Så video hvor min nymfoman kone kneppede andre

SPAR MANGE PENGE

Da jeg får fri først, henter jeg sædvanligvis min kone på hendes arbejde, således også i dag. Jeg holder på vejen uden for firmaet. Bygningen er i en mærkelig postmoderne stil, med mange skæve linjer og sære vinkler. Mens jeg, i mine egne tanker, sidder og venter på at hun skal få fri. Får jeg pludselig øje på hendes spejlbillede i et skævt vindue på 1. Sal. Jeg lurer en gang ekstra, hendes overkrop, der er nøgen og hopper op og ned, så brysterne gynger, pludselig vælter hun forover og forsvinder ud af billedet. Jeg er pludselig i tvivl om at jeg virkelig har set det, eller om det er noget jeg har fantaseret mig til.

Pludselig er hun der igen, nu ser jeg hende bagfra, hendes nøgne ryg forsvinder ud af billedet. Jeg ryster lidt på hovedet for at klare synet, men der kommer ikke flere billeder. Jeg tænker lidt over det, knepper hun på arbejde. Hendes chef er godt nok en værre buk. Så det kan sagtens være tilfældet. Vi har et temmelig afslappet forhold til sex og har somme tider hver især et par sidespring, men ligefrem på arbejdet. Hun har aldrig fortalt mig om det, selv om vi har en stående aftale om at fortælle den anden om et sidespring. Men det kan jo være at det kommer. Et kvarters tid efter kom hun og satte sig ind i bilen. Inden jeg startede, kiggede jeg demonstrativ op på det famøse vindue og nikkede, hun så det godt, men lod som ingen ting.

Jeg prøvede forsigtigt at fritte hende, men hun fortalte intet om at hun havde sex på sit arbejde. Jeg så heller ikke flere spejlbilleder. Det gik ca. 14 dage, så en dag mens jeg holdt og ventede på hende, kom chefen ud til mig, han hed Fin, han stak et videobånd ind ad vinduet til mig og sagde.
”Jeg har hørt at du godt kan lide vovede film, du skulle se denne, men gør det i enrum.” Han smilede stort. ”God fornøjelse.”

Jeg nåede ikke at sige noget inden han igen var væk. Lidt efter kom min kone ud. Jeg havde gemt filmen under sædet. Da vi kom hjem, gik hun ikke som sædvanlig i bad, men ud i haven. Jeg gik ind i stuen, jeg ville lige smugkigge på filmen imens. Jeg havde ventet en af de sædvanlige film med uhæmmet bunkepul, men det her var noget helt andet. Starten af filmen, viste interiøret af Fins private kontor, han har noget meget avanceret videoudstyr som han kan fjernstyre. Billedet viste hans smarte kontorstol, som kan vippes bagover og bruges til at sove i, armlænene slår automatisk ned, så det bliver en briks, datoen viste d.d. i dag og klokken viste 15.03, altså for mindre end to timer siden. Efter et øjeblik kom Fin ind og satte sig i stolen, vippede den let bagover, smilede ind i kameraet og sagde.

”Nu skal jeg vise dig noget interessant, praktisk og dejligt.” Han trykkede på knappen til samtale anlægget og sagde.

”Kate vil du lige komme op med de stofprøverne vi fik i går.” ”Ja – jeg kommer nu.” Hørte jeg min kones stemme sige. Der gik et par minutter, så hørte jeg en dør smække i, trin hen over gulvet og så var min kone inde i billedet, hun havde et stykke stof over armen og stillede sig ved siden af Fin. Jeg havde en skummel fornemmelse og en kriblen ned ad ryggen, jeg troede jeg vidste hvad der skulle til at ske. Uden videre svingede han en hånd ud og stak den op under hendes kjole, min kone flyttede på fødderne så hun kom til at stå i bredstilling, hun sukkede da hånden fandt hvad den søgte og vippede lidt frem og tilbage med hofterne.

”Nåhh er vi stadig lidt liderlige?” spurgte han.
”Ååhh ja,” svarede hun. ”Altid.” Hun lagde stofprøven på bordet og løftede kjolen op om hofterne, hun havde ikke trusser på. Jeg kunne nu se at Fin havde tommelfingeren begravet i hendes fisse og kørte den ind og ud. Han smilede ind i kameraet, mens han med den anden hånd, lynede sine bukser op og gravede sin pik frem, den sprang ud som en fjeder og stod lige op i luften.

”Hvor mange gange har du fået pik i dag?” ”Tre, tror jeg nok.” ”Tror nok, du må da vide det, din fisse er også godt våd.” ”Jamen det er tre gange, først med dig i morges lige da jeg var kommet, så var det med Ole og så ham sælgeren med den lange, krumme pik.” Hun greb hans pik med den ene hånd, bøjede sig ned, tog den i munden og begyndte at sutte begærligt. Fin kigge igen ind i kameraet, grinede sjofelt og nikke, mens han pegede på min kones hoved med den frie hånd.

”Vil du have det i munden eller fissen?” spurgte han.
”I fissen,” stønnede hun. ”Ååhh giv mig din pik i fissen.” Idet Fin trykkede på en knap, vippede stolen bagover, hurtigt skrævede min kone ind over ham og lod sig synke ned over hans pik , der forsvandt op i hende og hun begyndte at ride ham mens hun stønnede. ”Hvad tror du din mand ville sige til dette her hvis han så det?” spurgte han og kastede et blik op i linsen og blinkede med det ene øje.

”Ååhh det ved jeg ikke,” svarede hun stønnende. ”Han er ligeglad bare knep mig, lad mig få din sæd.” ”Så skal du love mig en ting.” ”Ååhh ja jeg lover det, bare jeg snart får det.” ”Du skal lade din mand kneppe dig inden du vasker fisse, lad ham smage at du smager af mand mellem benene, at der har været fremmede pikke i din fisse, at der er andre der bruger dig og se om han opdager det.” Jeg ved ikke om hun opfattede hvad han sagde, hun stønnede bare.

