Den utro kones straf (taget i sidespring)

SPAR MANGE PENGE

Det var en fredag eftermiddag for en del  år siden. Solen stod stadigvæk højt på himlen og varmede krop og sjæl. Jeg gik ude og ordnede noget i haven, da telefonen pludselig ringede. “Marianne tager den nok”, tænkte jeg.

Men telefonen blev ved med at ringe. Jeg kom i tanker om, at Marianne jo skulle arbejde lidt længere i dag. Så jeg gik ind i huset, og heldigvis var den der ringede, vedholdende.

Men da jeg langt om længe fik taget telefonen, så var der en kvinde i den anden ende af røret, der bare sagde: “Du gør klogt i at gå til Bøgevænget 15 nu!”

Inden jeg fik sagt hverken bu eller bæ var røret smækket på, og jeg var temmelig forvirret. Jeg forsøgte at ringe nummeret op igen, men ingen svar.

Men vejret var godt, og Bøgevænget var kun 5-10 minutters gang hjemmefra, så jeg besluttede mig for at gå derhen og se hvad der skete der, for nysgerrig har jeg nu altid været.

En pludselig indskydelse fik mig til at tage mit ny digitalkamera med, måske var der jo en chance for at lege med mit nyindkøbte legetøj.

Bøgevænget var et kedeligt dansk parcelhus kvarter. I det fjerne gøede en hund, og man kunne også høre børne råb fra legepladsen på parallelvejen.
Ellers lå Bøgevænget stille hen i solen. Der var absolut intet særligt at bemærke. Nummer 15 var let at finde, men der var da intet at se; men vent.
Hvad var det for en lyd, en ganske svag lyd, der sneg sig ud af en eller anden åbning i huset! Men hvor?

Jo derhenne stod der et vindue på klem… Er der nogen, der ser mig nu?

Jeg så mig omkring, der var ingen så jeg sneg mig ind på grunden og hen til vinduet.

Det jeg så var Marianne, der ligger på en seng, nøgen med stængerne i vejret, og blev gennemkneppet af en eller anden fremmed mand. Lige før jeg skulle til at råbe et eller andet ukvemsord, mærker Jeg pludselig kameraet i min lomme. Uden at sige et ord, tager jeg kameraet frem og tager nogle billeder. Jeg står og kigger lidt, og sniger mig så derfra.

Skal jeg give mig til kende, eller skal jeg gå ind og banke hendes elsker sønder og sammen.

Tankerne vælter rundt i mit hoved. En blanding af vrede og afmagt, blodet koger af raseri og skuffelse over Marianne, men hvad nu? Hvad gør jeg med billederne? Endnu en tanke sniger sig ind i mit hoved, er jeg sådan en dårlig elsker at min kone, at hun er nødt til at besøge andre mænd? Eller hvad sker der, jeg er i syv sind.
Skal jeg sige noget, eller skal jeg vente på hende derhjemme?

Efter lidt overvejelse valgte jeg at gå hjem.

Tankerne arbejder på højtryk på turen hjem.
Da jeg er kommet hjem ved jeg, nøjagtig hvad jeg vil gøre.

Jeg vil vente på hende, for at tvinge hende til at tilstå.

Ventetiden er uudholdelig, jeg ser hele tiden Marianne blive kneppet at den fremmede mand.

Jeg måtte beherske mig, hun skulle ikke kunne mærke noget på mig.

Jeg tænder vores Computer, kopierer billederne over og vælger det “bedste” som tapet på skrivebordet. Beskytter så billederne med kodeord og slukker skidtet.

Da Marianne noget senere kommer hjem. Har hun nogle hektiske røde kinder, de er da rødere end de plejer, tænker jeg, eller ser hun altid sådan?

Er alt mon som det plejer at være? Hej skat er det første hun siger, ærgerligt med alt det arbejde, det tager så lang tid, siger hun. Hun virker stresset.

Jeg mangler lige at lægge sidste hånd på aftensmaden, der vil gå ca. 20 min.
siger jeg.

