Anonymt møde med fremmed pige!

Jeg sidder på en cafe, du træder ind af døren og vores øjne mødes flygtigt. du sætter ved et bord i nærheden af mig, jeg kigger lidt på dig over min avis. uhm kan lide hvad jeg ser, din kaffe kommer og du ser op og igen øjenkontakt, du smiler til mig og jeg smiler igen.
du pakker din chokolade op og lægger den på tungen, på den mest ophidsende måde jeg længe har set, mens du kigger på mig.
jeg skulle faktisk være gået, men er simpelthen nød til at se hvad det her går ud på. du rejser dig og går op i baren igen, kommer tilbage og sætter dig med ryggen til, servitricen kommer ned med 2 små glas som hun sætter på dit bord og en kop kaffe mere til mig. jeg kigger på dig og du vinker mig hen til dig, stadig med ryggen til.

Jeg sætter mig og takker for kaffen, mens jeg skal til at fortælle hvad jeg hedder. du stopper mig og siger at du ikke vil vide det og at jeg heller ikke for at vide hvad du hedder.

Vi skåler og jeg mærker din hånd på mit lår, som langsomt søger op mod mit skridt og allerede stive pik, du smiler mens jeg lader min hånd glide op af dine bare lår, du spreder dine ben, som tegn til at jeg skal fortsætte. du smiler over udtrykket i mine øjne, da jeg opdager at du ingen trusser har på og at du er fuldstændigt glatbarberet.

SEX I DAG?

Du siger kom! og rejser dig op, tager min hånd og går ud mod toilettet. Da vi kommer ind, lægger dig på knæ og trækker mine bukser ned, så min stive pik slår dig i ansigtet, du begynder at slikke og suge på min pik, åhh det er for lækkert, så lækkert at jeg tømmer mig i munden på dig med det samme, du slikker det grådigt i dig, men ser lidt skuffet ud.

jeg siger bare rolig jeg er da snart klar igen.
jeg løfter dig op på håndvasken og og kysser din klit, slikker din dejlige velsmagende fisse, mens jeg fingerknepper dig med 2 fingre, du stønner af velvære og din krop sitrer under min behandling, jeg lader en af fingrene glide op i dit røvhul, og sætter tempoet op og med den anden hånd kæler for dine dejlige bryster, din krop begynder at ryste og skælve og nu kommer du i en kraftig orgasme, hvor du sprøjter dine dejlige safter ind i min mund.

Jeg vender dig om og støder min stive pik i bund i din fissen, hårdt og hurtigt så du hviner, jeg trækker mig ud igen, nu hvor den er godt fedtet ind af din overflod af fissesafter og presser den forsigtig op i din indbydende røv, mens jeg lader 2 fingre glide op i din fisse.

det er vildt lækkert at mærke mine fingre gnide mod min pik, som bare pumper langt oppe i dig, efter et stykke tid på den måde, trækker jeg mig ud og sætter mig på kummen, du sætter dig over mig og lader pikken glide helt i bund i din snævre røv, mens du tager blusen af, så 2 skønne bryster springer ud i mit ansigt, jeg kysser dem grådigt, mens du rider mig, hurtigere og hurtigere, mens brysterne slår mig i ansigtet, uhmmm det er for frækt, dine safter driver ned af mine ben og ned på gulvet. Nu kan jeg ikke holde mig tilbage længere og kommer langt oppe i dig, mens din orgasme ruller ind over dig, holder jeg dig hårdt nede over min pik.

Vi sidder sådan lidt, til vi holder op med at ryste og puste, så tager vi tøjet på igen og går tilbage til vores bord. Jeg siger at det var mega lækkert og at det ville jeg gerne gøre igen, men jeg må stadig ikke få dit navn, så jeg rejser mig og siger tak for kaffe, læner mig frem og giver dig et kys på kinden – og går vemodigt min vej.

porno med danske piger