World Naked Bike Ride i en by nær dig (Billedegalleri)

World Naked Bike Ride i en by nær dig (Billedegalleri)

Bare’ numser, bryster og dillermænd! 

Skal World Naked Bike Ride komme til Danmark?

World Naked Bike Ride har siden 2004 haft glæden af, at skabe verdens største nøgenevent. Idéen bag løbet er at demonstrere imod bil-forurening mens man fejrer friheden, den menneskelige krop og den grønne måde at transportere sig på: cyklen..  dress-code er “så bar som du tør”. Du bestemmer selv, hvor afklædt du er komfortable med at være – og i løbet af turen, vover du måske lidt mere.

Gør cykelturen sjovere med Happy Ride: En cykelsadel med indbygget vibrator

Vi er et glædestrålende, kreativt og farverigt cykeloptog, som spreder det positive budskab. Så find på noget sjovt og informativt at tage med i demonstrationen:

SEX I DAG?
  • Bind et kulørt skilt med et slogan på cyklen
  • Fastgør et flag med tekst på cyklen
  • Mal dit budskab på kroppen
  • Sæt ballonner fast til kroppen

Sidste der var officielt WNBR på dansk jord, var i 2008 hvor det blev afholdt i Københavns gader.

(Der var et mindre nøgenoptog, den 12. juni 2015, der var den tredje CycloNudista Copenhagen som er en del af World Naked Bike Ride Denmark WNBR)

Indtil videre er der ikke en officiel dato på hvornår der end måtte bliver arrangeret en nøgen cykeltur i Danmark. Måske er det dig, der vil sætte det i stand og støtte det fine projekt.

Se på google kort hvor i verden du kan komme ud at cykle uden tøj på, og se flere billede gallerier med kvinder og mænds nøgne kroppe, cykle rundt i storbyerne i hele verden.

porno med danske piger