Okay, jeg vil lige checke min mail imedens siger Marianne, og giver mig et kys.

Det plejer hun altid at gøre, men i dag? Nu kommer det, tænker jeg.

Kun et øjeblik efter kommer Marianne ud i køkkenet igen. Hun kigger ned i gulvet.

“Du ved det…” siger hun stille. Hvem har taget det billede? Efter en lang pause, spørger hun spagfærdigt: “Hvad nu?”

“Jeg troede altid, at du var min Marianne”, svarede jeg, “jeg havde tillid til dig, jeg stolede på dig!” Jeg kunne se, at Marianne blev mindre og mindre mens hun skuttede sig ved dørkarmen.

“Jeg kunne selvfølgelig sige, at det var det og så slut” fortsatte jeg, men egentlig tror jeg ikke, at nogen af os ønsker at slutte her på denne måde, har jeg ret?

Marianne nikkede, det var dumt, men jeg blev fristet. Hun havde tårer i øjnene.

Min tillid til dig er borte, og jeg vil egentlig gerne få den og dig tilbage.

Så det første spørgsmål er: Er du min Marianne, eller er du nogen andens?

Marianne kiggede op på en underlig duknakket måde. Jeg kunne se på glansen i hendes brune øjne, at hun var gråden nær. Hun nærmest hviskede: Jeg er din.

Er det så pinligt, at du kun vil hviske det? spurgte jeg hvast.

Marianne rettede sig lidt op. Jeg er din, sagde hun nu, med næsten fast stemme.

Det er jeg glad for, svarede jeg, Men jeg vil gerne have mere end ord; jeg vil gerne have, at du viser mig, at du mener det, du siger; jeg vil gerne have, at du viser mig den tillid, at jeg i de næste to måneder kan bestemme over dig!

Marianne kiggede spørgende på mig, så jeg fortsatte: Jeg mener, at du skal vise mig med hele din krop og sjæl at du er min, så jeg kan få tillid til dig igen.

Det vil jeg have, at du gør på den måde, at du lader mig bestemme over dig.

Marianne havde næsten tabt underkæben Sådan over det hele?? spurgte hun, over hele mig? Og hvad hvis jeg ikke gør hvad du vil en dag?

Jamen når jeg har lov til at bestemme over dig, så har jeg også ret til at straffe dig… jeg holdt en pause…

Marianne, dette er mine vilkår, hvis vores veje ikke skal skilles. Afgørelsen er helt din egen.

Maden er klar om en halv time. Så længe har du betænkningstid. Hvis du er indforstået, så kommer du og spiser i din sorte Slå-om bluse og kort nederdel, selvsiddende strømper og de højhælede sorte sko. Du kan nu gå op og tænke over det!

Uden et ord vendte Marianne sig om og gik ovenpå.

Jeg fortsatte med madlavningen og dækkede bordet færdig. Jeg var meget spændt, da jeg kaldte på Marianne, da maden var klar.

Og allerede mens jeg kun kunne se hendes ben på trappen vidste jeg straks, at hun var indforstået. Inden hun satte sig sagde hun: Jeg har vel ikke fortjent det anderledes.

Næh svarede jeg og nikkede bekræftende. Marianne spurgte jeg, inden jeg sagde værsgo, jeg sagde ikke noget om trusser!, gjorde jeg.

Okay sagde Marianne, rejste sig, tog g-strengen af, satte sig igen. Du skal vide Marianne, at hver gang, du ikke gør, som jeg beder dig om, så mister du noget. Du havde taget trusser på, selvom jeg ikke havde bedt dig om det.

Straffen i aften bliver, at du ikke mere må samle dine ben. Spred dem nu!! Marianne kiggede lidt forskrækket på mig, men spredte benene så godt det var muligt i den lidt stramme nederdel.

Jeg spurgte hende så, om hun også havde BH på under Slå-om blusen. Hun nikkede.
Så har du også bar overkrop i aften, sagde jeg.

Javel sagde Marianne og tog bluse og BH af.

