu står flot og strunk og peger lige op i en skrå vinkel. Med højt løftet mørkeblåt hoved pløjer det mørkeblå hoved sig nu med dybe seje hug vej gennem de brusende varme vandstråler, der pisker op og rammer direkte i kanten under det store hoved, hvor det piskes til hvidt skum rundt omkring den blanke mørkeblå spids og driver tykt og skummende ned over skaftet på hans hårdt rejste dunkende lem.

Og så lige pludselig med et sker det.

De kulsorte spændte nosser trækker sig lynhurtigt helt sammen i et par hårde ryk, og begynder derefter med kraftige rytmiske sammentrækninger at presse hele deres varme tyktflydende ladning ud. Den unge fyrs sædblære fyldes til bristepunktet så han ikke længere er i stand til at holde det voldsomme overtryk tilbage og de første ukontrollerede korte tykke små sprøjt kommer til syne. Mulatten griber hurtigt fat i et håndtag på væggen, løfter sig helt op på tæerne og bøjer hovedet bagover, udstøder et højt brøl helt nede fra maven samtidig med at han i et vanvittigt hurtigt tempo onanerer vildt med den frie hånd rundt omkring pikken. Han støder underkroppen hårdt frem og i samme øjeblik sætter de små muskler helt nede ved roden i med hurtige pulserende krampetrækninger og sender med voldsom kraft den varme tykke sæd op gennem hans store pik, så den ene lange snehvide tykke spermstråle efter den anden sprøjter langt op på de hvide fliser. Efter 7-8 kraftige sprøjt stråler standser håndens bevægelser, og han holder stramt fast helt nede ved roden mens han stadig højt stønnede med et par sidste hårde stød fremad presser endnu et par korte sprøjt ud, der glider ned fra pikhovedet hvor de løber ned langs skaftet ud over hans mørke fingre og drypper ned på gulvet hvor de blandes med vand og sæden der driver ned fra fliserne.

Efter udløsningen står han helt stille lidt med hånden omkring pikken og får vejret. Hans store pik falder hurtigt ned i små ryk, så det forreste lange stykke kort efter er blevet slapt og hænger nedad igen. Han slipper sit greb og lemmet falder tungt ned og hænger igen ned mellem lårene, og leder uvilkårligt tankerne hen på en stor hestepik når den umiddelbart lige efter parringen slapt glider ud af hoppen og hænger meterlangt totalt indsmurt i sæd og drypper af. Han lukker for vandet, tørrer sig med håndklædet, slår det rundt omkring lænden, og forsvinder derefter ind i saunaen.

Det optrin jeg lige havde været vidne havde til gjort enormt liderlig. Med den unge mulat fra før inde i hovedet begynder jeg at derfor at onanere heftigt med højre hånd lukket rundt omkring mit hårde jern som sejler af præsperm. Jeg er helt alene i rummet og er så hamrende liderlig, at der kun går ganske kort få øjeblikke før jeg mærker en kæmpemæssig udløsning presser sig på.

Lige før jeg skal til at fyre kanonen af i et kæmpemæssigt brag går døren op, og ind i bruserrummet kommer to unge lyshårede knægte på 16/17 år og stiller sig under hver sin bruser. Hurtigt slipper jeg taget om min hårdt dunkende pik og vender ryggen til inden de når at se noget. I hast får jeg skruet vandet om til koldt. Det iskolde vand er rædselsfuldt men yderst effektivt. På ingen tid forvandler fra et flot blankpoleret jern på 19 cm til en lille tyk og indskrumpet stump. Jeg kigger hen mod drengene som står blufærdigt med badebukser på og er i gang med at sæbe sig ind. Jeg henter mit håndklæde fra knagen og tørrer mig. Da jeg nu igen er blevet iskold og begyndt at fryse, beslutter jeg mig for at gå en tur ind i saunaen for at få varmen igen……….

porno med danske piger