De mange fordele ved at være bi og dyrke sex med både mænd og kvinder

Lene var i byen med sine klassekammerater om aftenen, jeg gik en tur i biffen med et par fra min klasse. Jeg var hjemme i seng ved 22,30 tiden, Line var ikke kommet hjem endnu, så jeg lagde mig til at sove med det samme. Ved 1-tiden vågnede jeg ved at Line kom hjem, hun var lidt beruset kunne jeg høre. Hej Tenna er du vågen, spurgte hun. Mjaee, svarede jeg, jeg sov faktisk så dejligt. Jeg går lige i bad sagde hun så. Jeg lagde mig om på den anden side for at sove videre. Da Line havde været i bad kom hun hen og lagde sig ved siden af mig, tror du, du skal sove nu, sagde hun og tog mig på brysterne. Jeg har lyst til at du slikker mig, læg dig på ryggen, så jeg kan sidde over dit hoved. Jeg lagde mig på ryggen og Line satte sig over mit hoved. Hun var allerede godt våd, så jeg stak tungen frem og begyndte at slikke hendes fisse og fandt klitten åhh jaa.. der sagde hun, jeg begyndte at massere hendes balder og slikke hende mere koncentreret på klitten, den var hård og meget følsom. Jae.. bliv ved, stønnede Line. Jeg fandt hendes numsehul med min pegefinger og legede med det, pressede lidt og kørte fingere om til fissen, der drev af saft, fugtede fingeren og kørte tilbage til numsehullet. Jae….. stønnede hun, samtidig med at hun begyndte at sidde meget uroligt over mit hoved. Jeg bearbejdede hendes numse hul med fingere, kørte den ind og ud samtidig med jeg masserede hendes balder og slikkede klitte. Pludselig spændte hun lårene om mit hoved og jeg kunne mærke de velkendte sammentrækninger i fissen og numsen, Line skreg jaaee…åhh….jaeee-….. hun fik en voldsom orgasme. Puha.. det var skønt Tenna, kan du sove godt, sagde hun og rejste sig og gik over i sin egen seng. Hallo, sagde jeg -nu er det min tur. Godnat sagde Line, væk mig i morgen tidlig så hjælper jeg dig. Men jeg var liderlig og utilfredsstillet, så jeg rejste mig og lagde mig over til hende i hendes seng, lagde hende om på ryggen og satte mig over hendes hoved, SLIK kommanderede jeg. Line stak tungen frem og begyndte at slikke min klit, MERE sagde jeg, sådan jae.. det er dejligt, BLIV VED sagde jeg, jeg roterede hun over hendes mund, så hele min fisse var i berøring med hendes tunge og læber, jaee.. mere mere åh det er skønt, bliv ved Line. Hun slikkede det bedste hun kunne og jeg kunne mærke at det var tæt på jeg også kom. Jeg tog hendes hænder og lagde dem på mine balder, sådan da masser dem også,, jaee mere stønnede jeg og nippede i mine hårde brystvorter. Jaaee Line bliv ved MERE stønnede jeg, Mere mere m e r e og jeg kom i en skøøn orgasme. Jeg sagde ikke noget til hende, lagde mig bare ned ved siden af hende og vi faldt i søvn sammen.

Jeg vågnede tidligt næste morgen, nu skal hun godt nok elske med mig, tænkte jeg, så jeg rejste mig og gik i bad og fandt min dildo frem, det er sådan en mellemstor een jeg altid har i min kuffert, man kan aldrig vide om ikke det lige er det man har behov for. Jeg tog bælterne fra begge vore morgenkåber samt et tørklæde jeg fandt i hendes skab. Line sov stadig, så jeg tog hendes hænder og bandt dem sammen og til sengen, derefter tog jeg dynen af hende og bandt det ene ben til den ene sengestolpe og det andet blev bundet med en livrem til den anden sengestolpe. NEJ lad vær, råbte hun, slip mig, men hun var forsvarligt bundet og kunne ikke komme fri. Jeg tog tørklædet og bandt for hendes øjne, så hun ikke kunne se men kun føle og nyde det jeg lavede med hende. Slip mig fri, råbte hun igen. Jeg nappede hendes brystvorter hårdt, hold op med at råbe, sagde jeg, du ville jo tilfredsstille mig her til morgen, det er nu men først skal du bare ligge og nyde det, siden skal du tilfredsstille mig, er det en aftale ? ok. sagde hun. Jeg nappede lidt i hendes brystvorter der i mellemtiden var blevet hårde, jeg bøjede mig ned og kyssede hende på munden, det ville hun ikke lige med det samme, men jeg klemte hårdt på hendes brystvorter, AU, skreg hun, Stille sagde jeg og kyssede hende igen, denne gang lå hun stille og kyssede igen, vore læber og tunger legede med hinanden, samtidig med jeg æltede hendes bryster. Jeg var selv så liderlig at mine safter nærmest løb ned af lårene på mig mine brystvorter var hårde som sten, og klitten stod frem og ville gerne berøres, men det måtte vente lidt endnu.

SEX I DAG?