Hun var egentlig et smukt syn. 38 år, frækt tjavset hår, 1,74 cm., 62 kilo.
Nogle gode B-skåls bryster, pæn slank talje og det helt rigtige sving over hofterne.

Dusken mellem hendes ben røbede hendes naturlige, lidt små kedelige hårfarve, men den fik lige lov til at være lidt endnu.

Det var en underlig middag. Vi spiste, vi talte om TV programmerne for aftenen, jeg roste hendes krop, hun fortalte, at hun følte sig skrækkelig nøgen og udleveret.

Jeg svarede, det er du jo også. Det følte jeg også jeg var efter opringningen.

Opringningen, hvilken en opringning?

Du gør klogt i at gå til Bøgevænget 15 nu! Hvem har ringet og sagt det?

Jeg rejste mig og sagde nummeret på nummerviseren.

Hun svarede, når nu jeg skal adlyde dig, så var det ikke den værste at være udleveret til.

Er det dig der har taget billedet? Og jeg synes, jeg kunne ane et lidt forelsket og lidt genert smil i hendes ansigt der.

Ja, heldigvis tog jeg mit nye digitalkamera med mig.
Marianne så endnu mere frustreret ud.

Da vi havde spist, så fortalte jeg hende, at hun skulle sutte min pik til dessert inden hun tog sig af køkkenet. Det tog hun til sig til uden at kny.

Det varede ikke længe før jeg kom i hendes mund. Pikken havde godt nok også været spændt i et stykke tid. Og da ladningen var fyret af kiggede Marianne spørgende på mig med min sperm i sin mund. Synk det, sagde jeg.

Marianne rystede på hovedet. Som du vil, sagde jeg, så smør det ud over dine bryster! Det valgte Marianne. Hun lod det løbe ud over læberne, og rensede tungen med tænderne. Spermen løb ned ad hagen og dryppede ned på brystet, hun tog et par fingre til at smøre det rundt på brysterne.

Du mister noget hver gang du ikke adlyder, sagde jeg. Marianne kiggede ned i gulvet. Og jeg fortsatte: du må først vaske det af i morgen. Lige nu skal du tage din tynde hvide skjorte på og en kortere nederdel, og så skal du med ud i bilen. Afgang! Marianne smuttede straks, hun havde forstået.

Da hun kom tilbage så man straks, at hendes bryster klæbede til skjorten, og en hørm af sperm kom fra hende. Hun så ikke for stolt ud. Vi gik ud til bilen og satte os ind i den. Hvor skal vi hen? spurgte Marianne. Bare til en kiosk, sagde jeg. Du skal købe en pakke tyggegummi og et rapport til mig! I det her? Det gør jeg ikke! Marianne lød vred.

Ok, sagde jeg, så må du jo gøre det i lidt mindre. Knap de øverste tre knapper op! Hun rystede på hovedet. Og de nederste to! Nu var der kun to knapper tilbage til at holde skjorten lukket. Men Marianne rystede på hovedet igen.

Så tog jeg saksen frem. Snip, snip, snip. Nu var der kun én knap tilbage.
Du mister noget hver gang! sagde jeg faderligt men myndigt til hende.

SEX I DAG?

Så kørte vi. Og Marianne gjorde pænt og ordentligt, hvad hun havde fået besked på. Og kom tilbage med højrøde kinder, en næsten helt blottet, spermstinkende barm, tyggegummi og et rapport blad.

Godt klaret, kom ind og sæt dig! sagde jeg. Hun satte sig ved siden af.
Spred dine ben så jeg kunne se din kusse. Jeg bemærkede også, at hun ved aftensmaden havde fået besked på at sidde med spredte ben, så nu skulle hun hive op i nederdelen og sidde med bar mis.

Hun gjorde som hun havde fået besked på. Jeg mærkede på hendes mis. Den var temmelig våd.

Ved du, hvad du er? spurgte jeg. Ja, jeg ved det; jeg forstår det ikke, men jeg ved det: Våd, tændt og liderlig!, svarede hun.

