Bjørns Pia får fremmed monsterpik!!!

SPAR MANGE PENGE

– Jamen så lad os da gøre det!
Sagt lige ud i luften af Bjørn, da han og samleveren Pia sidder og følger med i “kagedysten”.
– Hvad mener du, siger Pia.
– Ja. Du har tidligere sagt, at du kunne tænke dig et mere spændende sexliv, og luftede  tanken om at få lov til at få en elsker, eller i det hele taget få fremmede pikke op i den fisse, sagde Bjørn.
– Går det, Du er jo jaloux anlagt.
– Ja, men jeg har en betingelse. Jeg vil kræve, at du efter 15 års samliv gifter dig med mig. Jeg vil nødig miste dig. Jeg vil også have det svært kun at blive weekend-far. En anden ting. Jeg er begyndt at få liderlige tanker, når jeg tænker på at se dig få en fremmed pik op i dig.
– Det kan jeg se, sagde Pia og pegede ned på Bjørns bukser. En bule sås tydeligt.
– Det må vi gøre noget ved, sagde Pia og lynede lynlåsen ned, tog med den ene hånd omkring pungen og tog Bjørns pik i munden.Han kom hurtigt. For hurtigt. Pia var dog glad for, at den trods alt ikke var helt død.
– Bjørn gå til vor læge og bede om de små blå piller. Det vil være skønt om din sexlyst vil komme tilbage.
– Selvfølgelig vil jeg gerne giftes, og jeg vil glæde mig til at må få min sex-drøm opfyldt og jeg vil også se frem til, at vi oftere skal være sammen, tilføjede Pia.

Bjørn tog computeren  frem og fandt en side frem, hvor elskere bød sig til.
I smug havde Pia for flere måneder siden været ofte inde på den side, og hun fik da også udpeget nogle mænd, der på nøgenbilleder viste, hvor godt de var udstyret. Fem omtalte hun, heraf to unge, sorte studerende med monsterpikke. Bjørn foreslog et par stykker, der var ældre end ham, men Pia havde besluttet sig.
En 22-årig sort studerende, der gerne ville være sammen med en MILF.
– Kunne du ikke tænke sig at se om din pige kan klare en 45 cm lang sort pik oppe i min liderlige kusse? sagde Pia kælent og tog Bjørn i skridtet.

– Jeg kan da mærke på din pik, at den reagerer positivt, sagde Pia og kyssede Bjørns pikhoved.
Den potentielle elsker var on-line, så Pia tog straks kontakt med denne person. Der gik ikke lang tid før de slog over på den “personlige” kontaktlinje. Mens Pia og den kommende elsker talte om at være sammen, ringede Bjørn til byens hotel, der ved siden af drev et mindre garni-hotel. Det endte med, at de allerede skulle mødes i den kommende hverdag, og det var allerede fredag, så det var lige opover.
Lørdag formiddag tog Pia og Bjørn på shopping. Pia var forundret; Bjørn plejede aldrig at være med på shopping. Hun førte ham straks til lingeri-afdelingen, hvor hun fandt frækt undertøj.

– Jeg vil se dig i det, sagde Bjørn, og forundret gik han med ind i prøveværelset. Mens hun prøvede tøjet, sad Bjørn og onanerede. Hun tog fat i pikken og suttede på den. Pludselig rejste Bjørn sig. Han havde fået ståpik og næsten kastede hende mod væggen og gav hende en baghyler.
– Jamen Bjørn. Hvad går dig af dig? Det er skønt. Hårdere, knep mig, næsten råbte hun, og blev rød i hovedet. Hun havde glemt,at de stod i en butik.
Han kom i hende. Hun mærkede den varme sæd oppe i sin kusse. Desværre kom han så hurtig, at hun ikke nåede at få udløsning.
I liderlighed fik hun lov til at købe alle tre sæt frækt undertøj
Eftermiddagen gik langsomt. Først gik Pia i bad, Bjørn insisterede at gå med hende. Hun kunne ikke huske, hvornår de to sidst havde været i bad sammen. Han sæbede hende ind, og det blev til ekstra indsæbning af bryster og kusse. Han ville også forsøge at have sex under bruseren, men stoppede ham.
– Jeg vil godt vente til elskeren har været oppe i mig, men du skal nok få en tur, når jeg kommer hjem.
– Ok, men så skal du love mig at du laver en sex-video på din telefon, sagde Bjørn, Pia nikkede.