”Ååhh ja, bare knep mig, åååå jeg kommer.” Hun rystede, mens orgasmen stod på og Fin gryntede mens han sprøjtede sæden op i hendes mave. ”Skynd dig at stå af, så det ikke løber ud og husk hvad du har lovet,” sagde han lidt efter. Hun stod af og kjolen faldt igen ned i folder om hendes lår, Fin trykkede på en knap så stolen vippede op, ingen kunne se hvad de lige havde lavet. Min kone forsvandt ud af billedet og man hørte en dør gå i. Fin vendte sig mod kameraet.

”Der kan du se hvad vi får tiden til at gå med, det er dejligt at have sådan én som din kone at ride når man er trængende. Hun er også god at have til at låne ud til kunderne når de skal overtales til at købe vore mere vovede produkter, f.eks. de to japanere der skulle købe frækt undertøj, da kom hendes fisse virkelig på prøve, men det er en anden historie, hvis du vil se den , så bare giv hende besked med om at du gerne vil låne nogle flere film, så får hun dem med hjem, hun ved ikke at de eksisterer.

Hun har jo også somme tider haft overarbejde en lørdag eller fredag aften, det har som regel været når jeg har haft jagtkammerater eller andre venner til middag, så har hun både været forret, dessert og natmad, idet jeg har lånt din kone ud til mine venner, der har kneppet hende efter tur til de faldt om, jeg kan gøre med din kone hvad der passer mig, jeg kan bare kneppe hende når jeg får lyst, jeg har flere gange solgt hende til sex og beordret hende ud i byen for at kneppe med en fuldkommen fremmed. Nå men hej, du skal ind og kneppe hende mens hun endnu er varm og har fissen fuld af sæd.” Jeg tørrede sveden af panden, det var godt nok en stærk historie sådan pludselig at blive konfrontere med. Han var godt nok en fræk satan ham Fin, men han slog nogle strenge an i mit kringlede sind, som jeg ikke havde været bevist om før, det pirrede mig at han tog hende på den måde, at han bare brugte hende som det passede ham, at en fremmed bare kunne knipse med fingrene og få hende til alt, min smukke og dejlige kone blev forvandlet til en luder. Min pik var blevet meget stiv og det kriblede i kroppen, mens jeg stadig havde billedet på nethinden.

Tænk at hun var så liderlig at hun kneppede på arbejde og flere gange om dagen, at hun lod sig dominere og bruge på den måde. Jeg sad et stykke tid og lod tanken bundfælde, jeg havde ikke haft den ringeste mistanke, jeg får alt det fisse jeg forlanger, når jeg forlanger det, hun har aldrig hovedpine eller er uoplagt, hun er med andre ord altid sulten efter pik, hun var en af de sjældne kvinder der ville indrømme at de kunne lide at kneppe og gjorde det. Jeg blev grebet af en fantastisk ømhed for hende, jeg erkendte at jeg elskede hende vanvittigt, hun var en sjælden perle, så kunne hun kneppe med hvem hun ville, det var smukt at se på, jeg ville se alle de film der eksisterede, jeg ville se hende blive pulet igennem på kryds og tværs, ååhh jeg elskede hende. Men nu ville jeg finde hende og kneppe hende og smage hendes sædfyldte fisse.

Da jeg var på vej ud af stuen, kom hun smilende ind ude fra og gik ind i soveværelset jeg fulgte efter, jeg gik om bag hende og tog om hende, hun lænede sig imod mig og bøjede hovedet bagover, jeg kyssede hende på halsen, masserede hendes bryster og gned hende ned over maven, jeg lod hånden finde vej op under hendes kjole, ind mellem hendes lår og gned hendes fisse uden på trusserne, sådan stod vi et stykke tid mens jeg klemte min stive pik imod hendes baller og hun vrikkede med hofterne. Jeg bugserede hende hen til sengen og fik hende lagt ned på ryggen, hun protesterede ikke da jeg hev trusserne af hende og begyndte at massere hendes fisse der var meget våd og fedtet, hun havde holdt hvad hun havde lovet og ikke vasket sæden af. Jeg så stadig pikken der kørte i hende for kun 2 timer siden. Vi befriede os for resten af tøjet og lå sammen i sengen, jeg med hånden på hendes fisse og en finger dybt begravet i hende, hun med hånden om min pik, vi kyssede og krammede og hun vrikkede med røven.

”Du er godt nok våd i dag skat,” hviskede jeg. Hun sagde ikke noget, sukkede bare da jeg kyssede hendes bryster, jeg krøb længere ned og kyssede jeg hendes mave og skamben, jeg fortsatte ned og kyssede hendes fisse, jeg kunne lugte sæden. Hun sukkede og stønnede, da jeg satte munden til fissen, hun tændte på det, jeg begyndte at suge og slikke, hendes fisse smagte letbitter af alt den sæd den var smurt ind i. Hun løftede bene højt op og spredte lårene, så jeg rigtig kunne komme til, jeg slikke de på klitoris til hun fik en voldsom orgasme. Jeg kravlede op over hendes mave og bankede pikken ind i hende og begyndte at kneppe i dybe hårde stød, skiftevis lod jeg pikken glide langsomt ind og ud, for rigtig at mærke hendes varme og blødhed, jeg kunne konstatere at en fisse der er godt smurt med sæd, er fantastisk glat og blød. Jeg lagde mig fladt ned over hende og lod langsomt pikken rotere i hende, Jeg kyssede hende på halsen, på kinderne, på munden og hviskede i hendes øre.

”Åh skat, hvor er du dejlig glat og blød i dag,” hun roterede lidt med røven og stønnede. Jeg fortsatte.
”Det er som om fissen er fyldt med sæd, det er meget lækkert og helt nyt.” ”Åh ja,” stønnede hun. Det var tydeligt at også hun tændtes af at der stadig var fremmed sæd i hendes fisse sammen med hendes ægtemands pik.