Det kan vi da heldigvis gøre noget ved, sagde jeg, og satte kursen hjemad.

Det nummer på nummerviseren, hvis er det, spurgte hun.
Det ved jeg ikke, det var en kvinde, som ikke præsenterede sig.
Må jeg kigge på nettet, for at finde ud af hvem det er? Hun så på mig med bedende øjne ?

Ok, men jeg vil kigge med.
Guud, det er Gustavs kone, så ved hun det altså også.

Men det med Gustav, det er slut nu ikke sandt?

Jo, hun nikkede helt slut, det bliver ved den ene gang.
Er du sikker på det kun er en gang?

Marianne så bedrøvet ud, og indrømmede at det havde stået på et stykke tid.
Tilgiv mig, jeg ved, jeg har været fej, men det sker aldrig igen.

Dagen efter ringede jeg til nummeret på nummerviseren.

Det er Ursula.

Hej Ursula, du ringede til mig i går.
Ringede jeg til dig i går? Ja du ringede og sagde, Du gør klogt i at gå til Bøgevænget 15 nu! Hvorefter du lagde røret på.

Nå er det dig. Ja jeg gider ikke finde mig i hans sidespring mere, så jeg troede du var mand for at klare det.

Jeg fortalte i korthed hvilke betingelser jeg havde stillet, da jeg opdagede min kones sidespring.

Godt, det lyder spændende.

Må jeg få et billede af seancen, som bevis.

Gerne, har du en mail adresse, så sender jeg det til dig med det samme.

Vi har vist en mail adresse, men jeg kender den ikke. Det er kun Gustav der bruger computeren. Vil du hjælpe mig med at lægge det ind.

Hvis du har tid, så kommer jeg med det samme, det var i orden, så jeg overførte billederne til en CD og begav mig derover, vejen kendte jeg jo.

Da jeg havde ringet på, kom Ursula ud i en næsten gennemsigtig natkjole, intet inden under.

Undskyld jeg nåede ikke at komme rigtig i tøjet.
Jeg nikkede bare, og sagde, at det skulle hun ikke tænke på.

Hun viste mig vejen til computeren, jeg uploadede billederne og hun valgte et af dem, som jeg lagde ind som baggrunds billede.

Skal vi gøre gengæld? hun løftede op i natkjolen og viste mig en skøn glatbarberet fisse, hendes bryster kunne jeg med lethed se gennem kjolen, men jeg blev overrasket over at hun var barberet, det havde jeg ikke opdaget. Hun havde store fyldige skamlæber der, som hun stod der, var let adskilte.

Jeg rystede på hovedet, nej så er vi jo ikke bedre end dem. Ellers tak, du er en flot og attraktiv kvinde, men det er ikke mig at gøre den slags.

Hun lod kjolen falde tilbage, og jeg fortalte lidt mere udførligt hvad jeg ville gøre med Marianne.

Åh, bare det havde været mig, der var Marianne, det lyder spændende.

Så må du give Gustav lignende betingelser, skriv dem eventuelt ned, så du får den ført ud i livet, men desværre ikke med mig, Okay?

Ursula nikkede, jeg vil kun have dig i mine drømme, hvis jeg mangler nogle ideer, må jeg så ringe til dig.

Nej, festen er slut nu.

Hun bød mig på kaffe og øl, men jeg afslog og gik hjem igen.

Næste dag, var det forbudt Marianne at have tøj på, så længe hun var hjemme.
Hun knurrede lidt over befalingen, men accepterede.
Da hun stod og lavede morgenmad, blev der rullet for i køkkenet.

Da det ringede på døren fik hun lov til at tage et håndklæde om sig, inden hun åbnede døren. Det var hendes chef, der kom med nogle papirer hun havde glemt.
Hun takkede og lukkede skyndsomt døren igen.

Ved du egentlig hvor flovt det er at åbne døren i den her mundering, spurgte hun.

Næh, det er jo lørdag, og sådan er vilkårene jo, ikke sandt?

