Danmark er topscorer i sidespring! (fakta om utroskab)

Danmark er topscorer i sidespring! (fakta om utroskab)

Den danske nationalsport er at knalde uden om!

Ifølge en undersøgelse er befolkningen i Norden nogle af de mest tilbøjelige til at være deres ægtefælle utro. Danmark er her den absolutte topscorer, idet hele 51% af de adspurgte danskere i undersøgelsen har haft en affære ved siden af deres nuværende parforhold/ægteskab.

Norge må i denne statistik nøjes med en andenplads med et resultat på 44%, mens Island og Finland placerer sig på henholdsvis 39% og 38% af befolkningen, som har været utro. 

Nogle undersøgelser har set på mønstre i forskellige aldersgrupper. For eksempel er der nogle undersøgelser, der indikerer, at yngre voksne i 20’erne og 30’erne kan have en højere forekomst af rapporteret utroskab, mens ældre voksne der også oplever utroskab, er det ofte i forbindelse med livsændringer som pensionering eller deres børns udflytning.

Sex med andre end sin partner

Utroskab kan forekomme i alle samfundsgrupper, uanset køn, alder, etnisk baggrund eller socioøkonomisk status. Det er mere hensigtsmæssigt at betragte utroskab som en individuel beslutning, der afhænger af forskellige faktorer i en persons liv og forhold.

Der er dog nogle undersøgelser, der peger på nogle bredere mønstre. For eksempel har nogle undersøgelser indikeret, at mænd måske er lidt mere tilbøjelige til at indrømme utroskab end kvinder, men disse resultater kan variere.

Det er også vigtigt at overveje, at rapporterede tal om utroskab kan være påvirket af sociale normer, og mange tilfælde af utroskab forbliver uopdaget eller uindberettet. Her er kvinder oftest utro

+  Danske nabopiger & amatørpars private sexfilm

sex med andre end sin egen partner

Hvorfor er de utro – utro?

Ifølge en artikel fra Psychology Today er der mange grunde til, at folk kan være utro i et forhold. Her er nogle af de mest almindelige grunde:

  1. Manglende kommunikation: Hvis der er en mangel på åben og ærlig kommunikation i et forhold, kan det føre til frustration og følelser af isolation, hvilket nogle gange kan resultere i utroskab.
  2. Manglende tilfredsstillelse: Hvis en partner føler sig seksuelt eller følelsesmæssigt utilfredsstillet i forholdet, kan de søge tilfredsstillelse udenfor.
  3. Følelsesmæssige udfordringer: Problemer som stress, angst, depression eller andre følelsesmæssige udfordringer kan påvirke en persons adfærd og beslutningstagning.
  4. Spænding eller nysgerrighed: Nogle mennesker søger nye oplevelser, spænding eller bekræftelse, hvilket kan føre til utroskab.
  5. Mangel på engagement: Hvis en person ikke føler sig fuldt engageret i forholdet eller føler sig forsømt, kan de være mere tilbøjelige til at overveje utroskab som en mulighed.
  6. Personlig utilfredshed: Hvis en person oplever lavt selvværd eller søger bekræftelse udefra, kan de være mere tilbøjelige til at være utro.
  7. Mulighed og fristelse: Nogle gange opstår utroskab som følge af en pludselig mulighed eller fristelse, især i situationer, hvor der er mangel på selvkontrol.

Der er også andre grunde til, at folk kan være utro, såsom seksuel utilfredshed, følelsesmæssig utilfredshed, hævn, vrede, mulighed, mangel på sårbarhed, mangel på spænding og følelse af forsømmelse. Det er dog vigtigt at huske, at utroskab er en kompleks adfærd, og at der ikke er nogen enkelt grund til, at folk vælger at være utro. Mænd giver kvinder oralsex og orgasme i frygt for utroskab

↓LÆS FLERE ARTIKLER OM UTROSKAB↓

+  Kone tvunget til at være utro - igen!