Afpressede min lillesøster til sex!

SPAR MANGE PENGE

Det var sent om natten da jeg pludselig vågnede ved en lyd jeg hørte fra stien i haven, rejste mig og kiggede ud.

Min sted-lillesøster kom listende op mod huset. Hun skulle da have været hjemme for længe siden tænkte jeg. Min sted-lillesøster var 16år og en ret cute tøs, lidt buttet men meget køn. Jeg havde altid fantaseret lidt om hende når jeg havde set hende i bikini eller ved en fejl kommet til at åbne døren til toilettet mens hun var i bad.

Da jeg hørte hun forsigtigt låste sig ind i huset, tænkte jeg godt de gamle sover, ellers ville hun da få en kæmpe skideballe. Efter lidt tid var hun listet ind på sit værelse. Jeg sad og fantaserede lidt om hende og fik så en idé til at få det bedste ud af situationen.

Jeg forlod mit rum og gik over mod hendes, stille bankede jeg på døren, der blev helt stille derinde. Hun kom forsigtigt over til døren og åbnede forsigtigt, hun så lettet ud da hun så det bare var mig. Hvad vil du? Spurgte hun, “Bare snakke lidt” svarede jeg og gik ind på hendes værelse.

Det er nok ikke så godt at du kommer så sent hjem. Mor og far ville nok blive ret sure hvis de fandt ud af det. Hun forsøgte at benægte, sagde at hun hele tiden havde været hjemme, men opgav hurtigt da hun kunne se at den hoppede jeg ikke på. Måske jeg skulle fortælle dem det? Det er nok det bedste. Sagde jeg drillende.

Nej! Nej! Nej! Please lad være..

Jeg kiggede på hende. Spurgte hvad hun ville gøre for at få mig til at tie stille.

ALT! udbrød hun; Rydde op på dit værelse, tage din opvask, klare alle dine pligter i huset!.

Jeg smilede. Det var nu ikke lige det jeg havde i tankerne. Hun kiggede underligt og spurgte hvad jeg så mente.

Jeg satte mig på sengen. Det er pæææænt længe siden jeg har fået lettet trykket – hvis du forstår..

Hun kiggede underligt på mig et par sekunder. Så gik det sandheden op for hende. EJ?! Det kan vi da ikke.. Det kan du ikke mene! Jeg er jo din lillesøster..! Det er forbudt.. Det gør jeg simpelthen bare ikke!

Jeg kiggede koldt på hende, og sagde at det måtte hun selv om. Og mindede hende om hvor lang tids stuearrest hun ville få.

Hun kiggede fortvivlet på mig. Hvad havde du tænkt dig vi skulle lave?

SEX I DAG?

Jeg gik op og stillede mig tæt op af hende. Min hænder lagde jeg på hendes røv. Hviskede i hendes øre: Ikke noget vildt mus. Du skal bare sutte mig til jeg kommer. Jeg skal ikke op i dig eller noget.

Hun sukkede. Havde tårerne i øjnene. Ok så.

Jeg satte mig igen på sengen. Trak bukserne og underbukserne ned. Hun kiggede på min allerede stive pik. Sæt dig ned på knæ sagde jeg lidt bestemt. Hun satte sig ned foran mig. Lænede sig frem mod min pik. Stoppede lige inden hun tog den i munden. Kiggede på mig Please kan vi ikke godt lade være?. Jeg rystede på hovedet. Tårerne løb ned af hendes kinder.

Så tog hun den endelig i munden. Fuck det var lækkert. Mine hænder rørte uden på tøjet, ved hendes bryster. Hun hulkede stillede imens hun suttede. Hun var ok, med til tider måtte jeg lige korrigere hende lidt. Efter noget tid kunne jeg mærke at jeg var tæt på at komme. Jeg stoppede hende og sagde at jeg snart ville sprøjte, og at hun skulle beholde det hele i munden, indtil jeg sagde hun måtte synke.

Hun suttede videre. Så kom jeg i store ryk. Sprøjtede sæd ind i min stedlillesøsters mund. Så trak jeg pikken ud. Jeg kunne se hun havde sæden inde i sin lukkede mund. Hund kæmpede med det. Kiggede bedende op på mig. Hun så ud som om hun kunne kaste op. Så satte jeg mig ned foran hende. Slikkede tårerne af hendes kinder. Slikkede en lille klat sæd væk fra hendes mundvig. Så kiggede jeg hende i øjnene og sagde at hun skulle synke. Hun sank. Så lagde hun så på sin seng og hulkede og jeg gik ind på mit værelse.