Jo det var lørdag, og i eftermiddag skal vi til stranden, de lover 23 grader, skønt ikke sandt?

Hvor vil du hen?

Vi kører til Rømø, der er så dejligt og det er længe siden vi sidst var der.

Jeg pakkede det nødvendige, hun protesterede ikke, men havde taget sin bikini i håndtasken.

I den sydlige ende af stranden er der ofte naturister, så der søgte jeg hen.
Der var du godt nok heldig, her behøver du ingen bikini, sagde jeg.

Jeg vil gøre næsten alt for dig, men må jeg ikke nok tage en G-streng på?

Jeg rystede på hovedet. Hun sukkede, men gjorde sig klar til at springe ud som naturist, for første gang i sit liv.

For at provokere hende, beholdt jeg selv mine badebukser på. Efter en tur i vandet ville jeg at vi gik en tur ved stranden.

Hun grev efter sit håndklæde, jeg går ikke på stranden uden, basta.

Læg dig på håndklædet, kommanderede jeg.
Hun lagde sig, jeg åbnede tasken, fandt min skraber.
Nej det må du ikke.
Gør som jeg siger. Spred benene, og inden længe var hendes fisse lige så glat som Ursulas

Kom så går vi.

Må jeg godt tage håndklædet om mig nu? Nej, men du må holde det op foran dig, når der kommer nogen.
Hun nikkede, ikke at hun så tilfreds ud, men hun havde accepteret.

Hun måtte ikke dække sig til da vi kom tilbage, og efter at hun havde brokket sig for meget måtte hun ikke samle benene helt. Vi lå næsten nede ved vandet, hvor der efterhånden kom mange forbi.
Alle mændene skelede, nogle kiggede, på hendes spredte ben og hendes flotte ubehårede fisse.

Hele tiden ville hun i vandet, der var hun mere anonym.
Eftermiddagen gik og jeg foreslog at vi skulle gå ud at spise på hjemvejen.

Hendes protester var nu meget få, hun vidste at det førte til noget andet, som hun måske ikke brød sig om.

Tag din nye nederdel på.
Har du den med? Jeg nikkede.
Jamen den er jo næsten gennemsigtig, må jeg få lov til en G-streng?, tryglede hun.
Jeg rystede på hovedet, tag også den smarte blommefarvede bluse på.
Må jeg godt tage BH på? Igen rystede jeg på hovedet.
Hun gjorde som befalet, og satte sig ind i bilen.

Der mange gæster i restauranten da vi ankom, jeg er sikker på hun følte sig totalt nøgen i det dress.

Hun ville sætte sig med ryggen mod de andre gæster, men jeg sagde at vi skulle sidde så vi kunne se de andre, og de hende.

Restauranten var kort efter fyldt op, og tjeneren kom og spurgte om de måtte placere et andet par på vores alder ved bordet, det var et bord til fire, så jeg accepterede det.

Mariannes blik fortalte mig noget andet.
Der kom et pænt par på vores alder ca. 35 år. Hun havde også en gennemsigtig bluse på, men en flot blonde BH indenunder.
Vi hilste pænt på hinanden.

Forstyrrer vi, spurgte de?

Nej, sæt I jer bare.
Har I også været ved stranden, spurgte hun? Jo, det havde vi da.

Jeg synes nok jeg kunne genkende jer, I lå også på den tekstil fri ikke? Jeg nikkede.
Men det var kun din kone der var tekstil fri ikke sandt? Jo jeg er ikke naturist.
Åh, det kommer nok med tiden, det er jo ikke så farligt, spurgte han henvendt til Marianne

Åh jeg ved ikke, jeg er tvunget til det.
Tvunget, spurgte den anden pige? Ja, men jeg er selv skyld i, at det er sådan. Derfor har jeg heller ikke BH på.

Skal jeg gå ud og tage min af, for solidaritetens skyld? Gerne sagde vi mænd i kor.
Kom, så lad os gå ud på toilettet.

