Undercover sexlegetøj der ikke ligner sexlegetøj

Undercover sexlegetøj der ikke ligner sexlegetøj

Er du typen, som kan finde på at lade dit sexlegetøj liggende fremme ved et uheld?

Mangler du inspiration til at finde det perfekte sexlegetøj som svigermor ikke ville kunne spotte? Vi har samlet flere ideer til hvad du kan anskaffe dig af frække legesager, som bestemt ikke ser ud som sexlegetøj.

Til kvinder:

Crave Vesper er en smuk halskæde. Men den er også udstyret med en effektiv lille vibrator, så du altid har en vibrator lige ved hånden. Mange bruger også denne smukke kæde som et sexede symbol til deres partner om at når de bære vibratoren så betyder det at man virkelig har lyst til at lege.

Rocks Off Bamboo 10 Speed Klitoris Vibrator har udseende som en læbestift, men er en rigtig snyder, for det er i virkeligheden en klitorisvibrator. Dens firkantede udformning foroven gør den nem at placere meget præcist på klitoris for ekstra intens stimulation. Og på grund af dens diskrete størrelse, kan du nemt have den med dig i håndtasken.

“Diamonds are a girls best friend”, som man siger. Bijoux Indiscrets Twenty One Diamond er ingen undtagelse. Den er udformet som en stor diamant, og ville sagtens kunne bruges som pynt i vindueskarmen. Vibratoren ligger utrolig godt i hånden og så er den udstyret med mange forskellige vibrationsniveauer, så der skulle være noget for enhver smag.
21 vibrating diamond-cab

SEX I DAG?

Til mænd:

Nej, det er ikke en stor isterningepose, men til gengæld et onaniprodukt til mænd. Han fylder Travel Pussy med kropstempereret vand, og posen har selvluk (ligesom almindelige isterningposer), så vandet bliver indenbords. Så tilføjer han bare lidt glidecreme og trækker sleevet ned over sin penis, der føles som en dejlig, varm vagina.

Tenga-æggene er meget populære – ikke mindst på grund af deres diskrete udseende som ja – æg. Endda serveret i en æggebakke. Inde i skallen gemmer der sig et blødt og fleksibelt sleeve, der kan strækkes helt op til 30 cm. Mønsteret på ydersiden af æggene viser, hvilken struktur sleevene har indvendigt, da de alle stimulerer på hver sin måde.

Monkey Spanker Solo ligner et forstørrelsesglas, men dér hvor glasset ville have siddet, er der i stedet et hul, hvor penis skal igennem. Den er også udstyret med en lille vibrator, som kan give ekstra pirrende stimulation. Når den bruges med glidecreme, bliver oplevelsen bare endnu mere sensuel, når han bevæger den lille makker op og ned af sin penis.

Godt nok skulle man have en meget tynd hals for at passe det, men Stud Lasso Silikone Penisringminder mest af alt om et western slips. Det er dog en penisring. Den kan justeres i størrelsen, så den passer til de fleste mænd, og når han bruger den, vil han få en hårdere og fyldigere erektion.

Til par

Dame Products Eva ligner en overdimensioneret bille, og er ét af de nyeste skud på stammen inden for håndfrit sexlegetøj. ”Kroppen” lægges på klitoris, og de to ”ben” på siden placeres derefter på indersiden af hver af de ydre kønslæber. “Benene” skubber lidt udad og imod kønslæberne, og på den måde holder vibratoren sig selv på plads. Den er fuld af gode vibrationer, og hun kan bruge den enten solo eller sammen med en partner.

I Rub My Duckie ligner, og er, en badeand. Bare med lidt flere funktioner end den almindelige af slagsen. Den er velegnet til både almindelig massage, men kan så også bruges til intimmassage for både ham og hende. Og den er (selvfølgelig) 100 % vandtæt, så man kan bruge den i badekarret.

porno med danske piger