Alene med svigermor i sommerhus

Stemningen havde ikke været god derhjemme det sidste stykke tid. Vi havde skændes meget om ubetydelige småting. Hun skulle på veninde weekend med tøserne.  Og jeg havde tænkt mig at køre op til svigerforældrenes sommerhus. Jeg havde lovet dem at jeg ville klippe hækken og lave et par andre småting. Jeg tænkte at jeg kunne få lidt fred og ro til at tænke over mit forhold til Anne. Fysisk arbejde fik mig altid til at få ro på de indre linjer så at jeg kunne tænke klart.

Jeg drejer ned af grusvejen til sommerhuset, vinduet nede på bilen, sommervarmen allerede godt på vej selv om klokken ikke engang var 10 end nu. De sidste par dage havde det været 28 grader og det så ud som om dagen i dag skulle blive en gentagelse. Da jeg drejer ind i indkørslen opdager jeg til min overraskelse at svigerforældrenes bil holder parkeret der. “Pis!” tænker jeg. “Nu får jeg ikke den ro jeg havde brug for.”

Jeg overvejer kort om jeg skal bakke ud igen. Men Anne’s forældre er egentligt rigtigt søde at være sammen med. Og nu har jeg kørt hele vejen her op, så jeg kan lige så godt få gjort det jeg kom for. Jeg går ind i haven hvor jeg møder og på det nærmeste overrasker svigermor Lene, som giver et forskrækket hvin da jeg drejer rundt om hjørnet på huset. “Hej! Hvad laver du her?” lykkedes det hende at sige.

“Jeg skal have ordnet hækken og de andre småting som jeg havde lovet jer” smiler jeg og går hen og giver hende et kram. “Ej, Peter, det skal du da ikke. Solen skinner og det er sommer.  Arne kan tage sig af det.” griner hun. Hun ser ud som hun er glad for at jeg kom. “Nej nej, nu er jeg her. Så nu gør jeg det.” siger jeg med et smil tilbage til hende. “Hvad laver du her? Og hvor er Arne?” siger jeg og kigger mig omkring. Hun smiler lidt skævt og siger “Han er på arbejde, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne tage her op og rode lidt i haven”. “Der var vi to” griner jeg.

Jeg går i gang med at finde alt udstyret frem. Det er en stor grund, med en 2 meter høj hæk rundt om det meste af grunden. Jeg begynder i den nordlige ende. Og der går ikke lang tid før jeg kampsveder. Jeg smider t-shirten og kigger samtidigt omkring. Jeg kan se Lene stå bøjet henover et bed. Hendes brede velformede røv er pakket ind i et par afklippede cowboybukser i hotpants længde. Jeg står et øjeblik og nyder synet. Kan mærke at det er et stykke tid siden at jeg har haft sex med Anne. Og varmen gør det ikke bedre. Kan mærke en begyndende rejsning presses sig på i bukserne. Jeg skynder mig at kigge væk og arbejder videre.

Noget der ligner en uendelighed senere, stopper jeg igen op. Er kun nået halvvejs! Min krop er dækket af sved og sveden pibler ned af min bare overkrop. Jeg mærker et prik på skulderen og vender mig om. Der står Lene med et stort glas vand “Hej, tænkte du var blevet lidt tørstig” smiler hun og giver mig glasset.

“Tak” siger jeg og tager glasset. I mens jeg drikker kigger jeg på hende igen. Hun har en hvid skjorte på som hun har bundet i en knude på maven og smøget ærmerne op på. Jeg kan se at hun sveder lige så meget som mig. Skjorten klæber til hendes hud. Hun tørrer sig over panden og skubber hendes klæbrige pandehår til side imens hun betragter mig stille. Jeg kan mærke at min pik igen giver sig til at rejse sig ved synet af hendes tunge bryster klemt inde i den næsten gennemsigtige hvide skjorte. Jeg kan ane den hvide blonde BH hun har på indeunder. Og hendes svedige brune maveskind som man kan kysse på hele vejen ned!

Jeg kigger op og ser at hun kigger på mig. Jeg rødmer over at ha’ stået og gloet på hende. Hun er trods alt min svigermor! Uden at hun sige noget vender hun sig om og går. “Klaphat! Det klarede du fint” tænker jeg for mig selv. Jeg ryster på hovedet for at få tankerne på plads og går igen igang med hækken.

SEX I DAG?

Da jeg får arbejdet mig 10 meter længere ned af hækken kan jeg se hende igen. Hun ligger på knæ og luger i bedene. Hendes røv stritter lige op i luften og vugger lokkende frem og tilbage. Igen stopper jeg og står og nyder synet. Tænker på hvordan det ville være at knappe hendes bukser op og lade hende bukke sig forover i mens bukserne langsomt glider ned over hendes balder. Min pik rejser sig og begynder at dunke i mine bukser. Jeg stønner næsten, så tændt er jeg. Jeg trykker min håndflade i mod bulen i bukserne og mærker det skønne jag i pikken det giver.  “Fuck, jeg bliver nødt til at få en spiller. Ellers ender det med at jeg springer på hende!” tænker jeg. Jeg skynder mig at gå ind i huset og ud på badeværelset.

