Naboen havde set mit one-night stand fra vinduet

SPAR MANGE PENGE

Sms’en sagde:’ Kommer du ikke over til noget vin? Synet af din røv gør mig vildt liderlig’.

To sekunder senere bippede endnu en SMS: ’Jeg er din nabo. På den anden side af gaden. Du har ingen gardiner, og selvom jeg prøvede ikke at kigge, var det for svært. Jeg har den vildeste lyst til at kneppe dig’.

Jeg tænkte tilbage og kom i tanke om mit seneste one-night stand for to dage siden, og at der helt sikkert ikke var trukket gardiner for. Manden kneppede mig bagfra og bad mig så om at slikke hans stive pik ren.

Jeg husker hvordan han vendte mig om, og hvordan han begærligt slikkede mit stramme røvhul, mens han fingerkneppede min våde fisse. Han beordrede mig op på alle fire, smurte langsomt mit røvhul ind i glidecreme, og kneppede mig så forsigtigt. Til at starte med.

Snart kneppede han mig hårdt og kontant. Og mit røvhul var stadig ømt efter hans hårde piks behandling. Jeg tændte for vildt på hans tunge og hans store pik, og kom ikke bare én gang, men flere gange den eftermiddag. Mit røvhul dirrede, og pulsen i min fisse bankede løs flere timer efter at han var gået, når jeg tænkte på hvordan han havde givet mig ordrer.

Jeg sendte en ophidset tanke tilbage til den liderlige håndværker, som egentligt bare skulle have nøjedes med at justere min vandhane, men som endte med at give mig adskillige orgasmer den eftermiddag. Han havde allerede SMS’et tilbage, forklaret hvor stiv hans store pik igen var og hvor meget lyst han havde til at slikke mit røvhul, min våde fisse og mine stive patter igen. Hvor meget jeg fortjente at få gennempulet mit stramme røvhul.

Jeg overvejede om jeg skulle glemme SMSen fra min nabo, og bede håndværkeren stille igen. Noget fik mig til at tøve, og i stedet SMS’ede jeg tilbage til min nabo: ’Hvornår?’ ’Nu’ svarede han tilbage. ’Giv mig lige 20 minutter’ skrev jeg tilbage.

Jeg gik på badeværelset for at vaske min fisse. Jeg var allerede våd ved tanken om hvad der ventede. Jeg spulede min klit med håndbruseren, mit røvhul dirrede stadig ømt af ophidselse. Jeg smurte det med sæbe og stak to fingre op. Jeg lod dem glide frem og tilbage og kunne mærke, hvordan pulsen dunkede i min klitoris.

Jeg var drivende våd og ville komme så let som ingenting, hvis jeg lod fingrene fortsætte. Jeg stoppede legen og tænkte på min nabo. Jeg vidste faktisk ikke helt, hvordan han så ud. Men fandt hans SMS temmelig fræk. Alt for svær at afvise. Desuden, jeg trængte til pik og til at blive gennemkneppet. Igen. Og gerne i røven. Jo mere, jo bedre.

Jeg gjorde mig færdig og tog min mest sexede BH på. Trusserne lod jeg ligge og tog nederdel og højhælede sko på. Jeg gik over gaden, ringede på og stod pludselig dér i den fremmede mands entré. En ung fyr, meget yngre end mig, måske 22 år, åbnede døren. Han grinede bredt. Gav mig et kindkys og et kram og sagde, at han glædede sig til at lære mig bedre at kende.

Han tog min hånd, trak mig ind på sofaen. Herfra kunne jeg se direkte over i min egen lejlighed. Han grinede, jeg grinede. Han trak mig ind til ham, og vi kyssede. Våde kys, der gav elektriske stød i min fisse. Hver gang han stak tungen ind i min mund, føltes det, som om at han stak sin pik op i røven på mig.

’Du er jo helt vild med pik!’ indledte han.

Han knappede min skjorte og begyndte at slikke mine brystvorter, mens han stønnede højlydt. ‘Mmm’ mumlede jeg og lynede hans bukser op og tog fat om hans nosser, gled op og målte hans pik med min højre hånd.

’Den er gigantisk, udbrød jeg anerkendende.

’Jeg ved det’ svarede han tilbage og trak bukserne af og rejste sig op foran mig. Pikken var enorm, og jeg kunne ikke vente med at smage den. Jeg tog den i munden og lod min tunge glide op og ned, Slikkede små sæddråber i mig, slikkede hans kæmpenosser, mens jeg konstant tænkte på, hvordan det ville føles, når han kneppede mig.

