Piger fortæller om deres frækkeste one night stand

Piger fortæller om deres frækkeste one night stand
JUÆEGAVER STORE RABATTER

Et knald de aldrig glemmer!

Et engangsknald kan være simpelt, forførende frigjort og uforglemmeligt – To af tre piger har haft engangsknald.

Fantastisk sex med en fremmed – Det kan være en fantastisk oplevelse af have et one night stand, møde et andet menneske og kaste sig ud i en lækker oplevelse, dele en nat sammen og så sige farvel og aldrig ses igen. One-night-stand: Hvad gemmer sig i bukserne!?

Et one night stand kan være flere ting. Måske har I mødt hinanden på en bar, klikket intensivt over en drink, hoppet ind i en taxa, for derefter at give fuld gas i sengen. Eller måske har I skrevet sammen på et datingsite og aftalt et kinky sexmøde med indlagt drejebog. Fælles er, at I har sex første gang, I mødes, og at der umiddelbart omgang ikke indgår forventninger om mere. Pigernes fortællinger om deres første møde med en kæmpe pik

Man skal kun have engangsknald, hvis man kan stå inde for det 100 procent og accepterer, at det er det, hvad det er: Et hurtigt møde i kærlighed, liderlighed, og sex med et andet menneske. Så smid alle forventninger væk, elsk fra hjertet, vær fri og nyd det. Og, nåja, brug altid kondom.

Har du lyst til et engangsknald? Så find en partner, der kan tilfredstille dine uforpligtende lyster og behov på casualdating.dk

Fuldesex første og bedste gang

EMMA 19: Jeg har da prøvet one-night-stands et par gange, men sjovt nok altid i en kæmpe brandert! 😉 Melder trangen sig og har jeg fået et tequila shot for meget, så bliver jeg bundliderlig!

Var til en større havefest med en masse mennesker, Snakkede med en gut der hed Dennis en høj, flot og muskuløs mand med et dejligt smil og øjne fyldt med liv og energi, vi havde kemi mddet samme og snakken blev hurtig flirtede og smålummer. Jeg havde fuldstændig glemt at vi lige havde mødt hinanden og kunne ikke tænke på andet end hvordan mon hans pik ville føles i mine hænder, i min kusse, i min mund… ja jeg ville på det tidspunkt bare gerne gennem kneppes af ham.

Jeg rejste mig og næsten trak ham efter mig ind i huset, op af trapperne her jeg fandt et ekstra badeværelse, hvor vi ville kunne være i fred. Han havde dårligt lukke døren før jeg næsten sprang på ham, så liderlig havde han gjort mig. Han tog fat i mig og løftede mig op på vasken, hvor han rev op i min kjole, trak min trusser ned og begyndte at slikke løs på min våde kusse som var fuldstændig klar til hans varme bløde tunge. Det var fantastisk og jeg var næsten nød til at holde mig for munden for ikke at komme til at skrige så dejligt føles det. Han slikkede løs og jeg var lige ved at komme men så stoppede han med at slikke. Han kiggede op på mig med et slørede blik i øjnene og sagde: ” Du smager dejligt!” hvortil jeg svarede ”Du slikker godt!”.

+  Flotte frække forførende fødder i fotos og film (FODFETISH)

Han rejste sig op og vi kyssede igen og mens han kyssede mig trængte han op i mig med sin store pik og det var næsten som om jeg mistede vejret totalt, så stor var han. Han fyldte mig helt ud så det kildede og sitrede i hele min krop, jeg var lige ved at eksplodere af lyst og begær. Han tog mig hårdt op af håndvasken og han kiggede mig dybt og inderligt i øjnene mens han havde et godt greb om min røv. Hans pik føltes fantastisk i min våde kusse og da jeg begyndte at klemme om den stønnede han heftigt og kunne ikke længere holde på det. Da han kom, var det som en eksplosion og han pustede og stønnede og vi holdt begge godt fast i hinanden mens han kom med de sidste ryk. Det var fantastisk befriende.

Da vi lige havde nettet os lidt, vendte vi tilbage til festen. Vi blev og drak lidt mere inden vi tog en taxi ind til byen, hvor vi fandt et lille hotel værelse. Vi sov slet ikke den nat, vi bollede som kaniner og vi skiftede til at tilfredsstille hinanden på alle mulige måder og nød bare hinandens kroppe den hele nat.

Jeg tror generelt, at de fleste piger har et lidt ambivalent forhold til one-night-stands, fordi vi på den ene side har behov som mændene, men samtidig stadig ligger lidt under for altid at skulle være “den pæne pige”. Personligt er jeg kommet frem til, at man både kan være luder og Madonna.

Engangsknald på et hotel

JANE 28: Mit bedste one night var med en fyr på 47 år som jeg havde skrevet med via et sexdatingsite. Vi havde aftalt at mødes på et hotel, og jeg skulle gå ind på værelset, lægge mig nøgen og være iført høje stiletter og blindfold – og ellers bare vente på, han kom ind.

Han kyssede mig, varmede mig i den grad op, og hold da op, det var pirrede ikke at kunne se ham, men kun mærke, føle og dufte ham. Jeg fik først lov at tage bindet af, da han gav lov til det, og han var dejlig, da jeg endelig måtte nyde synet af ham. Vi bollede total meget, og jeg var godt brugt og øm efter den tur. Vi forlod hotellet sammen og kyssede farvel og tror bestemt, at man sagtens kunne se, hvad vi havde lavet. Normalt er jeg ikke til one night stands, for jeg synes, det virker for koldt og ligegyldigt, men det her var en oplevelse ud over det sædvanlige.