Jeg faldt hurtigt i søvn.

De følgende dage snakkede vi ikke så meget sammen, og min lillesøster undgik mit blik. Jeg gik og fik mere og mere lyst til at prøve hende igen. Evt. prøve noget mere end bare et blowjob. Da det blev fredag sad jeg på mit værelse og ventede. Hun gik ud, skulle over til nogle venner. Jeg gik i kælderen for at lede efter noget og efter lidt tid fandt jeg det, et lille videokamera. Jeg listede tilbage på mit værelse og gjorde det klar til at filme. Og så ventede jeg eller. En del timer senere da kl. var omkring to om natten, hørte jeg igen skridt på stien i haven. Jeg rejste mig, tændte kameraet og filmede. YES! Tænkte jeg nu. Nu havde jeg bevis for min søster der kom hjem lang tid efter hun skulle være hjemme.

Da jeg kunne høre hun var nået ind på sit værelse, forlod jeg mit. Bankede forsigtigt på hendes dør, men gik ind inden hun åbnede. Hun kiggede skræmt på mig Åh nej. Ikke igen.. Jeg kiggede på hende. Jo.. Men denne gang er et blowjob ikke nok.

Jeg vidste hende kameraet med filmen af hende der kom for sent hjem. Hun begyndte at græde. Kastede sig ned på sin seng på maven, og lå med ansigtet ned i madrassen.

Hendes fyldige bagdel strittede op i vejret. Jeg satte mig på sengen ved siden af hende: Det er faktisk den helt rigtige måde du ligger på. Jeg lagde min hånd på hendes bagdel. Hun kiggede på mig. Jeg sagde at jeg ville tage hende i røven, og spurgte at hun havde prøvet det før.

Hun blev helt panisk. Åh please nej. Har aldrig prøvet før. Please. Jeg sutter dig alt det du vil, bare ikke i numsen. Må jeg ikke nok slippe!?

Jeg rystede på hovedet. Jeg begyndte at tage mit tøj af. Da jeg var færdig, trak jeg hendes nederdel af hende, og bagefter hendes leggins. Hun var iført en g-streng som sad godt gemt oppe i mellem hendes fyldige baller. Den trak jeg også af. Spredte ballerne, og begyndte at slikke hendes hul. Hun lå helt stille. Efter lidt tid, stoppede jeg med at slikke, og spurgte hende om hun havde noget med kunne bruge som glidecreme.

Hun kiggede på mig, og rystede på hovedet. Nå jamen, så gør vi det jo bare uden glidecreme. Lynhurtigt fik hun tryllet en lille dåse med vaseline frem. Jeg smurte hendes røvhul ind, og ligeledes min pik. Langsomt begyndte jeg at fingerkneppe hendes røv. Først en finger. Så to. Efter et par minutter trak jeg dem ud, og placerede min pik ud for hendes numsehul. Hun kiggede bagud på mig. Hun så bange ud.

Langsomt førte jeg pikken op i hendes røv. FUCK den var stram. Hun gav et lille skrig fra sig. Jeg pressede hendes hoved ned i puden for at det ikke skulle høres. Rev så fat i hendes hår og hviskede til hende at hun skulle dæmpe sig. Bid i puden hvis det er så slemt. Hun bed fat i puden, og græd stille imens jeg kneppede hende i røven. Hendes hulkene tændte mig. Allerede efter 5 minutter kunne jeg mærke at jeg var tæt på at komme. Jeg satte tempoet yderliger op, så stoppede jeg og spurgte for sjov min lillesøster, Skal jeg komme oppe i din røv, eller vil du have den i munden og sutte den tom?

Hun svarede med gråden stemme, at hun ville tage det oppe i røven. Så stødte jeg igen pikken i bund og kørte den frem og tilbage. Efter et par minutter sprøjtede jeg løse oppe i hendes røv.

Jeg trak mig ud og lagde mig på sengen. Sæden piblede langsomt ud af hendes røv. Jeg kørte en finger rundt i det, og stak den også lidt op i røven på hende. Hun hulkede stadig.

Væn dig til det. Det her kommer vi til at gøre en del. Men tag det rolig, jeg skal nok få udvidet din røv med tiden, så den bedre kan klare det.

Så gik jeg ind på mit værelse og lagde mig til at sove…

 

Forfatte: SexTøzzen

porno med danske piger