Kvindelige blottere (film, billeder og historier)

Kvindelige blottere (film, billeder og historier)

SPAR MANGE PENGE

Det kunne være et uheld – men det er det ikke!

Dansk blotter pige viser sig frem på filmKvinder der tænder på at vise sin krop frem, fordi det tænde dem at tænde mænd, når de ser de danske piger og kvinder viser et stykke med bart, et bryst, en trusseløst skød – med vilje.

De findes faktisk – de kvindelige blottere

De bliver bare ikke anmeldt til politiet – Mændene klapper jo bare i deres hænder og synes, det er så dejligt, hvis kvinder blotter sig. Og så er kvinder lidt mere afdæmpede end mænd. De hiver for eksempel diskret op i nederdelen, mens de sidder i toget eller har bevist hjemmefra sørget for at mænd kan se brysterne.

Læs historier om frække blotterpiger og kvinder fra Danmark

SEX I DAG?

Jeg tænder på at hyle unge generte mænd ud af den ved at vise mine bryster eller lade være med at tage trusser på, når jeg går i parken, og så bukker jeg mig ned, når der kommer unge mænd forbi.

På toget ind til byen, hvor fotografen var yderligere inspiration for D., gik der ikke mange minutter, fra hun havde slået numsen i sædet, til hun var i fuld sving med at sprede ben og røre ved sig selv.

Se film med ekshibitionister der viser sig nøgen offentligt og ude i et fri.

Ifølge vores normer er det mere accepteret, at kvinder kan udleve sin ekshibitionistiske fantasier i dagligdagen. De kan gå udfordrende klædt, de kan gå topløse på stranden og få alle mænd opmærksomhed, uden det bliver for vulgært som når nogle mænd springer ude fra en busk med pikken i hånden.

 

porno med danske piger