Den bedste sex-terapeut – sex stjerner ******

Den bedste sex-terapeut – sex stjerner ******

Sex hjælp med Sexolog

Velkommen til jeres første lektion af parterapi, en terapi der gør jeres forhold 100% bedre.

En professionel sexolog der ikke er bange for at give en hjælpende hånd.

Der er mange af os, der f.eks. holder op med at onanere, så snart vi kommer i et parforhold, men det er en uskik. Gennem onani lærer vi os selv at kende og finder vores egen nydelse frem. Samtidigt træner vi også vores kønsdele ved at opretholde hormonproduktionen, træne bækkenbunden og smøre slimhinderne. Og det er jo ikke utroskab at onanere! Jo mere vi onanerer, jo mere sex vi får, jo mere vil vi have. Dette kan bl.a. afhjælpe manglende sexlyst.

Få et bedre sexliv – væk lysten til live igen

Sexlysten er som en muskel. Den skal holdes ved lige og trænes – ellers bliver den slap. Men hvad gør du, når gnisten bare er væk?

Uanset om du er single eller i et parforhold, kan sexologisk rådgivning styrke dig i din seksuelle identitet og hjælpe dig videre i din udvikling.

SEX I DAG?

Har dit forhold seksuelle udfordringer, så er parterapi med sexterapi det du har brug for. Denne sexterapeut vil med garanti få vagt jeres forhold til live igen, med metoder man aldrig før har set i den terapeutisk verden.

Se instruktionsvideoen og bliv klogere på terapi metoden

MÅNEDENS FRÆKKE FANTASI PÅ VIDEO

Terapi omkring sex, intimitet, seksualitet, samliv og analsex.

The sex therapistSex terapeuten på sex jagt

Den smukke terapeut er ude i verden for at indsamle oplysninger om almindelige menneskers sexliv og dokumentere sexlivet på første hånd.

Hun bliver fyld med sex til hendes undersøgelse

 

porno med danske piger