BDSM guide for begyndere og de legesyge.

BDSM guide for begyndere og de legesyge.

SPAR MANGE PENGE

Bondage og dominans guide.

PRØV NOGET NYT MED DIN PARTNER OG OPLEV NYE SIDER AF HINANDEN.

Der er nok ikke mange, der ikke har opdaget den BDSM-hype, der tog landet med storm efter udgivelsen af den første 50 Shades of Grey-bog. Men hvad er det egentlig, og hvordan kommer du i gang sammen med en partner?

Du ved vel at vi har hele 50 Shades of Grey kollektionen?

Sådan kommer I igang

Efter 50 Shades of Grey-hypen gik BDSM fra at være noget, der blev udøvet bag lukkede døre i dunkle lokaler, til at være en accepteret fantasi i danskernes sexliv.

SEX I DAG?

Men til forskel for hvad mange aviser, film og bøger vil have os til at tro, så behøver BDSM ikke have noget med komplicerede redskaber, ubekvemme dragter eller stærk smerte at gøre – nydelse er stadig målet! Her får du derfor en guide til BDSM for begyndere, så du også kan komme til at opleve den nydelsesfulde verden, der er BDSM.

Inden vi går i gang…

…vil vi gerne vise dig vores store BDSM- og fetishboks. Den er diverse nok til, at du kan prøve lidt forskelligt. Med den har du som begynder alt, hvad du skal bruge for for at eksperimentere med BDSM sammen med en partner.

BDSM BOKS

Så… Hvad er BDSM egentlig?

BDSM er en forkortelse for Bondage, Dominans/disciplin, Sadisme og Masochisme – i det store hele alt, der relaterer sig til spillet mellem underkastelse og dominans i seksuelle sammenhænge. I sin essens er BDSM alle seksuelle lege, der eksperimenterer med magt og dominans, hvilket kan være ekstremt pirrende for mange.

Ved første øjekast kan BDSM være svært at forstå, men det behøver slet ikke at være så ekstremt, som det lyder. Nogle parterapeuter anbefaler endda rollespil og BDSM-lege til par, der oplever problemer i relationen eller sidder fast i gamle mønstre. BDSM er altså en god måde at bryde med normerne og ens normale dynamik i sengen for at puste lidt ny energi ind i parforholdet.

Da BDSM ofte behandler magt og tabuer er det vigtigt, at man er en smule forberedt, inden I som par går i gang. Tre pointer er ekstra vigtige at forholde sig til –  Læs hele artiklen…

Skriv et svar