Hemmelig chat gav kontakt til mors veninde

SPAR MANGE PENGE

Sidste sommer havde jeg fundet en moden kvinde på næsten 70 år at chatte med gennem længere tid, stor og fyldig og det endte med chat over msn med webcam, hvor vi begge viste os frem. Jeg med min store 23 cm pik, som hun beundrede, og hun med sin store barm, meget behårede mis og store former, hun sagde selv hun vejede over 100kg, men ville ikke sige hvor meget mere.

Vi viste dog aldrig ansigt, og det havde jeg det ok med. Men så en dag sidste sommer, hvor jeg havde fridag, og min kone var på arbejde, loggede jeg på en formiddag, og Åse som hun hedder, var på. Vi begyndte igen at snakke frækt og vise os frem for hinanden. Hun sad i åbentstående badekåbe og ville lige hente en kop kaffe, og der fik jeg chokket, da jeg kort så hendes ansigt. Det var den Åse jeg kendte og altid havde beundret, det var min mors veninde gennem hele livet, og hun havde kendt mig fra jeg var helt lille, og jeg havde altid beundret hendes store former, især hendes store barm og store bagdel.

Jeg måtte synke en klump.. kunne man være så uheldig at finde en man chattede med og så var det en man kendte godt. Hun havde ofte puttet mig da jeg var lille, og jeg havde ofte beundret hende i smug, når hun besøgte min mor, og jeg husker jeg altid havde været vild med hendes krop, og især at hun var så fri og frejdig.

Hendes mand døde for år tilbage, og hun er af den type, der går i naturligt hørtøj og bestemt ikke fjerner hår diverse steder. Jeg husker tydeligt, at jeg var helt paf over alle de hår hun havde under armene og på underbenene, og jeg har ofte spillet pik til det, da jeg var teenager, og nu sad hun her og viste sig frem for mig. For at være ærlig, var jeg faktisk dybt rystet, og jeg havde aldrig troet at det var noget Åse kunne finde på, men vi har jo alle et sexliv på en eller anden måde. Jeg fik mig hurtig fattet og vi fortsatte vores webcamchat. Det var nu på en anden måde jeg chattede, og jeg havde de frækkeste tanker og fik en vild ide, hun bor ikke langt fra os, og jeg fik hurtigt sluttet samtalen og sagde, jeg skulle på arbejde. Hurtigt fik jeg fundet min cykelshorts/tights frem og tog dem på uden underbukser, stadig med stiv pik, og det så faktisk enormt ud med min store pik ned af det ene lår, pikhovedet og skaftet stod tydeligt frem og overlod intet til fantasien. Tog hurtigt en T-shirt på og låsede døren og fik min cykel frem… nu skulle Åse have et besøg.

Jeg var der på under ti minutter (ny rekord *GG*) og ringede på døren til hendes lille rækkehus og hun åbnede, stadig iført badekåbe, og hun sagde… nej Per dog, er det dig? Jeg spurgte, om hun gav en kop kaffe, og hun sagde, selvfølelig da, vi snupper den i haven, ikke? Jeg nikkede bare og gik ud i hendes have, som var en lille lukket gårdhave. Jeg gik efter hende og beundre igen hendes store røv, som bestemt ikke er lille, hun er ca. 170 cm høj og har kort gråt hår, smarte briller, og en frækkert at se på.

Jeg kunne ikke tro, hun havde fået undertøj på, på det korte øjeblik cykelturen tog, og jeg fik de frækkeste fantasier. Hun skænkede kaffe og jeg nød de store bryster der gyngede frem og tilbage når hun bevægede sig, og jeg fik den vildeste ståpik under bordet. Hun snakkede som et vandfald, som hun plejer, og spurgte til min mor, familien osv. Jeg svarede det bedste, jeg kunne, men mine tanker var et helt andet sted og jeg kiggede på hendes underben… uhmmmm dejlig behåret, tænkte jeg, og jeg tænkte som en gal på, hvordan jeg skulle få sagt, det var mig, hun havde chattet med gennem den sidste tid. Så spurgte hun, om jeg ville have en sodavand eller en øl, for så vidste jeg jo hvor de stod, jeg var jo kommet i hendes hus gennem mange år. Tak, sagde jeg, og gik ind og hentede mig en sodavand, det forgik hurtigt. Så hun nåede ikke at se min tilstand i mine shorts.