Uforpligtende date med Analsex

VIVI 19: En af de bedste var helt klart med en fyr, der var syv år ældre end jeg. Det foregik i mit hjem, hvilket gjorde mig tryg, i sengen og i badet, og sexseancen tog fire-fem timer. Vi havde mødt hinanden på nettet. Vi tændte begge på analsex, og det var ‘temaet’ for vores engangsknald.

+  Scor andre friske kvinder/mænd til frække lege (Gratis profil)

Den følelse af rus i kroppen, dét at vi ikke brugte mange ord, men at blikkene talte for os. Det at vores kroppe gik i harmoni, vores lege udviklede sig til det euforiske og helt fantastiske. Orgasmerne gav mig et kick. Han kom fire gange på de timer, vi legede, og alt det, vi foretog os, gik op i en højere enhed, trods det at vi stort set ikke kendte hinanden.

Det er første gang i mit liv, at jeg virkelig oplevede sexkemi med et andet menneske. Og vi var ikke i forhold. Ingen af mine tre faste kærester gennem mit liv har formået at ramme noget så dybt og euforisk – hverken før eller siden.

Fræk one-night-stand med politimand

ANITA 31 I 2010 var jeg single og datede meget på nettet. Jeg fik kontakt med en politimand. Vi chattet helt vildt sammen. Han var total lækker, så jeg lavet et set-up, hvor han skulle agere ’listetyv’. Jeg iførte mig det pikante undertøj og bind for øjnene og gik i seng. Da jeg fornemmede, han var kommet ind i huset, stivnede jeg, mit hjerte sad helt oppe i halsen. Jeg havde på foto kun set hans krop og ikke hans ansigt. Han nærmere sig sengen og tog mig om hoften, løftede min underkrop op og kneppede mig helt vildt hvor jeg fik flere orgasmer.

Bagefter tog han bindet af, og jeg så ham for første gang. Vi drak noget kaffe, og han tog af sted igen. Har aldrig hørt fra ham siden.

Har kun haft gode one night stands.

Uartig Miss 26: Feks en gang jeg var i byen. Stod og kiggede på den her lækre fyr. I løbet af aftenen kom vi til at tale sammen og danse sammen. Han var bare så lækker – så alle mine principper røg den aften – for havde jeg fulgt mit moralske kodeks, skulle jeg have holdt mig fra ham – han var gift. Men jeg var fuld, liderlig og jeg synes han var så lækker – så jeg tænkte, hvad pokker. Vi lavede som sådan ikke noget “forkert” på diskoteket. Flirtede kun – men på den pæne måde. Han tog med hjem. Jeg var træt og frøs – han holdt om mig, kyssede mig og spurgte om vi skulle tage et bad sammen. Det var så rart, at være helt uden hæmninger (normalt går der lige lidt tid inden jeg hopper i bad med folk).

Bagefter badet fik jeg den helt store tur, massage og sex i timevis – virkelig god sex, alt for at forkæle mig. Dagen efter gik vi ud og spiste brunch sammen. Da vi gik hver til sit, sagde jeg, at han måtte hilse sin kone og sige tak for lån. (tror nu ikke han viderebragte min hilsen). Bagefter tænkte jeg, at han var en hver piges drøm men også en hver piges helvede. Den her ultimativt lækre fyr, der gjorde alt for en pige i sengen – men samtidig det største svin; han bollede jo udenom.

+  Derfor vil unge kvinder have 'gamle' mænd til både sex og forhold

Feks en ganske almindelig mandag eftermiddag. Jeg skulle bare ned og have en øl i Nyhavn med en god kollega. Bag os stod to englændere, den ene var hamrende lækker. Vi kom til at tale lidt med dem – og de bød på en øl. Min kollega skulle til at hjem, men jeg tænkte, fuck det, jeg lever kun en gang – og skulle de blive belastende, så smutter jeg bare. Nå, de var helt vildt griner og jeg blev bekræftet med en masse pæne ord. Det viste sig, at de var brødre, Paul og Andy (lad os kalde dem det) – og ganske så konkurrerende – i dette tilfælde om mig. Jeg nødt det og flirtede vildt med dem begge, vel vidende hvem jeg ville vælge (Paul), hvis det kom dér til. Da kl. var 23.30 var vi alle tre i højt humør, men Andy var ved at blive lidt irriteret, for jeg var begyndt mest at snakke med Paul. Da vi lige var alene et øjeblik, sagde han, at jeg kunne få det lige som jeg ville have det – den ene af dem, dem begge eller ingen. Nå, jeg sagde så, at det kunne være lækkert at få Paul med hjem – og vi tog hjem, mens Andy tog tilbage til Deres hotel. Paul og jeg tog som sagt hjem og hold da op hvor jeg nød det. Vi passede virkelig godt sammen i sengen – såee, der blev ikke sovet så meget den nat. Jeg var nødt til at gå hjem fra arbejde dagen efter kl. 12 og sove. Han skulle hjem til England dagen efter, hvilket selvfølgelig var lidt ærgerligt. Vi udvekslede tlf. numre – som jeg da benyttede da jeg et par måneder efter var i London. Så fik vi en tur til, hvilket også var rigtig dejligt. Herefter mødte jeg min nuværende kæreste – så ikke mere uforpligtende sex til mig – selvom jeg virkelig nød det!

Læs flere frække historier om den første gang man prøver Engangsknald og one-night-stands