”Din fisse smager dejligt af pik og sæd,” hviskede jeg.
”Ååhh – ja – ja – ja – ja,” stønnede hun, mens hun rytmisk huggede underlivet op imod min pik og på få sekunder, eksploderede vi begge i en vild orgasme, den bedste vi hidtil havde fået sammen, jeg pumpede og pumpede sæden ind i hendes mave, mens hun skreg og rullede med underlivet. Vi klaskede fuldstændigt sammen og lå længe og pustede ved siden af hinanden, indtil hun rejste sig mens hun sagde.

”Åh hvor var du dejlig.” ” I lige måde,” svarede jeg, inden hun var forsvundet ud på badeværelset, jeg kunne høre at hun var ved at fylde badekarret op. Jeg klædte mig på og gik ind i stuen for at se filmen igen, min pik blev igen stiv, da jeg så Fins tommelfinger glide ind og ud af min kones fisse, jeg var lige ved at stønne højt, da hans pik gled ind mellem hendes røde læber og senere mellem hendes nøgne fedtede skamlæber og hans sæd spulede hendes livmoderhals. Jeg slukkede videoen og satte mig til at drømme. Bag på de lukkede øjenlåg, dukkede der række efter række af billeder op, hvor min kone blev kneppet og pulet af alle mulige fremmede mænd. Jeg elskede hende, jeg elskede hendes gennemkneppede fisse der drivende af fremmed sæd, blev presset ned over min mund, jeg måtte erkende at jeg elskede smagen af hendes fisse fyldt med sæd, jeg kunne ligefrem mærke hendes bløde skamlæber imod mine læber. Det gav et spjæt i mig, jeg havde blundet og hun stod bøjet over mig og kyssede mig på munden. Hun smilede.

”Nåå – er du allerede faldet i søvn af træthed.” Jeg tog hende om nakken og kyssede hende igen og hviskede.

”Åh hvor var du god skat, for fremtiden vil jeg kneppe med dig lige så snart vi er hjemme.” ”Kunne du lide det, kan du virkelig lide mig sådan” hviskede hun. Jeg ved ikke hvorfor vi hviskede, men det var nok fordi vi begge havde en hemmelighed.
”Åh ja, du smagte vidunderlig og var dejlig blød og lækker, når du er godt smurt er du meget mere glat og smidig end du plejer.” Jeg håbede at det var signal nok til at få hende til at lage være med at vaske sæden ud af fissen i fremtiden, inden jeg havde smagt hende.

Jeg bemærkede at hendes øjne blev blanke og inden hun nåede at vende sig så jeg en tåre i den ene øjenkrog. Jeg rejste mig hurtigt, greb hende, vendte hende rundt, klemte hende hårdt ind imod mig, kyssede hende vildt og lidenskabelig og hviskede.
”Åh hvor jeg elsker dig skat, lige meget hvad du laver så elsker jeg dig, elsker dig, elsker dig.” Hun snøftede og hulkede en gang og sagde.

”Ååhh ja, jeg elsker også dig, jeg er så lykkelig.” Vi stod lidt og kyssede og jeg så igen Fins pik i hendes fisse, mens min egen igen begyndte at rejse sig, jeg trykkede hende ind imod den og hun mærkede det og vrikkede med underlivet. Vi slap hinanden.

”Der er mad,” sagde hun og vi fulgtes hånd i hånd ud i køkkenet. Senere sad vi i stuen og slappede af, sludrede og så lidt TV ind imellem. Ingen nævnte eftermiddagens vilde kneppetur, eller hvad der var blevet sagt. Næste morgen da jeg satte hende af ved hendes arbejdsplads, bad jeg hende sige til Fin, at jeg gerne ville se hele serien af de film. Hun nikkede. Jeg kyssede.

”Hej og god fornøjelse skat.” Sagde jeg mens jeg så hende i øjnene, hun stirrede tilbage et par sekunder, så smuttede hun ind og jeg kørte på arbejde. Om eftermiddagen da jeg igen hentede hende, fik jeg øje på Fin i vinduet på hans kontor, han hilste og grinede, jeg vinkede til ham og i det samme kom min kone ud til bilen, hun kiggede op på Fins grinende fjæs og derefter på mig, jeg smilede til hende og nikkede, hun satte sig ind og rakte mig en bærepose, jeg kiggede ned i den og talte fem videofilm, det var ikke så lidt. Jeg kiggede igen op på Fin, han nikkede ivrigt, jeg vinkede til ham og v i kørte. Min kone var mærkelig tavs hele vejen hjem, udover at hun spurgte om, hvad det var for film, jeg svarede noget undvigende at det var en TV serie.

Mens vi var på vej ind, lagde jeg en arm om hedes nakke, hun smilede til mig og vi fulgtes ad hofte mod hofte. Med det samme vi kom ind, smed vi det vi havde i hænderne for at omfavne og kysse hinanden, sådan stod vi længe, jeg tænkte på om hun måske havde fået pik i dag, det fik øjeblikkelig min pik til at rejse sig og jeg pressede den imod hendes mave, hun mærkede det og vrikkede med underlivet. Jeg tog hende i hånden og trak hende ind i soveværelset, hun satte sig på sengekanten, jeg lynede mine bukser ned, hun gravede min pik frem og tog den i munden, mens jeg kæmpede med at få bukser og underbukser ned, endelig lykkedes det, jeg tog hendes hoved mellem hænderne og kneppede stille og forsigtig hendes varme mund med stor nydelse, hun forstærkede sutningen for at få mig til at komme, men hun skulle ikke slippe med det, jeg ville smage og mærke om hun havde fået pik.

Jeg trak pikken til mig og vippede hende bagover i sengen, jeg tog ved skørtet og slog det op over maven på hende og fik en overraskelse, hun havde ikke trusser på, jeg lod som ingenting, hun havde vendt hovedet bort og lå med samlede knæ. Jeg gik ned på knæ, lagde hænderne på hendes mave, og lod dem glide ned over hoften og lårene til knæene, som jeg blidt skilte, skamlæberne var lidt rødlige og svulmende, da jeg skilte knæene, åbnede hendes spalte sig på klem og afslørede klitoris, da jeg yderligere skilte skamlæberne, sivede der en bleghvid væske ud af hullet, der var ikke ret længe siden hun havde fået dette sprøjtet ind. Jeg stak hovedet helt ned til fissen og snusede og fik en svag duft af mandel i næsen, ved siden af den umiskendelig e kvindelige brunstduft.