Jeg gik hurtigt ud på toilettet og fik min pik i mere normal forfatning, selv om det var svært at få den i nogenlunde normal tilstand igen. Jeg kiggede i spejlet, lagde den til rette ned af det ene lår og tog mod til at gå ud i haven igen og lade hende se min store udrustning. Jeg gik friskt derud, og jeg kunne hendes blik hang ved mit skridt i få sekunder, men hun sagde ikke noget. Hun snakkede igen om dit og dat, og jeg trak stolen ud og satte mig tilbage i stolen, så hun havde frit udsyn til min pik der hang ned af låret. Hun kiggede af og til på min pik, men sagde ikke noget. Guuuud hvor jeg nød det.
Hun sagde, sikke varmt det er i dag, og jeg nikkede bare. Jeg tror lige jeg smutter i en badedragt, vent du bare her, jeg er tilbage om få minutter.
Jeg var spændt som en skoledreng.
Hun kom tilbage kort efter, og hun sagde, om ikke vi skulle sætte os ud i solen, og jeg fik løftet stolene ud forbi halvtaget, så vi sad mod hinanden og jeg nød synet af hendes store røv og barm, selv hendes store runde mave var sgu frækt at se på.
Jeg sagde henkastet, at hun var en pæn dame, og hun grinede og sagde, at en kvinde i hendes størrelse ikke havde rynker, fordi hun var fyldt så meget ud indefra, at der ikke kunne være rynker, og det grinede vi lidt af. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hendes lår og skridt, og der voksede hår vildt på lårene, og det var ikke småting, der stak ud fra badedragtkanten. Guuud hvor havde jeg fantaseret om det i mange år, tænkte jeg.

Hun opdagede, jeg kiggede, og hun sagde, det var dog utroligt, som du kigger, og jeg ved godt, det ikke er særligt pænt med alt det hår, men jeg skal også se at få det væk.
Jeg sagde stille, at det var da dejligt at en kvinde for en gangs skyld kunne være naturlig, og at alle unge piger jo var glatte nu om dage, det er sgu bedre med det naturlige look.
Hun smilte bare stille, og jeg havde jo også rost hendes kraftige behåring mange gange på webcam, men det vidste hun jo ikke, at det var mig, hun havde chattet med.
Min pik begyndte at vokse, og jeg tænkte.. nu får jeg enten en skideballe eller hun bliver liderlig.

SEX I DAG?

Da hun næste gang kiggede på mine shorts, kunne jeg se, hun fik et mindre chok. Hun sagde ikke noget, men kiggede af og til på min voksende bule. Da vores øjne kort mødtes, sagde hun, hva’ er den af Per, kan du ikke tåle at se moster Åse (som hun altid kaldte sig) i badedragt, og jeg smilede lidt genert, og sagde, nej det med alt det hår er bare så frækt, og det har jeg altid syntes, men du må da undskylde min tilstand, og jeg trak min T-shirt ned over pikken.

Hun grinede og sagde, nej da Per, lad du den bare den stritte, men jeg skal da love for, at den er noget af en størrelse, du har vokset dig til, men sig mig, har du altid tænkt på mig på den måde?
Jeg indrømmede, at hun altid havde haft en vis virkning på mig, og hun sagde, at det var da dejligt at vide.
Nu stod min pik helt vildt, og holdt bukserne oppe fra mit lår, og hun grinede igen og sagde, hold da op, du er da vist rigtigt i hopla. Åhhh ja, sagde jeg, du er også en utrolig flot kvinde, og hun sagde bare, at hun jo bare var en tyk kvinde, der ikke lige havde fået fjernet hårvæksten på det sidste.

Er du da virkelig så vild med sådan en stor tyk kvinde, spurgte hun, og jeg sagde kort ja, og der blev lidt stille.
Den tanke skal jeg lige vænne mig til, det er lidt chokerede, vi har jo kendt hinanden siden du blev født, igen stilhed.
Jeg indrømmer, jeg ikke er genert ret ofte, men lige her var jeg drøn genert og hun nok ligeså.
Hmmmm, sagde hun og lænede sig tilbage på stolen.
Nu havde jeg frit udsyn til hendes behårede lår og underben, og jeg kiggede ublu på hende, og hun smilede, du kan åbenbart lide hvad du ser, kan jeg næsten gætte på, den stivert du har fået, og jeg nikkede bare. Hun kiggede på bulen i shortsene og sagde, nej altså Per, dine short bliver jo helt våde, og det var jo hvor mit pikhoved væskede som en vild med præsperm.
Hun sagde, det er da også noget af et udstyr du har, det må din kone være glad for, og jeg sagde stille, at jeg da ikke havde fået klager, og hun sagde, nej det forstår man jo godt.
Stilhed igen…
Jeg sagde forsigtigt, sikke de short strammer… og hun sagde, det kan jeg da godt forstå med den størrelse. Jeg sagde så stille, ja man får jo lyst til at lukke den ud, og hun grinte højlydt.. ja det kan jeg næsten fornemme du har lyst til, jeg skal nok holde mund over for din familie, men så må jeg jo hellere trække gardinerne for ud til gaden i stuen, hvis nogen skulle kigge ind gennem vinduerne og ud i haven, hvor vi sidder.