SEX I DAG?

Da møde-tidspunktet nærmede sig gik Pia ind for at klæde sig om.
– Jeg vil se dig klæde om, sagde Bjørn, og han satte sig på sengekanten, mens Pia fandt tøjet frem.
Hun valgte det frække røde undertøj. BH og g-strengen tog hun på, derefter fulgte en lille smart hofteholder, sorte strømper, en hvid, næsten gennemsigtig bluse, og de meget stramme røde læderbukser, der viste aftegningen af hendes kusse. Til sidst de lange sorte støvler.
Bjørn fik de jaloux-tanker, men nævnte det ikke for Pia, for han mærkede også liderlighed, når han tænkte på, at hun kom hjem med en sex-film, hvor han kunne nyde sin elskede Pia få en monsterpik op i hendes barberede kusse.
Han sagde farvel til Pia og parrets to børn, der skulle på weekend-ophold hos bedsteforældrene. Han drømte allerede om en sex-nat efter hun havde været sammen med elskeren.

Præcis klokken 19.30 kom elskeren ind af hotellets hoveddør. Wow. En sort, ung mand, næsten to meter høj med god røv og bryst og muskelløs. Han startede med at kysse på Pia på kinden.
– Værelset ligger på 2. sal. Vi tager elevatoren, sagde Pia. Elevatordøren var knap lukket, før Pia med den ene hånd mærkede hans pik udenpå bukserne. Lidt efter trykkede elskeren, Gogo, på stop-knappen. Pia gik ned i knæ, trak bukserne af Gogo og stak monsterpikken i munden. Til gengæld rev han blusen halvt af hende og æltede hendes bryster. Da de gik hen ad gangen vovede Pia at trække ham i pikken hen til hotelværelset. Førte Gogo direkte til hotelsengen, og straks gik de igang med at dyrke, hård, hed sex. Han var udholdende. Hun fik pikken både for- og bagfra og fra siden. 45 minutter gik der før han fik udløsning. Hun havde under akten fået ikke færre end fem orgasmer, heraf to sprøjteorgasmer. De tog et hvil, og han havde stadig sin pik oppe i hende.

Lækre Summer får den af svenske Samson

– Gud, udbrød Pia – Jeg lovede min mand at optage en sex-film med os. Kan du klare en tur til? spurgte hun.
Han svarede ikke, men gik straks igang igen. I hårde stød sendte han pikken ind i hende sultne kusse. I en lille time gik de til den. Efter ti minutter smed han telefonen, og nu koncentrerede de sig udelukkende om at få god sex.
Præcis klokken 21 parkerede han bilen, men måtte vente næsten 20 minutter før han så en sort mand komme ud af hotellets dør, og dernæst Pia med halvblottet bryst.

På vej til hjemmet, trak Pia hans bukser ned og gav ham et blowjob, mens hans kørte. Allerede i entreen kastede han Pia ned på gulvet og gav hende en sex-tur på gulvet. Dernæst gik turen til soveværelset, og sammen så de sexvideoen med Pia og elskeren. Imens arbejde Pia med hans pik. Hun fik den sørme op at stå, og snart efter var de igang med en sex-tur.

Desværre kom Bjørn hurtigt. Da Bjørn kort tid efter faldt i søvn, greb Pia sin dildo i natbordskuffen, og hendes kusse fik en ordentlig omgang, mens hun tænkte på Gogo, og ikke mindst hans monsterpik.

Hun glædede sig allerede til at skulle møde Gogo igen.

porno med danske piger