SEX I DAG?

Jeg spidsede munden og pustede på herligheden, hvilket resulterede i en svag fløjtelyd, hun sukkede dybt og spjættede lidt, jeg satte hele munden ned over fissen og sugede og slikkede og i løbet af fire sekunder fik hun en voldsom orgasme, der fik hende til at smække lårene sammen om ørene på mig, lidt efter løsnede hun grebet, jeg kom løs og kravlede op og besteg hende, idet jeg bankede pikken ind i hendes bløde, varme, fedtede fisse til nosserne. ”Åh hvor er du skøn,” stønnede jeg. ”Ingen trusser og en blød varm fisse.” Jeg lå stille og nød varmen og den pulserende blødhed dybt begravet i hendes indre.
”Det er den bedste fisse på jorden, når den er godt saftig,” hviskede jeg. ”Der er intet som en gennemkneppet fisse.” ”Ååhh ja, det er så dejligt, jeg kommer igen, ååhh – det er så dejligt at få pik.

Ååhh knep mig – knep mig, giv mig mere åååhhhhoooo – jaaaaa.” Jeg pulede løs og vi fik en voldsom orgasme sammen, senere samlede hun benene og vi væltede om på siden, hun havde stadig pikken i sig. Jeg kyssede hende på næsetippen og på kinderne og hviskede.

”Det er også både synd og skam, at det kun er én der skal have glæde af sådan en dejlig nymfoman fisse som din, synes du ikke det skat.” Hun sagde ikke noget og lidt efter gled hun ud af sengen og gik ud på badeværelset. Jeg vidste hvad hun gik og lavede, men hun var ikke sikker på om jeg vidste det. Det var faktisk meget spændende at se hvor længe hun kunne lade være med at fortælle mig noget, hun havde jo fået masser af hentydninge r til at jeg kunne lide det hun bød mig, men hun kunne ikke være sikker på at jeg kunne eller ville acceptere sandheden. Jeg stod op og to tøjet på, jeg fandt min pose med film og gik ind i stuen for at kigge nøjere på dem. Filmene var nøje nummereret og jeg satte nummer et i videoen og tændte. Billedet viste det samme som jeg havde set i går, det indvendige af Fins kontor. Der stod dagens dato og kl.0800, kameraet var altså startet automatisk i morges, inden der var folk på kontoret, typisk Fin.

Lidt efter kunne man høre en nøgle i døren, der gik op og Fin kom ind. Han satte sig i sin stol ved skrivebordet og tog telefonen, efter en kort ventet sagde han.

”Hej godmorgen, kommer du lige op?. Han lagde røret på igen, lidt efter gik døren atter op og min kone kom smilende ind, hun gik hen og satte sig på kanten af en stol på den anden side af skrivebordet.
”Du ser ud til at have det rigtig godt,” sagde han.
”Jeg har det rigtig godt,” svarede hun frisk.

”Hvad sagde din mand til filmen?” ”Jeg skulle hilse og sige at han gerne ville se hele serien.” ”Han skal få hele serien, jeg har den klar når du skal hjem.” De smilede til hinanden og Fin lod stolen falde bagover og lagde hænderne under nakken.

”Holdt du vores aftale?” Hun smilede og nikkede. ”Hvad sagde han så til din saftige fisse?” ”At den var vidunderlig blød og lækker og at det var den bedste fisse han havde fået.” ”Smagte han den ikke?” ”Jo, han sagde at den smagte af pik og sæd og var dejlig fedtet.” ”Fortalte du ham så hvorfor?” ”Nej han spurgte ikke, han sagde bare at jeg var ualmindelig dejlig og at han for fremtiden ville kneppe mig med det samme vi kom hjem og inden jeg gik i bad.” ”Så må vi prøve om vi kan gøre den endnu bedre i dag, så du kan blive rigtig populær derhjemme.” Han lod stolen vippe op og rejste sig, hun rejste sig også og han kom hen til hende, han tog hende om nakken med den ene hånd og lod den anden forsvinde op under hendes skørt, hun spredte fødderne, lagde nakken tilbage og lukkede øjnene, mens han aede hendes fisse og kyssede hende på halsen. Hendes hånd gled ned til hans pik og klemte om den uden på bukserne og forsøgte at få den frem.
”Nej,” sagde han.

” Min får du ikke nu, det skal vente til lige inden du skal hjem, så skal din fisse fyldes helt op med sæd og du skal ikke have trusser på, hvorfor skulle du egentlig have trusser på derhjemme, du har det aldrig her.” ”Åh jo giv mig den,” tiggede hun hviskende. ”Ååhh – jeg kommer nu.” ”Det er ikke mere end ti minutter siden din mand afleverede dig og nu får du allerede orgasme med en anden, skammer du dig ikke,” sagde han spøgefuld.

”Nej,” erklærede hun. ”Bare jeg får noget fremmed pik, så er jeg ligeglad hvem den sidder på, åh det er så frækt og dejligt, når så min ægtemand slikker sæden op, er det rigtig frækt og liderligt, så kommer jeg med det samme.” ”Du er og bliver pervers.” ”Åh ja, hvis det er det det hedder, så er jeg det.” Til hendes store beklagelse, ville han ikke kneppe hende før hun skulle hjem. Hun så lidt knibsk ud og sagde.
”Hvem kommer ellers i dag, jeg håber det er nogen der sætter pris på min service.” ”Der kommer tre indkøbere fra xxx du kender dem godt, de skal se på trusser og bh. De har spurgt om du var her og om de måtte bruge dig, det måtte de godt, sagde jeg.” ”Hvad måtte de?” ”Kigge på trusser og bh med dig i.” ”Jeg håber at de er lidt mere vakse end dig,” sagde hun og gik. Fin smilede ind i kameraet og sagde.

