Ægte rødhåret piger er mere vilde i sengen – fup eller fakta?

Ægte rødhåret piger er mere vilde i sengen – fup eller fakta?

Tænder du på de rødhåret pigers fine hårpragt? de skulle være vilde og mere villige end de fleste andre piger!

Rødhårede kvinder er mere hidsige, sensitive, tåler ikke smerte og er mere liderlig end de fleste… Myter findes i rigt mål, når man som kvinde har røde lokker.

I gamle dage antog man, at rødhårede mennesker var hekse, varulve og endda vampyrer. Man mener, at i årene 1483 til 1784 i Europa blev 45.000 kvinder med naturligt rødt hår anklaget for hekseri og slået ihjel.

Men hvad er fup og hvad er fakta!?

Hvad er lige op og ned med de rødhåret piger, vi har samlet fakta, om hvad der er godt og skidt ved at være rødhåret.

Er du naturlig rødhåret? Så er skiller du dig ud af mængden. Det er nemligt blot 1-2 procent af verdens befolkning, der har rødt hår. Det er måske derfor, at rødhårede er så fascinerende.

Rødhårede piger i frække sexfilm

Undersøgelse viser at Kvinder med rødt hår har mere sex end brunetter og blondiner. Men det er fup at de er mere liderlige end alle andre hårfarver, grunden til at de har mere sex, er nok at de er mere attraktive som sexsymbol fro mange mænd,  og derved får mere sex end de andre hårtyper.

SEX I DAG?

Sammenlignet med resten af befolkningen er rødhårede oftere venstrehåndet.

Der er overvejende flest rødhårede i Vesteuropa, men også i Rusland findes et område, hvor der er mere end 10 procent af befolkningen, der er rødhårede.

Den mest sjældne kombination af øjenfarve og hårfarve er blå og rød. De fleste rødhårede har brune øjne. Og en del har grønne.

Rådhårede er heldige: Deres hår bliver ikke gråt med alderen, men enten blondt eller hvidt.

Rødhårede har ry for at kunne tåle mindre smerte end andre mennesker. undersøgelser foretaget på Aalborg Universitetviser, at rødhårede reagerer kraftigere på nogle typer smerte såsom tandsmerter og ekstrem kulde.

Se gallerier med ægte rødhåret piger, der holder liv i myter og fordomme.

Der er alt for mange falske rødhåret piger og kvinder, der prøver at se mere attraktive ud end de er. Det er bare wannabies, her er de ægte rødhåret, som beviser det ved at smide trussen, sprede benene og fremviser de ægte røde puppeshår. Læs også erotiske fortællinger om de rødhåret.

Eller er du mere til: Blondiner – Brunette – Behårede

porno med danske piger