Jeg knapper mine bukser op og hiver min pik ud i det fri. Giver mig straks til at hive frem og tilbage. Gnidder mine fingre i mod kanten af mit pikhoved og presser de piblende dråber presperm ud. Lægger hovedet lidt tilbage og stønner. Pludselig går døren op og Lene står der. Overrasket stirrer vi på hinanden. Hun kigger kort ned på min hånd som holder pikken. Og uden et ord, lukker hun døren. Jeg står tilbage med bankende hjerte og en pik der dunker. “Fuck fuck fuck!” tænker jeg. Jeg propper med møje og besvære min stive dunkende pik tilbage i bukserne og går ud til hækken igen. Jeg kan ikke se hvor Lene gik hen?

Da jeg endelig får øje på hende igen ser jeg hende gå over til bedet igen. Jeg spærrer øjnene op. Hun har taget sin hvide skorte af og hendes tunge bryster er kun dækket af hendes blonde BH,. BH’en er næsten ved at sprænges af de dejligt store bryster. Hun sender mig et blik og det ser ud som om hun stritter endnu mere med numsen og svajer i ryggen da hun igen bøjer sig ind over bedet. Min pik dunker hårdt og jeg kan mærke at presæden spreder sig og gør min underbukser klæbrige. Hun kigger igen over skulderen på mig og svajer med ryggen. Jeg står et øjeblik uden at vide hvad jeg skal gøre. Var det en invitation? Eller er det mig der er så liderlig at jeg ikke kan tænke klart? Hun kigger igen over skulderen og det ser ud til at hun skubber armene sammen så hendes bryster klemmes i mellem dem. Uden at tænke yderligere tager jeg hurtige skridt hen til hende.

Da jeg når hende, falder jeg på knæ bagved hende, griber hende hårdt om livet og trækker hende op i siddende stilling. Hun giver et overrasket hvin, men kæmper ikke i mod. Jeg trækker hårdt i hendes bukser, nærmest river dem ned, trækker hendes trusser med. Skubber hende hårdt forover, så hendes røv stritter lige op i luften i mens jeg febrilsk skubber mine egne bukser ned. Jeg tager fat om min pik og styrer den hen til hendes fisse. Mit pikhovedet presser sig imellem hendes skamlæber og kører den op og ned indtil jeg finder stedet og presser pikken dybt ind i hende med et dybt støn. Og hører hende modtage med et lige så vellidt støn.

Jeg begynder at kneppe hende, hårdt, hurtig og dyrisk, griber hende om hofterne og banker ind i hende. Hendes fisse er smask våd og driver med hendes safter. Hun presser sin røv baggud hvergang jeg skubber frem. Hun ligger med ansigtet nede i bedet med kinden presset ned i jorden. Hun mumler og stønner “Åh ja…knep mig…ja…ja…ja”. Jeg næsten skubber hende henover jorden med den kraft jeg banker min pik op i hendes fisse. Mine hænder slipper deres greb om hendes hofter og jeg læner mig frem for at for at kramme hendes tunge bryster. Hun fumler med BH’en bag ryggen og får den trukket af. Og hun skubber sig op så hun ligger på alle fire. Jeg stønner og grynter liderligt i hendes nakke. Min pik kører i hendes varme våde fisse og mine nosser banker i mod hendes klit hvergang jeg kommer helt i bund. Pludselig kommer jeg i en kæmpe orgasme, min pik eksploderer nærmest og giver sig til at sprøjte varm sæd op i hende. Hun stønner overrasket da jeg banker den hårdt op i hende og hun kan mærke min sæd sprøjte. Hun klemmer hårdt om min pik med sin fisse i mens jeg knepper hende og fylder hende stød efter dybe stød.. Til sidst kollapser jeg udmattet, svedende ind over hende og hun falder med ned. Vi ligger halvt på græsset, halvt i bedet og stønner og hiver efter vejret.

Sådan ligger vi indtil hun blidt skubber mig af. Hun rejser sig op og rækker en hånd ned til mig. “Kom” siger hun med et smil. Jeg kommer på benene og tager hendes hånd. Hun leder os ind i huset ind og ind på badeværelset. Hun tænder for bruseren i brusekabinen og træder ind under den. Løfter armene i mod vandet og lader det skylde over hende. Jeg følger hendes eksempel og træder ind under vandet i mens jeg krammer hende bagfra. Jeg giver et lille gisp da jeg mærker at vandet er meget koldt. Hun vender hovedet og griner “Er det koldt?” og kysser mig på munden.