Jeg tænkte… åhhhh nu sker det sgu, hun har jo lige indirekte sagt, jeg kunne tage den frem. Hun gik ind og trak gardinerne for, låsede døren ud til gaden, kom ud i haven igen og satte sig i stolen.
Jeg ventede med vilje, og ville nyde det der nu skulle ske.
Hun spurgte, om jeg ville have en sodavand mere?
Jeg nikkede og fulgte igen hendes store røv med øjnene. Hun kom igen ud i haven, satte sig i stolen og smilede til mig. Jeg tog mod til mig, trykkede mig selv på pikken så den stod vildt i mine shorts, og hun kiggede nu direkte på mine shorts og spurgte, om der var noget, hun skulle gøre?
Og jeg sagde, vil du da det?

Hun nikkede, og jeg sagde, at jeg gerne ville se hende uden badedragt på. Hun smilede igen, rejste sig op og krængede sin badedragt af og satte sig i stolen og sagde, nå unge mand skal den så ikke ud i det fri?
Jeg rejste mig op, stille mig med vilje lidt tæt på hende og tog mine shorts af, og sikke hun kiggede, og hun sagde, det må jeg nok sige, det er den største penis, jeg har set i hele mit liv.
Jeg smågrinede indvendigt, det kan da ikke passe, tænkte jeg, du har jo set den over webcam. Jeg satte mig i stolen og begyndte ublu at gnide den op og ned.

Hun kiggede og sagde, at det skulle være mellem os to, det her ikke?
Jeg nikkede bare. Hun sagde, om der var noget hun skulle gøre, og jeg ville gerne have hende til at sprede sine store lår, så jeg kunne betragte hendes store behårede kusse og fyldige skamlæber. Det gjorde hun med det samme, og hun blev ved med at sige, det var en stor penis, jeg havde. Kunne det kvindemenneske dog ikke sige pik, tænkte jeg, penis, det var jo som at være ved lægen. Jeg rejste mig op og gik over til hende og begyndte at beføle hendes store barm og spurgte, om hun aldrig havde set så stor en pik før. Hun rystede på hovedet. Jeg smilede, heller ikke over webcam? Det gav et helt spjæt i hende. Hva’ søren Per, er det dig, jeg har chattet med? Jeg nikkede bare og førte min pik hen til hendes mund, og hun begyndte begærligt at slikke den. Ummmmm, sagde hun hele tiden, den er dejlig stor, skal vi ikke gå ind på sengen? Og det gjorde vi så.

Uden at sige noget, stillede hun sig på knæ på sengen, og jeg begyndte at befamle hendes store behårede kusse, og den var drivvåd. Jeg var sgu noget vild, og jeg lagde mig på knæ og slikkede hendes store skamlæber og lod hende styre, hvor min tunge skulle hen. Hun lod sig glide lidt ned, så jeg begyndte at slikke hendes røvhul.
Hun sagde, åhhhh ja, det elsker jeg.
Jeg stak min tunge så dybt ind i hendes røvhul, som jeg kunne, og jeg nød synet af alt den hår, hun havde rundt om røvhullet og mellem balderne. Åhhh, sagde hun igen, nu vil jeg mærke den rigtigt, så jeg stillede mig bag hende og lod pikhovedet glide ind mellem skamlæberne, og hun styrede selv bevægelserne og hurtigt kom den helt i bund.
Hun stønnede og klynkede.. jeg trak den ud igen og ville pirre hende, og da hun stødte bagud ramte den oppe ved røvhullet og hun misforstod og sagde igen, åhhh ja, det må du også gerne i det bagerste hul…

Jeg satte mit store pikhoved mod hendes røvhul, og lod hende selv presse, og hun sagde på skift, av-av og åhhhhh, og pludselig var pikhovedet indenfor, og hun bearbejde sit eget røvhul i stille ryk så min pik gled stille og roligt i bund, og da den var helt i bund, stod hun stille lidt og begyndte så at bevæge sig frem og tilbage, så hendes tarm var godt udvidet.
Jeg tænkte, det her er sørme ikke første gang hun prøver det, så tog jeg et fast greb i hendes store hofter og begyndte selv at give hende den store tur i røven.
Jeg skal love for hun nød det, hun gned sin klitoris med sin ene hånd, og kort efter kom hun i en kæmpe orgasme og faldt fremover på sengen og lå og stønnede. Jeg stod der med min stive pik lige ud i luften, og hun satte sig op, kiggede på pikken, som ikke var helt ren efter den røvpuling, og så forbavsede hun mig. Hun sagde, den gør jeg lige ren, og hun slikkede den ren for alt det urene fra hendes tarm, og kort efter sprøjtede jeg min kæmpeladning i hendes mund, og hun slugte hver en dråbe og sagde, du smager sørme godt.

Vi fik atter en sodavand og igen en tur på sengen… og det var så slut på den dag. Vi ses stadig af og til i det skjulte.

 

Forfatter: StorePer

porno med danske piger