Blå mandag

Jeg rejste mig op, og førte hånden ned i hendes skridt, indenfor trusserne og fik for første gang hånden ned i en pjaskvåd kusse…

En lille fortælling om min debut, jeg var 14 år gammel … og havde ingen skolekærester. Blå mandag i Århus. Jeg havde trukket en kedelig type at gå sammen med, og vi endte med at gå i biffen, da han hverken var til at snige sig på værtshus eller kigge på piger i Tivoli Friheden. Der sad vi så og så James Bond, alt imens jeg ønskede mig ud i natten … lige indtil jeg mærkede en hånd på mit lår.

Pigen der sad ved siden af mig, havde stille og roligt lagt sin hånd på låret af mig uden at tage øjnene fra lærredet, ingen andre havde lagt mærke til det, og hun gjorde ikke andet end at klemme mig lidt … hvorefter hun vendte hovedet, kiggede mig lige i øjnene og hviskede "efter filmen, sig du har glemt noget og kom tilbage når alle er gået ud". Vi så filmen færdigt, alt imens jeg fik hende studeret i smug. Hun var ældre end mig, måske 17 eller 18, havde lagt almindeligt hår, mellemstore bryster og store fyldige læber.

Efter filmen gjorde jeg som hun havde sagt, og hun stod derinde og gav mig en lille kort med en adresse på, og sagde jeg skulle komme derhen til fest kl 24 … så lænede hun sig frem og kyssede mig på kinden og sagde "vi ses".

Jeg gik rundt i byen med min kammersjuk, og kedede mig indtil klokken halvtolv, hvorefter jeg sagde til Mr. Kedelig at jeg ville gå hjem og sagde farvel. Jeg tog ud til adressen, hvor der ikke var noget festlarm eller endsige lys i lejligheden, jeg ringede på og der blev åbnet.

SEX I DAG?

Oppe i lejligheden stod hun i døren og sagde "Hej, godt du kom – du er den eneste der er kommet". Jeg tog overtøjet af og gik med hende ud i køkkenet, hvor hun havde stillet noget vin og øl frem, jeg spurgte hende om hvem der ellers kom til fest, hun kiggede på mig "kun os to … hvad vil du have at drikke" Jeg blev helt kold, og tænkte "shit, er hun psykopat eller hvad" … men bevarede dog mit ydre, og tog en øl som jeg bundede på 2 sek. hvorefter jeg sagde "nå men jeg tror også hellere at jeg må glide – jeg skal videre til en anden fest ude i Trøjborg" … hun trådte hurtigt et skridt frem, tog min hånd og hun førte op til sit bryst, og sagde "Nej, bliv lidt" blinkede med det ene øje og holt mit blik fast. Jeg begyndte langsomt at kærtegne hendes bryst, mens jeg også tog fat i det andet, hun lukkede øjnene, og nød mine kærtegn. Jeg blev hurtigt lidt mere modig, og trak op i hendes bluse – hun havde ingen bh på, og hjalp til med få den af. Jeg begyndte at sutte på hendes vorter og små dejlig bryster, og fik hurtigt en kæmpe stådreng. Efter et par minutter, blev hendes vejrtrækning hurtigere, og hun satte sig på spisebordet, og trak mig med ned over hende, mens hun pressede sit underliv imod mit, og gned sig stille på mit stive lem. Hun begyndte at stønne ligeså stille.

Jeg rejste mig op, og førte hånden ned i hendes skridt, indenfor trusserne og fik for første gang hånden ned i en pjaskvåd kusse, da jeg havde haft lektioner i kvindes anatomi, begyndte jeg at famle med hendes skamlæber og i hendes våde hul, med min finger, hun vred sig og blev mere og mere larmende. "Tag din pik ud nu" sagde hun "jeg vil have dig op i mig" Jeg bruste helt over af lir, og trak først hendes bukser og trusser of, derefter mine egne klæder ned om anklerne og hun dirigerede straks mit meget store og stive lem og i hendes pjaskvåde kusse.

Hun buede sig helt op, tog imod mit lem og stønnede "åh! … kom hurtigt … jeg kommer …. jeg ahhhahha" hun krampede helt sammen, slog benene om mit liv og kom med et langt "Ahhhh" … alt imens jeg var helt og aldeles chokeret over hvad min pik havde gjort ved hende.

Efter at have kommet, lagde hun sig tilbage på bordet, bevægede hofterne med min pik oppe i sig. "Bevæg dig – tag mig … bare knep mig nu" sagde hun, hun begyndte at kærtegne sine bryster og malkede stille min pik, med sine skedemuskler. Jeg nød det, den totalt vådekusse, hendes afslappede vuggen og min pik langt langt oppe i hende … jeg bevægede langtsomt, men snart fik det hele overmandet mig, jeg husker mest mørket der lukkede sig om mig, varmen der væltede ud af mit lem og kramperne i hele kroppen.

Vi lå sammen på bordet et par minutter, inden jeg trak mig ud af hende.

Hun gik ud på toilettet, jeg bundede endnu en øl … da hun kom tilbage, anede jeg ikke hvad jeg skulle sige til hende og sagde bare "nå men jeg skal også til Trøjborg, du må ha det …", hun lagde sin hånd på min kind, smilede og sagde tak fordi jeg ville komme til hendes fest. Derefter gik jeg – og det gik først op for mig at jeg ikke anede hvad hun hed, da jeg sad i bussen hjem.

Jeg turde ikke opsøge hende igen, og har aldrig set hende siden.

 

porno med danske piger