Jeg griner tilbage og møder liderligt hendes mund “Ja, men det er dejligt at blive kølet ned”. Mine hænder glider op af hendes mave og finder hendes bryster, mærker at hendes brystvorter er hårde. Jeg fanger dem i mellem pegefinger og tommel. Niver blidt i dem i mens vi liderligt kysser hinanden. Hun presser sin røv i mod min pik og jeg kan mærke at jeg vokser igen. Jeg svarer ved at presse min pik i mellem hendes balder og gnubber den frem og tilbage i sprækken. Hun stønner højt “Åhhh….du er så stor og hård.”. Hun bryder vores kys og bukker sig ned og samler en sæbe op. Hun klemmer en stor klat ud i hånden og vender sig i mod mig med et skælmsk smil for derefter at glide hånden bag om sig. Jeg kigger ned og ser hende presse to finger op i hendes stramme numsehul.
Hun stønner liderligt i mens hendes fingre lige så stille arbejder sig indenfor. Jeg kysser hendes skulder, lader mine tænder bide og tirre hendes hud. Hun stønner igen og tager fat om min pik.

“Du skal kneppe mig i røven med din store pik” siger hun hæst i mens hun bakker røven i mod min pik. Da mit pikhoved presser sig på det stramme hul, lukker hun øjnene og holder vejret. Jeg kan mærke hendes stramme hul i mod spidsen af mit pikhoved gøre modstand i mens hun bliver ved med at bakke ind i mod mig. Da hendes ringmuskel endelig giver plads, stønner hun højt “Jaaaa….”
og hun begynder stille og roligt at kneppe sig selv på min pik. Jeg står stille, kysser hende, krammer hendes bryster. Mærker hendes stramme røvhul om min pik som den glider dybere og dybere ind.
Da jeg endelig er helt i bund overtager jeg styringen. Begynder langsomt at kneppe hende. Bruger alt hvad jeg har i lange dybe stød, glider næsten ud af hendes hul før jeg igen skubber den dybt.

Hun presser hænderne i mod brusekabinens glasvæg og stønner. jeg hvisker liderligt i hendes øre “Ka’ du li’ at blive kneppet i røven?”. Hun svarer med et dybt “Jaaaaaa…knep min stramme røv…
fyld mig med din pik og sperm”. Tempoet stiger og min hånd glider ned af hendes mave, finder hendes våde fisse, lader et par finger glide ind i fissen på hende og hun svarer med støn og liderlige klynk. “Ååååh ja, så dejligt, mere, mere!”. Trykker pikken helt i bund i røven på hende og holder den der. Roterer og gnubber min mave i mod hendes røv, mærker min pik op i hendes stramme hul. Hun roterer sine hofter liderligt “Du er så stor…jaaa….”. Jeg bider hende liderligt i skulderen og giver mig til at kneppe hende, hårdt med dybe stød. Hun hviner og stønner “Mere…mere…”. Min mave klasker imod hendes røv og hendes bryster hopper og danser med hvert stød. Mine fingre glider ud af hendes fisse og finder hendes klit. Jeg presser på den, gnubber den i hurtige faste cirkler. Hendes ben giver sig til at ryste. “Ja…ja…knep mig…ja..ååååh jeg kommer! jeg kommer!” nærmest skriger hun. Og jeg mærker hendes fisse og røvhul trække sig sammen i det hun giver sig til at komme.  Følelsen af hendes røv der strammer sig om min pik får også mig til at komme! Og jeg brøler min orgasme ud i rummet “JaaaaaAAAAAARRHHH…!”. Jeg knepper hendes røv som besat imens jeg kan mærke min pik sprøjter varm sæd op i røven på hende. Hun klynker “Ååååh ja, fyld min røv….fyld mig…jaa…JAAAAAAA!”

Jeg bliver ved med at banke løs, hun stønner og klynker alt i mens hendes krop ryster. Hendes negle graver sig ind i mine lår og jeg stønner højt, brøler “Fuuuuuuuuuuuckkkk!” når min orgasme når sit højdepunkt. Mine ben ryster under mig, Holder hende tæt ind til mig med bankende hjerte. Kommer langsomt til mig selv. Min pik dybt inde i hende. Vores kroppe liderligt tætte, spasmer sig i mens orgasmen forlader vores kroppe. Hun drejer sit hoved og vi mødes i et dybt og langt kys. Min tunge finder hendes og vi kysser liderligt. Jeg gnubber lige så stille min mave i mod hendes røv, mærker min pik i hendes røv stille falder. Da min pik bliver så slap at den glider ud af hendes røv, sukker hun dybt og tager fat om den og vasker den blidt i mens vi kysser og griner, brugte og lykkelige.

Efter et stykke tid smiler hun “Pyhha, det trængte vi vidst begge til” jeg nikker og smiler tilbage “Ja, det gjorde vi vidst. Det må være varmen…”. Jeg tager sæben igen og vasker blidt i mellem hendes balder. Mærker hvordan min sæd løber fra hendes røvhul. “Der går vidst lidt tid før det er løbet ud” griner jeg. Hun griner med og vi kysser igen. Vi slukker for vandet og finder nogle håndklæder og sætter os ud i solen for at tørre. Vi snakker om vores forhold og om hvordan vi begge savner sex fra den anden.

Resten af dagen går med snak. Og om aftenen og natten er vi sammen igen, mange gange. Om morgenen kysser vi farvel og jeg kører hjem og fortæller Anne at nu er det slut og pakker mine ting og flytter. Jeg ser ikke hendes svigermor igen.

porno med danske piger