SEX I DAG?

Han trak mig væk, strøg mig over håret, sagde: ’du slikker for vildt! Du er vild med pik! Men nu har jeg lyst til at se din lækre røv tæt på!’

Han trak mig ned på gulvet, på alle fire og med min fisse og røvhul blottet. Jeg kunne mærke safterne løbe og hvor liderlig det gjorde mig, at han betragtede mig.

’Bliv liggende’ bad han. Han kom tilbage og startede med at skille mine våde balder ad med et fast greb. Han begyndte at slikke min dunkende fisse og min klit. Hans tommelfinger begyndte at vandre op til mit stramme røvhul, som han behændigt smurte med glidecreme. Mit åndedræt blev tungere.

’Du tænder så meget på at få den i røven!’ konstaterede han. ’Bare rolig, du skal nok blive gennemkneppet i aften, men fortæl mig lige om ham der kneppede dig den anden aften. Du virkede så liderlig! Jeg så det hele, hvordan han kneppede dig. Jeg rev den af mens jeg så på.’

Jeg fortalte det, som det var, at det var et one-night stand med en håndværker.

Min nabo grinede: ’Måske vi kan kneppe dig samtidig? Én i røven og én i munden. Du virker som én, der skal have pik flere gange om dagen!’ ’Mmmm’ stønnede jeg, ’måske!’ tænkte jeg ophidset.

Han fortsatte med glidecremen, begyndte langsomt at smøre mit stramme, dunkende røvhul ind. Han lod langsomt to fingre finde vej, dernæst tre fingre.

’Jeg skal ha’ dig i røven’ smilede han selvsikkert.

Slikkede mine strittende bryster, og begyndte begærligt at bide i mine hårde brystvorter. Jeg kunne mærke ophidselsen prikke i min fisse, mine fingre fandt vej og jeg stønnede nu højlydt – mens han så på hvordan jeg kærtegnede min klit med bare én finger.

Han fandt sin mobiltelefon frem og sagde: ’Lad mig filme din liderlige fisse – bare lige to minutter’. Jeg spredte mine lår, gjorde plads til at han kunne filme min våde fisse og mine strittende patter. Han filmede løs, mens han holdt om sin pik, der var ved at eksplodere.

Der gik heller ikke lang tid før, han vendte mig om på alle fire, tog et fast greb om sin pik, fandt min kusse og stødte til.

’Din luder, din liderlige tøs’ stønnede han. ’Du vil bare ha’ pik lige meget hvad. Du spreder ben for hvem som helst, der tilbyder at kneppe dig. Jeg bliver nødt til at sætte dig på plads, din tæve!’ nærmest råbte han, mens han klaskede mig højlydt i røven.

Jeg gav ham ret. Klaskene ophidsede mig for vildt. Det eneste, jeg ville, var pik i det øjeblik. Jeg stønnede: ’Knep mig hårdere. Kom nu, jeg er din luder i aften. Gør hvad du vil. Knep mig som du vil!’

Han trak sig ud af min kusse. Glidecremen havde gjort mit røvhul glat og åbent. Hans stive pik gled nu ind i mit røvhul. ’Jeg ved godt, at du er meget stram, jeg skal nok være forsigtig’ stønnede han.

Der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke, hvordan hans pik eksploderede i mit røvhul. Og hvordan sæden langsomt sivede ned mellem mine baller. Han hviskede mig i øret: ’Jeg slikker dig ren. Læg dig på alle fire. Jeg vil have du kommer, mens jeg har tungen oppe i dig’.

Jeg gjorde, som han sagde og mærkede, hvordan han slikkede sin egen sæd blandet med mine safter i sig. Han stak tungen ind i mit røvhul og tungekneppede mig. Jeg lod mine fingre glide over min klitoris og stønnede nu højlydt i takt med hans tunge kneppede mit røvhul.

’Jeg kommer’, nærmest skreg jeg, mens han klemte sine fingre om mine brystvorter. Smerten fik min kusse til at banke hurtigere. ’Kom bare, jeg knepper dig lige så snart min pik er hård igen’ hviskede han. ’Kom nu din luder, jeg lover at jeg knepper dig igen’.

Da jeg gik hjem SMSede jeg min håndværker, og spurgte om han han havde lyst på en trekant med min unge nabo. Svaret kom med det samme.

Forfatter: Pigen overfor

porno med danske piger