Unge piger vil elskes af ældre mænd (DILF)

Unge piger vil elskes af ældre mænd (DILF)

Modne mænd er attraktive blandt unge piger

Unge piger vælger i stigende grad at mødes med modne erfarne mænd som virkelig kan tilfredsstille deres behov med kvalitets sex, de unge piger gider ikke bolle i timevis, de vil have rigtige orgasmer og det kan de modne erfarne mænd give dem.

Se frække videoer og læs om de intime sexoplevelser

Læs frække sexhistorier hvor erfaring mødes og forenes med ungdommelighed

Se billeder og film hvor erfarne mænd oplærer deres unge elsker og læs danskernes sexfantasier når unge og gamle mødes…dilf med ung uskyldig jomfru

DILF er slang og betyder “Dad I’d Like to Fuck” (Fædre jeg gerne vil kneppes af) Som pandang til det mere kendte udtryk MILF, hvor det er uge fyre der score modne kvinder, er det ved DILF unge piger der vil have modne erfarne elsker, som kan give hende det unge fyre ikke kan…

gamle maend knepper unge skole piger

Ældre mænd og unge piger!

Forskere fra universiteterne i Gøteborg og Oxford har nærstuderet 400 kontaktannoncer for at kortlægge, hvem vi helst vil i kontakt med. Og her fremgår det klart, at næsten alle mænd søger yngre kvinder.

SEX I DAG?

Helt præcist var der kun tre mænd ud af 97, der var på udkig efter en ældre kvinde. Blandt mændene i alderen 40 til 59 år var der kun én enkelt ud af 67.

Men tilsyneladende går det også meget godt i spænd med kvindernes ønsker.

14 ud af 16 kvinder mellem 20 og 39 år ledte nemlig efter en ældre mand. Tendensen fortsætter dog ikke hos kvinderne, som den gør hos mændene. Kvinder, der er fyldt 60, leder fortrinsvis efter yngre mænd.

Forskerne forklarer forskellen med, at kvinder i højere grad ser robust økonomi om social status, og den har mændene regnet ud og beskriver sig selv med formuleringer som ‘stort hus’ og ‘økonomisk uafhængig’.

Se flere unge piger der ønsker sig en moden mand til god sex…

Se kvindelige rovdyr MILF’s og Cougars nedlægge unge mænd…

stramme fisser bolles af gamle mand der spermer sperm i unge pigers uproevede skød

FIND DIN MODNE ELSKER ELLER PARTNER HER

DANMARKS FRÆKKESTE DATINGSIDE
FIND EN TIL FRÆK SEX NU!

porno med danske piger