”Det skal nok blive en interessant dag, kameraet i shovroomet vil optage dagens løjer, de er lidt længere henne på denne spole. Jeg er glad for at du kunne lide hende i går, jeg vil sørge for at hun bliver endnu mere interessant i dag, jeg vil personlig fylde hende op inden hun går hjem. De tre andre kassetter er fyldt med små episoder fra hverdag og fest her på kontoret m.v. God fornøjelse.” Jeg slukkede for videoen og pustede ud, så kunne jeg bedre forstå at hun var våd, rød og hævet, hvis de havde været fire om at kneppe hende hele dagen. Nå så hun synes det er frækt og liderligt at jeg, hendes ægtemand, slikker op efter hendes elskere, slikker hendes fisse ren for deres fedtede sæd, er hendes slamsuger, åh, det er også skønt at stikke pikken ind i hendes fedtede rør, en fisse bliver bedre af at blive brugt, der er ikke noget som en helt nykneppet fisse, den er glat og dejlig blødt.

Min kone kommer ind i stuen lige fra badet, hun er kun iført en tynd gennemsigtig neglige. Hun satte sig over skrævs på mine lår med front imod mig, trykkede sig ind til mig og kyssede mig lidenskabeligt. Hun duftede vidunderligt af god sæbe, jeg lagde begge hænder på hendes lår og kærtegnede dem blidt.
”Kan du lide mig skat,” hviskede hun.
”Naturligvis kan jeg lide dig, du er vidunderlig.” ”Ja men før, for lidt siden da du sagde at jeg lugtede af pik og sæd.” Nu var vi der, nu ville hun åbne sig og tilstå at hun råkneppede i arbejdstiden.
”Du er altid vidunderlig skat,” jeg bed hende i øret. ”Og du smagte og lugtede aldeles liderligt.” ”Kan du godt lide at jeg lugter og smager liderligt på den måde.” ”

Jeg kunne blive afhængig af det,” sagde jeg. ”Jeg elsker dig til hver en tid, lige meget hvad du lugter eller smager af skat, eller hvem der får dig til det, bare jeg får dig til sidst.” ”Åh jeg elsker dig,” hviskede hun, ”Og du får mig jo altid når jeg kommer hjem.” ”Mor du dig bare skat, din slamsuger er altid herhjemme, klar til at rydde op og gøre dig ren, også om så der har været både tre og fire til at grise dig til på én gang. ” Hun kyssede mig heftigt og pressede sig ind imod mig, da hun lagde sin kind imod min kunne jeg mærke den var våd af tårer. Hun knugede mig i lang tid og idet hun igen rejste sig hviskede hun.
”Åh jeg er så lykkelig.” Hun forsvandt ud af stuen. Jeg måtte lige tænke, jeg ved ikke rigtigt hvor langt vi var kommet, vi havde ikke snakket åbenlyst om det, bare hentydet og antydet, men vi vidste begge at den anden vidste hvad der foregik. Således blev det ved med at være, vi talte aldrig direkte om det, men vi vidste hver især at den anden vidste det og vi nød meget det lille spil. Ind imellem havde hun en film med hjem og derigennem fik jeg et indblik i hendes liderlige hverdag, jeg ved ikke om hun kendte til deres indhold, det fremgik aldrig og jeg fortalte det ikke . Men så en dag blev firmaet solgt og alle ledende medarbejdere blev fyret, hun stod uden arbejde, men med et usvækket behov for sex.

2. Del

I den første tid da Kate gik hjemme og var arbejdsløs, skete der ikke noget, men derefter dukkede der små umiskendelige spor op, der hentydede at der foregik noget medens jeg var på arbejde. Der var cigaretskod, ingen af os ryger, der var telefon opringninger med galt nummer, en gang var der en bil der vær var kommet for sent af sted da jeg kom hjem. Hun fortalte mig ikke noget, men det havde hun jo aldrig gjort, jeg måtte selv finde ud af det. Jeg kom pludselig i tanken om Fin, gad vide hvordan han havde det. Efter at have solgt fabrikken, gik han bare derhjemme og nød tilværelsen.

Jeg ville ikke være bekendt direkte at opsøge ham hjemme hos ham selv, så jeg prøvede at holde til i kvarteret i håb om at møde ham tilfældig, det lykkedes da også i løbet af en uges tid. Jeg så ham gå ind i en kiosk og fulgte straks efter. Da vi fik øje på hinanden, hilste vi hjertelig og da vi havde udvekslet almindeligheder, sagde jeg.
”Jeg savner for resten dine små film, hverdagens krydderier er helt forsvundet.” ”Jeg har hørt at krydderierne stadig er der, men det er rigtigt, det visuelle indtryk er borte.” ”Hvad med dig, har du slet ikke forbindelse med din tidligere ansatte.” ”Jo jeg har skam, men der er ingen der må vide det og slet ikke dig.” ”Hvad nu hvis jeg inviterer dig.” ”Ja så er det jo noget andet.” ”I dag er det fredag, hvorfor kommer du ikke bare til middag i morgen aften, så holder vi en lille hyggelig middag for tre, med vin, bøf og dans bagefter, så håber jeg at du vil forføre hende og kneppe hende for øjnene af mig.” ”Åh ja det skulle være mig en udsøgt fornøjelse at ride på din kone mens du ser på det, det er noget af det frækkeste jeg ved, men du har jo set det så tit, så det ikke er nogen nyhed.”