Pigerne forsvandt. Da de kom de tilbage, satte den anden pige sig overfor mig, kan du se noget forandret? Ja du har ingen BH på, nu kan man se dine flotte bryster, svarede jeg.
Per, kan du ikke putte dem her i lommen, hun rakte ham sin G-streng trusse.
Per var forundret, men skyndte sig at putte dem i lommen.

Vi talte meget over middagen, der var rigtig lækker, pigerne var på bølgelængde, så det blev en rigtig hyggelig middag.

Da vi var færdige, foreslog Nina, som den anden pige hedder, at vi tog en frisk dukkert inden vi skulle hjem.

Vi kørte efter hinanden ned til stranden igen, der var nu næsten ingen tilbage, de fleste var taget hjem.

Denne gang, badede jeg nøgen, hvilket jeg har gjort før, det var kun i protest, jeg havde beholdt bukserne på.

Nina se der, sagde Per. Så flot kan din mis også komme til at se ud, han pegede på Mariannes glatbarberede fisse. Jeg tør ikke barbere det af, gør du Per? Egentlig ikke, vil I prøve, henvendte han sig til os.

Marianne vil, sagde jeg. Hun skulede til mig, men hun vidste at det ville koste hvis hun afslog.
Jeg fandt skraberen og sprøjtede skum på Ninas sorte dusk.

Nu smører du det godt rundt i buskadset, da hun havde gjort det, rakte jeg hende skraberen. Per hent lidt vand i dette krus.
Han pilede ned til strandkanten efter vand.

Så Marianne, nu skraber du mod hårene, så den bliver helt glat.
Efter, synes jeg lang tid, mente Marianne at hun var færdig. Undskyld Nina, men jeg bliver nødt til at kontrollere at det er gjort ordentlig.

Jeg lod mine fingre glide hen over Ninas nybarberede fisse.
Om igen Marianne, det minder mest om en stubbe mark. Hun brugte igen skraberen, var især omhyggelig ved skamlæberne, og da hun igen proklamerede at hun var færdig, mærkede jeg efter igen.

Nydeligt min pige, nu kan Nina roligt tage hjem sammen med Per. Han vil garanteret nyde det.

Kort efter kørte vi hver til sit, efter at have udvekslet telefon numre.

Søndagen kom og hun havde opført sig rigtig pænt, hvilket resulterede i at hun måtte have tøj på efter eget valg hele dagen.
Mandag morgen var hun ligeledes i godt humør fra morgenstunden, men jeg fik lige en bemærkning inden hun tog på arbejde. Jeg håber du er umagen værd.

Hun kom hjem fra arbejde som sædvanlig, og jeg havde bagt boller til eftermiddagskaffen.
Hvad mener du med at jeg er umagen værd, spurgte jeg

Ja jeg mener, det er store betingelser du har sat for mig, der er mange grænser jeg må bryde.

Det var også en stor grænse jeg måtte bryde på Bøgevænget.

Ja du har jo åbenbart været der.
Har du haft kontakt med Gustav?

Ja ham og hans kone er swingers, var du i seng med hende?

Nej, det var jeg ikke, jeg lagde kun billedet ind på deres computer, jeg afslog endda både kaffe og øl.

Vi diskuterede frem og tilbage i lang tid, og konklusionen blev at jeg ikke ville udstille hende som på restauranten, men at hun måtte tage tøj på efter eget valg uden for huset, med mindre hun ikke adlød derhjemme.

De resterende uger i straffen forløb meget godt. Jeg tror hun var begyndt at kunne lide ordrerne, det var som om hun spændt ventede på hvad jeg havde fundet på, fra dag til dag.

Efter straffens udløb, spurgte hun en dag, må jeg godt bestemme over dig i dag.
Ja men jeg vil selv kunne sige fra.

Okay. Hun fandt et par G-streng trusser til mænd i sin taske, tag dem på og intet andet, hun fandt et par manchetter og bandt om mine håndled, og et bindfold for mine øjne.

