Pia’s aften

Det syn var mere end jeg kunne klare og jeg gik hen bag Pia, trak min pik frem og begyndte staraks at kneppe Pia hårdt, åååÅÅ sagde hun, du må ikke kneppe mig, Erik, ÅÅÅ sagde hun…

Så var den gal igen, min kones tvillingesøster kom på besøg helt opløst i gråd, hendes mand havde igen været på druk hele natten og hun havde ingen anelse om hvad han havde bedrevet?
Min kone og Pia satte sig ind i stuen og tog hul på en flaske vin og begyndte og tale om Pia’s mands mange fejl, han er sku også et fjols. Han har en lækker fræk kone med pæne nødder m.m. og så er hun normalt ikke uvillig til at hygge sig med sex, men han vil åbenbart hellere drikke og gå i byen?

Jeg gik i haven og lod pigerne passe sig selv, på et tidspunkt hentede de en flaske vin mere, så de havde åbenbart meget de skulle have talt om?
Hen på eftermiddagen fik jeg besøg af to af mine venner, Preben og Kurt som vil dele et par øl med mig, vi satte os i havestuen så pigerne kunne tale sammen uforstyrret.
Den ene øl tog den anden og pigerne var nu i gang med deres 3 flaske vin, uha ,jeg kunne høre at de allerede var godt fulde.

SEX I DAG?

På et tidspunkt gik min kone i seng og Pia kom ud i udestuen til os, må en ulykkelig pige få lidt selskab spurgte hun, ja, kom du bare sagde vi, Pia fortalte om hendes triste forhold og vi lyttede villigt, Pia kan godt lide opmærksomhed og vi prøvede at muntre hende op, så en flot pige som dig skal da ikke finde dig i sådan en mand, sagde vi til hende, du kan da få så mange andre, det var lige vand på hendes mølle, synes i da, at jeg er flot, ja gud er du da en flot kvinde, timerne gik og vi var nu ved at være godt fulde, Pia havde sat noget musik på og vil danse, hun var efterhånden blevet lidt kælende og vi holdte os hellere tilbage med at tage os nogle friheder på hende.

På et tidspunkt dansede hun tæt med Preben, som er kendt for at have en ordentlig pik, Pia havde hele hånden nede i hans bukser og Preben havde løftet hendes korte kjole op og trukket hendes trusser ned over ballerne, Pia var helt væk, mens de dansede, pludselig trak Preben Pia ned i sofaen og de begyndte at kysse helt vildt, samtidigt med at Preben trak hendes trusser helt af, Preben begyndte nu at kneppe hende helt vild på vores sofa, godt min kone ikke så det, så var hun gået helt amok.

Kurt og jeg sad og så ind i stuen og fik det hele med, Pia lå med lukket øjne og stønnede helt vildt, du må ikke sprøjte i mig, så Preben trak sin markante pik ud og sprøjtede i langt ned i halsen, Preben faldt om i sofaen mens Pia fortsatte med at sutte ham ren, da hun var færdig med at sutte ham, kom hun ud i udestuen uden at tage trusser på eller trække hendes kjole ned, gir I ikke en bajer sagde hun, og vippede en bajer i et drag, nu skal vi danse, sagde hun til Kurt, de dansede tæt sammen og Pia var igen kælende, Preben var faldet i søvn på sofaen, han havde ikke engang taget sine bukser på, men lå med skjorte og bare pik, som lå slap ned af låret.

Pia og Kurt havde nu lagt sig på gulvtæppet og Pia var i gang med at sutte ham, mens han lå på ryggen, det syn var mere ind jeg kunne klare og jeg gik ned bag Pia og trak min pik frem og begyndte at kneppe Pia, åååÅÅ sagde hun, du må ikke kneppe mig, Erik, ÅÅÅ sagde hun og jeg kom til at sprøjtede hen langt op i kussen, Å nej, sagde hun, de måtte du ikke, stønnede hun, men Kurt smed hende nu om på ryggen og tog hende helt vild og sprøjtede langt op i hende, nej, nej hylede hun, mens Kurt bakkede sit sperm op i hende.

Så gik det galt, min kone stod nu i stuen og var skide sur, hvad i H.H.H. laver I, skreg hun, Kurt sprang hurtigt op og forsvandt, Preben sov bare videre og Pia skyndte sig at gå på toilettet for at vaske sig. Min kone satte sig i udestuen og spurgte, hvad fanen tænker I på ,spurgte hun mig. Jeg ringer til min svoger, jeg vil ikke have Pia mere her i dag, men inden hun fik ringet kunne vi høre, at fordøren smækkede, det var Pia, som gik, uden hendes trusser, de lå på gulvet i stuen, Preben lå stadigvæk på sofaen i bare røv med sin lemmedasker hængende ned af låret, hvad fanen tænker I på, spurgte min kone, hun var stadigvæk beruset, hvad vil du endelig sige, hvis det var mig som havde lavet de nummer som I har haft gang i m.m. hun blev ved og Preben ligger bare der med bar pik, sagde hun.

Konen gik ind til ham i den mørke stue, hej Preben, vågn op sagde hun, Preben prustede bare, vil du nu igen og trak konen ned i sofaen, konen var helt overrasket og Preben kyssede hende på munden og trak hendes trusser af og inde vi nåede at reagere havde han hans monster pik oppe i konen, som prøve på at komme fri, men Preben kneppede bare videre og konens modstand lev mindre og mindre, konen blev nu helt vild og havde tilsyneladende glemt alt om mig, knep mig, knep mig stønnede hun lige ind til Preben sprøjtede op i hende.
Først nu nåede jeg at tænke lidt klart og fik Preben sendt hjem, konen lå på sofaen med spermen rendende ud af fissen, da jeg kom ind i stuen var jeg pisse sur, konen var ligeglad, men trak mig ned i sofaen og begyndte at kysse mig og det endte med at vi kneppede helt vildt.

Dagen efter talt vi ikke om det som var sket, men lagde det bag os, det var værre med Pia, hun blev gravid, hvem der er faren, blev der ikke talt om, men der var jo flere muligheder, men det måtte hun afklare med sin samvittighed…

porno med danske piger