Cuckold Fantasies 14”Nej, men jeg savner at vide at hendes fisse er brugt og fuld af sæd. Jeg savner min rolle som slamsuger. Jeg har ikke kunnet fange hende i noget siden, det er frustrerende. Jeg her set små tegn, men intet opdaget.” ”Jeg ved at et par stykker af vore fælles bekendte fra fabrikken også rider på hende hjemme hos hende selv ret ofte, det er altid om formiddagen.” ”Jeg har aldrig ”vidst” hvad hun lavede på fabrikken, hun har aldrig fortalt det, det har været en hemmelighed mellem os, men vi vidste begge, at den anden vidste det, det har bare aldrig måttet siges højt, hun kunne naturligvis ikke skjule det, sådan som hun var sølet til når hun kom hjem uden trusser, men det var indforstået, at sådan var det bare og sådan har det ikke været siden, hun sletter sporene inden jeg kommer hjem, det er jeg ked af.” ”OK, jeg kommer i morgen aften, så må vi se om vi kan lave det om.” Vi tog afsked og jeg gik hele resten af dagen og hele lørdagen og glædede mig.

Det så også ud som om Kate glædede sig. Hele dagen, holdt jeg mig tæt op af hende, jeg kærtegnede og kyssede og gejlede hende op ved enhver lejlighed, jeg stak hånden op under hendes kjole og kærtegnede fissen uden på trusserne, hun var blevet så liderlig over middag, at hun til sidst helt opgav trusserne, jeg kunne nu stikke fingeren langt op i fissen og kildre klitoris, men jeg sørgede omhyggeligt for at hun ikke fik orgasme. Vi gjorde os klar til middagen, hun var i en kort nederdel med vidde, samt en ærmeløs bluse med et par knapper foran, hun havde ikke BH på. Fin kom ved 7 tiden, han havde blomster med til værtinden, hun faldt ham om halsen og de kyssede hinanden, hun var lige ved at gribe ham om pikken, men tog sig i det. Fin borede diskret hånden ind mellem hendes lår.

Middagen forløb tilfredsstillende, vi fik en dejlig bøf og drak et par flasker vin. Senere sad vi i stuen i halvmørke med hver en drink. De snakkede om deres fælles bekendte fra fabrikken og Fin spurgte hende ud om nogle af de sælgere der plejede at komme, hun indrømmede uden videre at hun af og til mødte dem og at de kom her og besøgte hende.

”Men du kommer jo temmelig sjælden,” bebrejdede hun ham, med et sideblik til mig ”Ville du gerne have at jeg besøgte dig noget tiere.” ”Det var så dejligt den gang, når jeg kom hjem fra arbejde og vi havde været sammen hele dagen, det gav energi til sindet, ikke skat,” sagde hun og kiggede på mig. Jeg nikkede bekræftende.

”Jeg lover at jeg vil komme og være sammen med dig om eftermiddagen så tit det skal være, så kan dine andre venner jo komme om formiddagen.” ”Ja, det gør de også.” Vi sad stille og drak lidt og tænkte over hvad der var blevet sagt, eller antydet. Fin rejste sig pludselig og bød hende op til en dans, hun rejste sig glad og gled ind i hans arme. I løbet af kort tid, dansede de tæt kinddans og klamrede sig sil hinanden, mens de diskret gramsede på hinanden og ind imellem kyssede hedt, hun var meget tændt på Fin, det så ud som om min strategi havde båret frugt, at vi igen skulle til at dyrke dejlig sex lige efter arbejdstid, som før hun blev fyret. Mens de dansede kunne jeg tydelig se at hun havde fat om hans pik uden på bukserne og af hendes hoftevrid, kunne jeg regne ud at han havde fingeren oppe i hendes trusser, knapperne i hendes bluse var sprunget op og det ene bryst var fald et ud. Musikken fik ende, men de blev stående længe og gramsede. Jeg rejste mig og satte en ny plade på, så gik jeg hen til dem, jeg lagde en arm om hendes ryg, nødtvungen dukkede hun op til overfladen, de afbrød deres hede kys og hun kiggede på mig med slørede øjne og forsøgte at smile, men det blev kun til en liderlig grimasse, hun vendte sig halvt om imod mig, stadig med et fast greb om hans pik, hun gled længere om i min favn og Fin gled om bag hende, hun lagde armene om min hals, Fin pressede sig imod hendes bagdel og havde den ene hånd om hendes bryst, han pressede sig rytmisk imod hende nogle gange så hendes skamben hamrede imod min stive pik.

”Må jeg få den næste,” spurgte jeg.
”Åh ja, skat,” hviskede hun hæst. Og pressede nu kroppen ind imod mig, mens Fin trak sig bort. Det hele havde bare taget nogle sekunder og var sket i een glidende bevægelse, udenfor stående ville ikke have bemærket det, men det var selvfølgelig meget liderligt. Vi trippede lidt rundt, klamrende os til hinanden fra knæene til munden, hvor vore tunger legede tagfat. Jeg stak en hånd op under hendes skørt og ind mellem hendes lår, min finger gled let op mellem hendes glatte våde skamlæber og ind i fissen, hun var meget moden, ja næsten overmoden.

”Nååå – vi har ingen trusser på,” hviskede jeg. ”Det er snart lige som i gamle dage.” ”Ja,” stønnede hun og vrikkede med hofterne.

”Lugter fissen så også af pik og sæd?” hviskede jeg.
”Åhh – nej skat, ikke endnu.” ”Den kommer måske til det om lidt?” ”Åhh ja – måske skat.” ”Det kommer måske hvis du danser lidt mere med Fin.” Jeg gravede vildt i hendes fisse og hun stønnede og huggede bækkenet ind imod min hånd og svarede.
”Åh ja skat, hvis jeg får lov at danse med Fin, er jeg sikker på at den kommer til at lugte af pik og sæd, sådan som du godt kan lide den.” Pladen fik ende, før jeg slap hende for at gå hen og skifte den, hviskede jeg, mens jeg gav fissen et klem.