Hun trak mig med op på loftet, der var stadig varmt, og bandt mine arme til et par bjælker, derefter monterede hun manchetter på mine ankler og fæstnede ligeledes dem til bjælkerne.
Pludselig ringede det på døren.
Øjeblik jeg lukker lige op.

DU tager ikke nogen med ind.
Nej, jeg ser bare hvem der er.

Hvem var det, spurgte jeg da hun kom tilbage? Det var bar et par dørsælgere, men jeg ville ikke købe noget.

Hun satte øre telefoner på og spillede noget forholdsvis højt musik.
Gad vide om jeg skulle have pisken, det havde hun mange fablet om at hun gerne ville prøve.

Hun kælede for min krop, pikken stod og fyldte G-strengen til bristepunktet.
Hun trak den af og aede mit pikhoved, der glinsede af saft.
Nu løsner jeg dine arme, så skal du lægge dig ned på madrassen. Jeg havde ikke set nogen madras da vi gik op, men okay.
Efter at var kommet ned på madrassen fæstnede hun igen mine arme til bjælkerne.

Først lod hun sine skamlæber rotere en lille smule over min mund, for at trække dem ned over min overkrop, ned til min pik, det var utroligt ophidsende.
Hun gled lige så stille ned til hendes våde fisse havde slugt pikken til roden.
Hun flyttede sig igen op til min mund og lod sig slikke.
Med et sæt mærkede jeg en mund på mine læber, jeg kunne jo intet gøre med mine hænder, og jeg var sikker op hun vendte med ryggen til min pik. Nå jeg kunne jo heller ingen ting se, så jeg måtte jo tage fejl.
Nej, nu mærkede jeg en fisse glide ned over min pik, hun kunne jo ikke både have den i mit ansigt og på min pik.

Jeg var totalt forvirret, men overvejede ikke på noget tidspunkt at få blindfoldet fjernet.
Da jeg nærmede mig orgasmen forsvandt fissen fra min pik.

Jeg fik bind for munden, så jeg ikke kunne sige noget, der var stille et lille stykke tid, da hun fjernede blindfoldet fra mine øjne, kunne jeg næsten intet se, det var blevet mørkt udenfor, og der var kun et par små stearinlys et stykke fra mig.

Marianne hentede lysene, jeg lå og kiggede lige op i hendes stadig glatbarberede fisse, der stod lidt åben efter at have redet på mig.
Pludselig så jeg endnu en skikkelse, det var Ursula, hun satte sig på knæ og slikkede Mariannes fisse, kort efter lagde de sig ned på en anden madras og lavede en vild lækker 69, da Marianne kom i en kæmpe orgasme, rejste hun sig og begyndte at kneppe min pik. Mærkeligt nok kom jeg ikke. Ursula rejste sig også og Marianne fortsatte med at slikke hendes fisse samtidig med at hun kneppede min pik.
Kort efter kom Ursula også i en kæmpe orgasme, og de byttede plads.

Ursula havde en endnu strammere fisse end Marianne, hun roterede rundt og rundt på min stive pik. Det var en helt speciel teknik hun brugte, det varede dog heller ikke længe inden jeg pumpede hele min opsparede sperm langt op i hendes snævre fisse.

Hun fortsatte med at ride, indtil hun stod af bøjede sig ned og slikkede alle safterne i sig. Inden hun var færdig var kalorius begyndt at rejse sig igen.
Åh lad mig prøve igen, tryglede Ursula.
Marianne nikkede og løsnede mit bidsel, hvorefter hun satte sig for at få slikke fisse nok engang.

Det varede noget længere denne gang, men lyden af tre orgasmer samtidig er ubeskrivelig. Aldrig er min pik blevet malket som denne aften.

Gustav havde forladt Ursula, kort tid efter episoden med Marianne. Derefter havde hun kontaktet Marianne og bedt om et møde med hende.
Derefter havde de i fællesskab lagt denne plan, der er den bedste oplevelse jeg endnu har haft.

 

Forfatter: Las 49

porno med danske piger