Blotter-Trend: Mange kvinder er ekshibitionister

Blotter-Trend: Mange kvinder er ekshibitionister

SPAR MANGE PENGE

Kvinder blotter sig som aldrig før!

Fænomenet er dog ikke nyt, om end udbredelsen via nettet aldrig har været større. Kvinder har altid kunne li at vise sig frem, ægge mænds begær og være genstand for opmærksomhed.

Overalt på internettet kan man finde fotos af kvinder, der via egne billeder poserer halvnøgne for offentligheden. I takt med smartphones med kamera blev alle mands eje og man har kunnet eksponere sig selv på diverse medier, har et stigende antal kvinder valgt at lægge flere of flere afslørende billeder af dem selv på nettet.

De mange kvinder søger bekræftelse, en form for se mig, elsk mig-adfærd, samtidig med at en form for blotteradfærd heller ikke kan afskrives. Kvinder er i høj grad ekshibitionister, der bliver opstemte, både seksuelt og personligt, af at vise sig frem. Tanken om at andre kigger på deres billeder, kommer med rosende kommentarer og nyder synet af dem, er et stærkt seksuelt og personligt afrodisium.

Blotterkulturen har altid været sådan

Blotteradfærden er dog ikke kun begrænset til internettet. Birthe kjær sang sagen – ”jeg går aldrig til bal uden trusser” men det er der til gengæld mange andre kvinder der gør. De mest kendte eksempler er de amerikanske skandalepiger Britney Spears, Lindsay Lohan og Paris Hilton, men de er kun en dråbe i havet.

SEX I DAG?

Mange piger nyder nøgenheden under kjolen, risikoen for ”afsløring” – samt det ”uartige” element der ligger bag. Der er tale om en form for fetich, hvor selve følelsen det gir, både at blotte sig på internettet, men også at være udfordrende klædt i byen og til fest, evt uden trusser, er seksuelt ophidsende for kvinden, såvel som et udtryk for hendes seksualitet og rollen som frigjort kvinde.

Dansk pige giver sin fisse finger på en kirkebænk, mens det runger og knirker i skibet. Bagefter finder hun en udendørs legeplads og gynger sin halvnøgne røv frem og tilbage, mens hun ved, hun bliver betragtet. Et frækt smut igennem Nyhavn og hun bevæger sig mod Den lille Havfrue, hvor turisterne står i kø. Men først skal hun lige tisse, offentligt, med helt spredte ben, og onanere langt og frækt på en bænk.

Kvindelig kontra mandlig blottere

I traditionel forstand, når vi taler om blottere, så tænker de fleste på mænd i regnfrakker, der står i parken og viser sig frem til tilfældige forbipasserende, men ekshibitionister kommer i flere udgaver, herunder også kvindelige udgaver. Faktisk har studier vist, at kvinder har en større grad af blotteradfærd end mænd, om end den kvindelige adfærd – af gode grunde, er knap så direkte og intimiderende.

Det ændrer dog ikke på, at mange kvinder har en ekshibionistisk adfærd, der i seksuel forstand må beskrives som en af de største fetich-former for kvinder. Dette hvad enten det drejer sig om billeder på nettet, nedringet bluser med udsyn til bryst og kavalergang, eller korte kjoler med eller uden trusser indenunder. Formålet med denne adfærd er både at blive seksuelt opstemt, men også at få opmærksomhed, blive set (også som et sex-objekt) samt at skille sig ud fra mængden.

Se billeder og filmoptagelser hvor danske piger flasher sig udendørs!

Blotter er en person med en stærk, ofte uimodståelig trang til at blotte sig ved at vise sine kønsdele frem for andre, for at blive stimuleret og opnå seksuel tilfredsstillelse.

porno med danske piger