”OK, så tag ham skat og lad os se om han kan leve op til gamle dage.” Hun vendte sig og rakte ud efter ham, han var på benene med det samme og de gled ind i hinandens favn. Jeg havde ikke behøvet at sætte en ny plade på, for de hørte ikke efter. De begyndte straks at gramse på hinanden, hun havde fået lynet hans bukser op og gravet hans pik frem i lyset, mens han gramsede hende mellem benene, hun løftede det ene ben og bøjede pikken ned for at få den ind mellem lårene, det lykkedes ikke rigtigt idet de var ved at falde, i stedet gled hun ned på knæ på gulvet og tog pikken i munden, jeg havde tit set hende sutte hans pik på video, men det var mere liderlig at se det i virkeligheden, jeg havde også tit set dem kneppe og nu skulle jeg opleve det i virkelighed. Lidt efter satte hun sig på gulvet og trak ham med ned, mens hun lod sig falde bagover, trak knæene op til ørerne og spredte lårene, Fin lagde sig på knæ og kravlede med strittende pik ind over hende, pikken ramte perfekt det rigtige sted og gled dybt op i hendes mave, hvilende på arme og knæ begyndte han at kneppe hende i dybe hurtige stød, der fik hende til at jamre og stønne, vrikke med bækkenet og støde kontra op imod hans underkrop, så pikken huggede ind i hendes fisse til det klaskede. Fin løftede hovedet og kiggede på mig med et frækt sejrsblik i øjnene, som om han ville sige.

”Ha jeg nedlægger og bestiger din kone, jeg rider hende som var hun en ung hoppe og om lidt bedækker jeg hende, idet jeg sprøjter hendes livmoder fuld af sæd, uden at du kan forhindre det.”

Han havde det blik der udtrykker triumf over at have erobret noget der tilhører en anden. Jeg smilede tyndt og trak på skuldrede, hvilket fik ham til at accelerere sit ridt, så han nu pulede løs, så deres maver klaskede sammen, pludselig huggede han dybt ind og med et hæst grynt, sprøjtede han sæden dybt ind i min kones mave, mens han grinede triumferende. Min kone havde slået anklerne op over hans lænd og nærmest hejste sig selv op imod hans pik, mens hun peb højt af nydelse over orgasmen. Fin faldt sammen over hende og de lå længe, hun fladt på ryggen med Fin oven på sig. Endelig drejede min kone hovedet og så på mig, hun smilede og rakte en hånd ud efter mig. Jeg gled ned på knæ og tog hendes hånd. Fin strakte sig op på stive arme, kiggede ned af sig og sagde.

”Åh se, min pik sidder i din kones stramme fedtede fisse, som den har gjort det hundrede af gange. Åh ja – jeg har hørt at du er hendes slamsuger og plejer at suge min sæd ud af hendes fisse.” Han trak langsomt pikken længere og længere ud, så den til sidst kun sad fast med hovedet, de stønnede begge to velbehageligt, det så ud som om fissen sugede sig fast til hovedet, idet der dannede sig en vold af de ophovnede skamlæber rundt om pikken. Han forsøgte at presse den lidt ind igen, men den var blevet for blød og bøjede sig, i stedet trak han den helt ud, fissen stod og gabte over det tomrum den efterlod, en tråd af sæd forbandt dem .

”Åh skat,” stønnede min kone. ”Nu lugter og smager den af pik og sæd, som jeg lovede.” Jeg kravlede ned og ville i gang med at slikke hende, men Fin sad i vejen, han sagde.

”Hvad med at sutte pikken ren først, det er jo din kone den har været inde i.” Han tog om den og førte den hen til min mund, uden at tænke nærmere over det, sugede jeg den ind i munden og suttede på den så han stønnede af fryd. Den smagte stærkt af sæd, det var mørkelig at have en pik i munden, den var både blød og hård, varm og levende, den var ret behageligt at sutte på.

”Åh,” stønnede han. ”Hanrejen sutter pik på sin kones elsker.” ”Åh skat, slik mig,” stønnede min kone. Jeg slap pikken og dykkede ned over hendes fisse, lagde munden over hele fissen og sugede og slikkede den friske sæd næsten lige fra kilden, hun var vidunderlig, hun var vild, hun fik næsten med det samme en voldsom orgasme, hun tændte på at en fremmed havde været der, at en fremmed havde skannet hende med sin store stiv pik og svinet hendes indre til med sin slimede sæd og at hendes ægtemand nu gjorde rent efter syndefaldet.

Senere, efter at vi havde fået et par drink, gik min kone og hendes elsker ind i ægtesengen for at kneppe resten af natten. Jeg lagde mig i gæsteværelset og lyttede til deres vilde leg. Det blev begyndelsen til en helt ny epoke i vores samliv. Min kones gæster kom og gik, uanset om jeg var hjemme eller ikke og hun blev kneppet flere gange om dagen, at det næsten altid foregik i ægtesengen, gjorde det mere spændende og pikant, det understregede illusionen om utroskab og forbudt leg. Jeg skal love for at hendes fisse kom til at lugte og smage af pik og sæd. I de fleste tilfælder var hendes gæster taget afsted når jeg kom hjem og hvis de ikke var, respekterede de min tilstedeværelse, undtagen én gang hvor jeg nær var blevet smidt ud af mit eget hus. Jeg kom hjem og så at der holdt en stor firehjulstrækker, inde i den lå der noget jagtudstyr, jeg vidste godt hvad de lavede og gik bare ind, døren til soveværelset stod halvt åben, så jeg listede hen og kiggede ind. Der var fem mennesker i sengen, min kone og fire mænd jeg aldrig havde set før, alle mændene var i bar skjorte og min kone var helt nøgen, hun sad oven på én af mændene, med hans pik oppe i fissen og hun havde en stor stiv pik i hver hånd, hun fik øje på mig og smilede glad, den fjerde mand stod ved siden af sengen, det var en høj fyr med hængevom og neden under vommen hang der en kæmpestor pik i en blød bue ud i rummet, det dryppede fra den og skaftet glinsede af fedtet sæd, den havde lige været oppe i min kones fisse.

Manden vendte sig imod mig og brummede ”Hvem fanden er du.” Han vendte sig mod min kone og sagde brysk.