Line begyndte at stønne, hun sugede min tunge ind i hendes mund, jeg aedede hendes mave og legede med navlen og overkanten af hendes fissehår. Jeg rejste mig op, vent lidt sagde jeg, jeg kommer lige om lidt, skal lige hente noget i min toilettaske, jeg fandt min ladyshaver frem, og begyndte at barbere hendes fissehår af. Nej det må du ikke, sagde hun. Så stop mig, hvis du kan svarede jeg, men lig stille, så jeg ikke kommer til at skære dig. Jeg fjernede alt håret omkring fissen og skamlæberne, jeg kunne se hendes fisse glinsede af saft og klitten stod ud og ville også gerne berøres. Nu var hun så fin som en baby, jeg kyssede hendes fisse, legede lidt med klitten med min tunge. Åhhh… jae.. stønnede Line, og hun vred sig lidt , men kunne næsten ikke flytte sig ud af stedet. Befri mig så jeg kan røre ved dig også, sagde hun. Niks, sagde jeg og klemte hendes brystvorter lidt hårdt. Au…, ikke så hårdt, sagde hun, men jeg lod som om jeg ikke hørte hende. Slikkede hendes klit hårdt, klemte brystvorterne hårdt, og slap hende. Nej du må ikke stoppe nu, sagde hun, du skal blive ved, det er bare så godt. Jeg fandt min dildo frem, lagde den på hendes mave, bøjede mig ned og kyssede hende på munden igen. hun besvarede det med det samme, så slikkede jeg hendes bryster, bed i brystvorterne, sugede dem ind i min mund, bed tænderne om dem og løftede hovedet op indtil brystvorterne gled ud af munden på mig, Line stønnede højere, det lød som om hun var ved at være i ekstase. Åh…ja.. åhh..mere bliv ved…. åh ja… så lagde jeg mig mellem hendes ben, bed blidt i klitten, sugede og slikkede den, tog så dildoen, startede den på laveste hastighed og legede med hendes fisseåbning. Line stønnede højere, åhåhåhåh..jajaja…. med den anden hånd klemte jeg hendes brystvorte. Line begyndte at ligge uroligt, vred sin krop så meget hun kunne komme til for bælterne det holdt hende bundet til sengen. Jeg stødte dildoen helt i bund i hendes fisse og trak den ud lige så hurtigt, slikkede klitten og fisseåbningen, Jaee….. stønnede hun. Så stødte jeg dildoen lindt ind i numsen, Nej ikke det, sagde Line, men jeg slikkede hendes klit og stødte dildoen længere ind, trak den ud og ind, nu var den næsten helt i bund, så slikkede jeg klitten og Line exploderede i en kæmpe orgasme, SKREG YEAR……. og det velkendte sammentrækninger kom, jeg slikkede og bevægede dildoen i numsen på hende. Så tog jeg dildoen ud satte den ind i fissen på hende og bevægede den ud og ind, samtidig nappede jeg i hendes brystvorter, og slikkede hendes klit, der gik ikke længe og hun kom atter i en orgasme… Var det godt Line, spurgte jeg. Ja svarede hun og lå helt stille. Helt fantastisk. Jeg løsnede båndene og tog bindet væk fra øjnene. Ok sagde jeg, nu er det min tur. Jeg lagde mig på ryggen ved siden af hende.

Line rejste sig, tog alle bælterne og bandt mig ligesom jeg lige havde bundet hende, til sidst gav hun mig bind for øjnene. Jeg går lige på wc, sagde Line. Jeg var meget våd og liderlig, det var ikke lige det jeg havde regnet med, der gik en evighed, men så kunne jeg høre døren gå, Line kom direkte hen til mig og nappede i mine brystvorter, der var hårde som små sten, hun nappede hårdt, det sendte et elektrisk stød gennem mig, og min fisse kogte nærmest nu. Så mærkede jeg hun pillede ved min fisse, åhh.. det var skønt, hun bøjede sig ned og kyssede mig på munden, med tunge og det hele, jeg var lige ved at komme, men så stoppede hun rejste sig og gik fra mig. Nej du må ikke stoppe nu, sagde jeg. Det bestemmer jeg, svarede Line. Or nej kom nu, jeg trænger sådan til at komme, Line. Alt til sin tid, svarede Line. Nu mærkede jeg hendes tunge på min klit, åhh.. ja… mere, stønnede jeg. Line stoppede med det samme, rørte kun lige klitten. Mere.. mere.. sagde jeg. Nu kyssede Line mig igen på munden, nappede lidt i mine brystvorter. Hun sugede min tunge ind i hendes mund, det var vidunderligt, så mærkede jeg også en tunge i min fisse, jeg ville protestere, men kunne ikke komme til det. Tungen mellem mine ben bearbejdede min klit. Jeg koooommm i en kæmpe orgasme, Line fortsatte med at kysse mig, men tungen mellem mine ben holdt op. Så mærkede jeg en der lagde sig oven på mig, slap af sagde Line, nu skal du have pik. Åhh… ja.. giv mig det stønnede jeg.

Personen oven på mig stødte sin pik ind i mig og begyndte at køre den ud og ind af mig. Det er dejligt, stønnede jeg, mere….jae….åh.. det er så dejligt. Han kneppede mig hårdt og jeg kom igen i en dejlig orgasme. Line bandt mine ben op, så manden rigtig kunne komme til med sin pik. Mine hænder blev løsnet og manden trak sig ud af mig. Du tager ikke bindet af øjenen, sagde Line. Manden lagde sig på ryggen og jeg fik besked på at lægge mig oven på ham, det gjorde jeg og han førte sin pik ind i mig igen og kneppede videre. Nu kunne jeg mærke Lines tunge i mit numsehul, det fik mig igen til at eksplodere, a a ah ah ah.. det det er skøøønt, skreg jeg. Så kom dildoen i brug, Line pressede den ind i numsen på mig, hun kneppede mig med dildoen og manden med sin pik, det var simpelthen bare så dejligt. Jeg skreg min orgasmer ud, hvor mange jeg fik ved jeg ikke, men det blev ved og ved… til sidst faldt jeg sammen som en karklud ned over manden. Om han fik noget ud af det ved jeg ikke, jeg var bare færdig og faldt i søvn. Hvem han var, har jeg aldrig fået af vide, men det er jo også ligegyldigt, bare det var dejligt, og det var det..

Forfatter: Lotte

porno med danske piger