Blotteren fik en på opleveren

SPAR MANGE PENGE

Hun svinger ind på rastepladsen og finder en plads længst væk fra de andre biler – og i skyggen.. Det er en varm sommerdag, kjolen klæber til hendes voluminøse krop… Åååh en pause, få strukket benene og få tisset. OG få drukket en flaske koldt vand.

Hun stiller sig i kø ved toilettet og nyder solen bage mens hun mærker tissetrangen trænge sig på. Så bliv dog færdig for pokker !!! Endelig bliver det hendes tur, hun skynder sig at få låst og sætter sig på det lidt lune bræt.. Aaaah, sådan.. Vasker hænderne og plasker lidt vand i ansigtet. Rammer kjolen, brystvorterne trækker sig sammen da de mærker det kølige vand. Hun skynder sig at blive færdig og overlader pladsen til den næste. Nu skal det blive godt med en flaske koldt vand fra køletasken. Hun kigger lidt på de andre folk på pladsen på vej mod bilen. Ser et par unge flotte fyre som straks sætter fantasien igang. Åh, det er længe siden hun har suttet på en ung mand pik… Optændt af fantasien skynder hun sig mod bilen, hun vil ha noget koldt at drikke og så afsted – ikke fantasere om unge, strittende pikke klar til en våd mis og en varm mund.

SEX I DAG?

Hun åbner bagagerummet og tager en flaske koldt vand. Sætter den for munden og hælder lidt for voldsomt med det resultat at brysterne nu får det kolde gys. Det rasler lidt i buskadset, hvad er det ? Måske et dyr? Hun beslutter sig for at tjekke det inden hun er nødt til at køre videre. Forsigtigt lister hun sig nærmere – det var intet dyr, men en af de unge mænd hun på afstand havde beundret før. Han har taget pikken frem og står og gnider den. En lille djævel farer i hende og halvhøjt siger hun ” nøøj den er fin, må jeg mærke” han nikker og hun træder hen imod ham. Nusser ham lidt og han stønner ved berøringen. “Må jeg smage”, han nikker bare.

Hun bukker sig ned og tager pikken i munden. Mærker han tar et fast tag i hendes hår med den ene hånd og vipper hendes bryster ud af kjolen med den anden.. Han nulrer hendes brystvorte. Hun stønner og er max liderlig nu. Pludselig mærker kun kjolen blive trukket op over hofterne. Hun vil vride sig fri af ham hvis pik hun har i munden, men han holder hende fast. Hun mærker en hånd sprede skamlæberne og mærker en stor pik trænge sig på…. Åååh, det er hendes fantasi der nu bliver til virkelighed, at blive kneppet af to mænd på samme tid. Pikken i fissen hamrer ind og ud, med den ene hånd gnider hun på klitten…

Hun mærker en finger mod det bageste hul og hun gnider hårdt på den lille knop. Hun vil skrige sin orgasme ud, men pikken i munden dæmper lyden. Så sprøjter pikken i fissen, en masse føles det som om. Inden han trækker sig ud sprøjter pikken i munden. Hun synker, der var meget i dén ende også. Han trækker sig ud. Hun står med lukkede øjne og nyder følelsen af at være blevet brugt. Da hun åbner øjnene er hun alene.

Hun trækker kjolen på plads.. Med sperm silende ned mellem benene går hun langsomt hen til sin bil. Med et stort smil på læberne sætter hun sig ind og kører sin vej, ud i sommerlandet, mættet og veltilpas

porno med danske piger