”Kender du den stodder der, er han inviteret.” Min kone kiggede på mig, så kiggede hun smilende på manden og rystede på hovedet. Han vendte sig og kom hen imod mig , med den store halvstive fedtede pik svingende tungt fra side til side, han greb fat i døren og snærede.

”Skrid, du er ikke velkommen.” Så smækkede han døren i for næsen af mig. Min kone havde fået mig smidt ud af mit eget soveværelse, for at hun kunne få fred til at kneppe med de fire jagtkammerater. Jeg havde forudset situationer som den og havde fået lavet et hul i muren med et envejs spejl, så jeg gik ind i værelset ved siden af og kravlede forsigtigt ind i skabet med spejlets bagside, der kunne jeg se lige så tydeligt som hvis jeg var i selve rummet. Min kone var ved at rejse sig fra ham hun havde siddet på, pikken havde lige sluppet fissen og sæden løb ud af hende og ned over hans nosser. Hun blev straks væltet om på ryggen og en frisk pik besteg hende, én af dem hun havde haft i hånden før. Pikken blev brutalt banket op i hende og han begyndte at kneppe hårdt og kontant, så madrasfjedrene blev presset faretruende sammen og jamrede sig højlydt. De to der havde været på hende, havde lukket et par øl op og stod og skålede, mens de kommenterede situationen.

”Det er godt Johan, bare rør godt op i gryden og hold den varm til far er klar igen.” ”Ja Johan, lad det nu ikke tage hele dagen, vi andre skulle jo også gerne nå et par ture til.” Min kone hylede sin orgasme ud da fyren på hende kom, hun havde loddet stemningen og faldt ind i jargonen. Johan rejste sig fra hende mens hans fedtede pik strittede og sluttede sig til de to andre. Da var den fjerde allerede hoppet på det ledige hul og pulede løs som en kanin, han kom hurtigt. Både han og min kone fik stanget en øl ud og man drak i tavshed, nu var det værste tryk taget, nu kom nydelsen, som ham med vommen sagde og han fortsatte henvendt til min kone.

”Jeg håber Fin har advaret dig imod at vi er temmelig udholdende og ihærdige.” ”Ork ja,” svarede hun frisk og sødt, mens hun spredte lårene. ”Det er lige mig, bare fyld på, jeg kan tage i litervis af varm sæd.” Den store gik hen til hende og hun greb begærligt hans store pik der igen var begyndt at stritte.

”Ååhh en skøn fyr,” sukkede hun, med den anden hånd greb hun fat om nosserne. ”Ååhh dejlige store nosser, du må være en lykkelig mand, med det udstyr kan du gøre en kvinde vild i fissen, kan du fire fem gange?” ”Åh ja, sådan omtrent,” stønnede han og tog en slurk af sin øl. ”Hvordan vil du helst have den.” ”Åh giv mig den sådan,” hviskede hun og lagde sig på ryggen med spredte lår og knæene løftet.
”Så når den længst ind, ååhh for den skal helt i bund, helt ind i livmoderen, åh knep mig nu.” Han stillede sin øl fra sig, kiggede på de tre andre for at se om de havde hørt hvad hun sagde, de kiggede alle tre hen på dem, mens han med overdrevne bevægelser entrede sengen og besteg min kone, idet han i et hug begravede hele den lange tykke pik i hendes bløde fisse, hun gispede lukkede øjnene og holdt vejret i nogle sekunder, inden hun lukkede det ud med et lille skrig og svingede læggene op over hans læn og hægtede sig fast på hans forside. Jeg må sige, han var ikke uden evner, han begyndte at kneppe hende i dovne konvulviske bevægelser, så pikken gled langsomt ud og ind og pirrede skedevæggen, klitoris og livmodermunden, af hendes jamrende stønnen kunne jeg slutte at hun nød det med hver en fiber i s in krop, det var tydelig at dette var den højeste nydelse for dem begge og de trak nydelsen ud, de blev ved i samme tempo og takt i meget lang tid, de var helt tabt for omverden.

De tre andre fyre begyndte så småt at blive utålmodige og kom med tilråb om at han måtte til at skynde sig og få fyret kanonen af, der var jo andre der skulle til og vi har jo ikke flere dage. Til sidst vendte han sig imod dem og snerrede.

Cuckold Fantasies 6”Så hold da kæft for satan, hvis i er utilfredse kan i jo bare forsvinde, jeg skal sgu nok holde damens røv i madrassen så længe det passer mig.” Han genoptog sit rytmiske knepperi og snart var de igen tabt for omverden. De tre stod og mumlede lidt, så tog de deres bukser på og listede ud, lidt efter hørte jeg bilen køre. Manden og min kone var nu ved at nå klimaks, han havde sat farten op og hamrede den store pik op i fissen med al den kraft der lå i de solide ben. Hun hylede og stønnede og huggede kontra imod hans bækken, så det klaskede vådt og højlydt. Pludselig brølede han og huggede pikken ind og pressede sig op med samlede ben, så han stod i en bue på strakte arme, med min kone hængende oppe under sig, vildt skrigende, vrikkende og pulserende, mens hans pik sprøjtede kaskader af sæd langt op i hendes livmoder, de blev ved sådan et helt minut, inden de faldt sammen stadig med manden liggende oven på hende med pikken dybt begravet, de lå helt stille og nød eftervirkningen og ventede på at den ekstreme overfølsomhed i deres kønsorganer skulle fortage sig lidt.

Manden, der i øvrigt hed Frits, blev hos hende hele natten og de nød åbenlyst hinandens talenter, han var virkelig god til hende og blev en fast gæst der kom ofte og blev hele natten, hans kammerater så jeg aldrig mere. Jeg holdt mig væk når han var der, men lige så snart han var gået, skyndte jeg mig ind til hende og jeg slubrede i min kones fedtede fisse hvorfra hans velsmagende sæd flød i rigelige mængder og sugede og slikkede hende ren, mens hun fik den ene orgasme efter den anden. Bagefter kneppede jeg hendes lækre ophovnede, bløde, glatte, varme fisse.

porno med danske piger